Last news in Fakti

24 Септември, 2020 06:20, обновена 24 Септември, 2020 06:29 5 038 34

160 новозаразени с коронавирус, 12 души починаха

  • заразени-
  • коронавирус-
  • covid-19

Новоизлекуваните са 119

160 новозаразени с коронавирус, 12 души починаха - 1
Снимка: БГНЕС

160 са случаите на коронавирус в България за изминалото денонощие, а 12 души са починали, сочат данни на единната национална информационна система. За последните 24 часа са направени 3526 PCR теста.

Разпределението на новозаразените по области е, както следва: Благоевград - 7; Бургас - 25; Варна - 7; Велико Търново - 2; Враца - 1; Габрово - 1; Добрич - 4; Кюстендил - 2; Монтана - 2; Пазарджик - 7; Перник - 4; Пловдив - 9; Разград - 2, Русе - 8, Сливен - 3; Смолян - 6; София област -3, София (град) - 38; Стара Загора - 15; Търговище - 2; Шумен - 8; Ямбол - 4.

Така от началото на епидемията потвърдените случаи на коронавирусна инфекция у нас са 19 283. От тях 1076 са медицински служители.

Новоизлекуваните са 119, а общият им брой е 13 867.

Хоспитализираните лица са 726, от които 29 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 779.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    35 10 Отговор
    Стига сте лъгали
  • 2 Мето

    32 3 Отговор
    Защо има толкова мого медицински служители?!
    Те би трябвало да са най защитени предвид това, че са запознати с риска и мерките за безопасност. Пожарникаря е по защитен от друг човек при пожар защото е запознат с риска.

    Коментиран от #9, #18

  • 3 Доцент

    32 2 Отговор
    Това да измислени данни.Просто такива да нарежданията от,, началниците".
  • 4 Плешивия

    27 1 Отговор
    Лешояд къде е?
  • 5 Жоро

    32 1 Отговор
    Как ни подготвят за Второ Извънррдно!
    Ама тоя път и търтеите по ведомства да си стоят вкъщи без заплати.
  • 6 kkkk

    35 1 Отговор
    Как се доказва че са починали от с корона вирус да не би да сте направили аутопсия тапанари такива само лъжете и изпълнявате заповеди на тиквата!!!!!!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Отговор

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мето":

    Защото си правят тестове по три пъти на ден безплатно. Но дори и на тях им е ясно, че този вирус е по безобиден дори от грипа затова 99% от лекарите не носят маски.
  • 10 Справка

    18 1 Отговор
    Декември 2019г. - в интензивни отделения са 427 човека, сега със страшния мегавирус Ковид 19 - в интезивно са 29

    Коментиран от #22

  • 11 SARS

    1 0 Отговор
    Ваксината е почти готова ;)

  • 12 НАЙ БЕДНИЯ НАРОД

    9 4 Отговор
    Според мен, в настоящето, с безумното изисквакване за носене на маски, ние хората сме подложени на Инквизиция от Световната здравна организация, със съгласието, съдействието и подчинението на болшинството държавни управници по Света, така както през Средновековието е постъпила Църквата. Религиите, Световната здравна организация, някои правителства и държавни и частни институции, според мен, са най-легалните мафиотски организации, целящи единствено разрушаване на обществото, разделане и противопоставяне, действия насочени към населението на Земята и изтреблението на естествените, натурални, природни земни ресурси за изхранване и добруване на хората🤔! Освен Църквата и СЗО, в момента същата роля започнаха да изпълняват и учебните заведения. Църквата е причинявала физически страдания за постигане на целите си и финансово облагодетелстване, съпроводено и с владение и подчинение! СЗО, за целите си посяга на физическото и психично здраве на хората, а учебните заведения на разрушаване на логичното и философско възприемане на живота и стабилността на психиката уж чрез знания! И трите, винаги са целяли душевната разруха и психичното дестабилизиране за финансови облаги, разделяне, владение и подчинение на хората. В момента това трудно им се отдава с пълнолетните и разумни човешки индивиди, затова посегнаха на децата. Целта да ги накарат принудително да носят маски в междучасието е, да не могат да тичат и играят, да им потекат сополи и лиги, да започнат да кашлят и д
  • 13 Томи

    25 0 Отговор
    Когато чета тези данни, все се питам защо е този култ към точно този вирус? Според статистиката всеки ден народът ни губи над 300 човека. Защо съобщават само починалите от вируса, останалите не са ли същата загуба за близките си и за обществото?

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Среден Пол

    8 3 Отговор
    Здравейте гламави съветски милиционери. Чакате ли чиповете? Малко остана.
  • 16 Платена хунта

    12 0 Отговор
    Добрина Байчева Ако не бяха маските, измамата нямаше да има никакво значение.
  • 17 Среден Пол

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Томи":

    За да те чипират, фуражка.
  • 18 Ами защото

    5 9 Отговор

    До коментар #2 от "Мето":

    носят само маски множеството лекари, а постоянно са в контакт с много хора, които може да са при тях без да знаят, че са носители и на коронавирус. По-обезпокоителното е, че по-този начин болниците вместо място за лечение се превръщат в инкубатори на заразата.А лекарите много по-често ги тестват. Затова и сред тях се откриват повече заразени. Нищо учудващо няма. Обезпокоително е, че в цяла Европа при съвсем слабо захлаждане има бум на заболеваемостта и повишаване на смъртността в много държави. Особено зле е в Испания, но и във Франция расте броят... За Румъния, Босна и Херцеговина, Молдова ситуацията въобще не е розова също. Русия продължава от доста време да е с трицифрена брой на починалите. В САЩ, Бразилия, Индия, Мексико през повечето дни умират над хиляда души дневно. А някои все още не вярват, че има ковид.Нямам думи просто... Вчера в съседна Румъния има двама починали на възраст между 20и 29 години. Не умират само старци с по 5 придружаващи заболявания.
  • 19 ПАЛМОВО МАСЛО

    17 3 Отговор
    Covid19 е измама! Маските са за да мълчим! Стараха е за да изпълняваме! Глобите са за да сме овце завинаги! Политиците са паразити! Докторите станаха търгаши и мръсници! Медиите са средствата на диктаторите! Свобода на народа! Долу тиранията! Стига робства и тероризъм над населението!Ако Пинокио обявяваше умрелите от коронавирус носа му щеше да е дълъг оттука до Андромеда (2 милиона светлинни години) :DDD
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ОЛЕ БОЖКЕ

    5 3 Отговор
    Ако Пинокио обявяваше умрелите от коронавирус носа му щеше да е дълъг оттука до Андромеда (2 милиона светлинни години) :DDD, Мдааа,така е,като кукли на конци е тълпата. Вярва и попива всичко от медиите и авторитетите и за това няма собствено критично мнение и мислене. Не се търсят други източници или алтернативи освен тези,които им се предлагат за пари. Дори и авторитети са в коловоза защото така са научени,но това е част от играта в която сте вкарани всички и сте приели да играете като мислите,че парите движат всичко. Не парите,а знанията са тези без,които няма да се измислят парите и как с тях да има постоянен контрол над вашето съзнание да сте вечни роби.
  • 22 Вчера бяха 33

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Справка":

    Значи от интензивните отделения са починали най-много 4.Ако са починали 12,то означава, че са били приети 8 нови болни в интензивните. По-вероятно обаче е много хора да се самолекуват в къщи докато не станат съвсем зле. Виж какъв е броят на болните в интензивните отделения в Испания, Франция, Турция и Румъния. Въобще не намалява за съжаление. А с двете сме с общи граници и от Турция ежедневно прииждат стотици хора, за да си сменят лични карти и паспорти. Пред паспортите служби в пограничните райони, Разград, Търговище и Шумен се вият дълги опашки...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Среден Европейски Пол

    5 0 Отговор
    Един пекинез е по-схватлив от всички съветски милиционери взети накуп.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 СВОБОДА

    12 1 Отговор
    СВОБОДА СЕ ОТВОЮВА СВОБОДА НЕ СА ДАВА ДАРОМ -СЪБУЖДАЙ СЕ!БАНКА НЕ СЕ ЗАТВАРЯ СУПЕРМАРКЕТ НЕ СЕ ЗАТВАРЯ АПТЕКА НЕ СЕ ЗАТВАРЯ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ НЕ СЕ ЗАТВАРЯ И МНОГО ДРУГИ ПОСЕГНАХА НА ДЕЦАТА И УЧИЛИЩЕТО ПРОСТ НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА ДЕЦАТА МОГАТ ДА ВЛИЯЯТ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗАТОВА МЕТНАХА ДЕЦАТА НАПЛАШАТ ЛИ ГИ В ДЕТСТВОТО ЩЕ СЕ СТРАХУВАТ ЦЯЛ ЖИВОТ ТОВА НЯМА ДА СПРЕ СКОРО СЪБУЖДАЙ СЕ!
  • 27 Курчагин

    3 0 Отговор
    От какво са починали ако не е тайна?
  • 28 Буров е казал:

    6 2 Отговор
    Няма по вредно нещо за Народ и Държава от Държавния чиновник, мързелив, алчен, никога нему стига, иска все още и още!!!! Атанас Буров

    Коментиран от #30, #32

  • 29 Гост

    2 5 Отговор
    Тика като гледам само професори, философи . Защо не хванете да обясните на света , че от тоя вирус не умира и е измислен от тиквата за да задържи власта!

    Коментиран от #31

  • 30 ДО ФАШИСТА

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "Буров е казал:":

    БУРОВ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ДОБРЕ ЧЕ МУ НАЦИОНАЛИЗАИРАХА АКТИВИТЕ И ТАНАХА ДЪРЖАВНИ И НАРОДНИ СЕГА ПАК ТРЯБВА ДА НАЦИОНАЛИЗИРАТ ВСИЧКИ БАНКИ И ДА СТАНЕ ВСИЧКО ДЪРЖАВНО И НАРОДНО ФАШИСТЕ-БЕЗРОДНИКО!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Оставка

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Буров е казал:":

    Че той мошенник бе моът
  • 33 КОВИД 19 ХАХАХА

    7 2 Отговор
    КОВИД 19 Е ИЗМАМА
  • 34 гнида

    0 0 Отговор
    През първата вълна работиха банките , застрахователите и държавните служители , демек дебелосерите ! Аре стига парчета със втора вълна !