Last news in Fakti

23 Октомври, 2020 07:38 4 852 55

Към края на годината България ще получи 2,5 млн. ваксини срещу COVID-19

  • коронавирус-
  • ваксина-
  • лекарство

Сключен е договор за ваксините

Към края на годината България ще получи 2,5 млн. ваксини срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството гарантира, че към края на годината България ще получи 2 милиона и 500 хиляди ваксини срещу коронавирус, когато ваксината се регистрира. Това заяви в Плевен д-р Бойко Пенков – заместник-министър на здравеопазването .

Сключен е договор за ваксините, каза на среща с лекари и представители на здравни институции д-р Пенков:

"Една от големите компании, която прави такива биологични лекарства като ваксини е много напреднала и очакваме към края на годината. Правителството гарантира държавата ни да получи 2 милиона и 500 хиляди ваксини".

"Също така се полагат големи усилия за осигуряване на всички необходими лекарства в болниците за лечение на хората и отделно подсигуряване на целия есенно-зимен сезон с лични предпазни средства", добави той.

"Едно от най-важните неща е да може да има превенция на заболяването. Тогава, когато ваксината се регистрира за пръв път, ние сме сигурни, че вече имаме договорени и гарантирани 2,5 милиона. Втора, очаквам до 20-25 дни да получим първата голям пратка с лекарства за коронавирус. Правителството одобри средства и одобри договор, който трябва да се сключи с компанията", посочи д-р Пенков.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грейс

    49 2 Отговор
    И тях ли са ги предплатили? Нашите управляващи са щедри с нашите пари!

    Коментиран от #12, #24

  • 2 Рошко

    57 0 Отговор
    Моята искам да я бия на здравния министър че ми по симпатичен или на подцинкованата кога, може и на някоя известна със заглавията сутрин мисирка или мисерок, ще бъда мн внимателен обещавам

    Коментиран от #50

  • 3 Рошко

    31 1 Отговор
    Подцинкованата кофа имах предвид кара Янчева
  • 4 ПРЕСТЪПНИЦИ

    68 4 Отговор
    НИКОЙ НИКОГО НЯМАЛО ДА ВАКСИНИРА ВАКСИНАТА БИЛА ТЕОРИЯ НА ЗАГОВОРА КОНСПИРАЦИЯ ,НА ВИ СЕГА ГЛУПЦИ СЪБУЖДАЙТЕ СЕ ДОКТО Е ВРЕМЕ И НЕ СА ИЗТРЕБИЛИ ВАС И ДЕЦАТА ВИ ГЛУПЦИ!НЯМА БОЛЕСТ НО ИМА ВАКСИНА !ТЕЗИ СА МАСОВИ ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИЍ,НО ТЕ ВИ СПАСЯВАЛИ !
  • 5 1234

    29 1 Отговор
    Коя ваксина ще си сложите, тази купена от герб дефакто с незнаен произход, никой не говори за това или руската произведена от държавата, която е стара, но модифицирана с ясни създатели и производители. Редно е да има избор иначе е мнооого съмнително
  • 6 Супер новина

    28 2 Отговор
    А добро утро и честито, сигурно и чипчетата са същата бройка като ваксините 💉 и да не забравят новия закон за задължителното 💉, хайрлия да е
  • 7 Да сключиш

    36 1 Отговор
    договор за нещо което не съществува изглежда несериозно.
  • 8 ПСР

    27 1 Отговор
    На този етап,при толкова много ОЩЕ неизвестни за този вирус,при толкова много противоречиви данни,посмъртно няма да се ваксинирам!
    Голямото бинго от цялата история е лабораториите.
  • 9 2loop

    14 3 Отговор
    Ние 2,5 милиона ли сме бе ваща....

    Коментиран от #44, #51

  • 10 Лост

    1 1 Отговор
    Тъпанар.
  • 11 нкл

    26 1 Отговор
    Да, и в Бразилиа тестват Оксфордската ваксина, вече има починал доброволец
  • 12 Педант

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    Те не са управляващи, а управлявани...
  • 13 ала бала

    25 1 Отговор
    Две неща на този свят не могат да се купят с пари- любов и време! Интересно ми е как така новосъздадена ваксина може да се определи като ефективна и безопасна, без да се провери това в период поне на пет години, като е при всички останали ваксини!? Който може да мисли сам да си направи изводите, ако не така наречените "конспиративни" теории го обясняват много добре...
  • 14 Сандо

    12 0 Отговор
    Да зададем на най-умните ни управляващи възможно най-простия въпрос /като за тях/:Ако няма регистрирана ваксина до края на 2020 г.,каква ваксина ще купите?
  • 15 Хайл

    23 3 Отговор
    Само луд може да се ваксинира срещу несъществуваща болест...мислят хората за будали.не носете маски-проблема е в тях,заразите се крият там
  • 16 Какви

    8 1 Отговор
    ваксини , бе ? От несъществуващите ли ?
  • 17 Как действа и работи ваксината?

    20 2 Отговор
    Здравните власти препоръчват ваксините за намаляване на заболеваемостта и ни уверяват в тяхната безопасност и ефективност. Но това на пръв поглед непоклатимо становище влиза в остро противоречие със здравната статистика, медицинските проучвания, докладите на FDA (Агенция за храни и лекарства в САЩ) и CDC (Център за контрол на болестите) и изследванията на много учени с неоспорим авторитет от целия свят. Всъщност, инфекциозните болести отбелязват трайно снижение десетилетия преди въвеждането на ваксините. Лекарите в САЩ всяка година съобщават за хиляди сериозни постваксинални усложнения, включително смъртни случаи, трайна инвалидизация, епидемии сред изцяло ваксинирани популации, а много изследователи отдават редица хронични имунологични и неврологични заболявания на масовите имунизационни програми.



    Стотици медицински публикации документират неблагоприятни последици от ваксини, дузини книги, написани от лекари, учени и независими изследователи, разкриват сериозни слабости в имунизационната теория и практика. По ирония на съдбата обаче, повечето педиатри и родители не подозират абсолютно нищо за тези открития. През последните години това положение все пак започна да се променя. Расте броят на родителите и изпълнителите на здравни услуги по света, които вече са наясно с проблема и започват да възразяват срещу повсеместните задължителни ваксинации.

    Коментиран от #20, #52

  • 18 Кой носи отговорност за последствията

    16 0 Отговор
    от ваксината?Какво ви гарантира,че тя работи и ви предпазва от вируса след като има неясни неща свързани с тестовете и установен лек за него?
    Ваксинациите ни излизат много по-скъпо, отколкото поддържането на нормални жизнени условия и опазване здравето на нашите деца. Националната програма за обезщетяване при увреждания от ваксини (NVICP) към федералното правителство на САЩ е изплатила на родителите на увредени и убити от ваксините деца над 724,4 милиона долара от парите на данъкоплатците. До NVICP са подадени над 5000 заявления за обезщетение от 1988 г. насам, включително и над 700 за смъртни случаи, свързани с ваксини, а има и още около 2000 неясни случая на смърт и увреждания, чието решаване може би ще отнеме години. Междувременно фармацевтичните компании завладяват и заробват пазара - ваксинирането е узаконена практика във всичките 50 щата (макар че в повечето от тях те могат да бъдат избегнати без да се нарушава законът - виж Мит № 9), но същите тези компании са "имунизирани" срещу търсенето на отговорност за последствията от прилагането на техните продукти. Освен това, на тях им се предоставя свобода да се позовават по своя преценка на служебната и търговска тайна, което те умело използват в случаите на постваксинални увреждания, за да предотвратят по законен начин разриването на истината за опасностите, които носят ваксините.
  • 19 Мисля

    18 1 Отговор
    Първо на министерски съвет и чак след една година на населението!Ама с най-голямата игла,че доста са се освинили и кожите им дебели.
  • 20 Адмирации

    14 1 Отговор

    До коментар #17 от "Как действа и работи ваксината?":

    приятелю, че се опитваш да отвориш очите на някого! Само че да пишеш коментарии тук и да се опитваш да промениш нещо, това е все едно да преливаш от пусто в празно! 90% от хората са заблудени тотално от СМИ! Да се опитваш да спасиш това стадо, което само не иска да се спаси е напълно безмислено начинание!

    Коментиран от #28

  • 21 Zoro

    17 1 Отговор
    Да ваксинират парламентьорите, администрацията и паникьорите! Ако трябва по няколко пъти. Давам си доброволно ваксините от моето семейство!

    Коментиран от #25

  • 22 гражданска защита

    2 5 Отговор
    Ваксиминирайте се!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Последния Софиянец

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Грейс":

    А ти плащаш ли си данъците или се осигуряваш на минимална заплата, че говориш за “нашите пари”?

    Коментиран от #47

  • 25 Архитекта

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "Zoro":

    Да не търсите после медицинска помощ обаче.

    Коментиран от #31

  • 26 no name no face no number

    5 0 Отговор
    След промените само просттии се случват на територията подвластна на Западният империализъм и капитализъм

    Коментиран от #53

  • 27 От болницата

    11 0 Отговор
    САМО ЗАВЪРШЕН ДЕБИЛ С МЕГАЛОМАНСКИ АМБИЦИИ ЗА ВЕЛИЧИЕ МОЖЕ ДА КРЪСТИ ПАРТИЯТА СИ НА БОЛЕСТ. ЩЕ ПОВРЪЩАШ, БОРИСОВ! ЩЕ ПОВЪРНЕШ СУХИЯ ЗАЛЪК НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ. ТВОЯТ РЕФЛУКС ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!
  • 28 Важно е намерението

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Адмирации":

    и вътрешната нагласа да помогна първо на себе си,ако това всеки започне да го прави ще се получи ефекта на малката снежна топка,която като се търкаля става все по-голяма.
    Продължителността на живота не зависи от банковата сметка и кой колко вещи има,а от това колко човек се е радвал на пътуването си без да се вглежда в крайната цел и да изпусне насладата от самото пътуване.
    Да бъдеш в мир със себе си е трудно постижимо,но не и невъзможно,стига да има желание човек намира начин,а ако не иска намира причина поради,която не го прави и му служи за извинение.
    ПоЗдрави
  • 29 М-во на здравеомазването

    2 5 Отговор
    Всяка ваксина е кланично изпитана.
  • 30 Внимание !

    5 0 Отговор
    В министерски съвет е сформиран щаб, който да реши, как да се бие ваксината на Премиера, тъй като бил изключителбо дебелокож и не знаят, как да му я вкарат! Приемат се предложения и от граждани !
  • 31 А някой сега получава

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Архитекта":

    ли адекватно лечение и с какво срещу вируса?
    От това,което чета в публикациите и чувам от първа ръка,медиците са доста наплашени и не минават често по стаите за да наглеждат болните както се прави по принцип.
    Като ти вкарат нещо непознато в тялото ти задаваш ли си сметка как реагира то и какво става?
    При поставяне на импланти в устата има ли период в който да се види дали тялото ще ги възприеме и няма да има някаква странична реакция или ефект?
    За начало съобщиха за 5 починали от новата ваксина,но и да има проблеми очакваш ли платените медии да те информират точно какво се случва с ваксината?А като обикновен човек убеден ли си,че ти ще си с ваксината с която ще ваксинират политиците примерно ?
  • 32 Абе

    2 1 Отговор
    Споко бе, и с ваксината работата е като с Ф16. Само са ги платили, а дали ше има ваксини не се знае.
  • 33 Имате ли нужда от ваксиниране?

    4 0 Отговор
    Не! Защото ваксинирането е пълна измама. Никога не е било възможно да се създадат болести със съответните микроби. През 1882 година бактериологът Робърт Кох започва научна измама по политическа поръчка. Тъй като нито той самият, нито някой друг успява да причини желаните заболявания с бактерии, той предизвика (с безумни и жестоки животински експерименти) „подобни симптоми” и определя това като доказателство за способността да се инфектира някой. Всички, които ваксинират, се позовават на тези експериманти от 19-ти век.



    Да! Ако човек приема и одобрява факта, че правителствата по света необратимо вкарват в тялото нервни отрови като живак, алуминий, разтворители и т.н. чрез заобикаляне на детоксикацията с ваксинация. Тези нервни отрови предизвикват постепенно затъпяване, проблеми с развитието от всякакъв род, парализи и смърт на ваксинираните и разрушават волята на човешките същества. Ако реакциите на ваксините надхвърлят средното ниво, законът говори за „увреди от ваксина”.

    Коментиран от #34

  • 34 Има ли нужда от ваксиниране?

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Имате ли нужда от ваксиниране?":

    Не! Защото „възможността за заразяване” е определена като отравяне от научната медицина (Вирхов, Макс фон Петенкофер, Ръш, Клайн и др.), която обективно точно е приела разделението на болестите между отравяне, дефицит и мозъчни дисфункции. А латинската дума за отрова/отравяне (например във вода чрез фекалиите, гниещи отрови във храната и в труповете) е вирус. Експериментите бяха проведени публично, което опровергава становището за „инфектиране” чрез микроби и ваксинация.



    Да! Ако човек приема и одобрява, че „ваксинирането” превръща човешкото същество в лесно манипулируем обект, който вече вярва, че здравето не идва отвътре, а се нуждае от силна държава и нейната фармацевтична индустрия. Защото този, който позволи да бъде ваксиниран, ще позволи каквото и да е и повече няма да забелязва, че е тровен и убиван с антибиотици, химиотерапия, облъчване, генна технология и т.н.
  • 35 Има ли нужда от ваксиниране?

    3 0 Отговор
    Не! Защото нито един от тези „вируси”, за които се твърди че ви разболяват, като дребна шарка, полио, хепатит, СПИН, ебола, молбили, паротит, рубеола и тикови вируси, никога не е виждан, изолиран или е доказано, че съществува. Официалната медицина е създала тези „вируси”, за да прикрие вредите от ваксини и медикаменти. Този факт лесно може да бъде проверен от всеки. Не съществува публикация в научната литература, в която даден учен да показва и доказва, че е изолирал и охарактеризирал съответния вирус извън болен човек. Има учебници по този въпрос, съдържащи подправени понятия, модели и снимки на клетки представени като „вируси”. Всеки аматьор може в рамките на няколко дни да се научи да изолира, фотографира и охарактеризира вируси, които съществуват и всички от които са безопасни.



    Да! Ако човек приема и одобрява, че чрез „ваксиниране” в Третия свят се извършва масивен „контрол на населението”, т.е. евтаназия. Ваксините там съдържат хормони на бременността за предотвратяване на зачеване, генно модифицирана нуклеинова киселина за стерилизация на мъжете, плутоний, с който са отровени цели племена и т.н. Ако същите нервни отрови, съдържащи се във ваксините в тази страна (Германия, бел.прев.) се завишат в много по-високи концентрации – до 100 и 1000 пъти, резултатът от „увредите от ваксина” – остра чернодробна недостатъчност, водеща до кървене в цялото тяло – ще се определят като „ебола”, „марбург”, „кримска-конго”, „ласа” инфекция и т.н. или като „СПИ
  • 36 Има ли нужда от ваксиниране?

    2 0 Отговор
    Не! Защото от Пастьор насам нито една ваксина не съдържа това, което се твърди, че съдържа – вируси или части от тях! Ако някой направи запитване до отговорните органи, отговорът, който ще получи е, че това е фирмена тайна на производителя, която трябва да се защитава от държавата. Здравните власти, медицинските асоциации и лекарите крият, че всяка ваксина съдържа отрови като живак, алуминий, разтворители и т.н., без които „серумът” никога не би направил реакция!



    Да! Ако човек приема и одобрява, че Центърът за контрол и превенция на болестите и EIS, а следователно и Пентагона манипулират националните здравни власти чрез СЗО и са създали чрез парламентите законова рамка, която да прекрати гражданските права по всяко време и навсякъде, и която упражнява психически терор срещу собствения си народ, който е доказано че предизвиква заболявания, като се правят измамни изявления за биологична война, например антракс, шарка, полиомиелит и др.
  • 37 Има ли нужда от ваксиниране?

    2 0 Отговор
    Не! Защото всички цифри, представени от държавата ясно показват, че „ваксинациите” никога не са имали влияние върху намаляващия брой заболявания, а точно обратното. Това е една лесно разкриваща се измама на любителите на ваксинирането при правенето на статистики. Същото се случва и при определянето на различните „инфекциозни” заболявания. Те постоянно се променят с цел да се докаже от една страна успехът на „ваксинирането”, като например промяната в дефиницията на „дребна шарка” и „полиомиелит”, за да се покаже тяхното изчезване и от друга страна да се въведат нови „инфекциозни заболявания”, като СПИН например.



    Да! Ако човек приема и одобрява, че в собствената му страна се случва геноцид, защото германският наказателен кодекс определя „ваксинирането” като геноцид: „Този, който има намерение за пълно или частично унищожение на национална, расова, религиозна или етническа група като такава, налага условия на живот, които са подходящи за извършване на тяхното физическо унищожение, пълно или частично, ще бъде наказан с дългосрочно лишаване от свобода. В по-леките случаи наказанието е не по-малко от пет години.” Обжалване!
  • 38 И за финал

    3 0 Отговор
    Вие, които продължавате да препоръчвате, осъществявате или разрешавате ваксинация, след като сте прочели изложените факти – съветът е да проверите фактите, изложени в тази брошура! Най-лесният начин да направите това е да поискате от съответните власти научни публикации, в които някой учен заявява и доказва, че е изолирал и показва съответния причиняващ болестта „вирус”, взет от болен човек. Това се нарича спазване на първия постулат на Кох, който медицината пренебрегва.



    Законът тук изисква доказателство, съобразно настоящото състояние на науката и технологията. Затова доказването на съществуването на „вирус”, който причинява заболяване изисква термионна микроскопска снимка на изолирания вирус и биохимична характеристика на вирусните компоненти. Тъй като такова доказателство не съществува никъде, става ясно, че нервните отрови във ваксините се вкарват умишлено в населението. С тази желана измама и отравяне на населението, всеки гражданин е длъжен да повдигне обвинение заедно с полицията срещу извършителите и останалите, замесени във ваксинациите.
  • 39 Изисквате ли от

    3 0 Отговор
    компетентните органи и специалисти да ви покажат термионна микроскопска снимка на изолирания вирус и биохимична характеристика на вирусните компоненти,като доказателство за съществуване на корона вирус или приемате всичко на доверие от медиите?

    Коментиран от #41, #43

  • 40 Който разбрал разбрал....

    2 0 Отговор
    „Истинското пътуване на откритието се състои не в търсенето на нови земи, а в гледането с други очи!”



    Марсел Проуст
  • 41 Коне с капаци

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Изисквате ли от":

    Всеки е послушен и прави каквото му се навреди отгоре и всеки се заблуждава,че живее собствен живот,а той всъщност е под контрол и постоянен стрес и се стреми в собственото си противоречие към здраве и благоденствие фокусиран върху постоянни липси да иска постоянно и получава и си привлича всъщност още от самите липси.
    Живеем постоянно на кредит децата и те ще поемат наследството на родителите си.
    Добре дошли в МАТРИЦАТА!
  • 42 Я... Я

    2 0 Отговор
    ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО СА ПЪРВИТЕ ВАКСИНИ. ЗА НАЩИ ХОРА УПРАВЛЯВАЩИ, КМЕТОВЕ(НАЩИ) АДМИНИСТРАЦИЯ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕПИ. 1ВО ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. КОНСПИРАЦИИ, НО СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ. ПИТАЙ ПЕНСИОНЕРИТЕ.

    Коментиран от #54

  • 43 Всеки е виновен

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Изисквате ли от":

    до доказване на противното.
    Ако за едно нещо няма съществени доказателства,то не може ли да бъде премахнато без доказателства?
    Всеки като дете е бил контролиран и учен както и от родителите си така и от учителите в училище.
    Всеки ти казва какво е правилно и кое не е.
    След години можете ли да кажете,че мислите и действате самостоятелно след като имате вече програмирано чувство за вина и страх да правите неща различни от познатите ви и научени вкъщи или в училище?
    Ето как действа стадото и всичко се води по това което му подадат от отвън.
    Нарича се maind control-контрол над ума.
  • 44 Тумбак

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "2loop":

    Ще ти дам моята,ако не стигне за теб.
  • 45 Храна за размисъл

    2 1 Отговор
    Навън е слънчево времето и живота си минава както всеки друг ден.Излезте от нета и вижте реалността каква е?Какво се случва навън ако не сте с медийните бози?Разходете се в природата и не си пълнете главите с глупости от мрежата.
    Действайте различно и вижте какво ново ви се случва ?Има ли разлика?
  • 46 След повече от 100 дена протести

    0 0 Отговор
    никой не успя да промени управляващите и другите около себе си,но за тези дни всеки ако беше осъзнал това можеше да промени много неща в и за себе си:
    “Светът който виждате е това което сте му дали. Нищо повече, нищо по-малко. И точно затова той е важен за вас, тъй като е доказателство и свидетел за състоянието на ума ви. Един външен израз на вътрешно състояние. Както човек мисли, така и възприема.”
  • 47 Грейс

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Всичко което трябва се плаща, от всички ни! Този въпрос го за давай на 600хиляди не осигурени, които изтощават и здравната и социална система. Ясно!!!
  • 48 Гост

    2 0 Отговор
    На маймуни ни правят! Колко от вас предплащан за нещо, което още не е създадено, а и не се знае въобще дали някога ще се появи...
  • 49 0000

    2 0 Отговор
    Е как ще получим 2,5 милиона ваксини, когато ваксината се регистрира?! Не е ли логично да ги получим след като се ПРОИЗВЕДЕ? Ааааа, ясно, тя ваксината ВЕЧЕ е произведена, пък това изследвания, това тестове, одобрения, регистрации - е пунта мара, колкото да не е без хич. Пък, като гледам, и рекламната и кампания, вече навлиза в най-активната фаза...
  • 50 Лелята на здравния министър .

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Моята ваксина също я отстъпвам на министъра на здравето . Той ходи на работа . Аз ще спазвам карантината .
  • 51 Лелята на здравния министър .

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "2loop":

    Спокойно! Отстъпвам ви моята .
  • 52 Калоян

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Как действа и работи ваксината?":

    Обслолютно вярно !
  • 53 Калоян

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "no name no face no number":

    От такива (прости) продажни,и най-вече анти-човешки настроени ,,хора"/полуфабрикати ,имат нужда ГЛОБАЛИСТИТЕ и техните съратници ЦИОНИСТИТЕ ! ЦИОНИЗЪМ+ГЛОБАЛИЗЪМ= САТАНИЗЪМ
  • 54 Калоян

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Я... Я":

    За ,,елита" ваксините ще бъдат изчистени,а за нас (гоите) ,ще са заразени със коктейл от отровни компоненти ! Естествено ,че на първо място ще са пенсионерите,та нали попадат във категорията ,,рискови" ! А цялата истина е че те ВЪЗРАСТНИТЕ са ненужни на управляващите ,защото влизат във категорията КОНСУМАТОРИ ,и вместо да пълнят държавната хазна,а оттам джобовете на бандитите/народните представители,те всеки месец опразват хазната под формата на пенсии , и затова искат да ги елиминират ! Това е истината !
  • 55 Антон

    0 0 Отговор
    Ваксината я няма а договорът сключен!? Колко мило! Това не е ли престъпление?