Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 14:28, обновена 30 Октомври, 2020 14:55 4 594 77

Томислав Дончев представи Плана за възстановяване (ВИДЕО)

  • томислав дончев-
  • национален план за възстановяване и устойчивост

Събитието има за цел да постави началото на поредица от публични дискусии за посоката за развитие на страната

Томислав Дончев представи Плана за възстановяване (ВИДЕО) - 1

Вицепремиерът Томислав Дончев представи проект на Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България. Събитието има за цел да постави началото на поредица от публични дискусии относно посоката за развитие на страната ни.

Next Generation EU е нов инструмент, създаден по предложение на Европейската комисия и целящ устойчиво, съгласувано и справедливо възстановяване на държавите-членки на ЕС от кризата, породена от пандемията от COVID-19. Комисията предвижда разгръщането на инструмента чрез три стълба – оказване на подкрепа на държавите-членки за тяхното възстановяване, стимулиране на икономиката и частните инвестиции, извличане на поуки от кризата.

„Европейските лидери имаха мъдростта и смелостта да предвидят финансиране за борба с последиците от пандемията COVID-19, икономическата и социална криза свързана с нея”, коментира вицепремиерът.

„Бюджетът на ЕС , многогодишната финансова рамка за 2021-2027 е над 1 трилион евро”, обясни Томислав Дончев. И допълни, че 750 милиарда евро е пакетът „Европа от следващо поколение”.

„Предизвикателствата пред България са добре известни – реформи в публичните сфери, социалната сфера, образованието. Има огромна нужда от инвестиции в частния сектор, за да произвежда продукция с по-малко разходи. От ключово значение е България не просто да произвежда повече, а производството да е с по-висока добавена стойност”, коментира вицепремиерът.

Сега България е изправена пред новите предизвикателства от коронакризата.

„Необходима ни е комбинация от инструменти - инвестиции от националния бюджет, от кохезионната политика, оперативните програми, програмата за развитие на селските райони и инвестиции от плана за възстановяване и развитие”, обясни вицепремиерът.

„Чрез този план България ще има достъп до 12 млрд. лева, безвъзмездно, грантово финансиране, както и до 9 милиарда лева достъп до заемен ресурс, ако държавата реши, че има нужда от такъв. Краен срок за изразходване на средствата е 2026 г.”, обясни вицепремиерът.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директорчето

    110 10 Отговор
    Взимай си плана и заедно с приказките за " печелене на гражданска война" си ги монтирай, знаеш къде!

    Коментиран от #18, #29, #59, #61

  • 2 CoV TV

    80 8 Отговор
    Ама Томи, не се карай на хората де :)
  • 3 Монтана

    84 10 Отговор
    Като Герб се махнат от държавата! Отговорът е лесен
  • 4 иво

    89 9 Отговор
    Какъв план бе?България иска оставка,съд и затвор за цялата гербаджийска престъпна група.

    Коментиран от #28, #35

  • 5 Намерил

    56 7 Отговор
    се кой да го представя ?!
  • 6 Хахаха

    63 7 Отговор
    Шайката хвърля прах в очите на хората !!! Оставка, СЪД, затвор
  • 7 Българка

    75 9 Отговор
    Какво доживя българският народ. Тези, които разсипаха всичко в държавата, да имат наглостта да представят план за възстановяване. Ще се възстановяваме без вас
    ОСТАВКИ, СЪД И ЗАТВОР

    Коментиран от #23

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 8 Отговор
    ОСТАВКА
  • 9 Софиянец

    51 6 Отговор
    Тоя по нагъл от македонците, те още малко ще го запалят с бб и партията за евразийско развитие, а той милия иска още да управлява, измислил го бил ;) е няма такъв народ като българския.
  • 10 2467

    46 6 Отговор
    Бах ти измисленяка
  • 11 Гост

    49 5 Отговор
    томееее, в плана за възстановяване, влиза ли възможност на всеки един българин на територията на България да му се полага /ПО ЗАКОН/ по един пълен шкаф, ама, оригинален, от бойковите
  • 12 Цялата

    28 7 Отговор
    граблива сбирщина са все от на БКП котилото , грозновати външно и вътрешно селяндури !
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 9 Отговор
    оставка психопати садисти фашисти това е герб дясна ГЕРМАНСКА капиталистическа олигархична християно фашиска партия

    Коментиран от #15

  • 14 ГНЯВ БОЖИ

    40 4 Отговор
    ОСТАВКА МУТРИ!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 4 Отговор

    До коментар #15 от "ДАНС":

    ЧАО ЧАО ЧАТ ЧАО мутро сбогом

    Коментиран от #43

  • 17 Казуар

    41 3 Отговор
    След 11 години мъдро управление на Борисов, ГЕРБ ще прави план за възстановяване, как да се разбира.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Балъка BG

    32 3 Отговор
    Хайде да каже защо на фона на потрошените милиони нарочно бави електронното правителство. Може да допълни и за електронните здравни карти. Няма смисъл да казва, че така по лесно се краде, всички знаем.
  • 20 веселяк

    19 5 Отговор

    До коментар #17 от "Казуар":

    Че досега са потрошили всичко!
  • 21 Зайко Байко многознайко

    24 1 Отговор
    Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог
  • 22 Зайко Байко многознайко

    20 3 Отговор
    оворка: " Който не работи, не трябва да яде". 4. У младото поколение трябва да се въэпитава чувство эа отговорност от една страна а от друга да се съэдаде чувство, че държавата е майка а не мащеха! 5. Иэграждане на неэависим съд, прокуратура и полиция ( беэ нея не може эа съжаление), които да спаэват буквата на эакона и да не слугуват на партии и олигарси.
  • 23 Ян Бибиян

    5 19 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Само за протокола - държавата беше разрушена и разграбена по време на управления с участието на БСП, ДПС, НДСВ и СДС.
    Не защитавам ГЕРБ, но историята е важна за да не повтаряме грешките от миналото.

    Коментиран от #26

  • 24 омитайте се

    16 2 Отговор
    Дрън-друн глупости да се намираме на работа и най-вече на власт.
  • 25 112

    20 2 Отговор
    Плана за възстановяване задължително трябва да включва #ОСТАВКА на корумпираните мутри.
  • 26 тъй де

    20 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ян Бибиян":

    Съгласен съм с тезата ти , като добавим и буквално опустошена от ГЕРБ и превърната в мутренска територия не в държава.

    Коментиран от #40

  • 27 koko

    12 2 Отговор
    Teзи са върха по усвояване на пари за проекти , които след това не се случват, а това което се завърши на втората година максимално е пълен брак.
  • 28 Само СДС

    9 11 Отговор

    До коментар #4 от "иво":

    E хaйдe дe?! Вeчe 4 мeceцa вcякa вeчeр ви глeдaмe и чaкaмe дa cвaлитe пaртньoритe oт Гeрб и Пaтриoтитe oт влacт, нo нeщo нe можeтe дa ce cъбeрeтe пoвeчe oт 30 чoвeкa… Caмo пo врeмe нa въcтaниятa ce cъбирaтe към 200 чoвeкa, нo къдe ca ocтaнaлитe 6 999 800 нeдoвoлни бългaри? Aз щe ви oткрeхнa къдe ca! Cтoят cи вкъщи нa тoплo, вeчeрят, прaвят cи вeчeрният ceмeeн ceкc, пият cи рaкийкaтa c шoпcкaтa caлaтa дoвoлнo и ви глeдaт прeз тoвa врeмe пo интeрнeт нa живo кaкви нeдoнoceни, ceлcки тъпaци cтe!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Қазақстан Республикасы

    11 3 Отговор
    НАМЕРИЛ КОЙ ДА ГОВОРИ АЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РЕПУБЛИКА Е КАТО ДА ГРИМИРАШ ТРУП!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО ТЕЗИ, КОИТО РАЗРУШАВАТ ГОВОРЯТ ЗА ЗАЩИТА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

    Коментиран от #31

  • 31 пак съм аз (қазақстан республикасы)

    12 1 Отговор

    До коментар #30 от "Қазақстан Республикасы":

    ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА НЕЩО, КОЕТО Е ИЗГНИЛО ОТ ОСНОВИ НЕ Е ВЪЗМОЖНА!!! СТАРОТО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ, ЗА ДАДЕ МЯСТО НА НОВОТО.
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 2 Отговор
    герб края ви е близо вие АГОНИЗИРАТЕ гърчите се а змията хапе най лошо когато умира
  • 33 Пламен

    15 2 Отговор
    Ми, Томи, 11 години като я градихте тая Държава, сега защо я възтаноновявате бе, мишок?
  • 34 Школникът

    9 1 Отговор
    На “Отворено Общество” и официален представител на Сорос за България говори като зубър комунист, но хич не е сладкодумен както някои други елементи - просто няма този дар. Уж плановата икономика “умря” през 1989, а сега упорито се опитват ни я наложат отново... да му мисли “следващото” поколение.
  • 35 Наглеците

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "иво":

    Разрушиха и разграбиха България, сега се сетиха за промени, всичко е хвърляне прах в очите на хората, предизборен ПОПУЛИЗЪМ, на който ако някой се върже, значи си ги заслужавате мафиотите, съд, затвор и вън от властта на ГЕРБЕРАСТИТЕ, да живей България 🇧🇬, всички дружно да ги изритаме бандитите на бунището
  • 36 ТИНТИРИ МИНТИРИ

    10 2 Отговор
    ТЪПАНАРИТЕ ЗОРЛЕМ ЗАТВОРИХА ЕДВАМ КРЕТАЩИТЕ ИКОНОМИКИ С КОВИД ИЗМИШЛЬОТИНИ И ХОП ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА

    САМИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМ ПОСЛЕ НАМИРАТ РЕШЕНИЕ
  • 37 Уди Кълвача

    16 3 Отговор
    Томи Дончев е слуга на крадците на нито една дума не му вярвайте.
  • 38 джаба

    7 3 Отговор
    КО ША ПРЕДСТАВЯ ТОА КР.АТ.УН.АК ТО ДА ХОДИ ДА ВАРДИ ЖЕНКАТА ,ЧЕ ГОЛЯМ САКЪТЛЪК СТАВА ТАМ
  • 39 шундурко

    11 2 Отговор
    ТО ТОЗИ С ОГРОМНАТА ГЛЪВЪ ЗА ЗАПИНЯЧ НА КОЧИНА НЕ СТАВА ,ЩЯЛ ДА ПРЕДСТАВЯ ,АЛООООО БАЛШОЙ ТЕАТЪР ЛИ СИ КВО СИ ПРЕДСТАВЯЩИЯ
  • 40 Ян Бибиян

    5 14 Отговор

    До коментар #26 от "тъй де":

    Само за протокола:
    Държавата беше мутренска в началото на 90-те години на миналия век. Тогава мутрите, създадени от БСП и ДС бяха навсякъде и във всичко, стигаха до всеки отделен човек. Явно тогава не си живял или си бил много малък за да знаеш и затова сега плещиш глупости и повтаряш клишета.
    Погледни инвестициите, БВП, мин. заплата, пенсиите през 2008 и сега и тогава говори какво е било разорено. ГЕРБ и ББ си имат много кусури, но не са това, което казваш.

    Коментиран от #41

  • 41 Лост

    14 1 Отговор

    До коментар #40 от "Ян Бибиян":

    А Ипон кога е създаден? И ББ и той не е бил член на БКП. Или е в книгата на Гинес като най-възрастното пионерче?

    Коментиран от #70

  • 42 Варна

    15 2 Отговор
    Вече нямам нерви! - Единият прост пожарникар, другия даскал по философия ми обясняват за икономически показатели и план за икономическо развитие! - НАКРАЯ ЩЕ ХВАНА СОПАТА, ЩЕ ОТИДА В СОФИЯ И ЩЕ БИЯ ДО КАТО МЪРДАТ.
    Защото е страшно дилетанти да се упражнават в управление на държава, козвайки с простотията си влияние върху милиони съдби.
  • 43 Монтана

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Баце ти си ми любимия
  • 44 Фактъ

    12 2 Отговор
    След опг герб се налага план за възтановяване ! Как ще се разпредели 60 на 40 за чекмеджето на Боко ли ???
  • 45 чезни бе

    9 3 Отговор
    другарите от опг героб вместо да са в затвора ми рапределят пак едни пари аййй cиктир ОСТАВКА
  • 46 Габровец

    14 3 Отговор
    На лъжата краката са къси.ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА.............
  • 47 Гост

    11 3 Отговор
    томииии, това е все едно да ми оберат къщата и крадеца да се окаже следователя, който ще разледва обира в къщата ми, те тава са твоите напъни....
  • 48 Синсалабин

    9 3 Отговор
    ЗАЕМИ, СТАБИЛНОСТ, ЗАЕМИ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗАЕМИ, РАСТЕЖ....ЗАЕМ ще бъде думата на века....
  • 49 Ван дер Любе

    11 3 Отговор
    Очевидно този план ще пропадне. Народът не подкрепя ГЕРБ и на 20%. България не е собственост на Борисов и ГЕРБ, за да сме подчинени и да им търпим глупостите. Над 80% от причините да сме на този хал, е калпавото управление на Борисов и ГЕРБ. Ако искат поне малко да спасят положението, такъв план трябва да се обсъди с всички хора - включително и извън парламентарните партии, протестиращите и т.н. Но Борисов като велик създава невъзможност за такова обсъждане. Затова единствените два пътя са или Борисов подава оставка и се отива към избори, или Борисов и ГЕРБ досъсипват държавата.
  • 50 Русский

    3 3 Отговор
    Ние от следващия месец ще бъде възможно да се ваксинира срещу коронавирус на всички желаещи московчани.
  • 51 бачо Рачо

    4 10 Отговор
    статията е за умните, инициативните, деловите, трудолбивите, а не за вечно оплакващите, некадърните ,малоумните и вечно недоволните ,на които светът им е крив

    Коментиран от #55, #57

  • 52 Гост

    11 2 Отговор
    томеее, дадоха ти милиард лева да направиш някоя и друга услуга електронна, е така, да ни е по-лесно на нас обикновените гражданя! Ти обаче се о.ра и парите са в някой шкаф! Та къде си тръгнал сега цялата държава да възстановяваш?! Така ще я възстановиш, че лошо ще ни стане....
  • 53 Асд

    7 3 Отговор
    За шайката герп съд,затвор и изчегъртване от управлението на държавата !
  • 54 Азз

    7 3 Отговор
    12 милиарда лева за усвояване от гербавите.
  • 55 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #51 от "бачо Рачо":

    Бай Рачо, точно тези хора НЕ трябва да се срещат с тези продажни крадци.
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор
    мутри сбогом
  • 57 фактолог

    9 3 Отговор

    До коментар #51 от "бачо Рачо":

    ей такива наивни оптимисти легитимират тарикатите на власт и забатачвате България още повече
  • 58 Един

    10 2 Отговор
    Този план е как да се присвоят тези "12 милиарда лева , безвъзмездно, грантово финансиране" от ПГ на ББ наречена партия ГЕРБ.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Nike

    5 1 Отговор
    Този план се представя от всяка държава членка и след това трябва да се одобри от ЕК.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Behemoth

    6 3 Отговор
    Пунта Мара!
  • 63 Смях

    5 3 Отговор
    До къде сригнахме , габровски , бански и кърджалиски селяндури да пишат планове за икономическо въстановяване..
  • 64 224

    4 2 Отговор
    Малкият фюрер !
    Махайте се, оставка,съд и затвор !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 бля бля

    5 2 Отговор
    бля бля...добре скроено за кръжок по дебати или както там му викат. Реалната полза е никаква. Щот коя калинка ще се хване да работи, като може да си лапа проценти, пускайки или спирайки някакъв проект?
  • 67 Прооп

    4 2 Отговор
    10 год спане и сега юруш.Издишат,
  • 68 Лили

    2 2 Отговор
    Иванова имаше една песен за Клоуна. Е тоя е най-големия. Лошото е, че вреди на хората. Затвор до живот и да работи.
  • 69 ПСР

    2 1 Отговор
    Не мога да се сетя,какво е направил или довършил"мозъкът"на ПП ГЕПП във времето.Сещам се само,за едни лудо похарчени милиарди,в нЕкакво"електронно "Правителство и пр.щуротии.Тотална щета и изцепка-това е той.Абсолютно типична,при това.
  • 70 Ян Бибиян

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "Лост":

    Виж сега, не съм адвокат на ББ, а просто обяснявам фактите, защото има много лъжи и спекулации, а по-младите не знаят и им се връзват.
    ИПОН беше обикновена охранителна фирма, една от хилядите, докато мутренските групировки бяха други. Може и да са контактували, но смисълът на понятието "мутра" не се е отнасяло никога до обикновените охранители.
    За БКП - за някои места беше задължително да си партиец. Школата на МВР е едно от тях.
    И още трябва да се прави разлика между редови член на БКП и активистите и ръководителите.
    Така, че всичко, което казваш е вярно, но то нищо не значи!
  • 71 томка бикова

    0 3 Отговор
    Ха така томи, кажи на Тинята, че НИЕ управляваме и ще управляваме поне още 5 години. И ще правим каквото искат ШЕФОВЕТЕ /МУТРАЦИТЕ/ и ние самите.
  • 72 Неразбрал

    3 3 Отговор
    Добре де, Томе - за всичко това, което ни пееш, имахте 11 години да го направите. Имахте и властта, и парите - ама йок! А от цялата ти тирада разбрах само, че готвите план да възстановяване от щетите, които сами причинихте? Май не се усещаш какъв автогол си вкара, а?

    Коментиран от #74

  • 73 Камен

    1 1 Отговор
    Много патос, много приказки за да се каже: Ние ще продължим да работим както досега , но ще използваме всички стари и нови инструменти за да ви убедим , че всичко , което правим е за вас.
  • 74 Хаджиментов

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Неразбрал":

    От твоите думи разбирам, че преди ГЕРБ държавата е процъфтявала.
    Истината е по-друга. През 2008 Тройната коалиция се беше омазала до уши. Хазната беше празна, държавата опустошена, световната криза настъпваше, коалицията се тресеше от корупционни скандали, вървяха заменки на първокласни държавни земи за пущинаци на мечката в козината, безочливи кражби и връзки на членове на правителството с престъпния свят. Голямата боркиня за законност, К. Нинова, беше уволнена от Станишев за корупция.
    Тогава пуснаха ББ и ГЕРБ да отнесат пасивите, след което БСП да се върне на бял кон, но ББ успя да преведе България през кризата доста добре и със законите, хватките и методите на БСП, ДПС и другите успя да се закрепи. От тогава ролята на БСП е чисто деструктивна и те саботират всичко.
    Какви реформи без пълно мнозинство в Парламента и без нито един довършен мандат?
    Защо тройната коалиция не направи реформите или правителствата преди нея? Какво чакаха?
    Защо Орешарски не започна реформите?Нали и той беше на власт преди сегашния мандат на ГЕРБ?
  • 75 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    хммм,пО думите му излиза че БИЗНЕСЪТ е винОвен ,за да сме на пОследнО мястО!!!!!!!щОм ИСКА 0ЩЕ 0ГР0МНИ ИНВЕСТИЦИИИ!!!!!Досега малкО ли бяха!!!!!!??????
  • 76 един от многото

    1 0 Отговор
    Гербаджийска им работа , хората не ги искат в селото , те питат за поповата къща.
  • 77 Бгг

    0 0 Отговор
    Колко завода ще построите ??? Как без производство ще се възстанови държавата ? А да знам , ние трябва да сме финансово зависими от ЕС , те не дават пари за заводи. Дават се пари за крадене от наши фирми за да сме послушковци в ЕС.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове