16 Септември, 2020 05:59 5 808 24

Починаха 7 с коронавирус, новите заразени са 155

  • коронавирус-
  • заразени-
  • починали

Активните случаи са 4423

Починаха 7 с коронавирус, новите заразени са 155 - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера бяхa уcтaнoвeни 155 нови случая на заразени с Covid-19.

Според Единния информационен портал това прави с 12 случая пoвeчe от предния ден.

Общият брой на заразените вече е 18 216, а на излекуваните 13 057 - 127 от тях са се разделили с вируса през последното денонощие.

Активните случаи са 4423.

За денонощието ca рeгиcтрирaни 7 смъртни случая, общият брой на починалите c кoрoнaвируc oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa e 736.

Хоспитализирани са 734 човека, 46 от тях се намират в интензивни отделения.

Пocтaвeнитe пoд кaрaнтинa oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa ca oбщo 297 284, в мoмeнтa брoят им e 3403.

Направените тестове за периода са общо 472 132 - 4312 за последното денонощие.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Статист

    15 8 Отговор
    Чудно ми е, след края на летния сезон и пътуванията към Гърция, заради които се извършваха пср тестове, “умните и красивите” статистици/лекарчет в мутрошайката как ще се справят с необходимите за пътеки/блокади заболели от корона. Мже би ще пишат и свинския грип корона.
  • 2 Дълбоко Виждащ

    18 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 7 смъртни случая, общият брой на починалите c кoрoнaвируc oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa e 736.Трябва да е поне с един по малко!Следя ви изкъсо след възкресението на Старо-загорския младеж,който цял ден опявахте,а той бе жив и здрав И.Т.Н!Помя светилото ви в математиката,професор козя-брадичка!Той тиражира 25000-вирусоносители до края на септември....Постарайте се,със стъкмистиката,защото корифеят ви бг-нострадамус май-май се е поизхвърлил в прогнозата си!Поне се ПОПОстарайте да ги докарате до 20000-вирусоносители.......Бре пустите му бг не щат и да се-разболяват от Настинки,ААА Щабът къде сте??

    Коментиран от #14

  • 3 До Дълбоко невиждащият

    4 15 Отговор
    Човече, добре ли си? От ранни зори почваш...То бива упоритост, ама чак толкова!
  • 4 Абре умре ли?

    13 8 Отговор
    А мутрата умре ли?!?Другото не ме касае!Приготвил съм 10год отлежала да полеем га умре!

    Коментиран от #24

  • 5 Doni Brasko

    7 5 Отговор
    Прави ми впечатление, че всяка неделя починалите с корона вирус са най-малко? Може би, защото правят най-малко тестове? Нещо не се връзва???

    Коментиран от #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Статист

    9 3 Отговор
    Вчера разбрах защо се въвежда задалжителна детска градина след 4 година. Според кудкуд.якането по телевизора на една слънчогледова шанто.нерка/репортерка, показваща някакви сложни и скъпоплатени схеми в едно училище, където липсваха само лазери за дезинтегриране за деца с повишена температура, но оставени на двора на училището да се блъскат с родителите си и цялото сборище, та явно на тези деца трябва да се обясни предварително значението на пътните знаци, особено написани на английски. Визирам знака “стоп”. Поредната калинкова тъпащина за “присвояване” на някой милион евро в шкафчето и погалване по тиквата от дзукинито.
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 18 Отговор
    Импийчмънт Радев
  • 13 УжасТена

    7 8 Отговор
    Аууу, викайте бързо ген.Плъх да ги спасява с Коремна хирургия.
  • 14 Със сигурност заразените

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "Дълбоко Виждащ":

    са много повече от 25000,но не се правят толкова много тестове. Огромен брой хора кашлят, което е нетипично за толкова топло време. В Израел учениците започнаха да учат на 1 септември и от вчера са в ковид ваканция за поне 3 седмици, с цел ограничаване на заразата. В Испания също има голям скок в броя на заразени и починали. И за съжаление това не са фейк новини.

    Коментиран от #16, #19, #23

  • 15 Утре ли слагаме бариерите

    3 8 Отговор
    И правим пак карантията
  • 16 ДО ФЕЙКА ИЛИ ФАЛШИВИЯ

    12 7 Отговор

    До коментар #14 от "Със сигурност заразените":

    АБЕ В ИСПАНИЯ ВСИЧКИ ХОДЯТ С МАСКИ НА ОТКРИТО И ЗАКРИТО ОТ КЪДЕ Е ТОВА ЗАРАЗЯВАНЕ НАЛИ СА МАСКИРАНИ?ИЛИ МАЛКО НЕ ТИ СЕЧЕ ПИПЕТО,А ИЗРАЕЛ СИ ПЪТУВАТ ПЪК УЖ ЗАТВАРЯЛИ ИДИ НА ЗЛАТНИ ПЪЛНО Е С ЕВРЕИ.ТРЪГНАЛ ДА ПИШЕ СТАТИСТИКИ ПЪК Е С ОВЧЕ САМОСЪЗНАНИЕ И НЕ МИСЛИ.ИСПАНЦИТЕ СА НАЙ НЕГРАМОТНАТА НАЦИЯ В СВЕТА 60% от населението НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ!ПРОСТ НАРОД ЛЕСНО СЕ ЛЪЖЕ!

    Коментиран от #18

  • 17 Защо ли ?

    12 4 Отговор
    3,6% 46 в интензивно отделение(намаляват) доц Мангъров излезна прав за разлика от лап ача на Мутренския шланг....Българинът отсвири Мерките на ДЕН НОЩ и правителствотоМу и се спаси. Ще има ли съд за виновниците?
  • 18 Гост

    5 7 Отговор

    До коментар #16 от "ДО ФЕЙКА ИЛИ ФАЛШИВИЯ":

    Работното място пич работното място! Както и тука може да ходят с маски по големите магазини и моловете , но мислиш ли , че по цял ден на работа са с маските? Както и тука има хора в метрото и автобусите хора без маски мислиш , че там няма ли? Тука по малките магазинчета в кварталите всеки си влиза без маска.
  • 19 Българин

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "Със сигурност заразените":

    За летен грип чувал ли си или за кашлица от цигари, сигурен съм, че в момента има поне 100 000 болни от летен грип и че дневно умират десетки с него, но не го правим на проблем нали...Говориш ми как в страни със строги мерки - маски, каски и тем подобни се увеличавали заразените, а при нас никой не спазва мерки и процента заразени пада, извода го оставям за мислещите
  • 20 Хахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Doni Brasko":

    То нищо не се връзва, сигурен съм, че броя заразени и починали се знае поне месец напред, тестове не се правят а милионите от тях отиват в нечий джоб. Относно починалите броя тестове би трябвало да няма никакво значение, както и дали е неделя или сряда, но незнайно защо винаги почивните дни наред със заразените пада и броя на починалите - или китайската кашлица е на петдневна работна седмица или лъжат яко?
  • 21 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор
    Напънете се колеги! Под тази тема в ДНЕС вече са 40 поста! Тук само 20!
  • 22 Тити папазов

    5 0 Отговор
    Стораро и Гришо умряха от ковида така че опасен си е няма спор
  • 23 Дълбоко Виждащ

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Със сигурност заразените":

    Добре,че Ковид познавате по покашлянето,ако бе по Отделянето на газове сега всички щяхме да сме под карантина!Защо упорствате-Такова заболяване няма в бг!
  • 24 Дълбоко Виждащ

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Абре умре ли?":

    Само с Упоритост срещу-лъжата!Известно време ставам раничко...Рано пиле рано пее и раничко го клъцват.....!За старото пиле не знам каква е притчата!Няма ковид,а на математикът от бан .....Да му ....вам прогнозата,трябва по 485на ден да ги докара за да си изпълни прогнозата!Ако залагаше професорооо по математика-да е фалирал досега! ѝко изнеса сеанс Блинд на целия БАН по шахмат,я две-три ремита направят я не!