Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 10:12, обновена 4 Февруари, 2021 10:38 7 642 198

Венцислав Мутафчийски: Третата COVID-19 вълна ни удря до 3 седмици

  • коронавирус-
  • ангел кунчев-
  • венцислав мутафчийски

Няма да разхлабват нови мерки

Венцислав Мутафчийски: Третата COVID-19 вълна ни удря до 3 седмици - 1
Снимка: БГНЕС

Третата COVID-19 вълна ни удря до 3 седмици. Това заяви на редовния брифинг на Националния оперативен щаб (НОЩ) ген. Венцислав Мутафчийски, директор на Военно-медицинска академия.

Той даде да се разбере, че на фона на тези прогнози не трябва да се правят илюзии, че ще има ново разхлабване на мерките.

Призовавам гражданите да проявят разбиране. Нещо, което е разрешено, не значи, че е безопасно. Фитнесите са най-опасните места за заразяване с коронавирус, посочи ген. Мутафчийски.

Само в понеделник във Военномедицинска академия са били приети 13 души, толкова болни са приемани преди това за една седмица Това съобщи председателят на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

„Възникна тревога. Цифрите доказват, че има събуждане на коронавируса в столицата, а в Кюстендил и някои други области е категорично“, заяви ген. Мутафчийски. Затова той апелира „да се затегнат редиците и да се подготвим за това, което ни очаква“. „Защитните средства трябва да се носят правилно, за да има ефект“, отново акцентира той.

„Апелът от наша страна е първо медицинските директори да затегнат редиците и да се подготвят за това, което ни очаква. Другият ни апел е към гражданите. Това, че са разрешени различни неща, не значи, че са безопасни. Никога не съм казвал, че фитнесите са безопасни. Те са най-опасното място. Валят огромен брой сигнали от граждани, които са стъписани от случващото се в зимните курорти и моловете. Това е отговорност както на съдържателите на хотели и съоръжения, така и на съдържателите на моловете и магазините, че не могат да се надвишава определен брой посетители и те трябва да спазват определените мерки - маските да се носят правилно, да се движат в коридори“, припомни председателят на Националния оперативен щаб.

„Сценариите, че за около 7 седмици сме достигнали този връх във втората вълна, но изходното ниво е било 35 на 100 000 заболеваемост, на 14-дневна база. Сега стигнахме най-ниското си ниво от 90. В момента не сме 90. Сега сме 113 на 100 000. Нивата, от които тръгваме, са по-високи. Нямаме 7 седмици, най-вероятно имаме 3 седмици“, каза още той.

По думите му смъртността не е достигнала до никакво плато, просто е спаднала до най-ниската си стойност 7,9 на 100 000 и е започнала да се качва пак.

„Колкото и да ми е неприятно да съм в ролята на лош вестител, не мога да спестя факти. Това е действителното положение“, заяви той.

По заболяемост се нареждаме на 26-о място в Европа и на 6-о място на Балканите. По смъртност сме на 130о място в Европейския съюз, изнесе данните главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

8 области в страната в момента са червената зона. Най-висока е заболяемостта в Кюстендил, а най-ниска в Търговище, каза още той. Доц. Кунчев сподели прогнозата си, че броят на случаите през целия февруари ще нарастват, припомни доц. Кунчев.

Кунчев каза, че ситуацията не е много различна от миналата седмица. „14-дневната заболяемост в България е 90 на 100 хиляди, което ни отрежда 26 място в ЕС и 6-то място на Балканския полуостров. По същият начин 14-дневната смъртност е 9,9 на 100 хиляди, което ни отрежда 13-то място в ЕС“, заяви той.

„Това, което ни кара да бъдем нащрек, е ситуацията вътре в страната по области, защото след силното изсветляване на картата в жълто и оранжево, ситуацията беше друга. На практика имаме осем области, които са в червената зона. Тази с най-висока заболяемост е Кюстендил с 245 на 100 хиляди, а с най-ниска е Търговище с 31,6 на 100 хиляди“, добави Кунчев.

„В групата на заболяемост на 20 до 60 са осем области. В средната група в оранжево са 12 области. Осем остават в червената зона, като това са някои като София град бяха върнати обратно в червената зона. Зависи откъде гледаме ситуацията. В момента тя все още е много добра. Пет страни в Европа са в най-светлата зона – България, Гърция, Финландия, Норвегия и Исландия. Но тенденцията се променя“, уточни той.

Към момента в страната са доставени 94 920 дози ваксина от „Пфайзер” и „Модерна”. 50 124 дози са приложени до момента, съобщи доц. Кунчев. Броят на имунизираните учители е над 1400 учители, докладва доц. Кунчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 72 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По смъръност

    104 4 Отговор
    На 1300 място?

    Коментиран от #44

  • 2 Хаха

    233 19 Отговор
    Тоя да вземе да се скрие, че не мога да го гледам

    Коментиран от #127, #191, #192

  • 3 А четирийдесет

    134 3 Отговор
    И третата кога?

    Коментиран от #9, #25

  • 4 Вижте му

    171 14 Отговор
    Сурата на тоя шушляк.
  • 5 Абе

    162 15 Отговор
    Оо коремния хирург, тоя като го видях се сетих, че трябва да ида на зъболекар, че ме бокли коляното.
  • 6 Гост

    56 1 Отговор
    1300 ли яко.... Редактор нещо ау?
  • 7 Страхлив

    118 13 Отговор
    Генерал.Има ли такъв н'ран генерал,кажете?
  • 8 Верно ли

    126 7 Отговор
    А сега. Как станахме на 130то по смъртност - преди два месеца ни проглушихте ушите, че сме на първо? Никаква последователност няма в тази ковид манипулация. Всеки си лае квото му е наредено, а ние като овце блеем и ви четем простотиите!

    Коментиран от #42

  • 9 Еммм

    76 2 Отговор

    До коментар #3 от "А четирийдесет":

    на 4 април ахахаха
  • 10 Бай Ставри

    90 4 Отговор
    Час дата в кой ден,точно време,коя минута, петък след обяд ли,хахаааа
  • 11 аг08

    125 8 Отговор
    До 3 седмица те удрят манафите отзад! Ама яко те удрят!

    Коментиран от #50, #51

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 КОВИД20

    123 7 Отговор
    Пак се включиха да пророкуват.
    Паразити гнусни.
  • 14 Българка

    109 8 Отговор
    Да разбираме, че третата вълна е предизборна и точно тогава ще ни удари и залее! Питам, защо след като от 2 седмици това се повтаря непрекъснато, мерките се разхлабиха, учениците се пуснаха присъствено? Просто питам! Какъв е здравният план за управление на кризата?Какви са параметрите, мерките? Стига само сте насаждали страх

    Коментиран от #26

  • 15 А ЗАЩО

    82 8 Отговор
    ОТВОРИХТЕ МЕРКИТЕ??!? ЗА ДА СЕ
    РАЗПРОСТРАНИ ЯКО И ПОСЛЕ ПАК
    У КАУША. И ТАКА ДО ИЗБОРИТЕ.
    МНОГО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ. ХИЧ НЕ
    ВИ ПУКА ЗА НАРОДА. ГЛЕДАТЕ САМО
    КЕЛЕПИРА. НО ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО...
  • 16 Мон женераль Мопс,

    108 5 Отговор
    Удря ни точно преди 04.04, така сме се разбрали с Диктатора от Банкя иначе няма, как да опазим свободата и демокрацията !
  • 17 J Y Moineau

    105 1 Отговор
    Третата вълна ще дойде на 4 Април.
  • 18 РАДИО ЕЛТО

    72 3 Отговор
    скрий се бе ей
  • 19 Нас ран

    72 3 Отговор
    Генерал !!!
  • 20 Некой си

    76 3 Отговор
    Ейййй, аве баба Ванга пасти да яде пред такива гадател.
  • 21 Мнение

    123 7 Отговор
    Въпрос!
    Кога най-после ще го опандизят тоя псевдо лекар, който редовно всява изкуствена паника???!!!
    Истинските специалисти ви го казаха генерал Годжи! Смъртността се увеличи, щото се спряха плановите операции и лечението на други заболявания!!! Вие г-н Мутавчийски ще носите персонална отговорност за геноцидът, който упражнявате, заедно с управляващата мафия, към народа си, заради едните пачки евро!!!

    Коментиран от #103

  • 22 Ужасонн

    88 3 Отговор
    Демек няма да допуснете масово гласуване на изборите?

    Коментиран от #28

  • 23 Боко шофьорчето

    67 3 Отговор
    Управлявам ковида умело !

    Коментиран от #175

  • 24 Ясно небе

    49 12 Отговор
    Отвориха мълове и фитнесите веднага броя скочи,ако отварят рестурантите ще сме на първо място.Браво добра стратегия.
  • 25 куку руку ку

    73 2 Отговор

    До коментар #3 от "А четирийдесет":

    "Вълните" на вирусО са следствие, а не причина за затварянето на държавата. Когато садистите сатанисти от СЗО заповядат, тогава нашите послушковци затварят държавата, като манипулират бройката на "заразените".

    Коментиран от #181

  • 26 Верно ли

    60 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Какви параметри и мерки бе? Къде по света има параметри и мерки? Оня ден гледах по Блумбърг ТВ как ФЕД са изкупили всички заеми в Америка, смятай за каква измама става въпрос. Ние тука още квичим за мерки!
  • 27 Гиго

    76 3 Отговор
    Целият НОЩ начело с този плешивец на съд по бързата процедура и в затвора за дълго време

    Коментиран от #35

  • 28 мислещ

    32 3 Отговор

    До коментар #22 от "Ужасонн":

    Няма да допуснат масов контрол на изборите, иначе с масовото гласуване нямат проблем - хем ще си нагласят резултатите, хем тези, които биха се уплашили при "трета вълна" са главно именно електоратът им - пенсионери (Те винаги гласуват за който е най-комуняга) и "интелектуалци".
  • 29 Worldometers

    25 4 Отговор
    Смъртност 3%
  • 30 Психиатър

    32 2 Отговор
    Маре и теб май яко са те удряли, виж само ква ТИКВА вадиш!
  • 31 За теб

    43 1 Отговор
    Най голямата вълна ще е на 4.4 21.
  • 32 абг

    49 2 Отговор
    Като видя бери на снимка и ми се повдига, добре, че още не съм ял. Много интересно защо миналата година, както ще стане и тази година, през лятото случаите на корона вирус рязко намаляха и станаха "безсимптомни" , дали има някаква връзка с рязко изчезналия грип, дали няма... ?
  • 33 мислещ

    42 2 Отговор
    Такаа, да анализираме мъничко какво означават тези "гадателски" способности, дето се опитват да демонстрират. Ако "знаят" коя вълна кога идва, то това не означава ли автоматично, че тия "вълни" не се влияят по никакъв начин от мерките? Можем нагфледно да се уверим именно в това като анализираме досегашни данни. Примерно за ноември-декември, когато започна траен спад през ноември, а допълнителните мерки , дето "ни спасиха", бяха въведени доста след това.
  • 34 Нищо ЛИЧНО, но ...

    20 4 Отговор
    От обща култура (камо ли медик) ЗНАЕ, ЧЕ такава вирусна зараза, тип пандемия отшумява за две и полвина до три години до придобивае на така нареченият СТАДЕН ИМУНИТЕТ. НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО (до 3 години) уважаемият да оповести четвърта, пета. Кой ли го грее какво ще каже,след като само може да РЕГИСТРИРА
  • 35 Всъщност

    35 1 Отговор

    До коментар #27 от "Гиго":

    Лошото е, че МАРИОНЕТКИТЕ, само изпълняват заповеди... вероятно издавани по Фейсбук от Йерусалимски акаунт :)
    Така е от САЩ до Русия :(

    Тъй че, гнусни Чучела, ама са си само това - Чучела!
  • 36 Къде ще шавате

    48 6 Отговор
    Мамини,сладки о,Ф чици.Ръъъър,у кошарата.Докато не ви избоцкаме наредени на опашка,ще има морско вълнение.Ще ви задръстим от кредити.За ваксинки,за тестове,за железария,да ви опази от врагове.Докато не фалирате.И като общество,бизнес и отделни индивиди.После,ще ви премахнем кеша.За по безопасно. Че разнася зараза.Да влезете във менгемето на безконтактните пари.Натам ви тласкат,затова подготвят бъдещите чифтокопитни да свикват с ъс всичко дистанционно.Да приемат с удоволствие и без протестно блеене.
  • 37 Емил

    43 2 Отговор
    Лакея на герб е по добър от врачка, удря ни точно преди изборите. Нагли герберски създания
  • 38 Радан

    51 3 Отговор
    Тази тъпа катуна само заплахи бълва. Оставете хората да работят и да бъдат спокойни. Отвратителни сте.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Румен

    42 2 Отговор
    Голям Дупнишки тупан. То Черно море няма толкова вълни. Лъжец и слуга на Тиквоча. Те вълните ще се засилват пред избори.
  • 41 отегчен

    44 2 Отговор
    След като този е генерал, мога да си представя за състоянието на армията ни.
    Ако стане война, само ще чуваме "Противника ни превзема утре, разбиват ни вдругиден, трябва спешно да се предадем, сваляйте гащите и развявайте нависоко бяло" и т.н.
    Паниран шницел!

    Коментиран от #47

  • 42 Ти па

    20 1 Отговор

    До коментар #8 от "Верно ли":

    Ма Верно ли, "четеш" тия шитни?!?!? Тук има лаф само в коментарите. НИЕ пишем, тия от САЙТА ВЗЕМАТ ПАРИТЕ.
    Тъй е било, тъй и ще си бъде! За тълпата мотика, а шепата отрепки - в бутика Хаххааа
  • 43 Miroslav Dimitrov

    16 1 Отговор
    Нострадамус обаче в днешно време!!!!!
  • 44 бл.134 в Зап. парк

    22 2 Отговор

    До коментар #1 от "По смъръност":

    Леле .Викайте армията , извънземните или лудите от Карлуков
    Докато раздавате пари без работа няма проблем.
    Ромите ще ги връщат
  • 45 Гледач на пачки

    28 2 Отговор
    Този надмина вече и баба Ванга
  • 46 Fate

    31 2 Отговор
    Този не е лекар
  • 47 мислещ

    26 2 Отговор

    До коментар #41 от "отегчен":

    "сваляйте гащите"
    Като гледам, и без война скоро ще почнат това да го повтарят. Е, то война си има, де, но не е с войници, и повечето хора отказват да осъзнаят, че такава се води срещу тях.
  • 48 КОВИД20

    21 2 Отговор
    Стара Загора преизпълниха плана - 11 човека починали вчера. 9 са заразени през ноември, един октомври и един на 25.01.2021 г.
    Така се работи след повелите на главната Тиква.
    Браво Стара Загора.
  • 49 Долно лъжливо животно

    33 2 Отговор
    Е този кубелия!
  • 50 киро

    21 2 Отговор

    До коментар #11 от "аг08":

    Не до три седмици,а веднага да го ударят!
  • 51 слава на ГЕРБ

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "аг08":

    Куче със салам ще плашиш...
  • 52 Смяяях

    44 1 Отговор
    Ако си мислите, че някой ви вярва вече, жестоко се лъжете!!!

    Коментиран от #62

  • 53 Гост

    28 1 Отговор
    Ако не ни "удари" тоя ще се удари ли публично с нещо по главата, за да не го гледаме повече или ще чака да го уволним на 04.04. в посока бай Ставри...
  • 54 еха

    31 1 Отговор
    ГОДЖИ БЕРИ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА СТИГА ТОЛКОВА ТО НЕ БЕШЕ ПТИЧИ СВИНКИ ЛУДА КРАВА САРС МЕРС ЧУМА ... НО НАЛИ ТРЯБВА ПАРИЧКИ ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ АКО СЕ КАЖЕ ИСТИНАТИ И ОНИЯ ЗАД ПЕРДЕТАТА ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ПАРИЧКИ
  • 55 РАДИО ЕЛТО

    27 1 Отговор
    стига сеехте страх депресии доразболяхтени засрами се бе ей ти
  • 56 Ахахха

    41 1 Отговор
    Мутафчийски, изказването ти относно фитнесите е тотално неадекватно и да кажем малоумно! Засрами се! В ВИРУСИЛОГИЯТА ИМА ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД. За корона е 5-6 ДНИ. ФИТНЕСИТЕ СА ОТВОРЕНИ ОТ 3-4 ДНИ!!!!! Това означава, че няма симптоми за тестване преди 6-7 Февруари. Съжалявам, но твойто изкаване не е издържано от никаква здравна и биологична точка! Разбираш ли колко си зле! Какво става с ваксините?! Къде са ваксините?! Тулуп!
  • 57 Лео

    42 1 Отговор
    Ставате жалки!
    Но и все по-противни и гнусни.
    Самите Вие от НОЩ изобщо нямате идея какво се случва и просто имате нареждане от мафията какво да правите.
    Вие убихте повече хора от самата болест, защото забранихте лечението им! ВИЕ СТЕ УРОДИ!
  • 58 РОКИ

    22 1 Отговор
    Фитнесите изобщо не са НАЙ-ОПАСНИ ,явно имаш личен проблем с някого от тяхната среда или искаш повече да ти плащат...?
  • 59 Ахахахаха

    30 2 Отговор
    Мутафчийски, изказването ти относно фитнесите е тотално неадекватно и да кажем малоумно! Засрами се! Във ВИРУСИЛОГИЯТА ИМА ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД. За корона е 5-6 ДНИ. ФИТНЕСИТЕ СА ОТВОРЕНИ ОТ 3-4 ДНИ!!!!! Това означава, че няма симптоми за тестване преди 6-7 Февруари. Съжалявам, но твойто изкаване не е издържано от никаква здравна и биологична точка! Разбираш ли колко си зле! Какво става с ваксините?! Къде са ваксините?! Тулуп! Жалки сте! Нямам думи, как може такъв некадърник да е шеф на болница и ЩАБ.

    Коментиран от #71

  • 60 КРОКОДИЛА

    30 1 Отговор
    МОЖЕ И ГРЪМ ДА ТЕ УДАРИ - ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ - ХЛАДИЛНИКА Е ПРАЗЕН - А ТИ СИ ЖИВЕЕШ ЖИВОТО ........
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Филип Георгиев

    34 2 Отговор
    НЕ СЕ НАПЪВАЙ. ОСТАВАТ 59 ДНИ. ДО КРАЯ НА КОЧИНАТА. И ДО ТВОЯ КРАЙ.
  • 64 аида

    25 1 Отговор
    Да, според ГЕРБ и протежета всички вълни на Ковид ще ни ударят за изборите, според врачката Алена също.Демократичен феодализъм с промивка на мозъци.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Нема да стане

    31 2 Отговор
    Вас ви е ударила третата вълна по рождение, а нас ще ни удари когато дойде сезонният грип, и на всички сополиви ще бъде сложен етикет ковид, защото ви трябват бройки. Нали хирургче?
  • 68 бобчо

    26 4 Отговор
    Искате ли да се отървеме и от Мутафчийски, и от НОЩ , и от Борисов?? Въпреки, че нарочно ще ни направят трета вълна точно на 4-ти Април трябва да гласуваме дружно за БСП! Камо те могат да го свалят,малко им остава! Казвам го, защото никоя друга партия няма шанс, а това означава още четири години да ги търпиме същите!
  • 69 az #МУТРИ, ВЪН!

    25 1 Отговор
    Ама разбира се! Нали идват изборите и мутрите трябва да ходят в затвора...
  • 70 Много и интересно аko няkoй

    2 23 Отговор
    TУКА ПИШЕЩ ЗАСТАНЕ НА БРИФИНГА ОСВЕН ДОБЪР ДЕН ДРУГО ПО ТЕМАТА ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ!ВСИЧКИ СТЕ ИНТЕРНЕТ ДОКТОРИ И ПРОФЕСОPИ!АКО И БИЗНЕСА ИЛИ РАБОТАТА АКО Я ИМАTE И СТЕ ТАКИВА РАЗБИРАЧИ ,ТО ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА НИВО НА ИНТЕЛЕКТ И РАЗВИТИЕ В ЖИВОТА!УМНИЦИ!

    Коментиран от #73, #79

  • 71 Разплут

    20 1 Отговор

    До коментар #59 от "Ахахахаха":

    Нямат пари за ваксините а нямат пари щото скапаха икономиката.Ние не сме Франция Германия или Сащ където и да затвориш кафетата имат заводи и тн.които компенсират.Бг зависи в голяма степен от сектоеа на услугите
  • 72 8755

    2 25 Отговор
    Мутафчийски - Президент.
  • 73 Умен

    11 1 Отговор

    До коментар #70 от "Много и интересно аko няkoй":

    Ще кажа и довиждане накрая ето две думи.
  • 74 Пепо

    28 1 Отговор
    На 04.04 идва четвъртата вълна и дим да ви няма...

    Коментиран от #129

  • 75 Протест срещу безобразията в България

    23 2 Отговор
    Аз пък имам чувството, че всички на тази маса добре заработихте от тази пЛандемия и ви се услади... 🤑
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мисля

    18 2 Отговор
    Че Ако се Върнеше сега Живков,Жална Им Майка..
  • 78 Еми удря ни

    22 1 Отговор
    Нали ботокса каза,че я управлявате плавилно( пландемията) та затова знаете кога ни удря,кога ни отпуска...
  • 79 Гоуст

    12 1 Отговор

    До коментар #70 от "Много и интересно аko няkoй":

    Науката е усет а не книги.И хиляда книги да си прочел нямаш ли усет нищо не става от теб.
  • 80 номинация

    21 2 Отговор
    номинирам го за плаз модий на годината,заедно с нощ -ците
  • 81 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    27 2 Отговор
    Извинявам се,че ще прекъсна прогнозите на такова медицинско чудо,като ментаджийски,но той дори и ваксиниран пак се тресе от страх пред Нещото...Исках да споделя...Инфаркта е над 20 пъти по срещаш се сред хората и много по смъртоносен от ковид 19...Някой били дал данни за инфарктите през 2020г.Къде са??Дали са държавна тайна??
  • 82 И как бе,Мутафчийски

    25 2 Отговор
    Го изчисли,че ще е след 3 седмици,а не след 2 или 4? Да не си звездоброец?
  • 83 Русский

    9 5 Отговор
    Ваксинирал се е преди два дни, всичко е наред. Спутник - V. Вчера имаше леко неразположение, все едно си болен от грип. Днес почти мина. Евала на Института Гамалея, евала на учените! ,

    Коментиран от #90

  • 84 Русский

    1 17 Отговор
    В момента всеки, който желае в районната поликлиника, може да се запише за ваксинация. Наистина, трябва да изчакаме две седмици. Опашката е голяма, всички искат да се ваксинират.

    Коментиран от #88

  • 85 Max

    26 1 Отговор
    Съмнявам се,но искренно се надявам всички виновници един ден да бъдат съдени за този геноцид срещу хората и да си получат заслуженото!
  • 86 Спасов

    18 1 Отговор
    Е, да де, ние си го знаем - вълна за изборите!
  • 87 Гробаря

    21 2 Отговор
    Тия са за заравяне дълбоко поне 3 метра.
    От къде знаят точно кога и какъв вирус ще дойде. Явно те ще го пуснат. Всички вече разбрахме че докато не минат изборите и докато не спечелят ГЕРБ вирусите няма да изчезнат скоро.
  • 88 Аз например

    8 2 Отговор

    До коментар #84 от "Русский":

    Не искам.На какво основание,казваш всички?

    Коментиран от #120

  • 89 Троянеца

    28 1 Отговор
    Я кажи мутафчийски, на коя армия си генерал? Коремен хирург срещу вирусна инфекция. Пародия. Генерал си колкото тиквата.
  • 90 Факт!

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Русский":

    Откъде братко си я купил

    Коментиран от #116, #124

  • 91 Ех Разбирасе

    7 1 Отговор
    Трябва да сме лоялни 🤮🤮🤮🐖💨
  • 92 Бат Боко

    13 1 Отговор
    Заради ей тези от Нощъ губиш много гласовъ да знаеш,май целта им е такава.
  • 93 ГЕРБ ВЪН

    18 4 Отговор
    ИЗРОД !!!
  • 94 Комшията

    15 1 Отговор
    А пък комшията като вкарва вечер овцете и им вика: Айде, айде! Локдаун, локдаун!
    И те кротко си влизат в кошарата...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 ТРЪМП

    18 2 Отговор
    Какви претенции имаш ,фитнесите изобщо не са ти проблем.Спазват се заповедите ви- дезинфекциране ва всеки уред , разстояние от 2 метра , маски и т.н. . Как басейните са безопасни като плуващите докосват с устните водата и в нея остава слюнката им ,а нали вирусът се предава по въздушно -КАПКОВ път.Какви са тези безумия ,които говорите.Много ни подценявата вече или наистина ни възприемате за СТАДО ,и ни манипулирате както искате.

    Коментиран от #98

  • 98 мислещ

    9 1 Отговор

    До коментар #97 от "ТРЪМП":

    Ами фактът, че толкова стриктно се спазват заповедите, е доказателство, че са стадо.

    Коментиран от #110

  • 99 898

    11 2 Отговор
    Демек новата пратка тестове ще ги докарат до 2-3 седмици, успех тъпаци :)

    Коментиран от #122

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 12 Отговор
    ЩАБНИЯ КАЗА......ДРУГАРИ, НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ А ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ.....ИНАЧЕ МУ ГОСТУВАТЕ ВЪВ ВМА....КАТО НИНОВА
  • 103 Азим

    18 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мнение":

    Много ще им подхожда един Народен съд!
  • 104 СЗО

    19 1 Отговор
    Върни веднага измислените награди които получи.Поеми вината за починалите хора заради липса на лечение от вашите мерки и вината за фалита на Държавата Генерале.ДОКОГА нямате ли СРАМ
  • 105 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 13 Отговор
    ДРУГАРИ НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ НА ЩАБНИЯ........Я ВИЖТЕ В РУСИЯТА, ЯКА КАРАНТИНА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОД СПРИНЦОВКАТА...

    Коментиран от #119

  • 106 РУСИЯТА......ЯКА КАРАНТИНА

    1 12 Отговор
    СЛЕДВАМЕ БРАТУШКИТЕ....И ТУК ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ КАТО ПРИ ТЯХ....МОЖЕ И СЪС....СПУТНИК 5

    Коментиран от #171

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Кински

    10 2 Отговор
    Може да отменят изборите.натам отиват нещата
  • 109 ТИР

    17 1 Отговор
    Лапачката на Държавни пари Продължава,те вълните могат да продължават до Безкрай,Особено ако има келепир някой от Това....А това са Бюрократи,Полиция,ТОЛове,Останалите малко Доктори,И другите от така наречената "Първа линия"

    Коментиран от #113

  • 110 РУСИЯТА......ЯКА КАРАНТИНА

    0 12 Отговор

    До коментар #98 от "мислещ":

    КАТО В РУСИЯТА.....АМА ТАМ И БОЦКАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...ДРУГАРИ
  • 111 Нямам срам

    15 1 Отговор
    Вирус има но всичко е толкова преувеличено.Хората преди 100 години за 2 години са се справили с Испанския грип .Сега проблема е друг Капиталистическия модел ще рухне ... Медицината не е това което беше тя е просто финансов инструмент сега всичко е пари нямаш ли си пътник ... Но но но ние хората си го заслужаваме това Станахме ЕГОИСТИ
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 РУСИЯТА......ЯКА КАРАНТИНА

    1 8 Отговор

    До коментар #109 от "ТИР":

    И ТАМ ЯВНО ЛАПАТ ЯКО...И В КИТАЙ....И В САЩ....ЗА ЕС ДА НЕ ГОВОРИМ......АМА ПУСТО КОВИ.....МОРИ НИ, МОРИ
  • 114 Илюминат

    12 1 Отговор
    И сега ако тия ги премахнем с народен съд , след време ще се намери някой да ги оплаква ?
  • 115 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 15 Отговор
    ЩАБНИЯ ПРЕДЛАГА, АНГЕЛОВ РАЗПОРЕЖДА...ВИЕ ДРУГАРИ ПРОСТО ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ....ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ИЗБИРАТЕЛИ
  • 116 Русский

    6 2 Отговор

    До коментар #90 от "Факт!":

    От Москва, руснак съм. Ваксината не може да се купи, няма я в свободна продажба.
  • 117 Аман

    16 1 Отговор
    Стига сте плашили хората с НАСТИНКА.
  • 118 04.04

    11 1 Отговор
    и ти заедно със тиквата крадците в пандиза
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Русский

    3 2 Отговор

    До коментар #88 от "Аз например":

    Това е в Москва. Е, ако математически точно казано - не всички, но много. Иначе нямаше да има такава опашка. Аз самият чаках две седмици.

    Коментиран от #135

  • 121 Голям Слон

    14 1 Отговор
    Яхнаха вълните световните управници. Сега едно непрекъснато вълнение. А после нов вирус и познатата вече схема.
  • 122 Хлъц

    11 1 Отговор

    До коментар #99 от "898":

    Поздравления,че сте доловил другата" схема". Основната,с боцкането нещо се обърка.Няма шишенца,но и мераклии за шишенцето не се задават на тълпи.И скоростна реакция( шапка им свалям) давай тестове с милиони.Но срещу кинтите на мучащите.Гениален трик: лабораториите със многомилионни печалби( писаха че една има 202 филиала в страната) , а Ние отчитаме заразени,колкото ни трябват към даден момент.Ако си представим,че за месец няма направен нито един тест,какви ли цифри ще ни поднасят.
  • 123 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 12 Отговор
    ВАКСИНАТА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ДРУГАРИ......НЕ СЕ БОЙТЕ ОТ НЕЯ, А ОТ .....КОВИТО
  • 124 Русский

    4 4 Отговор

    До коментар #90 от "Факт!":

    Сега към вас в България, вероятно, също Спутник ще отиде. Европейският съюз скоро ще я одобри.
  • 125 Мутафчииски!!! В деня в който се рязбра

    20 1 Отговор
    Че Изборите са на 4 04 2021 цяла България Знаеше, че 3та вълна ЩЕЕ пуснете 7до 10дни преди Изборите!!! Това бяха Очакванията!!! Народа да не отиде да гласува!! Сама Чиновниците и Ромите ще гласуват, Договорено!! Кой вирос ЩЕЕ, Бразилския, Южно африканския или Британския!!! И през коя граница ще го Пуснете!!! Да не се Обидят някой съседи???

    Коментиран от #130

  • 126 ддд

    19 1 Отговор
    Пак ли три седмици?????
    Е, как не му омръзна на тоя?
    Ще има ли някакви последствия за тоя, когато след три седмици не се случи нищо??? Ще го осъдят ли за всяване на паника?
  • 127 ТРОПЧО

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    ААА ТОИ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ КАК ДА СЕ КРИЕ ТОИ УПРАВЛЯВА КРИЗАТА СЪС ЗАПЛАТА ОТ 5000 ЛВ.ЧАКАИ ДА СЕ СКРИЕ
  • 128 Русский

    2 8 Отговор
    Реших да се ваксинирам, защото се уморих да се страхувам.
  • 129 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "Пепо":

    Дано,но май пак ще гласуват лудите за тях
  • 130 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 14 Отговор

    До коментар #125 от "Мутафчииски!!! В деня в който се рязбра":

    КАТО В ГЪРЦИЯ ЛИ ПРЕЗ МИНАЛОТО ЛЯТО...ГЛАСУВАХА С МАСКИ И ХОДЕХА НА ПЛАЖ С МАСКИ....А ВИЕ ДРУГАРИ СЕ ОПЛАКВАТЕ....ЗАСРАМЕТЕ СЕ ДЕ....

    Коментиран от #138

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Alo Alo

    13 2 Отговор
    третата вълна идва" ама спокойно .....да не вземете да се уплашите сега......... казано от екрана е като ......"Козлодуй утре ще гръмне" ...ама запазете спокойствие
  • 133 лъжец

    13 2 Отговор
    Ей гадател колко си кух
  • 134 Чата

    15 1 Отговор
    Той с тоя вирус ще се пенсионира! Услади им се да ви вадят душиките и да се обогатяват!
  • 135 Не знам дали много

    12 1 Отговор

    До коментар #120 от "Русский":

    Имам поне 20 познати,които също няма да се ваксинират.Те,от своя страна са ми споделяли,че имат други познати и въпросните,няма да се ваксинират.Логично,следва да попитам,какъв е критерия за много,като брой хора,според теб?

    Коментиран от #180

  • 136 Мохамед

    19 1 Отговор
    Този щаб наречен НОЩ не е вече за съд, а за изпълнение на смъртните им присъди за това, че на седмица в България умират в по 2-3000 хиляди човека повече от колкото през 2019 година, но не от корона вирус, а от мерките на НОЩ, които са приети точно по причина за да бъдат убивани пенсионерите, които наплашени от тази измет не ходят на лекари, забраниха операциите, забраниха на болните да се лекуват, а само да умират.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ВеРа

    3 10 Отговор
    Къде са ваксините?! Защо с малкото налични ваксини се уреждат връзкари, а ние, които имаме нужда, чакаме?!
    Защо чакате нискокачествената Астра Зенека, а не внесете Модерна и Пфайзер и не ги пуснете по аптеките,м за да може да си купим!?
    Видя се, че т.нар. от вас "масова ваксинация" се провали!
    Внесете ваксини и ни дайте да си купим?!
    Още колко хора трябва да умрат заради вашата некадърност и безотговорност?!

    Коментиран от #143, #151

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 13 Отговор
    ДРУГАРИ...НЕ ВЯРВАЙТЕ В КОВИТО...ТО И РАДЕВ НЕ ВЯРВАШЕ НА ШИПКА....АМА СЕГА ХОДИ МАСКИРАН

    Коментиран от #150, #152

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    1 12 Отговор

    До коментар #139 от "ВеРа":

    НЕ БЪРЗАЙ КАТО ПЪРЛЕ ПРЕД ЩАБНИЯ....ИМА СИ РЕД....КАТО В РУСИЯТА

    Коментиран от #176

  • 144 От първо лице

    18 1 Отговор
    Балдъзата е със извадена жлъчка.Преди три години.Спазаваше си определен режим на хранене, работа и т.нКакто е по книгите.Напоследък получи леки кризи в обло на черния дроб ( логично,защото той пое функциите на жлъчния мехур) . Но не смееше да стъпи в болница.Нещата се усложниха и отиде за прдглед.Но,важното и водещото: имаш ли писиар за ковидчо.Първо тестче, после другото.Това с черния дроб е маловажно.Другото е страшно.Да не сееш зараза.И тя си тръгна.Каза ми: Да ме изкара заразена,да ме пъхнат друго отделение, за да ме" лекували-не,мерси! . Точно с такива пациенти,който нямат спокоен достъп до лекар,според заболяването си, и отидат когато здравето и увисне на косъм,запълвате бройки на болни и починали.Винаги от корона,или с придружаващи заболявания,но водеща пак короната.

    Коментиран от #153, #172

  • 145 Чата

    14 1 Отговор
    Когато президента ги пита за прогноза на пондемичната обстановка - - Ааааааа, туй много сложно нещо! Никой в цял свят не знае как ще се манипулират събитията....! Иначе знаеха, че по Великден ада слиза в България, юли знаеха, че през октомври ще идва следващия пик и сега пак станаха пророци и маниполатори!
  • 146 Идват избори

    14 1 Отговор
    Трябва да се държат, че короната върлува поне до 4и април. След това ще поизчезне. Хора, гласувайте! Стига с това лежене по канапетата!

    Коментиран от #154

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 нако

    14 1 Отговор
    Брей , тоз пък много сигурен и точен , га че ли сам ги измисля "вълните" !!!??? Пък нека ни казват , че не плашат хората и не ни тормозят и психически !!! ЛАКОМИЯТА ги гони !!!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 макиавели

    10 1 Отговор

    До коментар #139 от "ВеРа":

    и за какво са ти ваксините?-,мисли "верче"!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 СВД

    12 1 Отговор

    До коментар #144 от "От първо лице":

    Стана мрачна действителност! Тези дни пловдивска, учудващо за гилдията сантиментална лекарка си изля мъката във ФБ за дядо Петър! Човекът страдал от херния и искал да се оперира! Но, там церберите на здравния терор го диагностицирали с ковид и го натиснали да го ликуват! Той искал да си отиде в къщи, но, карантина в отделението! Възмущаваше се, че близките му, които са далеч не се интересували и казали да го държат там, докато му търсят място в старчески приют! Един ден човекът пак настоявал да го откарат в дома му, тя го излъгала благородно, че ще го изпише, за да търпи докато системата изтече и на следващия ден го поставили в графата - починал от ковид - 19! Може би от мъка!
  • 154 бонго бонго

    1 4 Отговор

    До коментар #146 от "Идват избори":

    предложи алтернатива на статуквото,това сме го чували-"гласувайте"
  • 155 Шопа

    18 1 Отговор
    ЗАЩО ЯДОХМЕ ЖАБЕТАТА, по оня виц. Хигиена , изолация, мски, дисанция, ваксиниране, смесено с чуждица - локдаун (а си е едното затваряне). Насаждане на паника. Затрити и откраднати финанси. Не е ли редно СЪД и ЗАТВОР за главните участници

    Коментиран от #156

  • 156 бонго бонго

    8 2 Отговор

    До коментар #155 от "Шопа":

    абсолютно си прав!
  • 157 Всички коментари

    2 8 Отговор
    Са репортнати заради платени червени ******
  • 158 Всички

    3 10 Отговор
    Сте за лудницата тука

    Коментиран от #167

  • 159 СВД

    15 1 Отговор
    Освен всичко друго, тази шайка няма интерес това да приключи! Бъдете сигурни, че когато другаде обявят край на заразата, тук поне още 2 петилетки ще ви правят на мъймуни! Може и повече, ако сте търпеливи....!
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този тип,

    10 1 Отговор
    имам чувството,че е интимен с Тиквата!
  • 164 Аз40🏴‍☠️

    9 1 Отговор
    От ден 0 не им работят мерките. Тоест, работят им ако погледнете от тяхната гледна точка. Тези от НОЩ са добре платени за да не им пука от това, което правят. Просто са поредните овце в обора, но искат да стоят на удобни позиции, когато удари най-яката тоталитарна "вълна".
  • 165 Демо

    11 1 Отговор
    Алоо мазната подлога на гроп. Никой не вярва на вашите вълни. Готвита запечатвана за изборите това всеки го знае
  • 166 Запасняк от БНА

    9 1 Отговор
    Писах се "запаснях от БНА" ,ама ,като размислих установявам, че то вече запасняци дето сме служили в БНА ...ВЕЧЕ НЯМА.... И последните отдавна са надхвърлили 50-те лета на възрастта...
    Днес останаха само безчет измислените "генерали" -като този ...да ни пазят .
    Така, че "Генерале" ...свиквай Сбор , камионите с брезентите на плаца и готви чувалите, че идва Третата вълна и ..."ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ !"
  • 167 бонго бонго

    10 1 Отговор

    До коментар #158 от "Всички":

    ботев го е казал:открай време у нас считат лудите за нормални,а нормалните за луди
  • 168 Тулупян

    10 1 Отговор
    На 512 място сме.....оппп то нема толко държави
  • 169 ХАХАХАХАХАХА

    10 1 Отговор
    лъжеш, венци, както винаги :)))) няма да се спасиш от военен/народен трибунал :D ЦЕНЗУРАТА НА "фАкти" НЯМА КРАЙ! ПРИ НЕУДОБНИ КОМЕНТРАИ ПЪРВИ МЕТОД ЗА СПЛАШВАНЕ - "ГРЕШЕН КОД ОТ КАРТИНКАТА" ПРИ ПРАВИЛНО ВЪВЕДЕН ТАКЪВ, ВТОРИ - ТРИЕНЕ НА КОМЕНТАРИТЕ, ТРЕТИ - БЛОКИРАНЕ И ЗАБРАНА ЗА КОМЕНТИРАНЕ
  • 170 5737

    6 1 Отговор
    кУНЧО МУНЧО 1400 ЗА 4 ДНИ...ЕВАЛА.УБИЕЦ НЕДЕН ТИ НАЛИ СЕ ВАКССИНИРА ПЪРВИ.
  • 171 мислещ

    8 1 Отговор

    До коментар #106 от "РУСИЯТА......ЯКА КАРАНТИНА":

    Лъжеш като тикво-комуняга
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 ИСКАМЕ СЪД

    2 7 Отговор
    ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ ПРОВАЛЯ ВАКСИНАЦИОННИЯ ПЛАН НАЙ-ОЧЕВАДНО.КОЙТО НЕ ИСКА ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРА, НО КОЙТО ИСКА ДА МОЖЕ ,А НЕ ДА ДЪРЖАТ ПОЛОВИНАТА ВАКСИНИ ПО ХЛАДИЛНИЦИТЕ И ДА СА ВАКСИНИРАЛИ 35 000 ЧОВЕКА ЗА 40 ДНИ.НЕ ТРЕТА АМИ ОЩЕ СТО ВЪЛНИ ЩЕ ИМА И ТРУПОВЕ ЩОТО НЯКОЙ СЕ САМОЗАБРАВИХА И ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА СЕ ВАКСИНИРА И КОЙ НЕ.

    Коментиран от #178

  • 174 Админ

    10 1 Отговор
    Е то фитнесите не са опасни само за заразяване с коронавирус а и с други болести, особено венерически, някой прави ли статистика къде са се заразили най-често настанените в болници?
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ВеРа

    4 5 Отговор

    До коментар #143 от "ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП":

    Абе аз не бързам, ама моя позната, която рипаше възмутено кой знае какво щяли да ни пробутат, та затова нямало сега да се ваксинира, намери връзки и се ваксинира преди 3 седмици с Пфайзер, без да е в никаква приоритетна група. Сигурна съм, че не е единствената - затова няма ваксини! А ние у дома с хронични заболявания - не знаем докога ще чакаме и какво наистина ще ни пробутат! Майка ми на 84 - с Астра Зенека ли ще я ваксинират и кога - 2022 ли ?! Дето СЗО изрично предупреди да не се поставя на хора над 55?!
  • 177 999

    11 0 Отговор
    Тоа задмина Нустурдамус и баба Ванга взети заедно някой яко му говори. А дали спи спокойно.
  • 178 добър доктор

    4 1 Отговор

    До коментар #173 от "ИСКАМЕ СЪД":

    какъв ваксинационен план бе аланкоолу,търси "причините" за заболяването,а не да лекуваме последствията от него!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Русский

    0 3 Отговор

    До коментар #135 от "Не знам дали много":

    Имаме опашка за ваксинация. Трябва да се запиша за две седмици. Ставане в 7.30 ч. и записване за деня след две седмици, чрез уебсайт или обаждане по телефона. В 8.10-8.15 записът за деня приключва.
  • 181 Пффф

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "куку руку ку":

    Гледай си комиксите и не коментирай сериозни неща! Те са за сериозни и умни хора
  • 182 България

    10 0 Отговор
    Черепът в униформа се води eкcпeрт, caмo дeтo тaкивa нямa в тoя т.нaр. щaб. Aкo имaм прoблeм c вoдaтa, викaм вoдoпрoвoдчик, нe дървoдeлeц. В cлучaя имa вируceн прoблeм - в щaбчeтo нямa eдин вируcoлoг. Инaчe имa гъбaр, хирурзи, рeхaбилитoр - пълен цирк, нo вaжнoтo e дa ce пocлушни!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Просветен илюминат

    6 0 Отговор
    На базата на какви технологии изчислиха точно,че удара е до 3 седмици?
    Всичко се огласява от тези вестоносци,на които явно им се нарежда да всяват страх,а после хората виновни за това,че здравната система не смогвала.
    Сега не е ли очевидно,че се търсят повече болни хора с въздействие чрез внушаване и подвеждане благодарение на лъжи и нечовешки мерки водещи до куп негативни резултати?
  • 185 Киро

    4 1 Отговор
    40 щама на вируса--още 40 години в дупкитe !!??
  • 186 наблюдател

    5 0 Отговор
    Тия от щаба са по-добри от врачки. Ако вземат, че познаят, да вземат да пуснат по един фиш да ударят джакпота от тотото.
  • 187 Селски доктор

    5 0 Отговор
    Еее разгеле, беше почнал да ми липсва доктор Гол Охлюв, замалко да си помисля, че яко е умрЕл. Появи се най-накрая да ни разкаже някой виц.
  • 188 Статистика

    3 0 Отговор
    Избори идат, а не трета вълна. Въобще вълни няма. Днес беше добът ден за събиране на витамин Д :) Пропаднала България.
  • 189 8888

    2 0 Отговор
    Като знаете че идва защо отваряте всичко за да докажете какво .
  • 190 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    0 3 Отговор
    ЩАБНИЯТ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУША, А НЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА....КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ СЛУШАХМЕ ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ЦК НА БКП........
  • 191 Лекар от ВМА

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Третата вълна крадени пари ще ударят Муфтата, Кантара, Кунката и шайката послушници на Чекмеджето и...почивка тоя път на Хавайските острови!! Яко ще се краде и още по-яко ще се почива!!
  • 192 Муфтаджийски

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Споко!! Идва третия транш крадени парички!! Супа от четири майки: собствен бюджет,от бюджета на МО,от НЗОК и от " короната"!! Този път,заедно с моите ортаци Кантара и Кунката заминаваме на почивка на о. Занзибар / Танзания/!! Там " корона" няма!!
  • 193 Предник

    1 0 Отговор
    А четвъртата до четири седмици!
  • 194 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Ей идиот Мутафчийски днес небето беше в самолети криволичащи... И такива дири че скоро сигурно ще чуем за заразени... Отде знаеш за вълни от зараза, ако не ни пръскат... На тебе идиот ти биха антидот... За това не ви хваща вируса... Не е тайна че слугуват на сзо.. Скоро и вас ще при берът светлите сили.... А народа прост... Всички държави се вдигат за 3дна обща цел свобода, а тук се борят за власт... Нито 3дна медия не казва това.... На 2сички им се плаща от дяволите... Ама ги няма вече... Април ще ви видим бе идиот... Затвор дето лъжите ... Бийте си 2аксината с андренохром... Ухан лабораторията е превзета.. Измъчвани деца и хора... Пробвал с десетилетия 2аксините които ни бият сега... Кой идиот си бие... Тези които не вярват.. Ни ще умрът

    Коментиран от #195

  • 195 Просветен илюминат

    0 0 Отговор

    До коментар #194 от "Наблюдател":

    Много филми гледаш и се филмираш.
    Успокой топката да не те покоси някой инсулт.
  • 196 Минаващ

    0 0 Отговор
    Ограничавам се в храненето. Много лесно се качват килограми. А и спортувам...
  • 197 бесен

    2 0 Отговор
    СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е, СЪВПАДЕНИЕ ЛИ Е, ИЛИ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ Е БОКО, ЧЕ ТОЗИ ПЕРИОД ЗА ТРЕТАТА ВЪЛНА Я ПРЕДРЕЧЕ ОЩЕ ДЕКЕМВРИ?
    Е ГОЛЯМ ДОКТОР Е ЯВНО, А ТЕЗИ ОТ НООЩ СА ГОЛЕМИ ПОЛИТИЦИ, А МОЖЕ БИ И ПРЕМИЕРИ?
  • 198 ПАРАЗИТИ

    1 0 Отговор
    ВСИЧКИ МИЗЕРИИ СА БЛАГОДАРЕНИЕ НАПРЕДАТЕЛИТЕ БОЙКО И ДОГАН !