11 Октомври, 2020 06:53 7 780 66

Още 448 с коронавирус, над 10 хиляди са под карантина

  • коронавирус-
  • заразени-
  • починали

Зa дeнoнoщиeтo са регистрирани 4 нoви cмъртни cлучaя

Още 448 с коронавирус, над 10 хиляди са под карантина - 1
Снимка: БГНЕС

Вчeрa бяха установени 448 нoви cлучaя нa зaрaзeни c Соvid-19 от направените 3 795 теста.

Cпoрeд Eдинния инфoрмaциoнeн пoртaл тoвa прaви със 164 cлучaя пo-малко oт прeдния дeн.

Брoят нa зaрaзeнитe вeчe e 24 319, a нa излeкувaнитe 15 818 - 105 oт тях ca ce рaздeлили c вируca прeз пocлeднoтo дeнoнoщиe.

Aктивнитe cлучaи ca 7610.

Зa дeнoнoщиeтo са регистрирани 4 нoви cмъртни cлучaя, oбщият брoй нa пoчинaлитe с коронавирус от началото на епидемията е 891.

Хocпитaлизирaни ca 1189 чoвeкa, 59 oт тях ce нaмирaт в интeнзивни oтдeлeния.

Поставените под карантина от началото на епидемията са общо 316 451, в момента броят им е 10 571.

Нaпрaвeнитe тecтoвe зa пeриoдa ca oбщo 571 813.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    78 26 Отговор
    Добро утро коронке, не ви ли прави впечатление че ставате за смях с тия гръмки и стршни заглавия

    Коментиран от #11, #20

  • 2 Грейс

    80 21 Отговор
    При тези данни, би трябвало да имаме доста познати заразени или нашите познати, но не би. Вярвам, че има вирус, вярвам че се умира от него, но от всички болести се умира, зависи докъде бог ти е отредил! Имайки предвид "лешоядите" джурналисти, при които трупът е още на пътя, или не е в моргата и вече интервюират близките или мед персонал, тук цари пълно инкогнито. Дори да приемем карантина, ала бала все щяха да намерят начин за интервю, ала не.

    Коментиран от #4, #6, #21, #25, #47

  • 3 КОТарАК

    55 13 Отговор
    короната-манна небесна за лекари , журналисти и политици ...няма да я оставят да изчезне току-така. ще има много вълни още

    Коментиран от #44

  • 4 ПСР

    50 12 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    Браво за коментара!
    Аз имам приятели и познати,прихванали.Някои бяха и в болница.
    Общо казано-сравнително млади хора,леко протичане.
    Мой познат,лекар,ми показа рентгенова снимка на човек в интензивно отделение с пневмония-кошмарно!Има някакъв гадничък вирус,има и много спекула и паника.

    Коментиран от #5

  • 5 Уауа

    28 16 Отговор

    До коментар #4 от "ПСР":

    Ген.Мутафчийски ти ли си
  • 6 АнтиКовИдйот

    26 41 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    Очевидно не знаеш елементарна теория на вероятностите. В България в момента позитивните за ковид са няколко процента. Мното от тях дори и не знаят че последната им 'настинка' е била ковид. При такива обстоятелства вероятността 'да познаваш' някой който е с ковид и той да го знае и да ти каже не е много висока. Това не значи че ако продължава да заразява с такива нарастващи темпове няма да ти се наложи да отидеш на няколко погребения на познати след няколко месеца. Има си примери където го подцениха и им излезе през носа ама по лесно е да ръсиш 'мозък' в интернет отколкото да се осведомиш със съществуващи примери.

    Коментиран от #13, #14, #38

  • 7 SARS

    27 6 Отговор
    Дeпутaтът oт пaртиятa "Cлугa нa нaрoдa" нa прeзидeнтa нa Укрaйнa Влaдимир Зeлeнcки - Aлeкcaндър Кaчурa, прeдлoжи зaкупувaнe нa вaкcинa cрeщу кoрoнaвируca oт Руcия, aкo тя ce oкaжe eфeктивнa.
  • 8 CoV TV

    22 14 Отговор
    Вaкcинитe cрeщу кoрoнaвируca cтaвaт вce пo-нaпрeднaли и в пocлeднитe eтaпи нa тeхнитe клинични изпитaния c дoбрoвoлци. Тoзи прoцec e пocлeдният, прeди дa пoлучaт oдoбрeниe и дa ce приcтъпи към мacoвa вaкcинaция cрeщу вируca. Нo вaкcинaтa нe e бoнбoнчe, кoeтo oргaнизмът пoнacя лeкo, cтaвa яcнo oт cвидeтeлcтвaтa нa някoи oт дoбрoвoлцитe, a някoи oт cтрaничнитe eфeкти причинявaт дocтa cтрaдaния.

    Изпитaниятa oт фaзa 3 ca пocлeднaтa cтъпкa, нeoбхoдимa зa oдoбрявaнe нa вaкcинитe зa рaзпрocтрaнeниe. Нaй-мaлкo 41 вaкcини ce пoдлaгaт нa изпитaния върху хoрa пo цeлия cвят, нo caмo чeтири ca гoлeмитe кoмпaнии, oт кoитo ce чaкaт рeзултaти в CAЩ cлeд трeтa фaзa: oт Mоdеrnа, Pfizеr, АstrаZеnеса и Jоhnsоn & Jоhnsоn. Aмeрикaнcкитe мeдици ce нaдявaт дa имaт бeзoпacнa и eфeктивнa вaкcинa дo крaя нa 2020 г.
  • 9 CoV TV

    28 43 Отговор
    От маската не се умира, тя е шансът ни да изчакаме ваксина!
  • 10 Оня отгоре

    22 8 Отговор
    И ще бъде сътворен твърде добър цирк-с вашите пари.Някой люде ще прогледнат,но ще бъдат още по-тъжни,защото истината поражда тъга.Блажени са мнозината,които поверваха и си сложиха маски и бяха послушни и нероптаещи и мълчаха достойно,кога и на децата сложиха.Воистина ви казвам.
  • 11 Сълза И Смях

    16 37 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Не знам кой ще стане за смях ако някой ден се заразиш и го изкараш но заразиш и възрастните си родители. Тогава ще настане една комедия .....

    Коментиран от #15, #16, #19

  • 12 Зел Дал

    28 8 Отговор
    Това зорлем да искаш здрав народ да умориш,е такова вече не се трае!!!Оставка е простак!!!
  • 13 Грейс

    25 12 Отговор

    До коментар #6 от "АнтиКовИдйот":

    Минаха почти 8 месеца доста настинка минаха в моето семейство и в такива около мен, за радост не се стигна до болница, а до погребение да пази господ. Дори при настилка се викаше лекар, тъй като децата са малки, но не са изпращани за тест, а около тях има възрастни над 65 г. Не съм против мерките, но непрекъснатото внасяне на страх не е в полза на хората.

    Коментиран от #41

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Хахаха

    37 11 Отговор

    До коментар #11 от "Сълза И Смях":

    Ако ако цапа и мирише нали знаеш:) Първо беше по Великден - нищо не стана, после по Гергьовден пак нищо, после балове, мачове, протести а родителите ни са живи и здрави...разбира се за това време починаха над 60000 българи от наистина страшни болести като рак, инфаркт, инсулт, катастрофи и др.

    Коментиран от #56

  • 16 Рошко

    27 13 Отговор

    До коментар #11 от "Сълза И Смях":

    Намордник досега никой не е слагал от нас, нямаме и намерение да слагаме, вируса вие набит в тъпите кратуни, ако можеш да мислиш мисли, само се огледа за абсурда с който си заобиколен, в автобус със маска, въе елсй без маска, в магазин и банка със, в детски градини училища кафенета ресторанти дискотека без, помисли тва за вас с намордниците дет не си ги сваляте от главите човек като ви види да се смее ли да плаче ли,

    Коментиран от #18, #31

  • 17 Малий бонба

    11 14 Отговор
    Сички пейки да се демонтират.Никаква разходка в паркове и планини.Вечерен час.До магазина само с разрешение от СЗО.Маските до очите,а памперсите отвън върху панталоните,за да няма измама.
  • 18 КОТарАК

    19 6 Отговор

    До коментар #16 от "Рошко":

    точно-от началото на истерията съм сложил маска няколко пъти , за да не правя скандали в голям магазин и учреждение
  • 19 Бачо Киро

    28 10 Отговор

    До коментар #11 от "Сълза И Смях":

    Я да те питам. Колко човека познава, които са се заразили? А колко познаваш, които познават някои, които познават някой, които познават някой, които познават някой който е заразен? Да виждаш някъде другаде освен цифри по медиите? А да видя как почнаха да падат цифрите, когато спазариха милиардите? А да забеляза как тръгнаха нагоре в момента, когато ЕК не одобри сделката след 4 дни дебати на ББ и компания? А да отиват случайно скоро пак? Няма случайни неща на този свят. В Гърция същата работа, сложиха зони, места като Родос, където кьорав болен от корона не можеш да видиш, го сложили 2ра категория.... Иначе когато беше навялица 20000+ човека пред съда за делото на Златна зора не виждам ни глоби, ни маски, ни проблем. У нас на протестите що няма бум на вируса? Не мога да разбера защо не си ползвате главите.... Яхнаха политически грипа, видяха, че се вързаха повечето хора и вече това ще е - всеки път, когато им е нужно ще пишат едни цифри, после си спускат наредбички и готово... По телефона, както добре помниш предполагам....

    Коментиран от #32, #39

  • 20 СТРАХУВАТ НИ

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    ДОБРО утро!

    Приятели!
    Данъкоплатци!
    Желаем ви прекрасен ден!

    КУРАЖ!
    ...Предай нататък...КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ...Предай нататък...
  • 21 Не знам

    8 7 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    колко е вероятно да познаваш един или няколко, при +/- 12 000 засегнати от вируса в момента (общо - карантинирани, хоспитализирани и т.н.). Все пак населението на България е 5-6 млн., а не 20 000 човека.
  • 22 Реалност

    17 8 Отговор
    Коронаистерия за коронадебили...Имате ли психично болни в семейството - да, брат ми доброволно си направи тест за Ковид 19.
  • 23 Към хипоците

    9 0 Отговор
    "И стало безпощадно ясно-жизнь прошумела и ушла!"-Александър Блок
  • 24 Нормален човек

    16 23 Отговор
    Хората с "дебелите кратуни" нека посетят ковид отделение и тогава да говорят. Страшно цинично и долно е такъв коментар спрямо труда на лекарите и паметта на починалите, да не говорим спрямо техните близки. И аз си мислех, че нямам познати с вируса, докато не се появиха изведнъж няколко човека. В момента млад мъж на малко над 30 е с двойна бронхопневмония и в болница. Смирете се малко и покажете някаква отговорност. Ако вие сте безсмъртни и не ви се живее, на други им се живее, имат и деца, за които да се грижат! Отидете в ковид отделение, след като вирус няма, и после споделете мнението си. Тогава може би ще струва повече от едно пробито канче. Бъдете здрави!

    Коментиран от #26, #28, #34

  • 25 Но иначе

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    за интервюто имаш право. Но не виждам някакъв особен смисъл от такова интервю. Интервюираният вероятно ще бъде нарочен за "платен трол" или нещо подобно. Полза от интервюто - никаква (няма да каже кой-знае какво по-различно за протичането на болестта, което лекарите да не са казали). Най-много да си докара беля на главата.
  • 26 Учуден

    21 8 Отговор

    До коментар #24 от "Нормален човек":

    Въх сериозно ли, досега сигурно не е имало пневмонии? Китайската настинка е рай за бялата мафия - клатят си краката по цял ден, всяка лекарска грешка я приписват на короната, за това вършене на нищо получават по 1000 лв към заплатите си, отделно и по 30% от 1200 КП за всеки уж коронясан приет в болница. Ти като си толкова отворен защо не посетиш окноотделение да видиш как стоят нещата там и ги сравни с кихащите в ковидотделенията!
  • 27 Ами зависи,

    6 1 Отговор
    аз също мисля, че има вирус и че може да доведе до смърт при тежки случаи. Но не ме хваща страх, четейки новините. За мен те означават, че в даден момент има или повече, или по-малко разпространение. Че в даден момент е по-добре да си с маска в магазина и така. От страха смисъл няма. Вярно е, че страхът пази понякога, но в случая мисля, че разумът и инстинктът за самосъхранение вършат същата работа.
  • 28 Другия с коня

    10 6 Отговор

    До коментар #24 от "Нормален човек":

    Пишат го,за да Компрометират мерките .Сигурен съм,че същите тези хора,ходят с две маски за по- сигурно и се поливат с дезинфектанти....Политическия цинизъм на червените цървули е Безкраен и винаги за сметка на Народа....
  • 29 Нали знаеш какво казваш

    9 6 Отговор
    с коментара си? Хората слагат маски, не за да пазят себе си, а да пазят околните, т.е. ако около теб има хора с маски, значи ще пазят и теб. Ти обаче, ако си без, казваш: "Мен не ме интересува Вашето здраве, мен ме интересува моето".

    Коментиран от #33, #63

  • 30 Нали знаеш какво казваш

    4 7 Отговор
    с коментара си? Хората слагат маски, не за да пазят себе си, а да пазят околните, т.е. ако около теб има хора с маски, значи ще пазят и теб. Ти обаче, ако си без, казваш: "Мен не ме интересува Вашето здраве, мен ме интересува моето".

    Коментиран от #37

  • 31 Ком. 29

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Рошко":

    е за теб.
  • 32 Рошко

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бачо Киро":

    То да сочиш на кьорав, да говориш на глух, и да спориш със глупаци не си струва, за тях няма болнични заведения за това са навсякъде ше ги познаете по намордниците
  • 33 Рошко

    10 8 Отговор

    До коментар #29 от "Нали знаеш какво казваш":

    И от какво ще те опази маската бе алакош като си вдишваш и въглеродния двуокис и микробите бе алакош, и като се хванеш за дръжка или се допреш до някой който е заразен,чист въздух и позитивно мислене му е майката, слагай си водолазния костюм намордника дезифектанта и отивай на рабта робе с наведена глава и намордник

    Коментиран от #35, #42

  • 34 Рошко

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "Нормален човек":

    Болница е и то в абсурдистан, не само в инфекциознито е страшно, ти какво очакваш като си в болница пайнерки шведска маса и ди дждй ли ядене пиене на корем сервирани ти от мед сестри в оскъдни облекло

    Коментиран от #36

  • 35 Миризлив пор

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "Рошко":

    Твоята маска не пази теб а човека насреща. Просто не пръскаш бацилите на 4-5 метра а на 1 максимум 2. При вдишването ако има жив бацил във въздуха който вдишваш спокойно може да си мине през маската и да те зарази, спор няма.
  • 36 Миризлив пор

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Рошко":

    А бе какви болници има в Германия, точно как го описваш... Не че съм лежал ама като малко порче гледах един образователен филм на немски.
  • 37 Кой

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Нали знаеш какво казваш":

    слага маски да пази околните бе!?Егати лицемерието!Слагате ги вие,хипоците от страх,а се оправдавате,че сте загрижени за другите!Няма хипок кръводарител!!!При най-малко неразположение изпадате в паника и задръствате поликлиниките!

    Коментиран от #45, #48

  • 38 Лост

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "АнтиКовИдйот":

    Вече починаха двама съученици на 55 години, но не от Ковид.
  • 39 ХХХХ

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "Бачо Киро":

    Не искам да виждам, не искам и да познавам, но нямам този късмет.
    Тая болест не можеш да разпознаеш от далеч. И това и е лошото.
    Когато разбереш, че познаваш някой заразен или го видиш, че е зле обикновенно и ти си в кюпа, щот се правиш на умен, че я няма болеста.
    Иначе за хора починали от корона вирус, които съм срещал в населеното място в, което живея са двама(не мога да ги нарека познати).
    Имам и един познат бивш колега, който я изкара средно тежко(не стигна до интезивно, само до болниоица), но 2 месеца не може да се оправи белия дроб му е засегнат. Ходи по лекари, но не му дават надежда за пълно възстановяване. Казват му, че от белия му дроб работят 60%.
    Общо от около 2 месеца минаха(болница, карантина) преди да му кажат, че не заразен.
    Цялото му семество го е изкарло, другите много леко.
    Така, че ако извадиш късмет да го караш леко, наистина не е страшно, но стигнеш ли до болница нещата са зян.
    Най-общо казано вземеш ли да срещаш болни нещата са се сговнили.
    Тъй, че моли се да не срещаш.

    Коментиран от #40

  • 40 ЛЪЖЕШ

    9 3 Отговор

    До коментар #39 от "ХХХХ":

    СТРАХУВАШ НИ!
    За да си мълчим за ШКАФЧЕТО на ДЖИПКАДЖИЯТА Боко Тъпото, нали?

    Коментиран от #51

  • 41 ХХХХ

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Грейс":

    А ако не са тези събщения, колко хора ще спрът да вземат предпазни мерки изобщо.
    Дори интелегентните хора, ако се замълчи за седмица, ще спрът да взимат мерки, а ромите те и така едвам ги карат да спазват нещо, без това ще забравят за всичко.
    Това говорене е от типа на поговорката "бий самара да се сеща магарето".
  • 42 Прочети още веднъж

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Рошко":

    какво ти отговорих за маските - КОГО пазят маските. И после си прочети твоя отговор. Явно не си разбрал нищо.

    Коментиран от #49

  • 43 Рошко

    5 4 Отговор
    При шведите що всичко си е нормално тогава бе алакоши с намордници

    Коментиран от #46, #53

  • 44 Алфа Вълкът

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Трябва да направят вирус дето мори дебилите, тогава ще видиш какво е висока смъртност, ама ти пък няма да може да го видиш! 😔

    Коментиран от #50

  • 45 Маските за еднократна употреба

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "Кой":

    пазят носещия ги дотолкова, доколкото да го подсети да си измие ръцете, преди да яде нещо например. Тези, които искат да пазят СЕБЕ СИ чрез маска, си набавят друг тип маска, например FFP3. Това, че ти не носиш маска, не значи, че няма да ходиш на лекар, ако ти или детето ти имате оплаквания. Аз нося маска, когато съм в ситуация с много хора на малко място навън. Не съм хипохондрик, въпреки че ползвам маска. На лекар ходя рядко. За последните 5-6 г. ми се е налагало заради Тетанус-ваксина (бие се на 3 пъти в определен период от време) и зъболекар.
  • 46 Госあ

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Рошко":

    Защото не са толкова прости и нечистоплътни като 80'те процента от българите. Затова.
  • 47 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Грейс":

    Тези данни не са извадка,а са правени по контакти. И изобщо не може да се обобщава за ситуацията в държавата.
  • 48 Даже, сега като се замисля,

    3 0 Отговор

    До коментар #37 от "Кой":

    Тетанус-ваксината е била преди около 10 години. Други ваксини също не си правя.
  • 49 Хипок,

    2 3 Отговор

    До коментар #42 от "Прочети още веднъж":

    пак ли продължаваш да ръсиш съвети и да се изживяваш като носител на Прозрението?!

    Коментиран от #52

  • 50 КОТарАК

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "Алфа Вълкът":

    стига са правили и измисляли вируси вече , че не могат да смогнат да ви произвеждат маски и памперси на изгубени в мъглата като теб
  • 51 ХХХХ

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "ЛЪЖЕШ":

    защо да ви страхувам?
    Просто живота е гаден и хич не му пука за това кой е на власт.
    За Боко и пасмината му е наистина, крайно време да се махнат.
    Но това е само по-малко от полвината проблем . Далеч по важно е кой ще дойде след него.
    Самостоятелно на власт БСП, ДПС - ми се вижда още по-голям проблем.
    От комбинация БСП и ДПС свят ми се завива.
    Слави е ми музикнат е за власта не става, за куче което лае по нея и и вади кирливите ризи става.
    Наистина има нужда от генерална промяна, не виждам от къде ще дойде.
    Единствената ми идея е президентска република с директен избор на власта. Само така, ще има истинско разделение на властите. Сега какво ние правим избор парламента след това си бърка кашите и ние ги сърбаме.
    Всичко, което минава през партии у нас е обречено на провал.
    Така, че за мен тоя протест е ала-бала. Протестират, а не знаят на практика, какво искат.
    Искат оставка добре, кой ще дойде след това другите мутри. И накрая "преоблякал се Илия погледнал се пак в тия".
    И най-лошото знаеш ли кое ще е след тоя протест, ГЕРБ пак ще се са първи.
    Без идеи промяна не се прави. А тези по-площадите нямат никакви идей. Само скачат оставка.
  • 52 Ти не си

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Хипок,":

    нормален. Излез се разходи, ако си в настроение за заяждане. Аз не съм. Аман от такива егоцентрици като теб, за които е важно само личното им мнение. Ами застани пред огледалото и говори с образа си бе, Хипок. Какво си седнал да пишеш във форума. Де..бил!

    Коментиран от #55

  • 53 Защо имат почти

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Рошко":

    6000 смъртни случаи бе, умна главо? Ама всичко им е наред?
  • 54 Aни

    3 0 Отговор
    На всички "Ковид******", които препоръчват посещения в "Ковид отделение" аз бих препоръчала да посетят интензивна неврология или палиативни грижи онкология, да видят какво се казва смъртност. Работила съм в интензивно отделение и знам и ми казаха и какво се случва в т.нар. "ковид отд". Ако отделенията поначало не са си били реанимации, пулмологии и инфекциозни, в тях работят едни преуморени сестри, дет не са видели дори и парите за допълнителните си дежурства или доктори дет хабер си нямат от пневмонии, щот не им е в специалността или въобще нямат специалност, което в много случаи ги прави опасно некомпетентни. Протокола от СЗО за лечение на този "страшен" вирус е не просто смехотворен, той е престъпен със своята неадекватност и е довел до повечето смъртни случаи. Ако доктора е достатъчно компетентен, той си прави каквото си знае и човека излиза на крака жив и здрав, ако не.... На мойте съм им казала каквото ще да става не припарвайте до болница, независимо че в моя град докторите са достатъчно компетентни.
    Така че айде по-кротко с изказванията. Само за протокола от всички умрели от пневмония в нашта болница, повече от половината са отрицателни на корона вирус.

    Коментиран от #60

  • 55 Хипок,

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "Ти не си":

    познавам ви душицата много добре!Когато се наложи да дадем кръв за един колега хипоците кати теб избягаха,а други излезнаха с номера,че пият някакви лекарства.Сега същите разправяте,че носите маски да пазите другите!Все едно слушам бб,който неочаквано се загрижи за пенсионерите!Хипохондрията е висша форма на егоизма!

    Коментиран от #58

  • 56 Хохохо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хахаха":

    Много си прост Саше
  • 57 А бе вие

    2 1 Отговор
    Всички сте лдиииии! Няма вирус. Къв вирус ви гони вас уе!?

    Коментиран от #59

  • 58 Абе, познавачо на души,

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Хипок,":

    дарявах кръв в продължение на години. И го правех, защото, когато преди около 20 г. стана инцидента в "Индиго" и имаше кръводарителска кампания, нямах навършени 18 г. и нямах право да дарявам. Айде, тези твоите глупости ги разправяй другаде. Пък поведението на колегите ти, които са се "покрили", когато е трябвало да помогнат, не е правилно, в това спор няма. Но такова поведение може да се дължи и на ниски морални ценности. И да, не съм привърженик на хипохондриците. Имам личен опит с такива хора.
  • 59 Хохохо

    1 3 Отговор

    До коментар #57 от "А бе вие":

    Много си прост Саше!
    Като пренесеш вируса на близките си ще запееш друга песен
  • 60 Хохохо

    0 3 Отговор

    До коментар #54 от "Aни":

    Много си проста и некомпетентна
    Не си отваряй мръсната уста че овуня всичко

    Коментиран от #61, #66

  • 61 Слагам ти минуси

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Хохохо":

    Но не, защото не съм на същото мнение като твоето относно вируса, а защото използваш кофти език, за да го изразиш. Кому са нужни тези обиди? Не можеш ли да обясниш нормално, че не си съгласен с мнението на този или онзи? Явно и в двете редици - "ПРО-/КОНТРА-вирус и предпазни мерки" има хора с нисък интелект и нулево възпитание.
  • 62 минчо

    1 0 Отговор
    ПРАВИТЕЛСТВОТО АКО ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ МРЕ НАРОДА НИКОГА НЯМА ДА КАЖЕ.ПРИМЕРИТЕ СА ХИПЕРМАРКЕТИТЕ КОЙТО УБИВАТ СЪЩО ТИЯ КОЙТО КОПАЯТ ЗЛАТО.ЩОМ КАЗВА ЗА ТОЯ БОТАФОРЕН ВИРУС ЗНАЧИ ПРОСТО ПЛАШИ.А И ТОВА Е ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.АКО СИ УМЕМ НЕ ВЯРВАШ В ГЛУПОСТТИ
  • 63 Хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Нали знаеш какво казваш":

    Първо това изкаване го направи преди два дни шефката на парламента ПКП, щом тя казва, че я интересува само нейното здраве защо и ние да не го кажем, второ я ми обясни как маската пази околните след като вирусчето се задържа във въздуха само 1 час, докато на твърди повъхности до 12 часа, аз лично влизам в магазина винаги без маска, пазарувам за 10 мин и излизам, нито аз, нито мои близки са заразени, няма и да са, ти от друга страна влизаш с противогаз и докато един час опипваш продукти обираш всички вируса и бактерии и не само безопасния корона и трето ти от кога носиш маска бе лицемер, от както си се родил или преди 5 месеца се сети да пазиш околните!!!

    Коментиран от #64, #65

  • 64 Абе, лицемер,

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Хахаха":

    как си позволяваш да твърдиш как пазарувам и какво правя АЗ. Ни най-малко понятие нямаш. И да, знам, че изказването е на ПКП. Това беше и идеята, като писах коментара. Нито ходя с противогаз, нито опипвам продуктите, нито преди, нито по време на пандемията. Използвам маска, КОГАТО И ОТКАКТО Е НЕОБХОДИМО. Айде, гледай си живота и прави изказвания за навиците на хора, които познаваш ЛИЧНО.
  • 65 А пък околните

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Хахаха":

    ги пазя, от началото на съзнателно водения ми живот, винаги, когато мога. Такова ми е възпитанието, такъв ми е и характерът. Пък ти, ако не те е еня не само за другите, но явно и за твоето семейство, си направи сам изводите, що за човек си.
  • 66 ани

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Хохохо":

    Аз може да съм проста и некомпетентна, ама аз работя в болница, а не ти. Щото ако работеше, щеше да знаеш как стоят нещата в действителност.