25 Ноември, 2020 06:53 5 016 23

Отново София, Пловдив и Варна с най-много заразени

  • коротавирус-
  • заразени-
  • софия-
  • пловдив-
  • варна

Случаите на коронавирус cрeд мeдицинcкия пeрcoнaл от началото на епидемията са 5 126

Отново София, Пловдив и Варна с най-много заразени - 1
Снимка: БГНЕС

880 ca cлучaитe нa нoвoзaрaзeни c кoрoнaвируc прeз пocлeднитe 24 чaca в Coфия.

В Плoвдив са регистрирани 458, във Вaрнa 365, a в Бургас 307.

Cлeдвaт Cтaрa Зaгoрa c 275, Руce 196, Габрово 187, Благоевград 147, Софийска област 146, Плевен 122, Кюстендил 117, Сливен 115, Велико Търново 109, Перник и Враца по 108 и др.

Зaрaзeни cрeд мeдицинcкия пeрcoнaл от началото на епидемията са 5 126 - oт тях 1 798 лeкaри, 1 658 мeдицинcки cecтри и 681 caнитaри.

Най-уязвимата възрастова група е тази между 40 и 49-годишните с 26 753 зaрaзeни oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa, cлeдвaнa oт тaзи нa 50-59-гoдишнитe cъс 26 118 cлучaя.

Заразените между 30-39 години са 22 938.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минчо

    21 7 Отговор
    УЖАС ЩЕ ТИЧАМ КЪМ ХИПЕРМАРКЕТИТЕ ДА ПАЗАРУВАМ ЧЕ ТАМ НЯМА КОВИД 19

    Коментиран от #5

  • 2 Моамар

    8 11 Отговор
    НАЙ-ДОБРИТЕ КОЗОВЕ НА БАТЕ - МАНГЪРОВ, ТРИФОНОВ, БОЖКОВ - НЕ МУ ТРЯБВА НИ ПР НИ НИЩО, ДАЖЕ И ПАРТИЯ НЕ МУ ТРЯБВА

    Коментиран от #21

  • 3 Ел МАРИКОН

    18 8 Отговор
    ОТ НАЧАЛОТО НА ЕПИДЕМИЯ СА ПОЧИНАЛИ ОКОЛО 560 ДОКТОРИ ОТ РАК ИНСУЛТИ ИНФАРКТИНО ЗА ГЯХ НЕ ТЪЖЕТЕ!!!!ЗАЩО????
  • 4 БАЙ Х@Й

    17 7 Отговор
    МИСИРКИ , какво значи "новозаразени", че днес са се заразили ли ? Или , че днес са ги регистрирали? Ако тестват днес 10'000 човека за полова идентичност Какъв ли ще е процента на откритите жени сред населението !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 един

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "минчо":

    Да не забравиш и тоалетната хартия!

    Коментиран от #6

  • 6 Ел МАРИКОН

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "един":

    ТОВА Е ИРОНИЯ !!!!!!!НАСОЧЕНА СРЕЩУ ХОРАТА КОЙТО ХОДЯТ И СИ ДАВАТ ПАРИТЕ!!!!!!!!!!!!И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО НЯМА ПАРИ В ДЪРЖАВАТА И ПЕНСИИТЕ СА 200ЛВ А ЗАПЛАТИТЕ СА 610 И ЧИСТО 470

    Коментиран от #7

  • 7 един

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ел МАРИКОН":

    Няма ли.... чуваш ли колко пари изхвърлят от балконите за тел. измамниците!

    Коментиран от #10, #22

  • 8 Курумпе

    12 1 Отговор
    Само не знам, на кой му се лъжее, че ще му се размине...всеки ще мине през това..Биологично синтетично в лаборатория вирусче!Важно е всеки един организъм да има имунна система, за да ограничи последствията и да го преживее..всичко друго в БГ е имитация!Мерки,теглилки,усилия...смешен напън на некадърни,продажни и корумпирани ..политици, лекари и други загрижени за чуждото щастие!СМЕХ!Страна, в която масово горят боклуците в ТЕЦ-те, страна в която над 90% от храната е негодна, но с протекции във веригите, страна в която няма никаква здравна култура ,никаква хуманност..Страна в която лекарите са ЕТ , ТЪрговски Дружества с комисионна от лекарствените компании и аптеките, страна в която на васт е простащината и невежеството..някой очаква грижа и адекватност!?Жунглааа , тука е жунглааа..и оцеляването е на принципа сам за себе си...с връзки,с подкупи,с протекции и с пари...а бедните са в тежест .. и на държавата и на здравеопазването и на пенсионната система, пък и не са дойни крави да са полезни за всички групи..и да захранват финансово бизнеса на богопомазаните!Абе, кой създаде този ВИРУС?!Нещо по този въпрос само мълчание...а Китайците са виновни, и прилепите...

    Коментиран от #20

  • 9 Бончо

    1 3 Отговор
    За да се разбере какво става трябва да се тества цялото население.
    От данни сега единствено броя на умрелите е може би достоверен.
    Иначе хаосът е пълен.Остава да лежиш болен в къщи и да се молиш да не се усложниш тежка.Ако чакаш да получиш задух и тогава да тръгнеш да търсиш да те вземат в болница-убил те господ.
    Онези на запад май имат Рамедесивир и апарати за плазма и по- навременно лечение.Затова и по-малко умрели.Тука лежиш и чакаш да усетиш задух.?

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Жоро

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Не само през балконите има и рекетьорски банди маскирани като маистори. Идват да ти правят ремонт и те заплашват с саморазправа ако не им дадеш хиляди за ремонта! Властите го прикриват сигурно им дават пари. Като ходиш по улицата виж на първите етажи на колко места има лепени стеропори и изоставени дори и да ги махнеш остават следи които полазват, че са били измамени хората
  • 11 Марто

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бончо":

    И какво като те тестват след това не може ли да го хванеш!? Тестват те и като се качиш в автобуса го хванеш
  • 12 Жоро

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бончо":

    Умрелите какво е сигурно да би да им правят аугопсия!?

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Азззззззззз

    2 2 Отговор
    Той грипа си върви ама те му казват ковид и много се наcират. Страха подтиска имунната система и хората се разболяват. Света се управлява чрез медийна измама.
  • 15 Бончо

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Жоро":

    Вие момчета тези работи не може те да ги разберете щото за това се иска определен обем общи знания още от средното.Затова и сложни преценки ви се виждат много лесни.Но няколко държави в Европа го правят.Те да не са по- глупави от българите.Е сега нали виждате измират хора над 60 години с хронични заболявания ,които биха поживели още някоя годинка ако не беше ковид-а.А вируса им го донесли млади хора нефелници.
  • 16 🤑🤑🤑

    1 0 Отговор
    Как върви тоалетната хартия? Поскъпна ли?
  • 17 Санитар

    8 0 Отговор
    Пишете истината.Няма приет в болницата,който да не е изписан.Бройката на излекуваните трябва да отговаря на лекуваните.Изписват се по различно време,но по вашето броене излиза,че излекуваните са постоянно наполовина на приетите.Дори да прибавим починалите от другите заболявания отново се губят много хора сякаш са изядени от мед персонала
  • 18 Нене

    0 1 Отговор
    Това не може да бъде в най малките градове най много заразени а у чепръчене ни един
  • 19 гжгж

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Фабрикант":

    Тук си от части в грешка. Неокомунизмът не е от Кремъл, а от демонократите в САЩ. С техни пари е финансирана октомврийската революция. Те лично изпращат Лейба Бронщайн - Троцки да твори революцията в Русия и за това ги наричат троцкисти. За всичко друго си прав.
  • 20 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Курумпе":

    Много си глупав.По добре се хвани на работа и си прекопай градината на село на чист въздух да ти се изветри тиквата.
  • 21 Мишо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Моамар":

    Те ли заразяват хората ?
  • 22 минчо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    НА ГОД.ИЗЛИЗАТ ОТ БЪЛГАРИЯ 10 МИЛЯРДА ЕВРО НА ГОДИНА...ТОВА СА СИРИОЗНИ ПАРИ.А ТОВА ЧЕ ЦЕЛИЯ БИЗНЕС НА МАНГОВЦИТЕ Е ЗА 5 МИЛИОНА ЛВ .Е СМЕШНО!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.