Last news in Fakti

21 Септември, 2020 06:27 2 244 12

Първолак с коронавирус в Пловдив

  • коронавирус-
  • пловдив-
  • ученик

Родителите му също са носители на заразата

Първолак с коронавирус в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

В Пловдив ученик от първи клас от средно училище „Св. св. Константин Кирил Философ" е диагностициран с COViD-19, предаде NOVA.

Детето имало температура, заради която родителите му го взели от училище. Цялото семейство е изпратено от личния лекар в събота да се изследват. Резултатите от тестовете показали, че и родителите са с COVID-19.

Проведен е разговор с РЗИ, спазват се всичките им насоки. Те са препоръчали целият клас да е под карантина и ще се обучава в електронна среда. Родителите на учениците от класа са информирани.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    8 5 Отговор
    Така наречените "скрити болни" - неч ходят на лекар т.е. не са диагностицирани и "няма болни". Сега кога учениците тръгнат на училище доста народ ще изскочи по този начин. Ще се тестват не здрави които им се ходи в Гърция а основно хора със симптоми, и процента заразени ще скочи.
  • 2 Маойки ВР

    11 6 Отговор
    Сега и децата ни ли посегнахне? Спрете да плашите народа, само и само, заради едни пари!

    Коментиран от #8

  • 3 Гост

    15 4 Отговор
    Вдигнали температура и хоп "коронавирус" до сега не сме вдигали температура, така ли? Хората месовонще си стоят вкъщи, защото гине страх, че ще ги ДАМГОСАТс коронавируса, много хора ще загубят живота си НЕ ОТ КОРОНАВИРУС, а от това, че ще ги е страх да отидат да се лекуват, от обикновен грип!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Глъч

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Дамз прав си , но сезонът на грипните вируси не е почнал още.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Глъч":

    Летни грипове няма ли?
  • 6 Миризлив пор

    0 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Чука писател, не е читател. Не четете ли? Заради температурата са пратени на лекар, той ги е пратил на тест. Никой не е обявил, че е само заради температурата.

    Коментиран от #10

  • 7 ники

    5 2 Отговор
    Спрете вече няма никакъв вирус
  • 8 Анти милиционер

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "Маойки ВР":

    Милиционер, Дарвин те очаква с решение за твоя проблем.
  • 9 СПОКО СИКАДЖИИ

    3 2 Отговор
    СТИГА С ВАЩЕ ЛЪЖИ ВЕЧЕ ВЕ! ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА НА'МИРА! AМAН OТ гeрбeриcтaнcкo-булгaриcтaнcкa прoпaгaндa! Публикувaнo във фaкти.бг: ЛЪЖИ, ПРOПAГAНДA ЗA CПЛAШВAНE, ПOЗOР. ДA НE РEВEТE ПOCЛE ПРOДAЖНИ "журнaля" ГEРБEРACТCКИ. ЧИCТКAТA ИДE И E НEИЗБEЖНA. ДO КOРEН.
  • 10 Шшшшшшт

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Миризлив пор":

    А досега за температура защо.личните не пращаха на тест за грип, а си лекуваха както си знаят????
    Защото не взимаха пари за това!
  • 11 Анонимен

    5 1 Отговор
    Да затварят училищата и децата да учат дистанционно! Всеки ден нови заразени учители, деца, родители,а и маски, тестове, карантини, вече и затворени училища в София и Варна. От МОН дават ли си сметка на какъв ежедневен стрес и психоза подлагат и деца и родители и учители? И какво чакат още, да нарастне драстично бройката за да тестват масово всички и да затворят отново цялата държава ли??
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.