3 Декември, 2020 18:38 5 739 78

Нинова: Не разбирам защо отказаха за ваксините

  • корнелия нинова-
  • ваксини-
  • бсп

Здравният министър всеки ден повтаря, че ваксините ще се прилагат доброволно и ще са безплатни за всички, припомни тя

Нинова: Не разбирам защо отказаха за ваксините - 1
Кадър бТВ

Управляващата коалиция – ГЕРБ и Обединени патриоти, отказаха да запишем в решението на Народното събрание, че ваксините срещу COVID-19 ще са доброволни и безплатни. Това каза в интервю за предаването „Лице в лице“ по бТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Не разбирам защо отказаха, след като здравният министър всеки ден повтаря, че ваксините ще се прилагат доброволно и ще са безплатни за всички, уточни Нинова.

По думите ѝ опозицията е настоявала пред парламента днес да се яви премиерът Бойко Борисов, защото той е най-информиран за преговорите с ЕС и доставките за ЕС на препарати за имунизация срещу коронавируса.

Лидерът на БСП е доброволец в COVID отделение в Окръжна болница в София. Обясни, че задълженията ѝ включват дезинфекция, почистване, носене на храна, преобличане на болните и изхвърляне на биологични отпадъци.

Физическата работа не е толкова тежка, но не мога да свикна със смъртта – умират хора, с които предния ден съм разговаряла, сподели Нинова.

Тя препоръча на тези, които твърдят, че работата ѝ в COVID отделение е популистки ход, да дойдат и те да помагат и да видят за какво става въпрос.

Относно предстоящите парламентарни избори лидерът на БСП смята, че нарочно се пускат „говорители“ да казват, че може да се отложат, за да се види как ще реагира обществото. Ние смятаме, че трябва да се проведат редовно – през март, обяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голда Меир

    54 17 Отговор
    Ваксината е безплатна с подарък микро чип към нея.

    Коментиран от #17, #48, #56, #59, #71, #78

  • 2 Последния Софиянец

    75 9 Отговор
    Утре вечер здравния министър е в Панорама.Елате всички да го питаме!

    Коментиран от #4, #5, #15, #76

  • 3 Просто е защото той е Прост

    62 7 Отговор
    Защото Лъжат !
  • 4 Последния Софиянец

    51 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    П.П.Носете развалени яйца!
  • 5 кочо

    9 47 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    оставети намира министъра и панограма
  • 6 Крадливи герберасти

    49 8 Отговор
    Защото герберастите крадат и убиват Народа от 11 години вече.... У нас цените са най-високи спрямо мизерните доходи на хората.
  • 7 ЦарВул

    21 8 Отговор
    Грешиш Нинова!!Не са БИОЛОГИЧНИ ОТПАДЪЦИ,А ФИЗИОЛИГИЧНИ И ТО ТАКИВА КАКВИТО ТИКВАТА ОПРЕДЕЛИ ПРЕД АЛГЕ МАЙНЕ ЦАЙТУНГ КАТО ТАКИВА ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕТО МУ!!СОРИ!!АМА ДА СРАВНЯВА ТИКВАТА ФИЗИОЛОГИЧНИ НУЖДИ И ЛЮБОВ И СЕКС Е НАЙ ТЪПАТА СРАВНИЛОВКА!!АМА ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ!,И ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН!!
  • 8 ТаУмВзе

    26 3 Отговор
    Как герберастията ще пропусне да шитка ваксини на краджбалък? Сега друга тема е какво са ваксините. Дреме му на чекмеджето от Мата с другаря Хари.
  • 9 Centurion

    42 3 Отговор
    Щото предложението е от вас,и защото утре ще бъде друго,с пари и задължителна.Те сега подготвят лумпените,с разни фрази за безплатна ваксина,че без ДДС,че едва ли не няма да стигнат ваксините за всички.Трябва да се говори,да свикват да чува добитъка за ваксините и да го приема за нормално и безопасно,едва ли не полезно.Нека първо да си бият на тях и техните семейства,електорат и прочие.Нас да ни оставят да си умрем спокойно!!! Ние направихме имонитета ,минахме през тази "страшна" китайска кашлица.
  • 10 Гост

    31 1 Отговор
    Каква ваксина потърси правителството за високата смъртност преди да се появи Ковид истерията? Каква е тази ваксина за нещо,което специалистите се произнесоха,че нямало лекарство? Да си болен и заразен са две различни неща според професорите ни,а от това как всъщност и на какво реагира ваксината? Помогнаха ли досега ваксините и има ли ефект от тях? Като имат по няколко придружаващи заболявания хората,защо се лекуват по начин и със средства,които явно не лекуват? Много въпроси поражда реалността и кой печели от законовото налагане на неща,които не са от полза на потребителите,а носят огромни печалби на производителите?
  • 11 оня с коня

    8 31 Отговор
    "Ние смятаме",че трябва да се проведат РЕДОВНО- ПРЕЗ МАРТ/Изборите/- това се думи- ЦИТАТ от изказа на Нинова.Радев обаче апелира за Предсрочни избори и засилва ефекта на думите си с Вдигнат високо Юмрук...И това е само "Върхът на Айсберга" в противоречията "Нинова- Радев",респективно БСП- Президентство.А какво Следва?Ами че БСП НЯМА ДА ЗАСТАНЕ СЛЕД РАДЕВ на Следващите Президентски избори и той пада в Канала!

    Коментиран от #19, #37, #42, #44, #47, #65

  • 12 АЙДЕ

    18 13 Отговор
    ТЪЗ И ТЯ ЛЪЖЕ ЗА ВИРУСА ,НО ИНАЧЕ ИСКАЛА ДА ПРАВИ ОТРОВАТА НАРИЧАНА ВАКСИНА ДОБРОВОЛНА,ВСЕКИ КОЙТО ЛЪЖЕ ЧЕ ИМА ПОРНОВИРУС Е ПРОТИВ ВАС ДА ЗНАЕТЕ СЛУЖИ НА САТАНИСТКАТА СЕКТА 13ТЕ.
  • 13 3,14К

    26 2 Отговор
    Под фондьотена на водещата на "Лице в лице",е замаскирано лицето на една обикновена мисирка.

    Коментиран от #22

  • 14 Си ган

    12 22 Отговор
    Браво на Нинова, най-накрая се усети, че за лидер на партия не става и реши да свърши нещо полезно, адмирации!!! Призовавам всички нейни съпартийци да я последват.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 С ПАРЦАЛ Я БИВА

    13 18 Отговор
    ДОБРЕ Е, ЧЕ КАКА КУРИ ИМА ВЕЧЕ ВТОРА ПРОФЕСИЯ, ДА НЕ Я МИСЛИМ. С КОНЯ, С КОЗИЧКИТЕ, С ПАРЦАЛА - ГРАДИ ИМИДЖ? ДАЛИ НЕ ГЛЕДА ОТ БОЙКО - ШАХ, ТЕНИС, ФУТБОЛ.
  • 17 Бах

    13 34 Отговор

    До коментар #1 от "Голда Меир":

    Абе хора . Нормални ли сте . Какви микрочипове ще ви влеят с ваксината . Ваксината е течна . Такива технологи и извънземните не могат да сътворят . Това е безумие .

    Коментиран от #27, #30, #38, #72, #73, #75, #77

  • 18 БРАВО МА КАКО

    8 24 Отговор
    ДА ВЗЕМЕ И ФАТМАКА ДА Й ПОМАГА КОГАТО ЧИСТИ КЕНЕФА! ДА ПОКАЖАТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ - КАКВО ГИ ЧАКА В ЧУЖБИНА. ТОВА СЕ КАЗВА - ЛИЧЕН ПРИМЕР!
  • 19 мислещ

    13 1 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Я провери пак БСП колко точно подкрепа има и колко има Радев...
    Тогава може и да се светнеш, че подкрепата от БСП може само да намали подкрепата за Радев, а не обратното.
  • 20 ФЕН НА БСП

    7 10 Отговор
    ША ЗЕМА ДА ХВАНА КО19 ЗА ДА МА ИЗБЪРШЕ НИНОВА КАТО СА НАСЕРА! ША ПОСНА СНИМКИ!! БА СИИ КЕФААА!

    Коментиран от #21, #23, #24

  • 21 ФЕН НА БСП

    7 7 Отговор

    До коментар #20 от "ФЕН НА БСП":

    В КОЙ БОЛНИЦА ДОБРОВОЛСТВА?
  • 22 Сандо

    8 7 Отговор

    До коментар #13 от "3,14К":

    Преди години някой много сполучливо /според мен/ я беше кръстил Бобърчето.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Нинова не разбира нищо

    8 10 Отговор
    Нинова, винаги не разбира нищо, обаче плямпа яки глупости винаги.

    Коментиран от #49

  • 26 11 оня с катъра!!! Глупак, дрънкаш

    6 6 Отговор
    Празни приказки!
  • 27 Пацо

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Бах":

    Ваксините са 4 основни вида. И близо 10 марки. Вие за коя ваксина говорите?! Има интернет . Моля ви добронамерено вземете и прочетете малко.
  • 28 Пацо

    18 0 Отговор
    Първо слагат една инжекция и след 2 седмици втора. Като няма гаранция че през тези 2 седмици между двете човек е защитен. Никой не казва колко време след ваксината човек е защитен. Единствено руснаците споменаха 4 години. Но и това е под въпрос. Първите ваксина явно ще са на промоция. И ако са като тези за грипа ставаш абонат. Вируса мутира и всяк година ваксина. Кой колко издържи и това е. Пълен умишлен хаос сега и от началото на годината. Срам и позор е това което става.
  • 29 момо

    8 9 Отговор
    Аз работя там и не съм я виждал -това е поредната подла лъжа
  • 30 Гост

    10 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бах":

    По принцип живота,който си мислиш,че живееш не е твой и пак отвън ти се диктува как да го живееш.
    Първо наследяваш и повтаряш всичко от предците си,второ чрез законите ти живееш в едно ограничено съзнание в постоянен недостиг.
    Рекламите ти въздействат да купуваш неща,от които нямаш нужда,но е добре да си ги имаш и празнотата и липсата те плаши и стресира. От дете слушаш какво е правилно и неправилно и в училище попиваш всичко от книги,учебници и учители и после почваш да живееш живота,който са те убедили,че правилен и трябва да правиш нещата,които са правили всички преди теб и около теб и след всичко това си мислиш,че имаш свое собствено мнение и виждане за живота ли?
    За контрол на ума чувал ли си?
    Ти си просто едно от многото зомбита на МАТРИЦАТА.

    Коментиран от #33

  • 31 Анонимен

    13 2 Отговор
    Защото Бойко знае че ще се мре . За това никакво подчинение, ако се обединим... Чип да сложи на дъщерите си и на внуците си... Сестра му във фондацията на
    Гейтс. Лапат парите, а ние да мрем... Оставка бе хора. Излизайте да се спасим... Ванга каза... Само народа ако се обедини ще се спаси...

    Коментиран от #34

  • 32 МАНГЪРОВ

    7 7 Отговор
    НИНОВА ДА НЕ УЧАСТВА ВЪВ ФИЛМ НА СПИЛБЪРГ? НЕЩО - ВИРУСИ, ШЛЕМОВЕ, МАСКИ, СКАФАНДРИ, ЛЕКУВА БОЛНИ ОТ КОРОНА 19 - ДЕТО Я НЯМА? АЛОУ, ЧУБАКА ЛИ ЩЕ ГО ИГРАЕ ИЛИ ДЖАБА?

    Коментиран от #40, #51

  • 33 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    бе верно си е и става все по финно!!!!Целта е да си доволен от ,,матрицата,, а ако не то ,,сам да си си виновен,,...
  • 34 До Анонимен

    8 13 Отговор

    До коментар #31 от "Анонимен":

    Ако народа се обедини срещу БСП и Радев, наистина ще се спасим.
  • 35 Марто

    11 0 Отговор
    Кактто няма безплатен обяд така няма и безплатни ваксини
  • 36 СПУТНИК 5

    9 6 Отговор
    ВАКСИНИРАМ ДОБРОВОЛЦИ ОТ БСП.
  • 37 Мазньо

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Качвай коня в каруцата и дърпай към Ченгене Маале.....Уникални безсмислици ръсиш...
  • 38 Христо

    10 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бах":

    Наночастиците какво са? Също вземи пусни в гугъла Neuralink и виж какво са обявили официално за мозъчни чипове...
    Мен ме притеснява друго. От десетилетия насам има задължителни ваксини за децата. Въпросните ваксини са били изследвани, тествани години наред, но въпреки това има процент неуспешни с гадни странични ефекти. Знам за случай в който дете спира да говори след ваксина, да не споменавам, че има смътрни случаи.
    Та сега тазо ваксина е създадена, изследвана, тествана за по-малко от ОСЕМ месеца. Какво ще се случи ако се окаже, че след две години причинява рак, уврежда мозъка, костите, води до генетични мутации..? Аз май ще разчитам на това масата население да се ваксинира, аз и близките ми да изчакаме да видим дали има странични ефекти и в същото време да не се заразим докато чакаме година-две.

    Коментиран от #57, #58

  • 39 ПУТИН

    6 8 Отговор
    ЧИПИРАМ С РУСКА ВАКСИНА НА БУЗЛУДЖА, НА ШИПКА И НА ПОЗИТАНО.
  • 40 БАЦЕ БАЦИЛА

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "МАНГЪРОВ":

    Хе ,Джаба е за Бою Простия,такава уникална прилика...
  • 41 НЯМА ЛОШО

    3 5 Отговор
    ИДЕЯТА НА НИНОВА Е - ДА НАПРАВИ ВСИЧКИ БЕСЕПАРИ САНИТАРИ!

    Коментиран от #45

  • 42 Неко не можеш

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    да мислиш. Президентът Радев казва, че изборите ще са редовни - ясно е, че в ситуация на пандемия предсрочни избори ще увеличат заразените. Най-добре за България беше Борисов да се махне - сам видя до какво доведоха калинките, които ЦЯЛО ЛЯТО не направиха нищо за посрещане на втората вълна. Но нали трябва да обясняваме калка е вилик Вождът? В такива случаи народът казва "Умряла ци ганката, да.ето го хвалеше, че той сам си се хвали..." Съдейки по казаното от теб, не била умряла май...
  • 43 Анджело

    5 2 Отговор
    1. Факти.бг изобщо не ги интересува. Тях ги интересуват парите. Не влизайте в този сайт. Само му вдигате реномето.
    2. Управляващите са управляващо прости
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Защо не

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "НЯМА ЛОШО":

    -при всички случаи е по-добре, отколкото дори и само една гербаджийска тиква или ПКП да заемат възлови позиции в държавата...
  • 46 Азззззззззз

    8 3 Отговор
    Ваксината няма да е доброволна щом не е прието в НС. Гербавите мерзавци ще ни извиват ръцете с ограничения.
  • 47 Анджело

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Ти си агент провокатор. Ще ми лъскаш обувките!
  • 48 Бузов

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Голда Меир":

    Престанете да демагогствате.Човешки животи зависят от ваксината

    Коментиран от #53

  • 49 Единственият

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "Нинова не разбира нищо":

    разбирач от всичко е Бойко Борисов! Дори думи като "Да си е.. майката" и "проста пу-ка" звучат разбираемо в неговата уста... И мъдро, мъдро...
  • 50 123

    8 3 Отговор
    Само един човек да принудят да си я бие трябва да излезем по площадите и да изметем гербавата сатанинска пасмина.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Анонимен

    1 5 Отговор
    И питайте като искат да ви сложат ваксина,как тази течност стои в тялото ви и не се изхвърля от него след като е нещо изкуствено и си стои и ви пази от някакъв си вирус?
    Все едно да запасите тялото си с храна ако нямате възможност няколко години да не ядете да сте нахранени.
    Ама вие хептен изтрещяхте с тези ваксини и разбирания след толкова много информация и години на зомбиране от системата да вярвате на такива научни фантастични тъпотии.

    Коментиран от #55

  • 53 Врат впит

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Бузов":

    Брато тва са 0лиг0фр€ни, не се хаби...
  • 54 Бейхан

    2 5 Отговор
    Чудя се дали Нинова се е.е хубаво?
  • 55 Политолог

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Ти трети клас завършил ли си!?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Ели Оригинал

    8 2 Отговор

    До коментар #38 от "Христо":

    Един милион деца аутизъм и др. от поливалентната срещу морбили в САЩ. Ученият участвал в изследванията още чака призовка от Конгреса, защото според законодателство САЩ влизаш в затвора ако огласиш информация публично, единственият изход е призовка от Конгрес-републикански сенатори повдигнаха въпроса, и Тръмп.
    Останалите от екипа са на сладки длъжности във фармацевтичната фирма, укривани са странични действия на ваксината, статистика и база данни са унищожавани. За една година печалбата й е 29 милиарда от ваксини.
    Ваксините на подлежат на строгия контрол, както лекарствата, знаете ли го?
    Ученият участвал в изследванията предоставя документите на педиатри, журналисти, CNN задържа новината няколко часа, след което я премахва.
    След скандала с въпросната ваксина, тя си сменя името и я пробутват във Великобритания, след 2 г. скандал и там, пробутват я в Бразилия и 3-тия свят. След година и половина децата стават аутисти.

    Чудя се да лъжат собственият си народ, за какви ли неща изобщо не знаем. Например че вредни евтини мазнини образуващи рак участват в хлябове, брашна, солети, сладки, млека, сокове, сирена. Отрови в зеленчуци, и няма изследване в БГ след 1990 колко раково болни имаме с доброкачествени и злокачествени тумори.
  • 59 Хаджи Хаджи Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голда Меир":

    премиерът Бойко Борисов, защото той е най-информиран за преговорите с ЕС и доставките за ЕС на препарати за имунизация срещу коронавируса! Аз лично мисля, че за ББ , няма парламент, а АВТОКРАТЕН РЕЖИМ, В КОЙТО ТОЙ ЕДИНСТВЕНО, ВЗЕМА РЕШЕНИЯ, ЗА СЪДБАТА, НА ОСТАНАЛИТЕ В ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ! Но притеснителното в тази история, че се ползва с префектората на ЕНП! А тя на кой е наследник? Четете историята! Християн ДемоНкратическата партия на Германия, която, подкрепя и режима на чичкото с мустаци! Няма по - силно от знанието!
  • 60 123

    6 0 Отговор
    Масово децата до 5-6 годишна възраст са с психични отклонения, говорни дефекти. Според много хора това се дължи на ваксините.

    Коментиран от #62

  • 61 Дада

    2 5 Отговор
    Дано ваксините станат задължителни,че тоя народ е яко заспал ще си умре в съня
  • 62 Уса

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "123":

    По същата причина в САЩ не съществува професията логопед.Просто всички са говорещи инвалиди
  • 63 Ели Оригинал

    7 1 Отговор
    Глупости говорят за тази ваксина, 2 години минимален срок за разработване, плюс още за рискови болни, и с др. хронични заболявания, но ЕС ги задължава.
    За какво са ти ваксини, когато народът вече е заразен масово и е изградил антитела поне за 7 месеца напред.

    Още по-тревожното е, че пускат Clec9A-RBD.
    Нямам нищо против проверени и изпитани ваксини.
    Но програмата да е над 3 години за деца морбили и др., и едновалентни.
    А сегашното е престъпление срещу човечеството.
    Както и изпускането на този вирус- изкуствено разработен.
  • 64 Ганчо зубидренката

    3 1 Отговор
    Ваксина едва ли ще си сложа.
    Не само, защото в момента съм се самокарантинирал. Карам лека "корона" към момента. Дори е по-лека от сезонния грип, но имам готовност да се влоша. След няколко дни ще правя рентген на бели дробове. Не ми пука за облъчването.

    Повечето ми познати го изкараха като мен, но няколко от тях го прекараха тежко, с повече от седмица с температура, изчезваща на сутринта и отново появяваща се привечер,и кашляне. В болница не влязоха, защото нямаха задух или защото нямаше места в болниците.

    Обадих се на личния ми лекар.,след като усетих симптомите. Отговори ми с бавна реч и разсеян глас.
    Попитах ...Какво има?Как сте?

    Отговори ми, че е с температура и си е вкъщи. Цялото семейство са болни и скоро няма да е на работа.

    Описах какво ми е на мен и симптомите ни бяха еднакви.

    Продиктува ми рецепта по телефона.
    Изпълнявам я без да мрънкам, за момента се подобрявам.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 РАДИО ЕЛТО

    4 0 Отговор
    бсплатен обяд няма приятелството си е приятелство сиренето е спари а и ХОРАТА се притесняват да не бъдат чипирани както има и искуствен интелект
  • 68 Гражданин от село Крушовица

    3 3 Отговор
    Корнелия, вярно ли и това не разбра ??? Защото политиканстваш мила. За това не го приеха , а най вече защото си човека на Бойко в БСП и играеш неговата игра, за пари !!
  • 69 Джамбаз Ки

    0 1 Отговор
    Бойко поръча президента. Как? На корнелия го поръча. Да издигне Янаки Стоилов за президент . За да го изберат лично него, Бойко ! Това е общото на Б.Б. и К. Н.
  • 70 7777777

    3 0 Отговор
    Чл. 29.
    2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

    Коментиран от #74

  • 71 Rado

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Голда Меир":

    Прeдcтaвeтe cи кoлкo ca нaпрeд CAЩ в тeхнoлoгичнo oтнoшeниe щoм c мaлкa иглa чрeз вaкcинa мoгaт дa вкaрaт чип тoлкoвa миниaтюрeн и нeвидим зa чoвeшкoтo oкo и рязкo cтрecoвo прeминaвaнe oт -70 грaдуca дo cтaйнa тeмпeрaтурa. Тoвa e мнoгo нaпрeднaлa тeхнoлoгия, кoятo зa Руcия щe бъдe нeдocтижимa дeceтилeтия нaпрeд, кaктo и зa имaщия ce зa тeхнoлoгичeнo рaзвит Китaй. C тeзи чипoвe нaучнaтa ФАНТАСТИКАТА cтaвa рeaлнocт. С тези твърдения руcoфилитe признaхa тeхнoлoгичнoтo гocпoдcтвo нa CAЩ c чипoвeтe във вaкcинитe.
  • 72 Rado

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бах":

    Представете си колко са напред САЩ в технологично отношение щом с малка игла чрез ваксина могат да вкарат чип толкова миниатюрен и невидим за човешкото око и рязко стресово преминаване от -70 градуса до стайна температура. Това е много напреднала технология, която за Русия ще бъде недостижима десетилетия напред, както и за имащия се за технологичено развит Китай. С тези чипове научната ФAНТACТИКAТA става реалност. C тeзи твърдeния русофилите признаха технологичното господство на САЩ с чиповете във ваксините.
  • 73 Rado

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бах":

    Щом според русофилите с ваксината от САЩ могат да ти вкарат невидим микрочип, с който да те контролират....така, ваксината е течност, ВОДКАТА е течност. ЦРУ не са тъпи да не използват тая технология, вече са чипирали по голямата част от Русия чрез водка и вече им зная кодове модове за С400, С500, С1000, кинжали минжали, СУ57, СУ69. Абе голям цирк.
  • 74 Мир

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "7777777":

    Това трябва да се напомня все по - често на хората, да знаят че без подпис и без съгласие техните закони изчезват в небитието. Нарочно от време на време пускат информация че ваксината ще е задължителна, за да наблюдават реакцията на хората, надявайки се да подчинят срахливите но вече е късно. Все повече хора осъзнават че всичко е коварна игра от която можем да излезем чисти за разлика от " тях " , които са недостойни да се наричат човешки същества.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 7777777

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    абе няма да идвам да го питам щот треа го бия
  • 77 Шамара

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бах":

    Слагам ти голям плюс,! Само да има ваксина отивам веднага! Само дано съм жив и здрав до тогава, а пък ако ще и два чипа да ми сложат !
  • 78 волен сидеров

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голда Меир":

    ЧИПА НЯМА ДА Е ВЪВ ВАКСИНАТА А В ИГЛАТА,А ВАКСИНАТА Е ЖИВА ОТРОВА -ВЪТРЕ Е БОЛЕСТТА -И-ТЕЗИ КОИТО НЕ СА СЕ ЗАРАЗИЛИ С ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ ГО ЗАРАЗЯТ И ПОСЛЕ ЩЕ ОЩЕ 3 ВИДА ВАКСИНИ-ЗА БЕДНИ-ЗА СРЕДНО БОГАТИ И ЗА БОГАТИ-ЕТО ТАМ ВЕЧЕ ЩЕ СТАВА ЧИПА И 5G В ДЕЙСТВИЕ-ДА ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ЧОВЕШКАТА КРЪВ-И ОТ ТАМ ЩЕ ИМА МАСОВО МОЗЪЧНИ УДЪРИ И ИНФАРКТИ МАСОВА СМЪРТ ИЛИ ПО ИЗБОР НА ПСЕВДОБОГОВЕТЕ ОТ КАБАЛА,МАСОНИ,ИЛЮМИНАТИ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове