Last news in Fakti

26 Ноември, 2020 08:43 3 572 148

Здравният министър: Нито един ден от летните месеци не е проспан

  • коронавирус-
  • мерки-
  • костадин ангелов

Голямото недоверие, натрупано през годините доведе до този резултат, обяви Костадин Ангелов

Здравният министър: Нито един ден от летните месеци не е проспан - 1
Снимка: БГНЕС

Не сме позволили България да е на първите места по смъртност в света. От самото начало на епидемията насърчаваме хората да спазват мерките. Това е резултатът от неспазването на мерките, от подценяването на вируса и от горенето на маски пред Министерския съвет. Това заяви пред "Тази сутрин" по бТВ здравният министър Костадин Ангелов.

Голямото недоверие, натрупано през годините доведе до този резултат. Решението е едно – спазване на мерки, дезинфекция, дистанция, уважаването на лекарите, добави Ангелов.

Системата има нужда от сериозен ремонт, дали тази реформа трябва да бъде започната отново или не – нямаме консенсус. Голяма част от болниците са така построени, че нови отделения за COVID се правят с прегради, с нови стени, които се изграждат. Това е предизвикателство, уточни Ангелов.

Нито един ден от летните месеци не е проспан. Два дни след като дойдох като министър пуснах заповед за следващите мерки. Срещах се с щабовете, организацията бе направена така, както имаше възможност в съответната област.

Проблемът са хората, нямаме достатъчно медици, обясни Ангелов. Много трудно можем да намерим лекари и сестри, не е проблемът в липсата на сгради и легла, или липса на организация, да сте чули че няма техника, че няма апарати за дишане. Пациенти от болниците не се връщат. В момента нямаме недостиг на легла, подчерта здравният министър.

Държавата е преценила, че цената която ще плаща за PCR тест е 60 лева. Всяка една лаборатория, освен консумативите имат апаратура, цени на труд, амортизация, ток, вода, допълнителни косвени разходи. Знам какво струва един такъв PCR тест. Цената от там нататък се определя от лабораторията, това е ценообразуване. Знам, че стига до 120 лева. Когато получат направление от лекаря по показния гражданите, ще могат да си направят и PCR тест.

PCR не става по желание, а по преценка на лекаря.

Приравняването на антигенните тестове с PCR, няма да се случи в България в следващите дни. Европейският център за контрол на заболяванията казва, че антигенните тестове могат да се прилагат в места, където имаме големи групи от хора, където можем да направим скрининг. След като се направи антигенен тест, трябва да се потвърди с PCR, тоест отново се оказва, че трябва да се прави PCR. Антигенните тестове са безплатни, раздадени са на лекарите в линейките, на РЗИ във фургоните пред болниците. Там се правят безплатно на пациенти с клинична симптоматика. Лечението се започва не на базата на позитивен тест, а на базата на клинична картина, добави още Ангелов.

Ние сме готови с електронното направление. След като се подпише Националният рамков договор, направлението ще стане факт, уточни още министърът. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    11 84 Отговор
    тос министар прилича на мики малс но ми е синпатичен вапреки всичко мерките му са адекватни штом дразнат хората

    Коментиран от #7

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    55 7 Отговор
    ислете за ХОРАТА за народа
    а не за
    кокала

    Коментиран от #90

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БОЗА

    111 4 Отговор
    "Здравният министър: Нито един ден от летните месеци не е проспан"

    Верно ...бяхте в кома...убеждавайте сега обществото...то преценява на приказки ли да вярва...или на очите си... ;-)
  • 5 Не само

    105 4 Отговор
    всички летни дни , а и част от пролетта и есента , сричащ мазен интриганте ! Никой не ти вярва , и една дума дори !
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    69 6 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ се крие като мишка той
    не ОБИЧА
    ИСКРЕННО ХОРАТА
  • 7 Ужас

    49 5 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Дали Вие сте толкова неграмотен колкото министъра е некомпетентен или обратното...
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    54 5 Отговор
    правителството иска да ни
    умори от
    глад
    и болести
  • 9 1234

    69 4 Отговор
    За това има само два кръвни центъра в България!?! А не 28. Просто иди и се гръмни, убиецо

    Коментиран от #57

  • 10 един от многото

    58 5 Отговор
    Как ще проспим хубавото лятно време , нито един ден не е проспан , печахме се на плажа и надувахме алабросите по заведенията на нашето черноморие подпомагайки родния туристическия бизнес.
  • 11 666

    68 4 Отговор
    Що лъжеш бе монголец, всяка дума ти е лъжа, още ли мислиш, че някой ти вярва...
  • 12 Българка

    73 4 Отговор
    Здравният смешник отново се опита да вмени вина на хората за високия брой заразени и първото място по смъртност в света според герберастките опорки. От неговите думи се разбира, че спасяването на давещия се , е задължение единствено на давещия. Твърдението, че не са проспали 8 месеца за подготовка на здравната система за втора вълна на ковид, е доказателство, че властта умишлено е направила така, че хората да умират без достъп до здравни заведения. Това се наказва строго със затвор по НК
    Оставка, съд, затвор!!!!!!!!!!

    Коментиран от #23, #32

  • 13 Жоро

    55 4 Отговор
    Разбира се, че не е проспан всички хрантутняци ходихте на почивка
  • 14 Тоя

    42 8 Отговор
    Говори пълни глупости, доктори има даже са повече от 2004, с по- малко население.
    Истината е че ги мързи да работят и се скатават.
    Затова има толкова починали хора, и въобще не им дреме дали ще помогнат или ще оставят да умрат хората.
    И легла има в болниците, но алчността им е голяма и мързелът.
  • 15 Потрес

    43 4 Отговор
    Не ми пука за никакви мрънкалници по телевизора. Колко човека са пред Парламента?! Щом си стоите дома и не свашяте мутрите, значи си ги харесвате! Да не съм чул никакви оплаквания! Смотаняци! Сърбайте си попарата! Лой вярва на тулупа? Няма да затварям, ще затварям... отрепкиии
  • 16 Перо

    41 3 Отговор
    БГ е на първо място в света по смъртност от КОВИД-19 и това е доказано! Резултатът е 16,18 на 1 млн.души. Причината е пълна некадърност,безхаберие и абдикация на мутренския режим от здравеопазването.

    Коментиран от #31, #48, #105, #128

  • 17 Дали си

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Собственик на четири мандри и над 2000 крави":

    собственик на 4 мандри ит.н. не знам, но си припомних времето, когато да ти кажат "кравар", звучеше като обида. Бих го употребил, четейки "разсъжденията" ти.
  • 18 Баи

    32 6 Отговор
    Министъра е прав - сигурно е бил на почивка на малдивите , после на бар ,джакузи , сауна - едва ли е проспал летните месеци на почивката си
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 4 Отговор
    БМБ
    и К А
    и ПРАВИТЕЛДСТВОТО ПРИЛАГАТ ГЕНОЦИД спрямо
    БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
  • 20 Оги

    32 4 Отговор
    Как да има достатъчно легла бе смешко? В провинцията болниците са препълнени. Има по няколко легла и всичко е заето. Пращат те вкъщи да си мреш. Или в линейката, ако дойде до 2-3 дни. Може и на стълбите, на улицата, където си избереш.
  • 21 Пенсионер

    31 6 Отговор
    Ако бяха затворили училищата още октомври, нямаше катастрофата да е толкова голяма.
    Поредната лъжа, че са готови за електронни направления показва престъпен цинизъм
    Престъпници не се справихте и обрекохте хората на смърт, сега и на глас
  • 22 Кнаус 485

    22 5 Отговор
    Всичко е пункта мара.... Не сме подготвени и определено проспахме лятото.... Затварят ресторантите, но на 8 декември може до 15 човека, в къщи ли ще празнуват... Определено държавата не се справя и ми омръзна да ми казват как е в другите страни,.... Ако нямам да си до платя Пср теста как го правя..... Обреден съм, че системата е сбъркана и че при соца системата би реагирал по адекватно....
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    така е никнейм БЪЛГАРКА
  • 24 да бе

    36 3 Отговор
    Иди в болницата в Смолян и виж дали има парно в стаите и по колко човека са натъпкани,да не забравиш да инспектираш и единствената обща тоалетна в цялото отделение.
  • 25 СТЕЛА

    15 3 Отговор
    МЕЧО на училище ходил ли си

    Коментиран от #49

  • 26 Гост

    25 3 Отговор
    НАГЛЕЦИ ДОЛНИ ЛЪЖЛИВИ.
  • 27 Асан

    28 3 Отговор
    Когато фактите говорят о боговете мълчат Млъкнете и вие защото се оляхте достатъчно
  • 28 Възмутен

    26 3 Отговор
    Ей смешник на вас все някой друг е виновен за вашата некадърност,лъжливост и крадливост.Трупайте си чекмеджетата и обвинявайте другите
  • 29 КОМЕНТАР

    23 3 Отговор
    Да ,,Чекмедже бабаита"не спеше а с Джипа, инкасираше от строителството нали е главен строителен надзорник...а не Министър председател...то в Тиквостан е така никой от управляващите не спи а ламти за .. ?!!!!
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 3 Отговор
    господин АНГЕЛОВ какво стана с
    ромите с кючека просто едно голямо нищо
  • 31 Дед

    15 3 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    Дали смъртността е от Ковит, не се знае.
  • 32 Хората

    28 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    са виновни! ГЕРБ да е виновен? Абсурд. Арменчето се поуплаши и не го запита :1. Защо здравната система не е реформирана /това, че е така, го каза и министърът!/ - не стигнаха ли 10 години гербаджийска власт за реформирането й?; 2. Самият проф. каза, че е министър от края на юли, когато е започнало "вземането на мерки". А кой беше на власт преди юли - един счетоводител със здравеохранителни функции. Кой и защо го назначи? 3. Голям успех на българската медицина било излекуването на болните от коронавирус. Как е станало, като В СВЕТА няма протокол за специфично лечение, а само симптоматично? Ще сподели ли министърът как е станало това "излекуване"? Ами това си е за Нобелова награда...
  • 33 Ботокс веждю...

    30 3 Отговор
    нека отговори защо се пазят легла в Александровска само за богоизбрани? Зашо бе умишлено узурпирано елетронното направление за ПСР и хората са принудени да плащат х 120лв. за тест? Защо единствения начин да влезеш в болница е именно с ПСР и то положителен? Кой покровителства този рекет? Защо като голям "специалист и експерт" не ззщити здравето и живота на хиляди българи и не се противопостави на закупуването на 2 бойни кораба и още 8 изтребителя? Защо продължава да повтаря мантрата за ваксината на една определена компания? Защо не настояваше за допълнителни линейки и достойни заплати нс хората от ЦСМП? Ти уважаеми министре си една полотическа подлога и освен твоята оставка се надяваме скоро да те видим зад решетките!!!
  • 34 Софиянеца

    29 3 Отговор
    Хорарта за10 години си възтановяват от войни държавите тия герберски калинки една здравна реформа не могат да извършат 10 години те се изредиха министри кой от кой по смешен да източва здравна каса и бюджет.
  • 35 Уди Кълвача

    31 3 Отговор
    Герб съсипаха и здравеопазването!
  • 36 Потред

    23 3 Отговор
    Народ, измислил пословица - преклонена глава и сабя не я сече или да би мирно седяло, не би чудо видяло, не е народ, а мършааа! Тулупа си прави какво си иска с вас и вие му се лендзите! Шматкиии, колко от вас пишещите тук, освен Албгв е ходил на протести срещу мутрите?! Нула?! Сърбайте си попарата и не бълбукайте!
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 3 Отговор
    разкарвате болните не ги приемат в болниците умират в линейки на стълбища
    онзи ден на стълбището в ковисд болницата ГРАД ПЛОВДИВ на стълбището починаха двама господа
    та на единия починал господин
    му откраднаха сто лева и
    дебитна карта това е
    срамота и грехота
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    унас има бяла мафия
  • 39 ФЕН

    24 4 Отговор
    ТОЗИ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВИНЕТУ !!!!!!!
  • 40 кмпт

    18 3 Отговор
    За недоверието сами сте си виновни.
    Колко линейки купихте през лятото? Оборудвани според стандартите за пандемията.
    Колко апарати за дишане закупихте през лятото?
    Колко отделения обособихте с нужните консумативи и медицински персонал?
    Колко лекари назначихте на работа през лятото?
    Колко обучения проведохте на медицински специалисти за лекуване на заразени? Поне за оказване на първа помощ или за работа с апаратурата имаше ли обучения? Щото лекари инфекционисти за 1 лято трудно ще обучите.
    Всички нужни лекарства осигурихте ли по болниците в БГ? Не да се оправдавате с доставка, складове, логистика и пр.
  • 41 Наблюдател

    25 3 Отговор
    Докато Борисов и правителството му не БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ ВЛАСТТА ще бъдем ЗЛЕ и ОЩЕ ПО-ЗЛЕ.Постоянно ще се измислят разни забрани за да се задържат на власт и ще тормозят хората.ОСТАВКАТА ИМ Е НАЙ-ВАЖНОТО И НЕОБХОДИМО СЕГА.
  • 42 въпросче

    20 3 Отговор
    Като не сте проспали защо сам признаваш , че здравната система ви е пробита ?

    Коментиран от #56

  • 43 Саво СДС

    7 19 Отговор
    Неокомунистите протестират пред министерски съвет, като мислят, че заплатите могат да им ги вдигнат от там /това е поради липса на сиво вещество/, а трябва да протестират пред руското посолство и Кремъл да им вдигне хонорарите! Този вирус е в голяма услуга на нас частния бизнес, защото вдигнахме цените почти двойно в сравнение с миналата година и вие го забелязвате като отидете на пазар или каквото се сетите по двойните вече цени. Затвориха 15-20 магазина по моловете и фитнесите, но частният бизнес си е отворен и тепърва ще вдигаме още цените, съответно нашите заплати! Така че ние си вдигнахме заплатите вдигнете си ги и вие де? Протестирайте там където трябва ако искате повече пари!
  • 44 Ахах

    25 4 Отговор
    Ама естествено, че вие не сте виновни. Естествено, че хората са прости! Цяло лято нищо не се спазваше, но хора по стълби не умираха! Сигурно и така обичаните от вас западноевропейци не са спазвали мерки, че и те са нагоре в бройките?! Не съм чул на запад да умират по стълбите и да чакат линейка няколко дни!
    БОКЛУЦИ! Явно тиквения синдром е по-заразен. Всеки с подарена власт от Тиквун започва да звучи като него.

    Коментиран от #53

  • 45 кмпт

    17 3 Отговор
    Постоянно броя на леглата говорят. Всеки си има легло в къщи, ама голо легло НЕ лекува Ковид-19.
  • 46 Гадове

    23 3 Отговор
    Няма лекари, защото системата сте си я направили за 50 човека в държавата, да ставате милионери, другите да мизерстват. Трябва да бъдете изринати по най долния начин и да се гради всичко отново. Откраднали сте достатъчно, оттеглете се по имотите в Гръцко и спрете с косвените убийства дължащи се на вашите алчност и некадърност. Ще стигнете точка от която няма изход.
  • 47 Ботокса

    15 4 Отговор
    Вирусът се предава по въздушно капков път , тоест той вече живее навсякъде сред нас , но пък ще затворим 400000 предимно млади хора , да умрат от глад ,ей тъй “героично” заедно да се “преборим” ...
    А сега ме извинете , отивам да си взема заплатата от 7 бона , и закъснявам за ботокс , вежди и коло маска , че и нова кухня ми монтират ... Хайде , “заедно” ще победим ..,

    Коментиран от #50

  • 48 заплес

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    Къде е България

  • 49 Оня

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "СТЕЛА":

    Не е,но всеки път ходи да гласува...
  • 50 КОВИТО.....ПАК ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗЦЕПКИ

    5 13 Отговор

    До коментар #47 от "Ботокса":

    А КАК Е ПО СВЕТА....ЩО И ТАМ ЗАТВАРЯТ БЕЗ ДА МУ МИСЛЯТ....А ДРУГАРИ
  • 51 кмпт

    8 5 Отговор
    Снощи Макрон официално обяви, че от декември започват ваксинация във Франция.
    А в Бг даже организация нямаме, камо ли ваксини да има. Бг ваксина очаквали... някои.
    Светът ще приключи с ваксинирането, ние ще говорим, че организираме нещата... на марта у сряда.
    Колкото обикновените грипни ваксини доставиха, толкова и новите ваксини срещу Ковид-19 ще доставят. После народът виновен.
  • 52 А бе

    18 3 Отговор
    Е гати наглите същества! Тея верно ни мислят за малоумници! Дали сме чули за недостиг на апарати за дишане?!? Ами чухме бе нагляр лъжлив, чухме и видяхме как се оплакват от болниците, че чакат да се освободи апарат за да включат нуждаещите се, май и това си проспал! Хората защо умряха на стълбите без кислород, като има? Гледа та и та лъже най-малко и все народа му виновен, че е некадърен!

    Коментиран от #55

  • 53 КОВИТО.....ПАК ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗЦЕПКИ

    3 12 Отговор

    До коментар #44 от "Ахах":

    МАЙ НА ЗАПАД ИМАТ ПОВЕЧЕ СЪЗНАНИЕ И СЕ ПАЗЯТ, НЕ КАТОВ БГ ДА СЕ ПРАВИМ НА ЕКШЪН ГЕРОЙ, ПОСЛЕ ....ОЛЕЛЕ...СПАСЯВАЙТЕ НИ
  • 54 Веселинов

    16 3 Отговор
    Фалшив човек с изкуствена коса, ботоксово лице и изскубани вежди.
    Как да имаш доверие на такива ?
  • 55 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 12 Отговор

    До коментар #52 от "А бе":

    И КЪДЕ СИ ЧУЛ ЧЕ НЯМА АПАРАТИ, ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ РАЗБРА......

    Коментиран от #60, #81

  • 56 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    2 8 Отговор

    До коментар #42 от "въпросче":

    ЩОТО МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ НЕДОСТИГАТ, ЗА ТАКОВА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ЗАБОЛЕЛИ....ИЛИ И ТИ НЕ СИ ЧУВАЛ ТАКОВА НЕЩО....

    Коментиран от #64

  • 57 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "1234":

    ТО И В ТИЯ КРЪВНИ ЦЕНТРОВЕ ИМА ОПАШКИ ОТ ЖЕЛАЕЩИ ДА ДАРЯВАТ ПЛАЗМА....ДА НЕ ВЯРВАШ
  • 58 Вярно ли

    11 3 Отговор
    Само като погледнах заглавието „Нито един ден от летните месеци не е проспан..” и ми стана смешно, но следващия момент ми стана тъжно в какъв цирк живеем. Аз заради цялата ситуация не съм почивал това лято, изкарах и карантина и какво ли още не, докато гледах снимки на Мутафчийски от плажа в Гърция и сега като дори личния лекар ми отказва преглед без първо да съм си направил тест и гледам как хората умират на стълбите или в линейките пред болниците, как и ние чакахме 6 часа линейка и накрая си казах егати наглетците. Я да питам тогава колко линейки бяха закупени през лятото? Колко апарата? Колко хора бяха назначени за фелдшери и бяха обучени през лятото?....

    Коментиран от #63

  • 59 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    4 10 Отговор
    ТРЯБВАШЕ ДА НИ ЗАТВОРЯТ КАТО В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ....ДА НИ СПУКАТ ЗАДНИЦИТЕ...А НЕ ДА НИ ГАЛЯТ С ПЕРЦЕ

    Коментиран от #61

  • 60 Ахахах

    10 3 Отговор

    До коментар #55 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Хвани млъкни бе тулуп! Не те ли е срам! Ямболска гейка отрепана!

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Гост

    2 2 Отговор
    НИМА ?!?
  • 63 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    4 9 Отговор

    До коментар #58 от "Вярно ли":

    И КОЛКО ХОРА ИСКАТ ДА БАЧКАТ ПРОТИВ КОВИТО.....БРОЯТ СЕ НА ПРЪСТИ...ЩО ТАКА....И ТО ПРИ 2000 - 3000 ЛВ ЗАПЛАТА....ТИ ЩО НЕ СЕ ВКЛЮЧИ

    Коментиран от #73

  • 64 Кой изгони лекарите

    11 3 Отговор

    До коментар #56 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Кой изгони лекарите от България?! Кой кой кой! 10 години на влас -тиквата налага геноцид и ще мре като куче!

    Коментиран от #68

  • 65 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 9 Отговор

    До коментар #60 от "Ахахах":

    ЗАПОВЕДИ В КЪЩИ НА ЖЕНА СИ....ДА НЕ СИ ПЪК РАДЕВ....РАВНИС, МИРНО.....

    Коментиран от #66

  • 66 Мрииии

    6 3 Отговор

    До коментар #65 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Мрииииии

    Коментиран от #70

  • 67 пешо

    9 3 Отговор
    350 болници в България,
    28000 работещи лекари в момента в България,
    5000 регисттрирани и работещи лични лекари в България
    ииииии ....... нищо лично,само данни?!?!?!?
    и пак нЕма медицински кадри,б.а.с.и!

    Коментиран от #69

  • 68 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 10 Отговор

    До коментар #64 от "Кой изгони лекарите":

    НИКОЙ НЕ ГИ ГОНИ....СВОБОДЕН СВЯТ, СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА, СТОКИ И КАПИТАЛИ....ТВА ДА НЕ ТИ Е СОЦА....ЗАТВОРЕНИ КАТО В КОНЦЛАГЕР
  • 69 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 7 Отговор

    До коментар #67 от "пешо":

    И КОЛКО ОТ ТЯХ СА В БОРБАТА С КОВИТО....ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА....
  • 70 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "Мрииии":

    ДА ТИ СЕ ВРЪЩА....
  • 71 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 10 Отговор
    А КАК Е В ЛЮБИМАТА ВИ РУСИЯ....МРЪТ КАТО МУХИ.....С ВАКСИНАТА НА ПУТИН....

    Коментиран от #94

  • 72 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    3 7 Отговор
    ЩЕЛИ ДА ВЪВЕДАТ МЕРКИ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП.....ДА ИСКАТ РАЗРЕШЕНИЕ ЧРЕЗ SMS ПРИ ИЗЛИЗАНЕ......СЛЕ ПРОВАЛА С ПРОТЕСТИТЕ, ЗАТЯГАТ ЗА ТЯХ ПОЛОЖЕНИЕТО....

    Коментиран от #75, #97

  • 73 кмпт

    4 3 Отговор

    До коментар #63 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Кой направи таксата по медицина 10 000 лв.?

    Коментиран от #80, #83

  • 74 Doni Brasko

    10 2 Отговор
    Като има натрупано недоверие - МАХАЙТЕ СЕ УРОДИ.

    Коментиран от #77

  • 75 Doni Brasko

    8 2 Отговор

    До коментар #72 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Пишещият с този НИК е изключително просто момче.

    Коментиран от #78, #85

  • 76 Гоуст

    8 2 Отговор
    Дори не ми се четат глупостите на г-н. министъра, с малко м. Само първият и последния абзац ми стигат. "Насърчаваме хората да спазват" - мерки не се насърчават, мерки се налагат, ако трябва със сила, и ефективността на репресивния апарат на една държава е белег за устойчивостта и. Тук не говорим да те бият някакви недоучени полицайчета за щяло и нещяло, а когато има закон или разпоредба, дори да не ти мине и през ума да не я спазваш.
    Посленият абзац - "ние сме готови с електронното направление". Ползва ли се - НЕ! Значи не сте готови!
  • 77 Brasko Doni

    2 11 Отговор

    До коментар #74 от "Doni Brasko":

    АМИ МАХНЕТЕ ГИ....АМА И С ПРОТЕСТИТЕ СЕ ПРОВАЛИХТЕ, КАКТО СЪС ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ...ДРУГАРИ ОТ БСП
  • 78 Brasko Doni

    3 5 Отговор

    До коментар #75 от "Doni Brasko":

    ТОЯ ПЪК,. ТИ ДА НЕ СИ МИ БАЩА ЧЕ ДА МЕ ОЦЕНЯВАШ....
  • 79 БСП....ПРОВАЛ С КОВИТО И С ИЗБОРИТЕ

    1 9 Отговор
    БОРБАТА ВИ С КОВИТО Е КАТО БОРБАТА ВИ ЗА ВЛАСТ....ЯЛОВА....ДОКОГА Е ДРУГАРИ, ДОКОГА....
  • 80 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    1 6 Отговор

    До коментар #73 от "кмпт":

    ПАЗАРНА ИКОНОМИКА....СТАНИ КОСМОНАВТ, АКО МИСЛИШ ЧЕ Е ПО ЕВТИНО....ОБРАЗОВАНИЕТО СТРУВА СКЪПО И НЕ Е ЗА ВСЕКИ....ДРУГАРИ
  • 81 А бе

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    По новините чух, а ти спа ли?
  • 82 Тулуп

    5 1 Отговор
    Най некадърния политик след Орешарски е тоя🤔
  • 83 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    1 5 Отговор

    До коментар #73 от "кмпт":

    НЯМА АЗ ДА ПЛАЩАМ ЗА ТВОЕТО ОБУЧЕНИЕ....
  • 84 КПСС БКП

    10 1 Отговор
    Разбира се, че проспахте лятото негодници некадърни ! чак сега предприехте мерки, след като ситуацията излезе от контрол ! Вижте какви мерки взеха в Гърция, Англия, Чехия и Румъния ! Негодници жалки ! Махайте се от очите ни !
  • 85 Ахахах

    5 1 Отговор

    До коментар #75 от "Doni Brasko":

    Не му обръщай внимание. Това е една ямболска гейка адвокатка. От липса на внимание е тотално изперкал. Надява се да го вземат на работа в София-та...

    Коментиран от #109

  • 86 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    1 5 Отговор
    НЯМА АЗ ДА ПЛАЩАМ ЗА ТВОЕТО ОБУЧЕНИЕ....
  • 87 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    1 6 Отговор
    И АЗ ЧУХ ПО НОВИНИТЕ....АПАРАТИ ИМА....ЛЕКУВАЩИ НЯМА.....ТВА Е НЕЩО ДРУГО, НАЛИ
  • 88 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    1 6 Отговор
    СТОЙТЕ СИ В ОПОЗИЦИЯ И ПИСКАЙТЕ.....АМА ВЧЕРА ГЛАСУВАТЕ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА БАЦЕТО....ЩО БЕ ДРУГАРИ....

    Коментиран от #98, #102

  • 89 оставка тулупи

    5 2 Отговор
    Щом не сте проспали нито един ден , съдейки по последващото развитие на нещата излиза , че сте некадърни. Сега пак ние трябва да плащаме за което .
  • 90 Спасението

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Спасението от паднемията.

    Трябвa нeзaбaвнa ocтaвкa нa нeкaдърникa Бoриcoв и прaвитeлcтвoтo му.
    И прeди пaндeмиятa, OПГ-ГEРБ и кoмуниcтът Бoриcoв зaкoпaвaхa Бългaрия нa дънoтo нa EC!
    Първa пo кoрупция и cмъртнocт!
    Пocлeднa пo жизнeнo рaвнищe и здравеопазване!

    При приeмaнeтo ни в EC, Румъния бe зaд нac,
    a ceгa e дaлeчe прeд нac пo жизнeнo рaвнищe и зaкoннocт!
    ФAКТ!

    Бoриcoв e oпaceн зa вaшeтo здрaвe!

    Коментиран от #92

  • 91 Петьо Петров

    4 3 Отговор
    Явно масовата психоза и облъчване вече явно жънат своите резултати. Забелязва се доста шизофренично поведение на някои от коментиращите.

    Коментиран от #93

  • 92 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    4 8 Отговор

    До коментар #90 от "Спасението":

    АМИ ХОДИ МУ Я ИСКАЙ.......СЛЕД КАТО СЕ ПРОВАЛИХТЕ С ПРОТЕСТИТЕ СТАНА ЯСНО ЧЕ НЕ СТАВАТЕ ДРУГАРИ....ПРОСТО НЕ СТАВАТЕ

    Коментиран от #96

  • 93 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    4 5 Отговор

    До коментар #91 от "Петьо Петров":

    ОПА ИМАМЕ СИ И ПСИХИАТЪР В САЙТА.....ОСТАВА ДА СИ НАМЕРИМ И ПАРТИЕН СЕКРЕТАР

    Коментиран от #95, #99, #100

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 в грешка си

    4 0 Отговор

    До коментар #92 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    И къде спаред теб е проблемът , в искането , или в недаването .Вождът се е запнал като магаре на мост да спасява кожата.

    Коментиран от #103

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Малии

    7 0 Отговор
    Само ми е чудно учениците и студентите последен курс кой че ги храни.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 5 Отговор

    До коментар #96 от "в грешка си":

    АМИ ВЧЕРА БСП МОЖЕШЕ ДА ГО СВАЛИ ОТ ВЛАСТ В ПАРЛАМЕНТА......АМА НЕ БИ....ЩО ТАКА БЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ БСП....ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е СТРАХ ОТ ...БАЦЕТО
  • 104 БСП....ШУБЕТА ГОЛЕМИ, МИШЛЕНЦА МАЛКИ

    1 6 Отговор
    ВЧЕРА ЩО В ПАРЛАМЕНТС НЕ СВАЛИХТЕ БАЦЕТО ОТ ВЛАСТ....ЗАКОННО....БЕЗ ДА СЕ НАПИНЯТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И РАДЕВ ДА РАЗМАХВА ЮМРУЧЕТА........МАЙ НЕ ВИ СТИСКА, А ВИ СЕ ИСКА
  • 105 Антон

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    Ако това е вярно, 18 на 1000000 прави точно 0.0018%!!!
    Това ли е "страшният" вирус?

    Коментиран от #131

  • 106 Христо

    5 0 Отговор
    Хахахаха верно нито един ден - цялото лято е проспано!!!!!
    Сега плащаме за летният им сън!!!!

    Коментиран от #108

  • 107 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ ВИ КАЗА ИСТИНАТА

    1 3 Отговор
    АКО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЗАПОВЕДИТЕ МУ ...ЩЕ СЕ МРЕ И ТО ЯКО....АМА КОЙ ТИ СЛУША.....СЕГА ОЛЕЛЕ МАЛЕ....
  • 108 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ ВИ КАЗА ИСТИНАТА

    1 3 Отговор

    До коментар #106 от "Христо":

    А КАК Е В РУСИЯТА.....ТАМ И ВАКСИНА УЖ ИМАТ, А МРЪТ КАТО МУХИ........

    Коментиран от #112

  • 109 Doni Brasko

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ахахах":

    Хахаха. Сигурно има очаквания, иначе нямаше да се хвърля така грубо.
  • 110 Венци

    6 0 Отговор
    Съсипахте ни, некадърници!!!!

    Коментиран от #120

  • 111 Разбрахте ли

    7 0 Отговор
    за цените на ПСР - Всичко било пазарна икономика?! Ми защо чак от вчера ПСР от джипитата е безплатен? Да бехте почакали още 1 година. Правете си сметка какво е положението с ЦЕНИТЕ на другите здравни услуги и кой печели!!! Страшно демократичен пазарен модел на здравеопазване. Наглост без граници. На светлинни години сте от социализма.
  • 112 Doni Brasko

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ ВИ КАЗА ИСТИНАТА":

    Ти да не си адвокатчето, дето преди няколко месеца разкрих, че е едно нищо
  • 113 Хо хо хо

    11 0 Отговор
    Сваляйте го тоя тпак Борисов че некадърните му лекарчета еваха мйката на държавата.Закриват образование индустрия и икономика купуват скъпи Кораби и самолети взимат огромни кредити.Как и кой ще ги плаща и какви ще са заплатите и пенсиите след години.
  • 114 Ужааас

    4 0 Отговор
    ОТНОВО НИ МИСЛЯТ ЗА ГЛУПАЦИ.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Дени

    1 4 Отговор
    Не са проблем детските градини, защо ще ги затварят, кой ще гледа тези деца? Да забранят на възрастните над 70г.да излизат сутрин като си отворят очите и тръгват по магазини и градински, като хлебарки.

    Коментиран от #118, #124

  • 117 Ангелофф

    6 0 Отговор
    Цените на пср теста били пазарни?! Ти чел ли си конституцията, че здранните услуги са безплатни - чл.52. Какви ги дрънкаш?

    Коментиран от #123

  • 118 Факт!

    6 0 Отговор

    До коментар #116 от "Дени":

    Така е като не го сваляте от власт и го търпите.Напълни гушите на ушевите да бият народа.Държиш ли ушев цел живот ще си на власт.Още от Рим е така държиш ли преторианската гвардия нещата са ок.Чакайте още.

    Коментиран от #122

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ ВИ КАЗА ИСТИНАТА

    0 4 Отговор

    До коментар #110 от "Венци":

    Я ВИЖ В РУСИЯТА....ТАМ НАПРАВО ГИ РАЗБИХА....УЖ ИМАТ ВАКСИНА.....
  • 121 разстрел

    2 0 Отговор
    веднага. за вскичко от ОПГ"герб".
  • 122 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 5 Отговор

    До коментар #118 от "Факт!":

    АМИ СВАЛИ ГО ТИ....ЩОМ СИ ТОЛКОЗ ОТВОРЕН....

    Коментиран от #125, #127

  • 123 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 5 Отговор

    До коментар #117 от "Ангелофф":

    НЕМА АЗ ДА ТИ ПЛАЩАМ ТВОЕТО ЛЕЧЕНИЕ.....СОЦА СВЪРШИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ..КОМУНЯГИ ОТ БСП
  • 124 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    1 5 Отговор

    До коментар #116 от "Дени":

    ДЕЦАТА ПРЕДАВАТ КОВИТО НА РОДИТЕЛИ, БАБИ, ДЯДОВЦИ......

    Коментиран от #129

  • 125 Хо хо хо

    1 0 Отговор

    До коментар #122 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Е аз не се оплаквам.
  • 126 Лейка

    6 0 Отговор
    Г-н здравен министър, проспахте почти всичко, освен не на временните мерки и какво ли не още. Цяло лято си бихте къча да се разхождате с джипки и по екскурзии. Толкова ли беше трудно да подредите нещата и да бъде ясно и да се знае? Дреме Ви за България и хората! А, ще бъдете съдени и до живот. Няма да Ви се размине.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    От толкова време ровя да намеря първо 3то, па сега и първото ни място по смъртност от Ковид и тц. В Worldometer сме на 31во място в света, като пред нас от европейските държави са Белгия, Сан Марино, Испания, Италия, Англия, Франция, Македония,Босна и Херцеговина, Чехия, Швеция, Словения, Румъния, Холандия и Швейцария (може и да съм пропуснал някой). Иначе, че сме първи в Европа по смъртност на глава на всички ни е ясно отдавна.
  • 129 Дени

    1 1 Отговор

    До коментар #124 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Ами те децата са виновни за всичко в тази мафиотска държава, затова посегнаха и на детските надбавки щом едно дете е родено в БГ трябва родителите да получават детски независимо от статуса си.

    Коментиран от #134

  • 130 Филип Боев

    6 0 Отговор
    / Да се чете само от хора с чувство за хомор/
    Вече е по-лесно!
    Заръките на ББ за намаляване на болните в болниците се изпълняват още на другия ден. Значи - може, но трябва мъдро ръководство! Гордеем се с тебе учителю и вдъхновител за широките народни маси.
  • 131 Верно ли

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Антон":

    486 на милион - нема и 0,05%
  • 132 Юлия

    3 0 Отговор
    Дали си вярва??!
  • 133 Мутафчийски

    5 0 Отговор
    Вярно е, не съм спал летните месеци - обикалях гръцките плажове. Кунчев пък бе зает да ми пази място на опашката на границата.

    Коментиран от #136

  • 134 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 3 Отговор

    До коментар #129 от "Дени":

    БСП ДА ИМ ДАДЕ НАДБАВКИТЕ.....Я ЩО МИЛИОНЕРИ ИМАТ...С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ....

    Коментиран от #139, #145

  • 135 Диоген

    1 0 Отговор
    Не сте проспали,а сме на първо място по смъртност.Ако бяхте проспали щяхме да сме на...пак на първо място.Добре,че не си здравен министър в Япония.Вчера са загинали от ковит 12 000 човека в целия свят.Само у нас-140 човека,което е 1,2% от всички.Как спахте снощи?Добре ли?

    Коментиран от #137

  • 136 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 3 Отговор

    До коментар #133 от "Мутафчийски":

    ТАКА ТРЯБВА.....ЖАЛКО ЧЕ НЕ Е МИНАЛ ПРЕЗ ХОТЕЛА НА ...ХАЛКИДИКИ.......ЛЯТНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ НА ДРУГАРИТЕ.....
  • 137 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 3 Отговор

    До коментар #135 от "Диоген":

    АМИ КАТО ГОРИМ МАСКИ ПО ПЛОЩАДИТЕ И НЕ СПАЗВАМЕ НЯКОИ ИЗИСКВАНИЯ....КОЙ Е ВИНОВЕН....ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, КОМШИЯТА ИЛИ ГОСПОД...

    Коментиран от #143

  • 138 когащесиотидете

    2 0 Отговор
    Тази публикация за Алф ли е ?!Да видят общественото мнение,да застанат пред огледало в къщи и да....казват на отсрещния какво са....сънували,опитвайки да си повярват.

    Коментиран от #142

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 3 Отговор
    НАЛИ НЕМАШЕ КОВИ ДРУГАРИ ОТ БСП....Я РАДЕВ КАК ВИ ПРИВЕТСТВА ОТ ШИПКА....ИЛИ БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ....
  • 141 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 3 Отговор

    До коментар #139 от "На хранилка ли си...":

    ИСТИНАТА МНОГО БОЛИ....НАЛИ
  • 142 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 4 Отговор

    До коментар #138 от "когащесиотидете":

    НА ИЗБОРИ ЩЕ СЕ ВИДИ НАЙ ДОБРЕ....ЧАКАЙТЕ....ББ4
  • 143 Додо

    2 0 Отговор

    До коментар #137 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Значи,по тази логика Баце е горил маски пред мин съвет щом се разболя.

    Коментиран от #144

  • 144 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    1 2 Отговор

    До коментар #143 от "Додо":

    БЯХА ЗАЕДНО С НИНОВА....ТИ НЕ ГИ ЛИ ВИДЕ....
  • 145 кмпт

    2 0 Отговор

    До коментар #134 от "КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП":

    Какви надбавки, бе трол платен? 11 год. нямаше преизчисляване на пенсиите. Подхвърляха на бедните пенсионери по 10-15 лв. на година. Пенсиите отдавна трябваше да са 400лв. минимум.

    Коментиран от #147, #148

  • 146 5555

    1 0 Отговор
    Я, па тоя!
  • 147 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 3 Отговор

    До коментар #145 от "кмпт":

    МОЖЕ БИ КАТО ПРИ ВИДЕНОВ....ПЕНСИЯ..5$...А ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ БСП
  • 148 КОВИТО......МЪГЛЯВИНАТА ЗА БСП

    0 2 Отговор

    До коментар #145 от "кмпт":

    ПИТАЙ НИНОВА ЩО НЕ СА НА ВЛАСТ И НЕ СА НАПРАВИЛИ ПЕНСИИТЕ .400 ЛВ.......