Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 12:04 3 239 90

Борисов: Ваксината е нашето оръжие

  • бойко борисов-
  • красимир вълчев-
  • ваксини-
  • ваксинация-
  • проф. костадин ангелов-
  • богдан кирилов

Трябва скоро да се връщаме към нормалния живот, хората го очакват, размишява премиерът на работно съвещание

Борисов: Ваксината е нашето оръжие - 1
Снимка: Правителствена пресслужба

От днес още 42 000 ученици от прогимназиален и гимназиален етап се обучават присъствено, докладва министърът на образованието и науката Красимир Вълчев по време на работното съвещание, което премиерът Бойко Борисов свика с представители на Националния оперативен щаб, ваксинационния щаб и министри. Министър Вълчев информира, че близо 2900 паралелки в страната вече се обучават присъствено в резултат на вчерашната заповед на министъра на здравеопазването.

„Към момента общо 460 000 деца посещават класните стаи, а 260 000 учат в електронна среда от разстояние. Отделно има 240 000 деца в предучилищна възраст, които посещават детските градини“, докладва още министър Вълчев, цитиран от правителствената пресслужба.

Борисов беше категоричен, че присъственото обучение е от огромно значение за учениците. По отношение на ваксинацията министър-председателят изтъкна, че е важно процесът да върви максимално бързо. „Ваксината е нашето оръжие и трябва скоро да се връщаме към нормалния живот, това го очакват от нас хората“, заяви още Борисов.

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов докладва, че продължава регулярната доставка и разпределение на ваксините на територията на страната. „Само за последните 4 дни сме получили близо 60 000 дози като до края на месец февруари очакваме още 240 000 дози. Имаме вече и прогноза от трите компании за доставките през месец март – очаква се те да бъдат над 500 000 дози, което до голяма степен ще позволи да бъде ускорен процесът по ваксинация и в следващите седмици да стане ясно кога ще стартира и четвърта фаза от процеса“, изтъкна Кирилов. Той обърна внимание, че има реален шанс до средата на годината да има 5 разрешени за употреба ваксини, на базата на което има прогнози и за възможния брой ваксинирани лица до средата на годината.

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов посочи, че са заделени ваксини за изборната администрация, така че да бъде осигурено нормалното протичане на изборния процес. По отношение на новите видове COVID-19 и по-специално този от Великобритания министър Ангелов докладва, че за миналата седмица от изпратени в Националния център по заразни и паразитни болести 98 случая 68 са с доказания нов вид на вируса от Великобритания. Председателят на Националния оперативен щаб Венцислав Мутафчийски докладва за заетите легла към момента в болниците и в интензивните отделения. От своя страна директорът на „Пирогов“ Асен Балтов заяви, че има готовност „Пирогов“ да отвори допълнителни места за ваксинация, включително да осигури и мобилни екипи.

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева информира премиера Борисов, че плавно продължава ваксинацията в областта на социалните услуги като в София тя вече е приключила. Сачева подчерта също, че по мерките на Министерството на труда и социалната политика за запазване и създаване на заетост са разплатени над 1 млрд. лв. на бизнеса.

„По мярката 60/40 продължаваме да изплащаме средства – платени вече са 831 милиона лева. В секторите, които са най-пострадали – хотелиерство, ресторантьорство, транспорт и туризъм са запазени 30 000 работни места като до края на миналата седмица са изплатени 117 милиона лева“, посочи министър Сачева. Тя информира също, че по мярката 75/0 за затворени бизнеси са подадени 9384 заявления от работодатели за 47 945 работници и служители. По тази мярка до момента са платени 20 200 000 лева за 43 215 работници и служители.

„Миналата седмица парламентът прие допълнителен текст в закона за мерките, с който 90 работни дни се считат за неплатен отпуск и за осигурителен стаж, така че хората няма да загубят своите права, независимо че остават затворени и през февруари“, отбеляза Сачева. В хода на работното съвещание министърът на труда и социалната политика изтъкна, че по предложение на омбудсмана и с решение на премиера беше приет текст, с който изплащаните от държавата средства по антикризисните мерки да не са секвестируеми, т.е. да не могат да бъдат взимани от частните съдебни изпълнители. „Така тези средства ще остават при хората“, категорична бе Сачева.

По мярката „Заетост за теб“, с която се разкриват нови работни места за безработни, са платени 10 300 000 лева за 2587 работодатели и в момента са наети 10 692 безработни. „За всяко семейство, чиито децата учат дистанционно и е кандидатствало за помощ, средно сме отпуснали по 900 лева. До момента подадените заявления са 51 550, изплатени са над 30 милиона лева на 35 700 семейства“, каза още Сачева. От името на министъра на икономиката Лъчезар Борисов социалният министър докладва още, че за последните 30 дни до бизнеса са стигнали около 120 милиона лева като 50 милиона лева от тях - през Българската банка за развитие за гарантиране на безлихвени кредити, предимно за физически лица. Останалите 70 милиона лева са изплатените по Оперативна програма „Иновации и Конкурентоспособност“, които са стигнали до бизнеса през мярката, реализирана чрез НАП, както и по процедурата за микрофирми и отделно само за транспортни фирми.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Майна

    104 6 Отговор
    ТВОЕТО ОРЪЖИЕ В МОМЕНТА Е ВЛАСТТА, С КОЯТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАШ НАД НАРОДА...НО ИДЕ ДЕН...

    Коментиран от #36, #75

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе

    100 6 Отговор
    как може тоя да е премиер 10 години не мога да си го обясня

    Коментиран от #26

  • 5 АНТИГЕРБ

    78 7 Отговор
    Да ги ваксинираме завинаги срещу властта !!!
  • 6 ТаУмВзе

    73 6 Отговор
    Не мутро Долна! Геноцид е вашето оръжие. БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ШИЗОФРЕНЯСАЛ! ЗАЕДНО С ПРИЛЕЖАЩИТЕ ТИ ТВАРИ ТИНЯСАЛИ!
  • 7 Последния Софиянец

    70 5 Отговор
    Спри да правиш политика от болестите на хората бе Тикво! Време е за разплата!
  • 8 Божеее

    61 5 Отговор
    Не заблуждавай хората с тези толкова спорни ваксини , бе ! Е , те не че ще повярват !
  • 9 Българина

    46 3 Отговор
    Премиерът е летял с правителствения вертолет 11 пъти. Изразходеното горивото на хеликоптерите за година е 56 346 литра на стойност 44 498 лв., което незнайно как прави по-малко от лев за литър.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #15

  • 10 Неваксиниран

    27 4 Отговор
    Сянката на ЦИОН...
  • 11 2447

    49 4 Отговор
    Дори и да пуснат децата, скоро, много скоро, пак ще ги спрат. Опропастиха цели две учебни години. Това е образователен геноцид. Не говоря за психическта травма у децата.
    Правителството е спокойно, ще има и ново затваряне и нови погубени учебни години и опропастени детски съдби.

    Коментиран от #22

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дельо Хайдутин

    26 4 Отговор
    300 000 човека до края на март.Това е само един град.

    Коментиран от #21

  • 14 CFC

    41 5 Отговор
    Хващам се на бас, че до няколко месеца ще дойде нов щам, който ще прескочи ваксините и мерките пак ще се затегнат...

    Коментиран от #25

  • 15 Де Факто

    42 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българина":

    Разходките на ТУЛУПА с вертолета ни струват по ОКОЛО 10 000лв. на месец!!!!!!!!!!!!
    И това е САМО за гориво.

    Коментиран от #49

  • 16 Комсомолец

    21 10 Отговор
    До къде ни доведе светлото бъдеще на комунизма?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    15 12 Отговор
    Защо няма безплатна ваксина за ромите? Защо тези хора отново са пренебрегнати и забравени? Докога само ще ги използвате при избори?
  • 19 заката

    23 1 Отговор
    Имаш пред вид Матеряла и 80% дибили нали така бацее
  • 20 ГЪРНЕВСКИ

    15 0 Отговор
    това нещо тотална щета ще дойде бе,да го вардят,че аха-аха да си посегне
  • 21 Бай Ганьо

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Дельо Хайдутин":

    0,5 % от населението на територията.
    А останалите 99,5%,те,к'во?!!!!
    Да мрат ли?!
  • 22 Русенец

    8 19 Отговор

    До коментар #11 от "2447":

    Света си играе със здравето на хората, за да не спира бизнеса с туристи. Прав беше онзи, който писа тука, Да бяхме затворили за два месеца всичко в началото, сега щяхме да си живеем без корона вирус.
  • 23 Заговорът!

    29 0 Отговор
    Нормално е да го каже този след като много хора умряха в адски агонии след ваксинацията. Всички лидери знаят тоеа и затова агитират населението.
  • 24 Васил

    24 2 Отговор
    Ква ваксина кви пет лева с тези мижави дози дето идват с това темпо до 2050 няма да има масова ваксинация
  • 25 Неразбрал

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "CFC":

    Е...., нали на 4 Април се очаква?
  • 26 честен ционист

    0 16 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Аз си го обяснявам много добре, ама вие като сте стадо, не можете.
  • 27 ГОРСКИ

    39 0 Отговор
    А нашето оръжие ще бъде отрицателен вот към вас на изборите!!!!
  • 28 Радев~ кошмара на Боко

    26 2 Отговор
    Те макефон ите те питат "Бойко къде са ваксините", а ти траеш! Те действително не са българи щом имат все пак да питат за разлика от нашите мисирки, които само пуснаха "реклаамата" на Онуй и дотам. Толкова противен..... човек, за какво е събрал този отбор лизачи да се прави на велик пред тях? А той ръси ли, ръси мъдрости и си вярва колко е велик,
  • 29 Българка

    34 0 Отговор
    Безродникът и най-голям национален предател да спре с лъжите и демагогията! Заделените ваксини за членовете на СИК, след изборите ли ще бъдат поставяни на желаещите? Защото членовете на СИК трябва да са утвърдени до 09.03.2021, а периодът за постигане на имунитет е най- малко 30-35 дни. Не ми се получава аритметично как ще ваксинират изборната администрация, че да има някакъв ефект преди 04.04
    И Баце да спре да се хвали с антиздравни и човешки решения, а да дава ОСТАВКА!
    Съд , затвор и конфискация!!!!!
  • 30 ГУЖУ

    26 1 Отговор
    РЕКОРД ИНТЕРВЮТО С БОЖКОВ - БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ В ТУБОТА ,ГЛЕДАНО ОТ ПОЧТИ ПОЛОВИН МИЛИОН ХОРА ЗА 36 ЧАСА -
  • 31 РАДИО ЕЛТО

    32 0 Отговор
    повечето ХОРА ще са спасени ако бъдеш остранен съден въдворен вЦСЗ южно крило ти си патологичен лъжец престъпник мутра
  • 32 Doni Brasko

    31 1 Отговор
    Нямам търпение да дойде 4.4.2021та да намалят до минимум изявите на тоя лъжец, демагог, крадец и национален предател.
  • 33 Смях смях смях

    19 0 Отговор
    "размишлява премиерът" . 4 април ще го ваксинираме
  • 34 Пенсионер

    25 1 Отговор
    Да разбираме ли че стотиците хиляди деца са натирени в училищата, за да може да е сигурно, че преди изборите ще има масово заразяване и повод за затваряне. Това ли е плана- хората да не гласуват
  • 35 накойдагоподам

    17 0 Отговор
    егати и оръжието дето вадят, 40 000 ваксинирани за месец и половина
  • 36 РАДИО ЕЛТО

    22 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    видов ден тоя е мутропитек а БОЙКОВАТА шия не е от туршия
  • 37 Клисарски

    30 1 Отговор
    Много жалък и некадърен опит да обвържете ненормалното с нормалия живот.Убеден съм че ваксинирането противоречи на процеса за формиране на нормалния човешки имунитет.По време на еволюцията,този имунитет също е еволюирал предвид различните вируси и бактерии които сме срещали.Ето защо една свободно-ровеща на бунището,селска кокошка е в пъти по здрава от да кажем един бройлер,ваксиниран с 3 ваксини.Това,което се прави в момента е углавно престъпление срещу човешкия вид.

    Коментиран от #42

  • 38 те да видим

    22 0 Отговор
    и ти ще свършиш като куче - тука, тука си
  • 39 Чичо

    19 1 Отговор
    Ни думай, ами шкафа с пачките и пищова ?
  • 40 1111

    4 25 Отговор
    Израел ще се ваксинира и ще забрави за ковида ,а наш Ганьо не вярва във вируса и ще си играе на отвори ,затвори с години.Ама да те евреите са по глупави от нас .А и да не забравя,дайте някой съвет на Григор Димитров как да победи руснака понеже от всичко разбирате.

    Коментиран от #52, #57

  • 41 АЙДУЦИ

    24 0 Отговор
    ВАШТО ОРЪЖИЕ Е КРАДЕНЕ И ЛЪЖЕНЕ , МОШЕНИЦИИИ!
  • 42 Антон

    19 0 Отговор

    До коментар #37 от "Клисарски":

    Може и да е престъпление, ама парата си върви. Само от ваксините някои хора ще направят милиарди. Другите кучета ги яли...
  • 43 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    25 1 Отговор
    СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ НЕЗАКОННИК!!И СТИГА СИ ОБИКАЛЯЛ С ДЖИПКАТА
    ОТ ГОРИВОТО НИЕ ГО ПЛАЩАМЕ!!НЯМАШ ПРАВО ДА Е КАРАШ ДАЖЕ,НАРИШАВАШ ЗАКОНА!!ВСИЧКО ТИ Е НЕЗАКОННО НА ТЕБ,ОТ ПАЧКИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО,ДО КЪЩИТЕ,ЖЕНИТЕ,ДЕЦАТА И САМИЯ ТИ СИ НЕЗАКОНЕН СИН МА БАЙ ТОШО!!
  • 44 Тъп Тулуп

    26 0 Отговор
    Твоите оръжия са простотията и козируването в Брюксел, така че не ме слагай в твоя отбор.

    Коментиран от #45

  • 45 Шопо

    13 0 Отговор

    До коментар #44 от "Тъп Тулуп":

    ...и гьонсуратлъкът също, там е ненадминат!

    Коментиран от #50

  • 46 мръсник

    24 0 Отговор
    ей голям боклук,няма да се роди втори такъв мръсник
  • 47 Буха ха

    17 1 Отговор
    Всички знаем че цялата гама от продукти, от прах за пране и колбаси до автомобили и електроуреди предназначени за туземците от Изтока е с много по лошо качество. Очакваш ли нещо по-различно при ваксините?

    Коментиран от #60

  • 48 БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    2 14 Отговор
    ДРУГАРИ.....СЛУШАЙТЕ НАЧАЛНИКА....БЕГОМ ЗА ВАКСИНАЦИЯ...ИНАК ДО ИЗБОРИТЕ ОСТАВАТЕ БЕЗ ЕЛЕКТОРАТ...

    Коментиран от #79, #80

  • 49 Ръпче

    17 0 Отговор

    До коментар #15 от "Де Факто":

    А колко струват разходките му с жипката? Гаранция, че са поне десет пъти повече!
  • 50 Нане

    15 0 Отговор

    До коментар #45 от "Шопо":

    Така е, а и напоследък лъже повече от всякога тоя калпазанин
  • 51 rggar

    3 9 Отговор
    Пак ще ядете......по добре вие си стягайте бЕЛЯНЕ вие сте си го построили.
  • 52 гост

    0 6 Отговор

    До коментар #40 от "1111":

    Не си хаби нервите.На планетата има две малоумни нации, които са от едно потекло и имат граница.Кои ли са ? Каквото и колкото да обясняваш, едно си знае баба,едно си бае.
  • 53 Шкафа е джобни, Овшорните сметки и тези

    18 0 Отговор
    В Американските банки! Цветалина къде работи???
  • 54 Ася

    30 0 Отговор
    Вчера Борисов каза,че децата и внуците му плачели от протеста пред къщата му в Бояна.А ти Борисов знаеш ли колко деца плачат от глад след като остави толкова много хора без работа в следствие на затварянето на заведенията.Там работят хиляди родители които трябва да нахранят децата си.
  • 55 Спасов

    13 2 Отговор
    Искам свободен избор на ваксина!
  • 56 Шайка

    12 1 Отговор
    Ваксини те ако ги има, са за нас. Краденето е за вас и там сте вещи в занаята. И от държавата Бонго Бонго сме по-назад вече.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Не иска вождът

    3 0 Отговор
    Наш , да се самоубива, с оръжието, защото има имунитет от предишен живот
  • 59 Интересно е

    7 0 Отговор
    с какво ли "размишлява"?
  • 60 Незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "Буха ха":

    А с космонавтиката как е?
    А Менделеев от къде е?
  • 61 40010

    19 0 Отговор
    Борисов вие сте тумора който съсипа България и е време вече да бъдете премахнат! ОСТАВКА да не няма просто, лъжливо и крадливо същество!
  • 62 Trзд

    7 0 Отговор
    Аз си мислех шкафчето, пък то ваксината ;)
  • 63 EdinotBG

    8 0 Отговор
    Борисов: Ваксината е нашето оръжие .... за стерилизация на народа.
  • 64 Манчо

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отвратен от вас":

    Искаме да гледаме по Нова телевизия как ти слагат ваксина Бойко! Дай ни пример и ни поведи към победата......................тиквЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
  • 65 Гьонсурат Сачева, всичко се отлага за

    7 0 Отговор
    Догодина, този 1милиад ще отиде във фирмите на Вашите хора, сиреч ОКРАДЕНИ, Твоето Оръжие Сачева е Лъжата, първото място е заето, ти си на Второ!!
  • 66 ПСР

    8 0 Отговор
    Много ваксина-малко индианец,готов за нея.Общо взето-това се наблюдава.Та"оръжието",май ще е тип"Водно пистолетче",не знам.
  • 67 Видяхте ли Борисов турчина пред

    8 0 Отговор
    Джамията в Разград

    Коментиран от #77

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Азззззззззз

    10 0 Отговор
    Ваксината е вашете оръжие, а не на народа.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Маки

    15 0 Отговор
    Този индивид не знае какво говори.Той е специалист по всичко но неразбира как се излага
  • 72 Извънредно

    13 0 Отговор
    Тя работата е ясна, подготвят нещата , така че, на 04.04.2021 год. да се обяви извънредно положение заради много заболели от КОвид и хората да ги е страх да отидат да гласуват или да ги насрочат за друга дата! Мутри вън! Толкова сте елементарни!
  • 73 ЛЪЖЕЦ

    10 0 Отговор
    Заделили ваксини за изборната администрация. Уроди тя след 3 сед и и ще се назначава, а дотогава... УБИЙЦИ. НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ГЕНОЦИДА КОЙТО ИЗВЪРШВАТЕ. Никой досега не е убивал народа си като тея ЗВЕРОВЕ.
  • 74 ТОЧНО КАЗА

    11 0 Отговор
    Борисов: Ваксината е нашето оръжие............. С КОЕТО ЩЕ ВИ ....ИЗТРЕБИМ !!!!!
  • 75 БОООКО

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    ЗАЩОТО С РАЗХЛАБВАНЕ НА МЕРКИТЕ МУТРОКОМУНИСТА УБИВА ПО 50-60 ЧОВЕКА ПОВЕЧЕ НА ДЕН ТОВА ЗА МЕСЕЦ СА 1800-2000 ЧОВЕКА КОИТО СТАВАТ ЖЕРТВА НА ЕГОТО НА ЕДИН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ТИРАНИН КОЙТО ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА ...НО ТОВА ИСКАХТЕ 15 ГОДИНИ МУТРОКОМУНИСТ С МИЛИОНИ ЕВРА В ЧЕКМЕДЖЕТАТА СЕ ГАВРИ С ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЛКО ТРЯБВА ДА ПУКАТ ВСЕКИ ДЕН . КЪДЕ СА МУ ВАКСИНИТЕ СПРАВКА СЪРБИЯ ЗАПОЧВА ПРОИЗВОДСТВО НА 20 МИЛИОНА РУСКИ ВАКСИНИ ..ДОКАТО ЯЛОВАТА ДЪРТА ЧАНТА МЕРКЕЛ ПРАЩА ПО 2-3000 ВАКСИНИ НА МЕСЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ.ИСКАХТЕ 12 ГОДИНИ ДА УМРЕТЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА МУТРАТА Е СЕГА ВИ ПРЕДОСТАВИ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ..
    +
    -
    !
    0 0
    Реклама / Ads
  • 76 дрън дрън ярина

    6 0 Отговор
    Верно , COVID- а ви е тежката артилерия , ваксината ви е ВВС-то . Сбирайте се ружата и да ви нема , че луди залудееме от вас тулупи . Апропо на маймуна оръжие не се дава.
  • 77 тулупен

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Видяхте ли Борисов турчина пред":

    Той иска да е добре с всички началници и всички богове .
  • 78 Живко

    6 0 Отговор
    Правителството било развързало кесията

    "Кесията" на правителствтото се казва джоб на данъкоплатеца.
  • 79 МУТРАТА ОТ СИК .... Е

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    АБСОЛЮТЕН ПЪТНИК БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ .... ЩО ПРОКУРОРЧЕТО НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА 67 ТЕ МИЛИОНА РЕКЕТ ВЪРХУ БОЖКОВ ? АМИ ШКАФЧЕТО .... АМИ МАТА ХАРИ .... АМИ АЛО ВАНЬО ... АМИ ... АМИ
  • 80 Ива

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "БАЩИЦАТА...... КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА":

    Трола на сикаджията е ...напълно сам тук във форума ... и продължава да драска марксиските лозунги ... вожда ти е бита карта и тежко му какво го очаква след като падне !
  • 81 симитли ваксина

    2 1 Отговор
    Бацето е див лаладжия.
  • 82 иван

    4 0 Отговор
    Крадливото куче тулупа, вчера как му изкочиха очите, като почнаха във Варна да го плюят. Това хкуче много страхливо. Ако не го защитава властта направо се е П-----Л ОТ СТРАХ. Куче малко ти остана и си в датвора
  • 83 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    Край със управлението - никой не ви вярва вече .
  • 84 Грую

    2 0 Отговор
    Да, вашето оръжие за справяне с пенсионерите, че нещо много се навъдиха и парите не стигат за пенсии! До година две след ваксинацията 2/3 от настоящите и кандидат пенсионерите от пенсия нема да се нуждаят
  • 85 тиквата

    3 0 Отговор
    Ваксинирай си мозъка и спри да ни даваш акъл, не ти повече.
    Ваксинирай с предимство всички от герб.
  • 86 Гост

    2 0 Отговор
    Ваксината вода. Политика. Казвст го хора учени от запад. Но лошото е днес не знаем кое е вярно и кое лъжа. Бизнес. Пари. Алчност. Лъжи. Проституция и дрога...
  • 87 евродепутат

    0 0 Отговор
    Ако оръжието е от Паунова, значи сме невъоръжени!
  • 88 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    0 1 Отговор
    ДАВАЙ БАЦЕ....ВАКСИНАТА МУ Е МАЙКАТА....ИНАЧЕ ЩЕ ИЗМРЕМ КАТО МИШКИ....Я В РУСИЯТА КАК СЕ БОЦКАТ....УДАРНО
  • 89 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    1 0 Отговор
    Я В РУСИЯТА КАК УДАРНО СЕ ВАКСИНИРАТ......А ВИЕ ДРУГАРИ ОТ БСП....КОГА
  • 90 Иван

    0 0 Отговор
    Щом ваксината е нашето оръжие значи и тук сте откраднали много пара за чекмеджетата,дебили смотани