Last news in Fakti

16 Декември, 2020 13:08 5 440 24

Мъж и жена малко над 30-годишна възраст загубиха битката с COVID-19

  • covid-19-
  • летален край-
  • 32-годишна жена-
  • 31-годишен мъж

Както по-рано медията ни Ви съобщи, новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последните 24 часа са 2743

Мъж и жена малко над 30-годишна възраст загубиха битката с COVID-19 - 1
Снимка: Shutterstock

32-годишна жена и 31-годишен мъж са починали с коронавирус, като и двамата нямат придружаващи заболявания. Според последните данни жертвите на заразата през последното денонощие са 167, като общо починалите в България от началото на пандемията вече са 6005.

Както по-рано медията ни Ви съобщи, новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последните 24 часа са 2743, а PCR тестовете, направени през изминалото денонощие, са 7737.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gvtdafg

    55 7 Отговор
    Много неприятно е наистина но това си психо война с нас моля ви.освен това пари теста не е доказателство.така.че спрете пропагандата.Имена .аутопсии и жив патоген
  • 2 Ужас

    26 9 Отговор
    Ми ковида не прощава. Ваксината не прощава. Несподелената любов не прощава. Самоубийството не прощава. Макдоналдс и кфс не прощават. БМВ не прощава. Алкохолът не прощава. Наркотиците не прощават. Деградацията и малоумието не прощава. Чалгата не прощава. И още много неща не прощават. И аз не прощавам. Довиждане лек ден.
  • 3 Може и да си на 30

    51 1 Отговор
    Ама като се кахъриш всеки ден и нощ как да свържеш двата края, като ядеш евтините боклуци, дишаш отровния въздух, като нямаш време и сили за малко фитнес, а и накрая като опреш до болницата дето е пред затваряне...
    Много тъжно. Толкова млади. Светла им памвт
  • 4 шмайзер

    24 17 Отговор
    Това е лъжа. Не им вярвам.

    Коментиран от #21

  • 5 Борисов

    30 8 Отговор
    Както каза един доктор-лекар от Бан: насаждането и постоянно говорена за смърт, трупове и всяване то по този начин на стрес и психоза сред по-лабилното население, води до падане на имунитета със СЕДЕМДЕСЕТ процента(70%), като по този начин се повишава и риска от летален изход – заболелите в това състояние допълнително изпадат в психоза и вместо да се бори, организма и имунната система отказват напълно.

    За всичко това трябва да се благодари на щаба НОЩ, министъра на здравеопазването, Борисов, всички "лекари" които за пари допринасят за заболяването вместо за лечението и не на последно място на СМИ-та, които денем и нощем облъчват хората със смъртта, която ще ги споходи от ковид19, и от която няма спасение.

    Коментиран от #10, #15

  • 6 сила

    23 6 Отговор
    психофашисти , престанете да влудявате хората със слаба психика ,по улици и паркове е пълно с хора с безумни маски и даже противогази....
  • 7 Българка

    24 6 Отговор
    Облъчват ни само да се ваксинираме. Цял свят е полудял да харчи пари за ваксини, екипи учени разработват ваксини за огромни милиарди печалби. Как не се намериха учени, лекари да намерят/ създадат лекарство за ЛЕЧЕНИЕ на ковид!?
    Да почиват в мир всички жертви на бялата мафия, корумпираното правителство

    Коментиран от #13

  • 8 Азз

    8 3 Отговор
    Айде бе, а не е ли бил грип?
  • 9 6555

    20 2 Отговор
    Миналите седмици се правеха около 9000 теста, а сега намалили броя им и отчитат спад на броя заразени, но никой не знае броя на положителните антигенни тестове.
  • 10 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Борисов":

    А, забрави да БЛАГОДАРИШ И НА ТОЗИ САЙТ , дето ти дава дума да си изкажеш къде те стяга чепика.
  • 11 Алибаба

    11 5 Отговор
    Министерство на Пропагандата набира скорост. До онзи ден умиращи млади хора не биваха отразявани.
  • 12 Охо Бохо

    15 2 Отговор
    Е как бе боже са загубили битката? Дайте повече информация! Синът ми също изкара тази зараза, ама веднага си направи тест, след което се карантинира,,, вярно, че след предприетите мерки накрая се оказа че има пневмония, но без да влиза в болница и със запазена суторация успя без проблеми да превъзмогне вируса. Тези хора мерки не са ли предприели, та дори и по телефона, както лекува ха и сина ми. Според мен много от заболелите не обръщат внимание на състоянието си и чакат до последния момент. Бог да ги прости, ама каквото си направиш цяло село не може.
  • 13 личен лекар

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ти сестро, май вече си много изветрела, бързо на преглед при личния лекар.
  • 14 1яве9я19

    16 0 Отговор
    Точно така! Продължавайте да втълпявате на шилетата:" Ковида е страшен, Ето че вече само млади умират от него! Ваксината е безопасна! Ваксината е полезна. Приемете истанбулската конвенция! Джендъризмът е полезен. Чалгата носи радост!5Г-то е безопасно! Да стоите в къщи е добре и полезно. Пийте кока-кола, полезна е. ГМО-то и то е полезно...."
    Подпис:
    Д. Сорос и Дойчевеле
  • 15 8сд7сдф7ф7

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Борисов":

    Натиска и психо-терора не се командват от НОЩ. Командват се мноооого по-високо, но незнайно къде намиращо се място. Не е в БГ.
    Просто СМИ и другите мисирки сега се кефят ,че лапат парички за дезинформацията. Ама не знаят, че се возим в една и съща кола и където водят нас, там водят и тях.
  • 16 Ай стига бе

    9 0 Отговор
    То може да имаш заболяване за което дори не подозираш🤔така че стига сте ни психясвали, то къде се вика по добре да пукна от ковид отколко да живея в страх че ще умра всеки момент😂
  • 17 Дим

    3 2 Отговор
    Ами то и херпес се умира !
    Трябва ли всеки божи ден да натяквате, колко са умрелите и видиш ли и млади има в това число, стига, народа и без това е достатъчно психясъл !

    Коментиран от #23

  • 18 Анонимен

    0 3 Отговор
    Чакам днес пред или по точно в болницата. И мъж говори на друг мъж, че.
    Коронавируса. Но и той дали е верно. На ренген установили пневмония.. И инжекция.. Има короновирус. И чук, никога не съм боледувал. Як балкански мъж но не пита. Избягах да не ме зарази. Ама и той, дали е верно??? Щом снимката, значи е верно, но де акъл де. Има коронавируса. Да пази, а една маце, всички ще я изкараме и стои без да е страх от мъжа заразен. Всякакъв вид хора.
  • 19 Анонимен

    2 1 Отговор
    Чакам днес пред или по точно в болницата. И мъж говори на друг мъж, че.
    Коронавируса. Но и той дали е верно. На ренген установили пневмония.. И инжекция.. Има короновирус. И чук, никога не съм боледувал. Як балкански мъж но не пита. Избягах да не ме зарази. Ама и той, дали е верно??? Щом снимката, значи е верно, но де акъл де. Има коронавируса. Да пази, а една маце, всички ще я изкараме и стои без да е страх от мъжа заразен. Всякакъв вид хора.


    Няма връщане от смъртта. Човек се нерви за дребомии. Бог да ги прости. Млади хора. Искрени съболезнования!
  • 20 Оракул

    1 0 Отговор
    Все по-млади мрат бе!
    Кво стана?
    Да не е мутирала гадината?
  • 21 Те Така Те

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "шмайзер":

    Нали се сещаш, къф е шанса , семейство на 30 години да умре в разстояние на няколко дни, ако не беше ковид? Ако съ не сещаш, щи кажа- почти нулев. То България за тва е на тоя хал, щото такива ,като теб , с лопата да ги ринеш.

    Коментиран от #22

  • 22 Да сигурно е така

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Те Така Те":

    Да бе то преди ковид нямаше умряли млади хора, я се скрий че аман от простотия😂
  • 23 А защо не си гледаш някоя комедийка

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дим":

    или не си редиш пасианс, а четеш тези гадни новини като много те стесират. Хоби нямаш ли? Журналистите ги пишат, защото хората ги четат и коментират. А съобщават колко са умрели ежедневно, за да стане ясно на някои най-накрая че никак не е розова ситуацията и у нас наистина има бум на смъртност(и от/с ковид и въобще)
  • 24 Бай Шиле

    0 1 Отговор
    Ами като не са отишли при Мангъров да пият чайче и супичка,нека им е!