15 Юли, 2020 07:38 1 777 12

От днес: Влизаме в Гърция само с отрицателен PCR тест на английски език

Пред лабораториите у нас бяха забелязани опашки от желаещи да си направят тест за коронавирус, за да пътуват до южната ни съседка

От днес: Влизаме в Гърция само с отрицателен PCR тест на английски език - 1
Снимка: БГНЕС

От 6.00 ч. тази сутрин желаещите да почиват в Гърция български граждани ще трябва да представят отрицателен резултат от актуален PCR тест на английски език, съобщи Българското национално радио. Формулярът трябва да съдържа трите имена и номера на паспорта или личната карта на пътника.

В България има 36 оторизирани лаборатории за PCR тестове.

Тази сутрин пред лабораториите у нас бяха забелязани опашки от желаещи да си направят тест за коронавирус, за да пътуват до Гърция, предаде БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирач

    8 5 Отговор
    То няма смисъл. Те Българите са го измислили, 40 евро за фалшив тест. Кого си мислят че ще уплашат. Ще си ходим заразени на море колкото си искаме
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 въпросче

    9 2 Отговор
    А защо PCR тестът не е на китайски,а е на английски език?
  • 4 смях

    11 0 Отговор
    влизаш с отрицателен излизаш с положителен
  • 5 Тъпаци си

    4 2 Отговор
    изтърват клиенти. Ще има протести май в Гърция
  • 6 Не благодаря

    2 0 Отговор
    На каръкачански най-добре. Не ходете при гегите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ми то

    2 0 Отговор
    Вдигане на тестовете ще доведе до вдигане бройката на болните
  • 9 Йозеф

    1 0 Отговор
    До септември ще де променят нещата. Вчера се върнах от Гърция, рай е, плажовете не са пълни, не всички кръчми работят, но почивката е истинска и цените са 20-30% надолу. Гледайте разписанията на фериботите, има промени от миналата година.
  • 10 Само Локо

    0 0 Отговор
    Които искат да идат да починат в Гърция
  • 11 БЪЛГАРСКИ ОФИЦИАЛЕН

    2 0 Отговор
    КО СТАНА С ТЪЗ ХУБАВАТЕ ЕВРОПКА ДЕТО УЖ БЪЛГАРСКИЯ БИЛ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ГЕЙРОПКАТА ?НАЛИ ТАКА НИ ЛЪЖЕХТЕ БЕ ВИЕ ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ ЗАЩО ЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ РОБОВЛАДЕЛСКИЯ АНГЛОСАКСОНСКИ ЕЗИКЪТ НА ГОСПОДАРИТЕ???
  • 12 Просто искат

    0 0 Отговор
    да свикнем да бъдем под наблюдение. Вече сме " под наблюдение " без да сме си давали сметка например : клиентски карти на Фантастико, Била и др но това се прави с цел да проучват и насочват предпочитанията на консуматорите . Със сигурност и " пандемията " е на финансова основа но печалбата там е на много високо ниво за това са способни дори да убиват , даже и самите пари минават на заден план, защото целта е да вземат изцяло властта. Народът въобще не трябва знае какво е неподчинение, трябва да бъде мирен. Естествено в момента сме в начална фаза но за да вземат властта ние трябва да се съгласим доброволно. За това сега използват вирусът уж за нашата сигурност. Даже ще видите че тампоните ще станат безплатни навсякъде след време.