8 Юли, 2020 17:07 15 310 263

Румен Радев: Охранителите на "Росенец" са служители на НСО (ВИДЕО)

  • румен радев-
  • нсо-
  • росенец

Президентът направи изявление

Румен Радев: Охранителите на "Росенец" са служители на НСО (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

"Законите и правата на гражданите продължават да се погазват. Публично се погазват граждански права. Критично важно е институциите да заявят истината в такава ситуация", заяви президентът Румен Радев.

"Говорих с ген. Станчев. Участвалите във вчерашния инцидент на брега на "Росенец" са служители на НСО. Тече проверка", каза президентът.

"Отдавна казах, че Ахмед Доган и Делян Пеевски не трябва да бъдат охранявани от НСО. Прокуратурата и отговорните институции трябва да направят проверка на имотите в "Росенец". Подопечните на премиера ДАНС и МВР преценяват има ли застрашени лица. Нямам правомощия върху ръководството и контрола на службите. Ако някой не може или не иска да въведе ред в службите, но ми вменяват отговорност, нека ми върнат правомощията", каза президентът.

Ето и изявлението на Румен Радев:

Неведнъж съм заявявал, че България ще се превърне в просперираща европейска държава, когато се преборим с беззаконието, укрепим върховенството на правото и отстоим правата на българските граждани. За съжаление, законите и правата на гражданите продължават да се погазват. Примерите са много, но когато публично се нарушават основни конституционни права, това ерозира и без това разклатеното доверие в държавността. В такива ситуации е критично важно институциите да поднесат истината като гарант за установяване на общественото доверие. 

Днес имах разговор с началника на Националната служба за охрана ген. Красимир Станчев. Участвалите във вчерашното събитие охранители са служители на НСО. Относно правомерността на техните действия е в ход служебна проверка. 

Отдавна заявих, че г-н Пеевски и г-н Доган не трябва да се охраняват от НСО. Това обаче зависи от изпълнителната власт в лицето на г-н Борисов. Кого допълнително ще охранява НСО зависи не от президента, а по закон от тричленна комисия в състав: председателят на ДАНС, главният секретар на МВР и началникът на НСО. Именно подопечните на премиера ДАНС и МВР определят дали към някое лице има заплаха, а НСО осъществява охраната. Миналият декември по мое настояване началникът на НСО събра тази комисия и отново се разгледа необходимостта от охрана на господата Пеевски и Доган. Представителите на изпълнителната власт препотвърдиха необходимостта от тяхната охрана.

Днес настоях  ген. Станчев още утре да свика тази тричленна комисия и отново да разгледат необходимостта от охрана от НСО на въпросните лица.  Очаквам комисията в Народното събрание, определената по закон, да изпълнява функциите си по контрол на Националната служба за охрана.

Редно е правителството, прокуратурата и местната власт да извършат проверка на обектите в парк „Росенец“ и при отклонение от законите да се вземат мерки. 

Относно призивите да вляза в изпълнение на правомощията си относно НСО ще поясня още веднъж, че приетият през 2015 година закон за НСО на практика отне правомощията на президента по реално ръководство и контрол върху службата. Допълнително охраняваните лица се определят от изпълнителната власт, а контролът от Народното събрание.

Ако някои не могат или не искат да въдворят ред в службите, но ми вменяват морална отговорност, нека ми се възстановят правомощията по закон. 


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 168 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е ние това

    181 5 Отговор
    Го знаем

    Коментиран от #10

  • 2 ЕТО

    434 19 Отговор
    КАЗА ЛИ ГО , КАЗА ГО - А БОЙКО ОЩЕ МЪЛЧИ , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДОГАН СОПОЛА

    Коментиран от #217, #245

  • 3 Behemoth

    424 22 Отговор
    Браво на президента!Обаче е само проформа началник на тия....иначе ги командва строителя с жипа!

    Коментиран от #83, #188

  • 4 Пипинко

    284 7 Отговор
    Служител на НСО заповяда извън правомощията си "Действайте". Планът на Доганът явно е да ни издействат всички!
    Иначе са за дисциплинарно уволнение всички тези НСО кадри.

    Коментиран от #17

  • 5 дронът

    195 7 Отговор
    Ли занесе пачките до Барцелона за кАщата?
  • 6 Гост

    264 3 Отговор
    Пффф на база какво НСО охранява Доган? Чакаме изявление!!

    Коментиран от #22, #77

  • 7 Майна

    84 6 Отговор
    САМО ТОВА ЛИ?????
  • 8 2loop

    235 10 Отговор
    Споко бе нали боко си направи негово нсо, сега ще пусне охрана на доганката и шишо и простия народ ще плаща
  • 9 Росенец

    265 8 Отговор
    Браво най накрая някой се изказа. Сега какво прави Гешев?????

    Коментиран от #54

  • 10 Будалата

    257 12 Отговор

    До коментар #1 от "Е ние това":

    Знаеш чушки. Вчера отричаха. Евала на Президента рече им го точно и ясно, без овъртания.
  • 11 ДАЙТЕ ВСИЧКООООООО

    228 13 Отговор
    ДАЙТЕ ЦЯЛОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ КОЙТО НЕ Е СТАНАЛ ТАКЪВ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОГАН

    Коментиран от #189, #211

  • 12 Добрутро

    204 7 Отговор
    Това всички го знаехме, ама защо от НСО се крият като мишки и не казват истината, нали са големите мъже иначе по плажовете и по улиците? Ще има ли наказания за тези служители и за ръководителите им?
  • 13 Росенец

    170 8 Отговор
    Браво най накрая някой се изказа. Сега какво прави Гешев?????

    Коментиран от #153

  • 14 Академика

    224 13 Отговор
    Време е да поискаме категорично оставката на Борисов.
  • 15 бачо

    161 5 Отговор
    Все някога чашата ще прелее и дали с това което направи вчера бившия правосъден министър не е капката която чашата преля ?
  • 16 2loop

    165 10 Отговор
    Сега да очакваме 3 часов брифинг на боко да мрънк и да се тръшка

    Коментиран от #74

  • 17 Мирослав

    146 4 Отговор

    До коментар #4 от "Пипинко":

    Не само за уволнение. За наказателно преследване и затвор.
  • 18 Анонимен

    161 7 Отговор
    Браво най после някой висшестоящ да вземе отношение по случая Браво

    Коментиран от #224

  • 19 Bai nudals

    213 18 Отговор
    Чест,и почести г.н Президент.
  • 20 Каскета къде е

    125 5 Отговор
    Да иде там и да раздава правосъдие

    Коментиран от #28

  • 21 Предлагам

    204 11 Отговор
    В Събота когато е определено посещение на Росенец, поне от 2-3 хиляди българи, да видим тези кухи лейки как ще ги спрат! Дайте властта в ръцете на президента и ще видите резултата.

    Коментиран от #30

  • 22 Е как

    120 7 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    На база на решението на правителството. То решава кой да бъде охраняван от НСО. Това е по закон, който също правителството е приел. Какво толкова неясно има?
  • 23 Факти

    30 174 Отговор
    С защо Радев не каза нищо за арестите днес на негови подчинени привтели за протестите да си ходи и защо жена му е с охрана от НСО пак ли Борисов я назначи 😃😃😃😃😃⛱️⛱️⛱️🥃😂😂🥃😂🥃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃🤐🤐🤐🤐

    Коментиран от #69, #70, #82, #92, #214

  • 24 ммм

    66 3 Отговор
    А пък О. Октай друго говори- били служители на НСО, ама ги освободили със задна дата и ги назна1или като охранители към някаква фирма.
  • 25 Президент на народа

    164 25 Отговор
    Президентът Радев– единственият откровен и с грижа за народа, но с вързани ръце от 2015г. Баце и другите решаващи КОЙ да бъде охраняван се правят на заспали лисици,въпреки че тяхно е решението.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Оставка

    83 5 Отговор
    Оставка на Любен Гоцев който е шеф на Доган.
  • 28 каскета

    64 4 Отговор

    До коментар #20 от "Каскета къде е":

    ся съм в Бургас, гоня зли наркобосове
  • 29 Новини

    25 83 Отговор
    Борисов ти защо и на Д. РАДЕВА НАЗНАЧИ ОХРАНА ОТ НСО ❓❓❓❓❓❓❓🙈🙈🙈🙈🙈❓❓🙈🙈

    Коментиран от #242

  • 30 ммм

    63 11 Отговор

    До коментар #21 от "Предлагам":

    В събота ще идете 1 файтон хора. На вас само парата ви е голяма, ама всичката пара отива в свирката. Много сте силни у файса.
  • 31 Гербераси долни

    78 7 Отговор
    Срам от всякъде,неадекватно поведение на "гардовете" ,противозаконни деиствия ,не се легитимират сякаш го играят мутри и накрая с големите си "осанки"и неоснователни претенции половината са тип "курбанбоис" ,не че нещо но не покриват ли нормативи и обучение как да служат.За полицаите и те горките все едно ги извикаха по сигнал за откраднат амбалаж.
  • 32 маджо

    96 10 Отговор
    Тикво - О С Т А В К А !!!!!
  • 33 независим

    17 89 Отговор
    За резила който се случи вчера в сарая на Доган в "Росенец", както и за РЕЗЕЛА в който живеем са виновни и двамата първи в държавата и първия пожарникар и първия льотчик и за това искам оставката и на двамата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 34 Жълтата тениска

    65 1 Отговор
    Е НСО,освен ако не се е ПЕНСИОНИРАЛ , има го на снимка до доган със костюма и значката на НСО на последните избори.
  • 35 АТИЛА

    76 5 Отговор
    Какви наказания за тези нискочели мутри и дегенерати от НСО?! Куршум за тях или дране на живо с кремък!!! Но и те ще си платят наравно с каскет Гешев и крадец Буда !!!
  • 36 Asdfg

    113 10 Отговор
    Гешев, спиш ли? Много е лесно иначе с каскета пред ТВ камерите. Браво Президент Радев! Оставка на правителството! Веднага!
  • 37 гост

    30 105 Отговор
    Ха добрутро бе Фатмак - ти чак сега стопли че са от НСО - добре че ни каза иначе нямаше да се сетим ... ;) Ама те така са фатмаците малко бавно загряват ... Иначе Румбата се скъса да ги хвали подопечните си от НСО преди една седмица как хубаво си вършели работата ! Смятай каква е излагация неговата ... Мъка , мъка ...

    Коментиран от #49

  • 38 ммм

    48 21 Отговор
    Радев като е казал А, да каже и Б! Ходят ли Борисов и Нинова при Доган да се договарят? Той знае.
  • 39 мечо

    11 82 Отговор
    пинокио прави цирк я някои да влезе така вав америка вав часна сопственос щте стане на решетка онес стрелят и не питат какво парвиш вав дома им

    Коментиран от #53, #58, #183

  • 40 BrAvo

    20 3 Отговор
    евала сега и той на 11 ти в 11
  • 41 Ицо

    33 67 Отговор
    Абе, тоя президент за чий к.р ни е,като нищо не зависи от него?
  • 42 урааа

    99 25 Отговор
    Шапки долу, пред Президента! Едно УУУУУУУУУ за Премиера!

    Коментиран от #46

  • 43 мечо

    9 55 Отговор
    спомняте ли си какво стана сас жоро плаха влязал вав чужда сопственос на хирурга престапник вав дома и го убиха само защото влязал а този се шири и си прави каквото иска яхта си купил сас грантовете и ходи да тормози хоратат вав боргас

    Коментиран от #45, #50

  • 44 някой си

    74 7 Отговор
    уволнение на шефа на НСО и тези тъпанари и то дисциплинарно. След това наказателно производство и затвор.

    Коментиран от #164

  • 45 Рома

    37 4 Отговор

    До коментар #43 от "мечо":

    А бе, Мечо, до клас и учил и коя ти е учителката? Научи се да пишеш грамотно и тогава си изливай парадоксалната си мисъл по форумите

    Коментиран от #162

  • 46 мечо

    5 47 Отговор

    До коментар #42 от "урааа":

    копеикин ти ли си пеевски е тварде голяма хапка за твоята уста и не само твоита а всички които пусочват пеевски че виновен за сичко

    Коментиран от #63

  • 47 бин бит ко

    62 1 Отговор
    Кой разправяше 2009 та че ще бутне сарая и го снимаше с дрон? Вече сме 2020. Вервайте му
  • 48 Благодарим за показното

    69 12 Отговор
    Такова, бързо и на време изказване , може да дойде от личност с сърце чисто , и душата неопетнена, с отговорност и действия
    , показващи, как един държавник ,трябва да подходи при
    възникнали проблеми в Обществото.
    Вие г-н Президент, показахте на Българския народ , как се управлява България, без дисагите на корупцията , които за съжаление висят на раменете на Парламента и Премиера подплатени с Главения Прокурор.
    Народа е вашата подкрепа и винаги ще бъде ,ако е така и за в бъдеще.
    Народа, никога не е бил прост, като Борисов, той чисто и просто
    обича да играе, ролята на глупав ,когато го сгащят в кражба...
  • 49 Офффф

    58 9 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Абе ти като чели си........ :))) Радев ти казва, че няма правомощия за контрол над службите, ти продължаваш да си дърдориш ганкината:))) Какво толкова не ти е ясно? Казах ти, че правителството определя кой да бъде охраняван от НСО. Тези градове от НСО са там и охраняват Сарая, защото правителството е взело това решение. Абе къв такъв измислен си ти?

    Коментиран от #142, #244

  • 50 0808

    38 5 Отговор

    До коментар #43 от "мечо":

    ... каскетът няма да отговори на питането...но мен ми е интересно защо мълчи вечно бялата спяща красавица?.... или следва завета на Бай тошо - снижение, снижение, снижение..
  • 51 12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА

    24 51 Отговор
    РАДЕВ, НАЛИ УЖ СА ТИ ПОДЧИНЕНИ.......КОЙ КОМАНДВА НСО. ПАК ЛИ БАЦЕТО....

    Коментиран от #110

  • 52 Росенец

    46 4 Отговор
    Остават още баце и каскета да се изкажат по въпроса. Обаче нещо нямат желание да вземат отношение. Защото въпросите са много и ще се расмърди страшно
  • 53 някой си

    28 4 Отговор

    До коментар #39 от "мечо":

    ти не си само мечо , а мечешко гуно. Мълчи бе .

    Коментиран от #56, #57

  • 54 цецо апартамента

    55 9 Отговор

    До коментар #9 от "Росенец":

    Абе,Г-н Радев,кажете истината.БорисоФ и ГешеФ са слуги на Доган и ПееФски.Всички го знаем,но никой не го казва..С какви компромати ги държат тия 2мата така да си разиграват коня и да правят кото си поискат.
  • 55 па се оакахте

    42 6 Отговор
    Са гавазите с профил на мутри ще го отнесат и ще преминат на другия бряг , дето ще са просто мутри , щом са прости мутри , а политиците ще се изхлузят кат мокра връв и пак така . Говори се , че Боцката е вкарал доста мутренски материал в службите , още през първия си мандат. Тия хал хабер си нямат как да действат в подобна ситуация , това което вършат е направо за контингент на групировка не за НСО.
  • 56 мечо

    2 21 Отговор

    До коментар #53 от "някой си":

    ако сам те исрал може да си и такова тапак
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Анонимен

    41 2 Отговор

    До коментар #39 от "мечо":

    А това място частна собственост ли е след като се казва и е проверено,че е държавна собственост?
  • 59 Недялко Недялков ПИК

    48 9 Отговор
    Прочетете сайта ми , вече не се крием че от ГЕРБ служим на Доган и Пеевски няма смисъл всички ни разбраха :)
  • 60 Решетников

    14 31 Отговор
    каэа пингвина и си скри кратуната пак в пясака
  • 61 Пешо от панелката

    48 7 Отговор
    Не случайно прякорът на г-н Бойко Методиев докато е бил спортист е бил “прани гащи”, защото е бил известен че го е било шубе да ходи на големи състезания.
  • 62 Лекар БГ

    51 4 Отговор
    Най-сетне се изказа!!!
    Да,гардове на НСО са.С поведение и манталитет на мутри.Каква проверка-директно вън,за тези"служители"на НСО,хвърлящи знамето на земята!Съд за тях,за хулиганство,за поругаване на национален символ.Аз ли ще им плащам отново заплатите и осигуровките на такива?!ВЪН!
    Добре,че поне един се изказа.
    Останалите,отново мълчат.Освен тези,които вече изброих,останаха-Нинова,като шеф на втората най-голяма парламентарна партия,Дариткова,като шеф на ПГ на ГЕРБ,кметът на Бургас,като зам.шеф на ГЕРБ,дежурните остриета-Тома Биков,Вежди Рашидов.Шефът на РДНСК-Бургас,по повод"строежът" и "поземленият имот".Къде сте,уважаеми,дами и годпода,управленци на всички нива по случая?!
    Щом е темата"Доган"-яко мълчание!Как не ви е срам!

    Коментиран от #72

  • 63 адрес

    32 2 Отговор

    До коментар #46 от "мечо":

    От Факултето ли си, Мечо? Ако си от там си извинен за титаничната ти мисъл.
  • 64 Мдаа

    42 1 Отговор
    Някой може ли да каже колко млн на година ни излиза охраната от нсо на свинкята и пияндура.
  • 65 Точно

    62 10 Отговор
    Върнете правомощията на Президента ! Стига Борисов е спекулирал с това, че Президента им е шеф! Всички знаят, че това е формално !
  • 66 другагаря

    18 53 Отговор
    абе ръбев ами простакесата ти що я паэи нсо от народната либов ли .... или нсожиите при нея имат други эадължения кажи бе ФАТМАК

    Коментиран от #75

  • 67 Дельо Хайдутин

    47 25 Отговор
    Да гласуваме за президентска република.

    Коментиран от #84, #165, #180

  • 68 Гешо Иванов

    23 2 Отговор
    Законът е еднакъв за всички. Ха ха, не забравяйте че обичам да се правим на луд.
  • 69 Робот

    41 10 Отговор

    До коментар #23 от "Факти":

    Парламента решава кой ще е с охрана.Не президента.Анадъмно?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гарантирано от ГЕРБ

    35 6 Отговор
    Така е и така ще бъде, докато имаме за премиер човек, зависим от много хора, заради престъпленията и далаверите, които е вършил и продължава да върши! Боса на Х. ун. та. та ГЕРБ трябва да подаде Оставка незабавно за да я Има България!

    Коментиран от #98, #229

  • 72 Деса Дуловска

    20 4 Отговор

    До коментар #62 от "Лекар БГ":

    В момента в който си измия .... ще направя изявление.
  • 73 БАЦЕТО И РАДЕВ

    10 21 Отговор
    ВМЕСТО ДА СЕ КАРАТЕ ПО МЕДИИТЕ И ДА СТАВАТЕ ЗА МАЙТАП НА НАРОДА....СЕДНЕТЕ И БЕЗ ШУМ. ОПРАВЕТЕ СЛУЖБИТЕ И ДРУГИТЕ ТЪРКАНИЯ......КАКВИ СТЕ....ГЕНЕРАЛИ....УЖ СТЕ ПЪРВИ МЪЖЕ В ДЪРЖАВАТА...МАЙ СТЕ ПЪРВИ МАЙТАПЧИИ
  • 74 баце не е първа цигулка

    32 3 Отговор

    До коментар #16 от "2loop":

    Виновни ще са Станишев и Орешарски. Ще видиш на брифинга.
  • 75 Гошко

    37 9 Отговор

    До коментар #66 от "другагаря":

    Като жена на президента са длъжни да я охраняват дори и тя да не иска. Пообразовайте се малко тогава плюйте по форумите.

    Коментиран от #89

  • 76 тодоров

    36 6 Отговор
    Ало НСО ли е? охранявате ли две свине по поръчка на боко тиквата?къде си каскет? не виждам да туитваш в туитър, на телефона ли козируваш?
  • 77 Марков

    37 5 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не схващате ли,че Падишах Доган и шопара Пеевски са диктаторите в държавата?? Те командват и държат в ръцете си Боко Чекмеджето и шайката му!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Радев защо допусна..............

    11 32 Отговор
    НСО така да се държи с Христо Иванов. Така ли ще защитаваш демокрацията.
  • 80 Антибоко

    32 7 Отговор
    Ненавиждам крадливата банкянска кукумявка! Дано господ въздаде справедливост!
  • 81 миро

    44 10 Отговор
    браво бее Президенте, евала, кратко ясно и изчепателно. За яд на всички герберасти недоносени.
  • 82 Дан

    20 2 Отговор

    До коментар #23 от "Факти":

    Ти в каква република живееш?
    Парламентарна нали така е като не ти е ясно иди питаи баце неговите хора те измислят законите си.
    Така че утре да не вземеш да се усереш и ти кат него.
  • 83 Алфа Вълкът

    9 24 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Щом Ал Бънди е безгласна буква, защо въобще ни тази институция, че да държим още сумати лапачи на държавна пара?

    Коментиран от #100, #132

  • 84 Да еааа!

    27 12 Отговор

    До коментар #67 от "Дельо Хайдутин":

    АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН - ЗАКОН ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! НО ПРЕДИ ТОВА СЪС ЗАКОН ДА СЕ ПОСТАВИ ИЗВЪН ЗАКОНА
    ГРАЖДАНИНЪТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ИМОТНО И ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ, ПУБЛИЧЕН СЪДЕБЕН ПРОЦЕС И ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА!

    Коментиран от #94

  • 85 потен терминатор

    23 9 Отговор
    Най новата(стара) Българска драма -боко тиквата охранява две прасета
  • 86 така така

    14 22 Отговор
    ами от НСО са бе Радко.. ти нали ги познаваш. Нали и тебе охраняват.
    ХА ХА ХА
    Ти ги назначаваш бе Радко. Или сега се сети?
  • 87 Гюро

    27 7 Отговор
    Каскета трепери да не би и на него да изкарат кирливите ризи!! Та тоя слуга на Падишаха щял да го разследва!!! Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!!
  • 88 Хаджиментов

    17 11 Отговор
    Най-накрая едно адекватно изявление на РР

    Коментиран от #126

  • 89 Новини

    6 18 Отговор

    До коментар #75 от "Гошко":

    Никъде по света Няма протокол 1 дама😃😃 дори Мария Желева го казва ифото е за теб

    Коментиран от #99, #163

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 гено

    17 5 Отговор
    плужеци и слуги,безхарактерни нищожества.слугите на сарая-боко тиквата и каскета
  • 92 Тулуп

    25 5 Отговор

    До коментар #23 от "Факти":

    За нея е задължителна охраната иска не иска така е по закон. А на Бойко бикинарката кой мислиш че и плаща охраната. Шта светна ти и аз и децата ни.
  • 93 калоян

    25 4 Отговор
    герберасти слугувате ли на сарая? лижете ли? вкусно ли е?
  • 94 Алфа Вълкът

    4 30 Отговор

    До коментар #84 от "Да еааа!":

    ТОГАВА БОКО ЩЕ ВИ Е ПРЕЗИДЕНТ ДОКОТО СТЕ ЖИВИ - ДО ГРОБ!😂
  • 95 Така е гн президент

    25 4 Отговор
    Също така ако някой е заграбил държавна територия на република българия и не допуска нейни граждани на същата мисля че може да разпоредите на българската армия да освободи тази територия със сила от завоевателите или бъркам?
    Защо не покажеш на гн доган и гн боко простия че бъгарската земя е неприкосновена и никой не може да я заграбва ама никой....

    Коментиран от #206

  • 96 Народът

    18 12 Отговор
    Радев!! Щом НСО е на твое подчинение, НЕЗАБАВНО тия " охранители" на Доган!!!? - да бъдат уволнени!! Ако не го направиш,ставаш съучастник на Боко Чекмеджето! И забрави за втори мандат!!
  • 97 мартин

    28 10 Отговор
    Браво бее Президенте, евала, кратко ясно и изчепателно. Да се види откъде се вмирисва рибата(от боко тиквата)За яд на всички герберасти недоносени.Оказа се единствения достоен мъж, за разлика от слугите боко тиквата и каскета.
  • 98 Лозенец

    22 4 Отговор

    До коментар #71 от "Гарантирано от ГЕРБ":

    Колега, аз го нямам за мой премиер. Той е премиер на тези, които са го назначили - кукловодите.
  • 99 Остави

    19 3 Отговор

    До коментар #89 от "Новини":

    Протокола прочети закона за НСО за охраната на първите в България президент премиер и председател на народно събрание. Единствено писмен отказ и решение на парламента може да спре нсо да ги охранява.
  • 100 Тулупа

    8 3 Отговор

    До коментар #83 от "Алфа Вълкът":

    Като е гласна да не те позлати случайно.
  • 101 миро

    21 4 Отговор
    Ало боко тиквата ли е? за нсо разбрах вече, сега да питам за студения резерв? мълчиш тиква, скрил си се, а каскета козирува на телефона.
  • 102 Хвала

    21 6 Отговор
    Самото НСО мълчи, както и другите двама! Единият открива заводи, а другият е по селата за да бори престъпността! И двамата не са разбрали нищо, защото работят за благото на родината и нямат свободно време за празни приказки!
  • 103 тодоров

    26 6 Отговор
    боко тиквата и каскета-слуги на сарая.
  • 104 гено

    23 7 Отговор
    Брaвo бee Прeзидeнтe, eвaлa, крaткo яcнo и изчeпaтeлнo. Дa ce види oткъдe ce вмириcвa рибaтa(oт бoкo тиквaтa,одавна знаем)Зa яд нa вcички гeрбeрacти нeдoнoceни.Oкaзa ce eдинcтвeния дocтoeн мъж, зa рaзликa oт cлугитe на сарая-бoкo тиквaтa и кacкeтa
  • 105 Лекар БГ

    13 2 Отговор
    Създадена била ФБ група"Ходи ми се на плаж в Росенец".
    Това би бил единственият адекватен отговор на обществото.Спрямо случващото се.И дано Румен Телото,да е там,за да раздава правосъдие.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 КОЧА

    7 4 Отговор
    Ти си плашило .........недно ................
  • 108 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    12 23 Отговор
    РАДЕВ, НАЛИ СА ПОД ТВОЙ КОНТРОЛ....КАК ДОПУСКАШ ДА СТАВА ТОВА

    Коментиран от #124

  • 109 Гост

    16 23 Отговор
    Какви са тези глупости, тоя на идиот ли ни прави.
    Говорил с шефа на НСО.
    Не става с говорене, да изиска да уволни тея мутри и да си подаде оставката.
    Радев го назначава и радев може да го уволни- цялата отговорност е негова. Аз ли да отида и да уволня шефа на НСО

    Коментиран от #128, #140, #145

  • 110 Инкасова

    13 7 Отговор

    До коментар #51 от "12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА":

    Парламента е гласувал охрана от НСО, може да смени служителите, ама другите ще трябва да правят същото, както пущат хора со пачки към шкафа раиш?

    Коментиран от #117, #175

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Начо

    12 11 Отговор
    Чехльото за нищо не чини
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Въй Отманлий

    20 1 Отговор
    Бе те нали Догана охраняват не сарая , то по прилича на ведомствена охрана.Помияри.
  • 117 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    15 13 Отговор

    До коментар #110 от "Инкасова":

    РАДЕВ, АЗ ЛИ ДА ДОЙДА ДА ОПРАВЯ НСО.....СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ С ТАЯ СЛУЖБА.......

    Коментиран от #120

  • 118 1-20

    10 7 Отговор
    Изявлението му показва степента на уважение към българското общество = -273,15 °C
  • 119 КОЧА

    9 22 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА С ПРАЗНАТА ДУША .............................БОЙКО ЩЕ ТЕ УНИЩОЖИ ...............................................
  • 120 дедо

    16 5 Отговор

    До коментар #117 от "РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ":

    Баце имал тука цял един фен сигур е платен
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 3689

    15 6 Отговор
    "Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България. Тя осигурява охрана, специализиран транспорт и пропускателен режим на граждани, заемащи или заемали определени висши държавни постове, членове на семействата им, чуждестранни гости с особена важност за страната и др. НСО е правоприемник на Управление за безопасност и охрана (УБО) – Пето управление на Държавна сигурност."
  • 123 микимаус

    27 1 Отговор
    затова ли пенсионерите взимат по 200 лева ,за да има доживотна охрана на почетни прецедатели бокуци
  • 124 дедо

    7 9 Отговор

    До коментар #108 от "РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ":

    Цял един фен, плюсовете плащат ли ги допълнително? А минусите?
  • 125 КОЧА

    7 12 Отговор
    БЕСЕПЕТО И ДОГАНЕТО СА ПРОТИВ НАРОДА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ИЗМЕННИЦИТЕ НА РОДИНАТА ......................................
  • 126 5874

    12 6 Отговор

    До коментар #88 от "Хаджиментов":

    Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България. Тя осигурява охрана, специализиран транспорт и пропускателен режим на граждани, заемащи или заемали определени висши държавни постове, членове на семействата им, чуждестранни гости с особена важност за страната и др. НСО е правоприемник на Управление за безопасност и охрана (УБО) – Пето управление на Държавна сигурност.", ДРУГАРЮ!

    Коментиран от #141, #246

  • 127 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    16 0 Отговор
    15...20..ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ ДА СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ НСО ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА.....ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА СИ ЦАКАТ.....ДОКОГА ШЕ ЦОЦАТ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ....ИЛИ СА МНОГО БЕДНИ???????
  • 128 Бачо Киро

    24 3 Отговор

    До коментар #109 от "Гост":

    Е кат го уволни кво? Тричленна комисия решава, другите двама са на Боко. Да ти обяснявам ли дали има разлика? Тея от НСО да не мислиш, че сами са отишли там? Ако не са тези, ще са други. Докато МВР и ДАНС казват, че трябва да бъде охраняван, ще бъде, без никакво значение кой е шеф на НСО... За незаконното завземане на плаж и път обаче трябва директно да съдят Доган.
  • 129 Ю Кортес

    9 7 Отговор
    Като му видиш физиономията и разбираш колко акъл има.
  • 130 Жоро

    21 4 Отговор
    Цялата държава е мафия която си има главен прокурор и бойко за водач.Без бунтове и метежи тая кочина няма да се измерише
  • 131 Пацо

    11 16 Отговор
    Пука му на него,12000 заплата и всичко безплатно в резиденцията,че и отделно пенсията на макс си върви

    Коментиран от #134

  • 132 Бачо Киро

    11 6 Отговор

    До коментар #83 от "Алфа Вълкът":

    Аз също смятам, че няма смисъл от президент и премиер, ама никой ме не пита. Да минаваме на управление тип президентска република като САЩ и туй то.
  • 133 матерала ви е такъв

    19 1 Отговор
    И сега тия кадри на НСО ще се наказват с порицание пред строя нали?

    Хахахааааа.....

    А за хвърленото знаме? Тия българи ли са?
    Що не поругаят така други знаме а?

    Все пак да не ги мъмрите много пред строя хахахаааааа
  • 134 ОлигУфрен

    12 1 Отговор

    До коментар #131 от "Пацо":

    Ми той ти е обяснил за какво иде реч, ама откъде да знае, че ще попадне на хОйня, като теб!
  • 135 Това е голям скандал

    18 2 Отговор
    Срам !!! Някой трябва да поеме отговорност !
  • 136 А бе

    26 1 Отговор
    Какъв е Ахмед Доган за България, че трябва да го охранява НСО, някакво национално богатство ли е, някакъв пост ли заема в държавата? Като има заплахи към него да си наема частни гардове и да се охранява, нали има много пари.
  • 137 Христо Иванов

    22 3 Отговор
    Призовавам всички мои симпатизанти,с български флагове на плаж на " Росенец"!!!
  • 138 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    13 6 Отговор
    ДОКОГА БЕДНИЯ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА ЗА ОХРАНА НА БИВШИ ВЕЛИЧИЯ МИЛИОНЕРИ.......МАЙ ТРЕБЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА.....РАДЕВ ТВА Е В ТВОЯТА КЪЩИЧКА....НАПРАВИ НЕЩО....НЕ САМО КОМЕНТАРИ ПО МЕДИИТЕ

    Коментиран от #156

  • 139 121111

    20 3 Отговор
    НСО трябва незабавно да бъде закрита. Дэган и Пеевски нямат право на охрана от държавата.
  • 140 Ха ха ха ха ха

    16 5 Отговор

    До коментар #109 от "Гост":

    А защо трябва Радев даа уволнява шефа на НСО? Защото шефа на НСО е изпълнил законово разпореждане на правителството да охранява Сарая ли? Затова ли трябва да бъде уволнен? Че спазва закона? Отделен въпрос е, дали Доган трябва да се охранява от НСО, но това го решава правителството. Шефа на НСО само изпълнява.

    Коментиран от #146, #203

  • 141 Юрист

    19 5 Отговор

    До коментар #126 от "5874":

    Щом НСО е ПОДЧИНЕНА на Президента,той е длъжен да поиска от Тиквата тия "гардове" да бъдат уволнени и арестувани за ПОРУГАВАНЕ на българското знаме!!
  • 142 Тъпо тролче

    13 4 Отговор

    До коментар #49 от "Офффф":

    Че как какъв? Герберски трол, чиято задача е да плюе по президента. Виж как си трае за останалите институции, които все още са на вълна 🙊🙉🙈.
  • 143 Долу мутрата премиер

    18 5 Отговор
    На оружие братя , да насметем тая шайка де ни докара до просешка тояга , а они си живуркат као бурнейски махараджи!!! Ето где са откраднатите ни пари!!!
  • 144 възпитаник

    14 3 Отговор
    как прокуратурата ще прави проверка там като б.м.б. ги назначава а със сокола и дебелака са заедно в мафията
  • 145 Ха ха ха ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #109 от "Гост":

    И защо трябва да те прави на....? Ти си! Доказваш го с постовете си тук!
  • 146 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    6 14 Отговор

    До коментар #140 от "Ха ха ха ха ха":

    Е ТОГАВА КЪВ НАЧАЛНИК Е РАДЕВ НА. НСО........НИКАКЪВ

    Коментиран от #157

  • 147 Данка Радева

    24 11 Отговор
    Достоен генерал Радев отново със правилна и навременна реакция.......Очаквам Питек@ да събере ОПГ Шайка и да почне да ръси глупости .......
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Ахмед Доган

    18 5 Отговор
    Ако искаше да няма проблеми,Христо Иванов трябваше да забие турското знаме с полумесеца!!
  • 150 Младенов

    26 3 Отговор
    Хайде сега тежко въоръжени специални части да ги наслагат тези самозабравили се плиткоумни охранителчета в прахта с лица в тинята и белезници, да ги вкарат в ареста и да ги почват. За тези шутове ли ми взимат от данъците за да им плащат заплатите, които си позволяват да се гарвят с българското знаме? Жалки, комплексирани анаболни мутрафони.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    11 21 Отговор
    КЪВ НАЧАЛНИК СИ РАДЕВ, КАТО БАЦЕТО ТИ РАЗПОРЕЖДАЛ ЗА НСО.....ТАКА РАЗБИРАМ ОТ КОМЕНТАРИТЕ........
  • 153 Чочо

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Росенец":

    Почиства си носът с един пръст.
  • 154 жцкхгж

    31 2 Отговор
    Чакаме наказанията за гавазите,който поругаха националният флаг и попречиха на граждани да стигнат до територия,собственост на всички.
  • 155 Повторение

    27 13 Отговор
    Пред Президента шапки долу! Пред Премиера едно голямо УУУУУУУУУУУУ, за това, че дава държавни пари за охрана на мутимилионерите Пееффски и Доган!
  • 156 Тъпо тролче

    23 6 Отговор

    До коментар #138 от "РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ":

    Айде, още един умник! Какво искаш да направи Радев, преврат ли? Той прави това което му позволяват правомощията. Що не питаш къде се крият от прокуратурата?
  • 157 Ха ха ха ха ха

    20 5 Отговор

    До коментар #146 от "РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ":

    Ама вие чак сега ли вденахте, че Радев няма правомощията? Но попитах. Защо Радев трябва да уволнява шефа на НСО? Че е изпълнил законово разпореждане на правителството да охранява Сарая ли? Отговори ми на този въпрос. Остави го Радев! Отговори ми, защо шефа на НСО трябва да бъде уволнен?

    Коментиран от #159, #161

  • 158 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    11 9 Отговор
    И БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ПО ВСИЧКИ РЕЗИДЕНЦИИ,САРАИ,ЗАМЪЦИ,ИМЕНИЯ,БОГАТАШКИ ВИЛИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БГ......И ТАБЕЛИ НА ВИДНО МЯСТО ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА...КАКТО НА МАЛКИТЕ МАГАЗИНЧЕТА.......НСО ДА ГИ ОХРАНЯВА САМО АКО СИ ЦАКАТ....ПО ТАРИФИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА......РАДЕВ....ВЗЕМИ МЕРКИ
  • 159 Важното е

    16 5 Отговор

    До коментар #157 от "Ха ха ха ха ха":

    Да уволним Б М Б.
  • 160 Гост

    10 16 Отговор
    Абе, призидента защо се прави на вода света ненапита и, че не знае кой какво охранява. Защо се ни правите на ненормални бе? Писна ми всички да се правят на ударени и всичко на гърба на хората, кой хване некъв управленски пост и се превръща в страшен б..лук
  • 161 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ на

    7 12 Отговор

    До коментар #157 от "Ха ха ха ха ха":

    НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ ДА УВОЛНЯВАТ ШЕФА НА НСО.........ЧОВЕКА СИ Е СВЕСТЕН....РАДЕВ ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА СЕ РАЗБЕРАТ, КОЙ КОМАНДВА....НСО. НЕ МОЖЕ ТИ ДА СИ НАЧАЛНИК, А ДРУГ ДА ТИ КАЗВА КВО ДА ПРАИШ......ЩОМ МС РАЗПОРЕЖДА...НСО ДА МИНЕ КЪМ МС....КВО ТОЛКОЗ СЛОЖНО ИМА
  • 162 Хаджи хаджи Българин

    16 0 Отговор

    До коментар #45 от "Рома":

    Остави го тоя безделник, нарочно пише с правописни грешки, за да му обърнат внимание! Защото като малък, неговите родители, са му завързвали по една пържола на врата, та поне кучетата и котките да му обърнат внимание!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Бъл

    27 3 Отговор

    До коментар #44 от "някой си":

    Ало, "патриота" Сидеров!! Белокоси вожде!! Защо не атакуваш плаж " Росенец"? Ало, Шкембе-войводата!! Какъв " патриот" си ти?? Ало, бургаския тарикат Симеонов!! Що не поведеш хората си на плаж на " Росенец"?? Близо е!! И вие ли станахте лакеи на Доган??
  • 165 pepy

    25 11 Отговор

    До коментар #67 от "Дельо Хайдутин":

    "Да гласуваме за президентска република."

    КЪДЕ? Кога? След това закон за продължаване мандата на настоящия и без избори още два мандата по 10 години...

    Коментиран от #239

  • 166 гневна

    22 9 Отговор
    Радев е интелигентен, начетен, почтен, не е проста мутра, не е откраднал пари и апартаменти. Разликата между него и мутрьо е толкова гигантска колкото е между Тръмп и Хилъри Клинтън...Разликата е най - вече в МАНТАЛИТЕТА !!! Радев се оказа много добър избор на БСП лидерите...Не ги харесвам самите тях /да не се бърка едното с другото!/ Но Радев просто е като КОНТРАПУНКТ на мутрьо. Не случайно мутрьо толкова много се пеняви и се дразни на Радев. Като ден и нощ са. Нищо общо нямат.
  • 167 Ха ха ха ха ха

    16 11 Отговор
    В какви ръце да се взима Радев и какво има за разбиране, след като закона е факт. А закона е: Правителството взима решения, кого трябва да охранява НСО, и НСО изпълнява. А президента само назначава шефа на НСО. Това е закона, сътворен от правителството ни. Как при явен закон може да се говори за разбиране? Ако закона не е добър, също правителството взема решения да го промени. Президента, независимо кой е, не може да променя закон. Единственото му правомощия е, при предложен закон за гласуване да сложи вето, но след това както виждаш правителството си го приема пак въпросния закон. Това е! Какво толкова не ви е ясно? Че твоя съмишленик под ник "гост", дърдори, че президента да не се правил на улав, ами да уволнява шефа на НСО. На какво основание го попитах се налага да бъде уволнен шефа на НСО?

    Коментиран от #171

  • 168 независим

    23 3 Отговор
    Няма друга държава в света в която мафията да се охранява от държавна служба за охрана, наравно с Президента и Премиера ???????????????????????

    Коментиран от #174

  • 169 БЪЛГАРИН

    15 3 Отговор
    Ще повярват хората на Симеонов, Каракачанов, Волен, като поведат хората в събота. Иначе за мен са ПОДЛОГИ и мъртви души.
  • 170 Активист на БКП

    16 5 Отговор
    Що мълчиш,бе Бойче? Цял град на ти се из...е в устата не може да я затвори,а когато трябва да говориш , мълчиш като кутка...
  • 171 Лол

    4 12 Отговор

    До коментар #167 от "Ха ха ха ха ха":

    Е как на какво?На основание неспособност да въведе ред и подчинените му да го изпълняват.

    Коментиран от #186

  • 172 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    5 13 Отговор
    И КВО ЗНАЧИ.....НСО ФОРМАЛНО ПОДЧИНЕН НА ПРЕЗИДЕНТА....... ИЛИ СИ ШЕФ, ИЛИ ДУХАШ СУПАТА...АКО. МС РАЗПОРЕЖДА ЗА НСО....ТО НСО ДА МИНЕ КЪМ. МС....КВО ТОЛКОЗ СЛОЖНО ИМА........НЕ ТРЯБВА ОТ ТОЗИ РАЗНОБОЙ ДА СТРАДАТ ШЕФА И СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СЛУЖБАТА
  • 173 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор
    знаеме го и знаеме и това защото тия гардове са уволнени но с задна дата
  • 174 Браво

    11 1 Отговор

    До коментар #168 от "независим":

    Е, това е вече точен коментар! Аплодисменти!
  • 175 Гневна Катерица

    21 1 Отговор

    До коментар #110 от "Инкасова":

    Ало, Сидеров!! Белокоси вожде!! Защо не атакуваш " Росенец"?? Ало, Шкембе войводата!! Защо не командироваш твоите "революционери" на плажа " Росенец"?? Ало, бургаския тарикат Симеонов! Марш към " Росенец"!! Поругават българското знаме!!

    Коментиран от #182

  • 176 Гост

    8 14 Отговор
    Комунистите сте от зле по зле.

    Комисия решава кой да го пазаят. Ама не и как да го пазят.

    Директора на НСО решава , назначава и уволнява мутрите в НСО. А Резодента назначава шефа на НСО.

    В момента всички чакат резидента да уволни шефа на НСО. ( това правителството не може да направи. А заместника веднага всички гардове да ги махне и да бъдат разследвани,

    Какво го бистрите. Само че Деси като си тръгна , явно е взела и топките на радев
  • 177 юрист

    7 12 Отговор
    Никакви правомощия не трябва да ти възстановяват,след като вече се установи ,че президенството е една ШПИОНСКА ЦЕНТРАЛА ,работеща за чужда страна.Значи ,ти си наясно,че 2015 са ти отнети правомощията от НСО и си траеш.И как така днес си разговарял с Станчев,утре ще свиака тричленката ,а уж нямаш правомощия????
  • 178 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    4 10 Отговор
    ПАК НЕ СЕ РАЗБРА КОЙ КОМАНДВА В НСО......КВО ЗНАЧИ ....ФОРМАЛНО ПОДЧИНЕНИЕ........А НЕФОРМАЛНО ПОДЧИНЕНИЕ КОЕ Е .....РАДЕВ, ТИ ЛИ СИ ШЕФА НА НСО ИЛИ...БАЦЕТО
  • 179 Електра

    10 15 Отговор
    Кауня да не се прави на пръднал, нали е началник на НСО, която разкарва примадоната му из цяла България. Той забрави ли кога близа сладоледа на Доганя, за да го изберат за прецедент...
  • 180 гост

    11 9 Отговор

    До коментар #67 от "Дельо Хайдутин":

    парво бегаи да духаш глухарчета
  • 181 MOMO

    3 2 Отговор
    Аз,на мястото на Доган,за охрана бих си взел врaчански цигани.Вижте тогава как се посрещат неканени гости.😭
  • 182 Гневен язовец

    17 1 Отговор

    До коментар #175 от "Гневна Катерица":

    Разбрахте ли бе тъпанари, по недоразумение "лъжепатриоти"???!
  • 183 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 12 Отговор

    До коментар #39 от "мечо":

    не е пинокио а образован човек и ПРЕЗИДЕНТ а ти си никои

    Коментиран от #185

  • 184 Азът

    19 0 Отговор
    И защо НСО охранява чатна вила?Кое от думата национална не разбират?
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ха ха ха ха ха

    3 27 Отговор

    До коментар #171 от "Лол":

    А ти къде видя да няма ред и ,,че подчинението му не го изпълняват?Точно обратното- правителството е взело решение тия да са там и да охраняват Сарая,за което те изпълняват. И ако говорим за ред...знаеш ли,че тези имаха право в реда и да стрелят?Говорим ако изпълняват работата си както трябва.А те дори бяха мекушави.Говоря за работата,която трябва да изпълняват. Защото те са изпратени там да охраняват. Пак повтарям ; отделен въпрос е дали Сарая трябва да се охранява.Но това вече правителството решава.
    Опитай се да се доближиш до ...да речем Борисов и да видиш тогава неговите гардове какво ще те направят.

    Коментиран от #198, #247, #248

  • 187 кольо

    6 15 Отговор
    А бе ало .Този проблем е от един век,и прецеденто не го знае,да не се прави на умряла мисирка.Ако толкова беше против ,нямаше да чака точно сега ИЗПАДНАЛИЯ МЕСИЯ Христо Ивановов от ДЪБЪ,да поднесе тази ЦИРКОВА "ИЗНЕНАДА".Олеееееее видите ли Доган ....................Ми това е сведовно известен факт от един век.Сега ли го научавате бе ,г-н ПРЕЦЕДЕНТЕ?????Съмнявам се.
    НЕ НИ РАЗИГРАВАЙТЕ ЦИРКОВЕ ГОСПОДА,МНОГО ВИ МОЛИМ!!!
  • 188 Генерал

    6 14 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Той е само балерина. Так ли бе мозък ? Как това комунистите не погледнете веднъж реално на нещата. Ама това е от увреждане на мозъка, генетично, алкохолно.
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Гошо

    16 1 Отговор
    Точно кратко и ясно
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 2 Отговор

    До коментар #185 от "мечо":

    ей смешник учи се да пишеш а БОЙКО БОРИСОВ му грее ухото за теб само по избори еднократно 2 кебапчета хляб 50 лева чопак бира но еднократно нищо повече разбра ли

    Коментиран от #202

  • 193 3845

    8 16 Отговор
    И защо не ми кажеш как урправлява тоя сопол ? Налеи реве, че няма права, а пък отговорности никакви. И как управлява - като се прави на велик без покритие ли ? фАко управлява с БСП да си каже. Ама и те ще го отрежат, щото лъжливата Нинова я е страх. Тоя ппухльо или да прави партия, или да се заема с ролята си на мажоретка и да си трае.
  • 194 SAAB

    15 3 Отговор
    Е ся каскета шЪ пита шефа !
    Глананако шЪ бръкне у чАкмеджето и незАвисимите шЪ решАт кО да казват !
  • 195 От историята

    13 1 Отговор
    Инките по време на епидемия принасяли в жертва вожда си. Не .... нищо не намеквам! Просто добър обичай!
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Karosel

    12 17 Отговор
    НСО е на пряко подчинение на Радев, не виждам защо Гешев трябва да се меси в работата на президента. Или Радев невен няма топки!
    Някой да ми каже, на кого е подчинено НСО и кой назначи Мерцедеса на Деса +шофьор?

    Коментиран от #201

  • 198 pepy

    23 7 Отговор

    До коментар #186 от "ха ха ха ха ха":

    "... тия дa ca тaм и дa oхрaнявaт Caрaя... Зaщoтo тe ca изпрaтeни тaм дa oхрaнявaт..."

    Тия имат задача да охраняват КОНКРЕТНО ЛИЦЕ от непосредствена заплаха, а не САРАЯ... Обектът за охраняване НЕ БЕШЕ на брега или някъде наблизо... Никой НЕ е правил опит да влиза в сградата или прилежащия двор, които са частна собственост...

    Коментиран от #222

  • 199 789

    4 11 Отговор
    Plastat si na Boko ohranata i taksa "spokojstvie" ,kato v starite vremena...
  • 200 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 6 Отговор
    тече протест пред президенството срещу господин радев

    Коментиран от #205, #207

  • 201 Мдаааа

    18 0 Отговор

    До коментар #197 от "Karosel":

    Който назначи охрана от НСО на Доган и Пеевски? На Цачева, на Главчев.

    Коментиран от #204

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Политанализатор

    20 4 Отговор

    До коментар #140 от "Ха ха ха ха ха":

    ДАНС била " независима" институция!! Ха ха ха ха!! И децата знаят,че се командва от шопара Пеевски!! МВР- От Боко Тиквата!! Шефът на НСО-отПрезидента! При гласуване кой да бъде охраняван, гласовете са 2 към1 в полза на Тиквата и Доган!! Ясно и точка
  • 204 Karosel

    1 13 Отговор

    До коментар #201 от "Мдаааа":

    Ми кажи го за да знам кой?
  • 205 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 13 Отговор

    До коментар #200 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    протеста е организиран от ГЕРБ мафията се опитва да ни смажатМАРИЦА БГ
  • 206 Д. Петров

    13 16 Отговор

    До коментар #95 от "Така е гн президент":

    Най-точният коментар. Фатмакът не си знае правата и задълженията!
  • 207 Иван

    17 15 Отговор

    До коментар #200 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прав си Козлодуй! Има протест от точно 11 човека пред президентството предимно от редакцията служители на 1 герберски сайт са. Издигнали са плакати че Радев бил говорител на организираната престъпност. Имат предвид че подкрепял Божков срещу правителството защото преди време каза че Божков звучи по убедително от правителството
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    ГЕРБса мутри СИК

    Коментиран от #215

  • 210 Дедото на Мечо

    23 0 Отговор

    До коментар #202 от "мечо":

    Мечо, не значи, че като познаваш буквите трябва да пишеш толкова неграмотно. Можеш ли да си изясниш по добре парадоксалната мисъл.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 3 Отговор
    ГЕРБ ОСТАВКА
  • 213 гогата

    26 2 Отговор
    НСО са пропаднала мафиотска банда, командвана от банкянския бабуин!.... ДА СЕ РАЗТУРИ ТАЯ ВОНЯЩА КЛОАКА НСО И РЕФОРМА!
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Али Баба

    20 7 Отговор

    До коментар #209 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тая пом....киня Дариткова критикува Президента!! Ха ха ха ха!!
  • 216 Цин Цян

    18 12 Отговор
    Президентска република! Това е цяра на цирея... Тумора трябва да се изреже бързо и болезнено. Ама ние сме хората, от които зависи това. Скалпела в ръцете на г-н Радев, това е решението!
  • 217 vasik atanasova

    12 18 Отговор

    До коментар #2 от "ЕТО":

    кой назначи шефа на НСО
    КРАСИМИР СТАНЧЕВ
    НЕ Е ЛИ ПРЕЗИДЕНТА ?
    ТОЙ ВИНОВНИЯ СЕ ОПРАВДАВА
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 калоян

    19 2 Отговор
    каскет козируваш ли на текефона? слуга на сараите и боко тиквата
  • 220 калоян

    16 2 Отговор
    ало? боко тиквата ли е? храниш ли се от дирника на доган? вкусно ли ти е?
  • 221 миро

    17 2 Отговор
    бок тиква-слугата на сарая.
  • 222 ха ха ха ха ха

    11 14 Отговор

    До коментар #198 от "pepy":

    Това можеш да го кажеш на нашето правителство.Защото то е взело това решение,да се охранява Сарая и НСО по закон е изпълнило разпоредбата на правителството. В противен случай,ако не изпълни нарушава закона и може да бъде подведена под съдебна отговорност. Също така и за брега. Защо се води частна собственост?! КОЙ и коя институция го разреши това. Така,че Христо Иванов и другите с него си бяха навлезли в частна собственост. КОЙ разреши брега да стане частна собственост? КОЙ?
  • 223 Народ

    18 1 Отговор
    ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПОДЛОГИ! НЕНАВИЖДАМ СЕБЕ СИ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС МЪРШИ!!!!!!

    Коментиран от #240

  • 224 И какво браво

    8 17 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Вика кой ми са таковав гащите.НСО е подчинена на президента. Началника на НСО си го избра Радев. Председател на комисията която определя кой ще се охранява е н-ка на НСО.
    Четете ги тия закони.

    Коментиран от #226

  • 225 гост

    13 5 Отговор
    Браво на Генерала. Браво.
  • 226 Сух

    17 4 Отговор

    До коментар #224 от "И какво браво":

    Верно трябва да прочетеш законите. Кое от изложеното от президента не разбра? Или без да четеш реши да се изцвъкаш?! Хем некомпетентен, хем много дрънка..
  • 227 Сух

    18 7 Отговор
    Браво на президента! ТОВА Е ЧОВЕКА!!!
  • 228 Пич

    21 1 Отговор
    Не искам повече от моята заплата да се пазят Чифут ефенди и Прасчо!
    А този гемини с жълтата фанелка, да свали кобра, че не му отива и да дойде да се опита да ми намокри чорапите!!!
    Край!Стига толеранс!
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Закон за НСО

    9 12 Отговор
    Чл. 5. (1) Националната служба за охрана е специализирана военизирана държавна служба към президента на републиката.
    (2) Националната служба за охрана е юридическо лице със седалище София, а нейният началник е първостепенен разпоредител с бюджет.
  • 231 Закон за НСО 2

    9 12 Отговор
    Глава трета.
    РЪКОВОДСТВО И КОНТРОЛ


    Чл. 7. Президентът на републиката осъществява общо ръководство и контрол върху дейността на Националната служба за охрана, като:
    1. назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерския съвет и заместник-началниците - по предложение на началника на службата;
    2. утвърждава основните структурни звена и общия числен състав;
    3. удостоява офицери с висши офицерски звания.
  • 232 Нео

    9 15 Отговор
    Радев не е от онези мъже, които си признават грешките. За него винаги други са виновни. Факт е обаче, че НСО е мутренска организация смучеща от държавата, от нас!
  • 233 гост

    9 11 Отговор
    Отиде вторият мандат на президента да му се не види! Радев забрави ,че беше избран с гласовете на ДПС,но реши да пее в хор с Пинокио.Този верно е много глупав.
  • 234 Пич

    15 0 Отговор
    Толкова ли не можете да работите това, за което сме ви избрали?Сбогом тогава!
    Аз имам началник, вътрешен и външен одитор,длъжностна характеристика,минимално изисквано образование, чисто съдебно минало,проверки от 4 служби (вкл. ДАНС).....
    А вие какво имате, господа политици???
    Ще ви направя услуга, като отговоря.
    1.Милиционерско и фатмашко образование.
    2.Дебилност, основана на имунитет.
    3.Охрана от народната любов с пари от народа.
    4.Максимални за България заплати,в комплект с бонуси според субекта,дошъл на аудиенция в кабинета ви.
    5.И още.....Но от отвращение ще ви ги спестя...
  • 235 ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

    8 11 Отговор
    НСО Е ИЗЦЯЛО НА ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!НО РЕЗИДЕНТА ОТКЪДЕ ЩЕ ЗНАЕ ТОВА????? П О Т Р Е С!!!!!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ СИ ЗАКОНА ЗА НСО.
  • 236 poredniq

    11 1 Отговор
    дават се милиони от данаците ,браво ние сме мишки не народ. .всичките играят против нас хората на България крадци!№$%%
  • 237 БАЦО С МАСКА

    3 2 Отговор
    РАДЕФ И БАЦО СМЕ ЕДНО !.....НИКОИ НЕ МОЕ НИ РАЗДЕЛИ !

    С ДПСЕ СЕ РАЗБРАХМЕ !
  • 238 Чук и Гек

    6 1 Отговор
    Абе, патици загубени! Два дни ви слушам как обвинявате оня с жълтата тениска и още двама трима неадекватни главоча, поставени там за охранване! Вината им е, че са главочи и не се занимават с нормален полезен човешки труд, познат от Библията - скотовъдство и земеделие! Насочете упреците си към истинските виновници за това състояние на нещата - тези, които са им разпоредили да служат като еничари без капка доблест!
  • 239 666999YYYNSO666999YYYNSO666999YYYNSO6669

    3 2 Отговор

    До коментар #165 от "pepy":

    KOI NASTOQSHT BEEE OVZA ? TOQ LI OLIGOFREN ? POMAK , MASON , IZPOLZVACH ,LUJEZ , PRELIUBOEEZ , ZAVISSIM OT MINALO I NASTOQSHTE ! POMIQRI STE I ZATOVA TAKIVA POMIQRI VI UPRAVLQVAT - PO SILATA NA ZAKONA ZA SEBEPODOBNOTO ! TI SHTE KAJESH KOI DA ME UPRALQVA ! TOQ DETO NE MOJE DA GOVORI , NE MOJE DA SE KRUSTI I SE RAZVEL ZA DA SE "OMUJI " ZA ZIGANKA KOQTO MU E RAZVALILA SEMEISTVOTO - KAKVA LICHNOST E TOQ ? KAKUV MUJ E ?
    OTKUDE NAKUDE SHTE DELQ ZEMQTA VODATA I VUZDUHA BULGARSKI S TAKIVA KATO TEBE ? U LEVOOOO !
  • 240 666999YYYNSO666999YYYNSO666999YYYNSO6669

    1 2 Отговор

    До коментар #223 от "Народ":

    GROB SA FACE , NIKOGA NE SA TE UPRAVLQVALI OVCHIZE PLITKOUMNA ! OT 89 DOSEGA TE UPRAVLQVA DS DPS - PO PROTOKOLITE NA ZIONSKITE MUDREZI ! IZPULNQVAT PROGRAMATA ZA UNISHTOJENIETO NA BULGARIQ , PODPISALI SA SE , TOVA RABOTQT I ZATOVA SA SKUPO PLATENI - KLOUNITE NA KONZI SA SAMO ZA OVZETE A IZBORITE SA ZA LEGITIMIRANETO IM. SAMO LUD ILI SUSHTIQ KATO KOMENTIRANITE MOGAT DA NE RAZBERAT ZA KOGO GLASUVAT ? ZA DA HARESASH KOGOTO I DA BILO ZNACHI VIBRASH NA EDNA I SUSHTA CHESTOTA S NEGO - KOETO AVTOMATICHNO ZNACHI CHE STE EDNAKVI ! MISLENETO VI E EDNAKVO ! KAKVO DA IM HARESASH NA VSICHKI POLITICHESKI PUTANI ? LUJITE , LIZEMERIETO , DEGRADIRANETO , MORALA , NESMETNITE BOGATSVA , GAVRATA S HORATA , KOE ? BEEEEEE ?
    BOKLUZI NA ROQZI . BG
  • 241 Глок

    5 3 Отговор
    Сега ще Ви обясня, защо действията на охраната са 100% законосъобразни! Христо Иванов правилно счита, че плажната ивица е изключителна държавна собственост, но забравя или не отчита факта, чия собственост е държавата! Щом цялата държава е притежание на господин Доган, значи и плажа, и планината, и морето са негови! Достойни за награда са момчетата! Свършиха работата перфектно! Нарушителите са недопуснати!
  • 242 Pilot

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Новини":

    Много е просто неандерталец, защото е съпруга на Президента ни ! Законно избран с мажоритарния вот на българите в България !

    Коментиран от #250

  • 243 ето ви новина

    4 2 Отговор
    Премиерът Б.Борисов е разпоредил на министъра на вътрешните работи-Младен Маринов жандармерия да пази Летния Сарай от масовия плаж в събота,разкриват източници от службите.Според тях няколкостотин членове и симпатизанти на Демократична България се организират за плажния протест в събота.Борисов праща жандармерия за да няма опит за проникване в собствеността на Доган,както и подкрепа за охраната на Доган.

    Коментиран от #260

  • 244 Ти защо ни

    2 2 Отговор

    До коментар #49 от "Офффф":

    Правиш на малоумни.Как може НСО да е подчинено на президенството а назначенията кой кого да пази да прави Правителството а,как става тая работа
  • 245 До простия

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЕТО":

    И какво, като е казал нещо, което се знае от всички ?!
    Всички знаем, че хирма "Доган и сие" се брани от държавата !
    Това се случи още, когато Доган, бе "създаден" от ДС на БСП-БКПрестъпници!
    Защо обвиняват ГЕРБ и Борисов ?!
    БСП-БКПрестърници правят поразии, а после обвиняват ГЕРБ и Борисов, че не са ги управили, като през цялото това време, пречат с всички сили !
  • 246 Хаджиментов

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "5874":

    И това какво общо има с моя постинг?!?!?!
  • 247 Лол

    1 0 Отговор

    До коментар #186 от "ха ха ха ха ха":

    Ма ти явно не разбра,че става въпрос за плажа,че там нямат място.ПЛАЖА НЕ Е НА ДОГАН ЗА ДА СА ТАМ ТЕЗИ ШУШЛЯЦИ
  • 248 Лол

    1 0 Отговор

    До коментар #186 от "ха ха ха ха ха":

    Отделно - не се представят ,както е по закон на екс министър на правосъдието.Това ред ли е?Милиционерчеее
  • 249 Димитър Вълев

    2 0 Отговор
    Фатмак ръководи гащници . НСО да се разформирова . НСО няма работа да охранява бизнесмени като Доган и Пеевски . Като искат да си наемат охрана ,в противен случай българската държава се превръща в чадър за корумпирани политици превърнали се в бизнесмени.
  • 250 Марин Стоянов

    2 2 Отговор

    До коментар #242 от "Pilot":

    Президентът е незаконно избран. В момента когато деполитизиран военен на активна служба приема номинация от политическа партия и номинацията му е съгласувана с чужда държава ,това е нарушение на българската конституция . Този човек трябва немедленно да напусне поста и да бъде разжалван. Това е срам за суверенна България.
  • 251 Борис Енчев

    2 0 Отговор
    Доган е толкова елементарен или нагъл , че всичките му постройки са с един строителен план . От 100км можеш да познаеш коя постройка е свързана с този мафиот.
  • 252 Сава Муткуров

    1 2 Отговор
    Не е вярно ,те са охранители на Черешова градина под ръководството на Генерал Деса.
  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Българин

    1 0 Отговор
    Защо тази тричленка преценява , че догановци и пеевци трябва да се охраняват за наша сметка. Трябва да се потърси отговорностот тези тримката и те да плащат за охраната на мехмед, ахмед и т.н.Няма реален контрол върху НСО и в това е проблема, трябва едно лице- президентът да отговаря и затова законът трябва да се промени.Въпросните държавни служители от НСО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТ КАТО ГРАЖДАНИ И ХОРА ОТ ПОСТЪПКАТА СИ ДА БУТАТ И ТЛАСКАТ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ СТЪПИЛИ НА ЗЕМЯ- ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.В служебен план да понесат дисциплинарна отговорност да действията си.
  • 255 Българин

    1 0 Отговор
    Г.шев спи сладко сладко.
  • 256 Българин

    1 0 Отговор
    Този мехмедов-ахмедов бил Почетен председател на ДПС, че каКво ни интересува това, турската партия да му бере грижата на агент САВА
  • 257 БОКЛУК

    1 0 Отговор
    БРАВО Г-Н РАДЕВ МЪЖКАР СТЕ НЕ КАТО ДРУГИТЕ БОКЛУЦИ ПОД ВАС КОИТО ДОКАРАХА БЪЛГАРИТЕ ДО МИЗЕРИЯ
  • 258 Dr.mengele

    2 0 Отговор
    Значи президентската институция е просто церемониална функция в/у смешната татарска армия също ли няма правомощия.Да обявява военно положение днес каскета влезе и в президентството кво чака още....
  • 259 разума

    1 0 Отговор
    Отговора е навременен и точен. На ход е ББ и институциите в РБългария ,ако има такива. Аз също имам нужда от охрана ,както и много безащитни хора по селата оставени без средства за защита на грабители и неработещи институции. Наближават избори. Ще ги познаем по делата хората които ни защитават , а не тези които хвърлят българския флаг /безсрамни офицери от НСО/ от българския бряг.За тези земи се е проливало кръв за да се запазят до днешни днис жертви като Левски, Ботев, и т.н.Срам и позор .......................
  • 260 Dr.mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #243 от "ето ви новина":

    Тъй ли аз ще дойда време е да се обединим срещу тумора доган
  • 261 съвет

    1 0 Отговор
    То беше ясно, че са служители на НСО. В такъв случай ,,гавазина" който захвърли българското знаме, да напусне службата, да отиде в Турското посолство и да получи турско гражданство за да може спокойно да си развява турския флаг и да е официален еничар/ сигурно знае какво означава думата/ на Доган. Може би с тази разлика, че турците от малки са взимали български деца за еничари, а той е станал от малко по голям. Историците твърдят, че няма пленено българско знаме, но сега може да сме ,,горди", че български офицер или сержант / какъвто е този т...к /го захвърлят като мръсен парцал. Той като еничар сигурно много се гордее с тази си постъпка. Само не знам ген. Станчев, какво спи още? Или може би и той се гордее със своите ,,юнаци" и ще го награди, вместо да го уволни. Тъй като най-малко това заслужава този т...к. А между другото къде е давал клетва въпросния знаме хвърляч в България или в югоизточна нам държава?
  • 262 Dr.mengele

    0 1 Отговор
    Ей ся разбирате ли що макетата ни викат татари позорно умряло племе
  • 263 Росен Плевнелиев

    1 0 Отговор
    НСО, каскета, ББ Тиквов и 240-те разбойника мълчат. Не е като да се режат лентички на магистрали /които след месец два се разпадат/. Страхливи и нагли плъхове
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове