Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 17:46 4 383 7

Кметът на Дупница е с коронавирус

  • методи чимев-
  • дупница-
  • заразени-
  • коронавирус-
  • карантина-
  • домашна карантина

Методи Чимев е под домашна карантина

Кметът на Дупница е с коронавирус - 1
Снимка: Община Дупница

Кметът на Дупница Методи Чимев е под домашна карантина след като е дал положителен резултат за коронавирусна инфекция.

В лично съобщение той посочва, че в следващите дни, ще продължи да работи дистанционно.

"Призовавам за стриктно спазване на мерките от всички, защото само това е начинът да победим вируса", зове съгражданите си Чимев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    10 3 Отговор
    е имай си хас някой да изостане.. Още колко кметове ще излезнат в болнични не е ясно..

    Коментиран от #2

  • 2 ваксинатор

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Ясно е, всичките от ГЕРБ.
  • 3 КОТарАК

    2 0 Отговор
    така да я докараш-сам решаваш и си в болнични
  • 4 Боцко

    4 3 Отговор
    covid Е ИЗМАМА !!!!!!!!!!

    Коментиран от #6

  • 5 измама

    3 2 Отговор
    Що ни занимавате 30 години с глупости- коя фолк- певица си сложила силикон, с коя мутра преспала или се влачила, Мондьо бил с някакъв вирус, коя мутра била застреляна, айде и сега с кмета на Дупница.

    Както го е хванал, така ще оздравее, да не се разболява за пръв път кмета на Дупница та ни го навирате в очите.

    Аман от изсмукани статии.
  • 6 Критично мислещ

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Боцко":

    Някои хора си мислят, че когато се правят на щрауси и си заравят главата в пясъка проблема ще изчезне. Това да отричаш всичко само защото така ти се иска е много елементарна и изключително вредна психологическа защитна реакция. Човек трябва да е много наивен, изобщо да не иска или да не може да мисли самостоятелно за да повярва, че пандемията е измислица.
    Това някой да се мъчи да манипулира целия свят да създава и подържа изкуствена истерия чрез измислен вирус, който реално не съществува дори и да допуснем за момент, че е възможно което е съмнително със сигурност е напълно икономически неизгодно. На всеки който иска да създаде такъв грандиозен световен заговор много по-изгодно ще му излезе да наеме много по-ограничен брой специалисти които да създадат ГМО вирус и да го пусне да се разпространява сред хората. Да не забравяме, че ГМО царевицата, доматите, овцете и т.н са няколко милиона или милиарда пъти по-сложни организми от един вирус. Технологията я има от поне десетки години със сигурност и вече е доста достъпна.
    Здравата логика показва, че ако има конспирация в пандемията тя със сигурност не би била в това, че вирус няма просто защото е по-лесно и евтино да създадеш вируса.
    Вирус има със сигурност дали естествен или изкуствено създаден е друга тема, но не малко хора се правят на щрауси и без да могат да се аргументират смислено заявяват няма такова нещо.Точно заради тях пандемията се разраства.
  • 7 Ventura

    1 1 Отговор
    Всички гепаджий, се крият зад корона-маската! Защо ли!?