Last news in Fakti

9 Юли, 2020 07:52 3 687 16

София, Пловдив и Благоевград с най-много заразени за денонощието

  • коронавирус-
  • заразени

476 са заразените сред медицинския персонал от началото на епидемията

София, Пловдив и Благоевград с най-много заразени за денонощието - 1
Снимка: БГНЕС

71 са случаите на новозаразени с коронавирус през последните 24 часа в столицата.

В Пловдив регистрираните са 21. Трети по заразени за денонощието се подрежда Благоевград със 17 случая. Следват Варна с 16, Смолян - 13, Кюстендил и Плевен по 12 и др.

476 са заразените сред медицинския персонал от началото на епидемията. От тях 173 са медицински сестри, а 166 са лекари.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    19 3 Отговор
    Заразените общо са 240 души, ама не са правилните 240....

    Коментиран от #15

  • 2 Грейс

    13 6 Отговор
    Нали имат защитни Облекла медиците? Пренебрегват ли ги, та има толкова заразени? Дайте информация тези медици, в кои отделения са работили и колко са заразените в тях? Така голи цифри може много да се подмятат а и информацията заблуждаваща.
  • 3 луда 🐮

    6 6 Отговор
    Така става като ти прибутат бракувани тестове от Корея. Ще се мре яко, яко ще се мре.
  • 4 Леле мале

    13 0 Отговор
    В реда под заглавието има една дума "намалото" която говори много за нивото на журналистиката у нас.Правописните грешки са присъщи на първокласниците и е срамота,че хора които допускат такива имат възможността да показват "таланта" си пред обществото.

    Коментиран от #6, #7, #9

  • 5 НИК

    25 7 Отговор
    Значи в цяла Европа може да се играят първенствата на празни трибуни и то първенства, които са гледаеми, а тук нашите велможи не могат да играят без публика. Егати простотията беше тази, да ес отворят стадионите за публика. Или може би трябваше да се угоди на президентите за да има постъпления от билетчета в касичките на клубовете. Само заради това решение трябва и здравния министър и неговия патрон да подадат оставки. Другата простотия е отварянето на дискотеките и позволяването на провеждане на балотев. Още един повод за ОСТАВКИИИИ!!!!!!

    Коментиран от #12, #14

  • 6 В Матрицата 🤖

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Леле мале":

    Новините в този сайте се "преписват" от ботове.
  • 7 Страшно е бърз

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Леле мале":

    Явно е прочел коментара ти и веднага е реагирал защото сега думата е коригирана.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Някой

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Леле мале":

    Става дума за пропусната или объркана буква от дума.Не е кой знае какъв проблем.Думата се подразбира и смисъла се схваща.По-страшно е ако се обърка число....тогава може да падне сграда, съоръжение или самолет...Изобщо числата са по-важни от буквите!Според инженерите е така...
  • 10 леле тате

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Страшно е бърз":

    но не е по бръз от баце
  • 11 Коно

    4 1 Отговор
    Явно у нас журналистиката изчезна и се появи една мисирка която занули професионализма и обективността, която мисирка се наведе на управляващите неграмотници крадци, да я ползват в своя изгода. Толкова примитивност както тук в материалите на т.н.журналисти не съм виждал! Единствен връх са ПИК, тях няма кой да бие?
  • 12 Мъжа ти

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "НИК":

    Не се надявай червено ох..лювче на вас власт НИКОГА.
  • 13 тотаЛИЗАТОР

    2 0 Отговор
    Много е просто ! Колкото повече проби се правят , толкова повече положителни ще излязат ! Това е ! Не е важно числото , а процента заразени спрямо пробите !
  • 14 Мъка

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "НИК":

    В цяла Европа могат да играят футбол и без публика.Нашите футбол не умеят да играят и поискали да има публика/ щото това, дето го играят, не е футбол/, ама без топка,защото били много добри в играта без топка/ цял Студентски град го знае/, но УЕФА не разрешила.
  • 15 куку руку ку

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Някой":

    Това дори не са и ново заразени, просто колкото повече тестове направят, толкова повече вирусоносители ще открият, защото този вирус си е в хората от самото начало на т. нар. пандемия и те си живеят с него без той да ги притеснява.
    Много станаха издънките на властта и затова искат пак да блокират държавата, да не вземат хората да се надигнат като в Сърбия...
    У нас не важи поговорката: "Вържи попа, да е мирно селото!", а важи: "Вържи селото, да е мирен попа!"
  • 16 Гост

    2 0 Отговор
    Не всички 17 са от Благоевград, има от Крупник, Гоце Делчев, Петрич...всички са били контактни на хора с положителен тест, ВСИЧКИ СА БЕЗ СИМПТОМИ,ПОД ДОМАШНА КАРАНТИНА!