20 Януари, 2021 12:49 2 731 20

Проф. Николай Габровски: Никой не иска да държи ресторантите затворени

  • проф. николай габровски-
  • коронавирус

Реалността е, че има проблем

Проф. Николай Габровски: Никой не иска да държи ресторантите затворени - 1
Снимка: БГНЕС

“Никой не иска да държи ресторантите затворени, но реалността е, че има проблем. Информацията, която достига до нас от Англия, а и от Испания, е тревожна. Практиката показва, че онова, което се случва на запад, след няколко месеца идва и при нас”, заяви пред “Нова телевизия” заместник-директорът на болница “Пирогов” професор Николай Габровски.

По думите на професор Габровски, дава са начините, по които можем да се предпазим от новите щамове. Единият бил да спазваме стриктно мерките, а другият да подготвим системата, така че да не се окажем изненадани.

“След това, което мина, бих казал, че ние сме готови в момента. Това се отнася, както за материалните средства, така и чисто психически. Повярвайте ми, преди имаше един момент, в който не знаехме дали ще стигне кислородът при тези непрекъснато прииждащи пациенти, които се нуждаеха от него”, обясни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Току

    13 7 Отговор
    поприпяват нещичко с властта ! С всяка до сега !
  • 2 КОВИД 19 ХАХАХА

    16 8 Отговор
    то и за въздуха дето дишаме скоро гербавите ще искат да плащаме
  • 3 КОТарАК

    11 5 Отговор
    тая телевизия не са ли я продали още , че много дразни
  • 4 ужас

    12 12 Отговор
    Отваряйте всичко ,защото българина е свикнал на Едини ,пИени ,кЮчеци , и всичко най земно на роба , но трябва да се покаже за да го видят всички колко е велик !

    Коментиран от #11

  • 5 Българин

    20 7 Отговор
    Шефа му на тоя да не е пукнал от ваксината, че никакъв го няма от седмица, бях свикнал Балтов всеки ден да е в НОВА ТВ, по едно време мислих, че е назначен там на работа? Очаквам следваща статия да е за онзи гадател математика.

    Коментиран от #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ааяяя

    13 6 Отговор
    а информацея от Япония, Дубай, САЩ, Русия... до вас достига ли? и там има корона но затворени заведения няма!
  • 8 ХЕИ

    9 4 Отговор
    В тоалетните на иначе лъскавите молове вони на поган. Там ще има опасност от зараза.
  • 9 Учуден

    14 7 Отговор
    Здравите цигани, играещи кючек в ковидотделенията ли ви изтормозиха толкова бе "професоре"???
  • 10 Ехааааа

    8 6 Отговор
    Е как пък само от избрани държави достига информация, защо не достига например от всички други континенти с изключение на Европа или пък европейските Беларус, Швеция, Финландия, Швейцария, Исландия, Люксембург, Норвегия където всичко работи
  • 11 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "ужас":

    Едни играят кючеци, други ходят на пъбове, трети на пиано бар, четвърти на опера и театър.... Такива, като теб са озлобени саможивци, не общуват с хора и по принцип никъде не ходят, дори когато всичко роботи!
  • 12 адаша

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    Главния шеф обикаля с Баце ,с жипката, да гледа красиви мантинели и маркировка...
  • 13 Centurion

    11 6 Отговор
    Хайде,хайде,ресторантите моловете и кафенетата са най малкият проблем.В тях няма такъв голям наплив от хора,но ги затворихте,а в същото време има предприятия с 3000 човека и повече но тях нямате гащи да ги бутнете.В Кауфанд над 500 човека един до друг, същата работа.искам да ви кажа ,че времето на социализма беше много по свободно и демократично от сега.Тази"демокрация " си я наврете отзад.Пет пари не струва,това е една куха фраза и понятие за наивници!!!Пълна утопия!!! Еврейска ваксина няма да си сложа!!!
  • 14 Али Бегов

    9 1 Отговор
    Никой не иска да държи ресторантите отворени.
  • 15 Гост

    5 6 Отговор
    Какво се чудят собствениците на заведения - да разлепят снимки на ботоксовия Хей, на този, шефа му и всички от НОЩ и персонала да не ги допуска до нито едно заведение - ресторант, кръчма, чалготека, пъб, кафенета, пицарии, дискотеки, барове и т.н., когато отворят за клиенти! Нека се почувстват нежелани клиенти и са си готвят в къщи или ходят в Гърция на кръчми....
  • 16 БАЙ Х@Й‼

    2 2 Отговор
    ЗА Т@6#К ли ни взимат? В рейса няма проблем, ама на масата ще ми лепне! Гаден вирОс ей!
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    И пророка на предна линия -изтъпанихте!След,като не позна поне за мен,мога да кажа ,че е едно голямо държавно Л....по римата ще го довършите!Вероятно не е познал и за вас и близките ви ,както и за вси бг!Добре,че са математиците на Щаба за да разберем,колко много се мре в бг и колко качественни медици имаме,особенно от тези дет вече ги сънуваме !!В други времена,такива като този ги овалват в катран и пера....
  • 18 Хи хи хи

    1 1 Отговор
    простаците на радев излезли за някоя копейка
  • 19 Васил

    2 0 Отговор
    У нас е всичко след дъжд качулка миналата година отвориха всичко и резултата не закъсня препълнени болници.

    Коментиран от #20

  • 20 Pete

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Васил":

    Съжалявам но наистина те не трябва да работят.
    Лоша хигиена.
    Надути цени.
    Минимални данъци
    Минимални осигуровки
    Лошо обслужване