Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 11:11 6 001 26

Илиян Василев: На този фон на проказа да допускаш ГЕРБ да ти четат морал...

  • красно село

ДБ не отигра атаката на ГЕРБ срещу кметицата на Красно село по най-добрия начин

Илиян Василев: На този фон на проказа да допускаш ГЕРБ да ти четат морал... - 1
Снимка: БГНЕС

ДБ не отигра атаката на ГЕРБ срещу кметицата на Красно село по най-добрия начин. Реагираха като честни интелектуалци, морално, събраха парите, разграничаха се и .... толкова. Горещ картоф изхърлен. Оставиха ГЕРБ с усещането за "свършена работа", коментира във "Фейсбук" Илиян Василев.

Вместо това трябваше да поставят контекст на цялото това пропагандно събитие, защото от морално укоримо, то стана престъпление.. На същите тези общински съветници от ГЕРБ, на Орлиновците и орлиновщината, която източи десетки, стотици милиони от бюджета, на затъналите до гуша в поквара и корупция депутати и общински съветници.

А да ви обяснявам ли как средствата от европрограми се връщат на държавни служители, до 50 процента от европроектите. Как по същата схема служителите в АПИ получават от Автомагистрали, служители на МФ получават от Информационно обслужване, едни такива консултантски.

И на този фон на проказа и гнилост да допускаш ГЕРБ да ти четат морал си е фал отвсякъде!

Знаете ли кого финансира Орлин Алексиев в тази предизборна битка по поръчение на ББ? А уж го играят скарани.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 75 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    17 58 Отговор
    А да ти чете морал доносник на ДС какво е?

    Коментиран от #3, #11

  • 2 София

    16 48 Отговор
    Трябва да си много ограничен,за да изговориш такива глупости с привкус на футболна реторика,но колко трябва да си нагъл,за да казваш на бялото,черно и да се опитваш да замазваш такъв гаф,който е неоспорим и документално и от собственната и партия.
  • 3 Ъъъъ ...

    36 6 Отговор

    До коментар #1 от "фен":

    А в тролската фабрика на Павел Вълнев как е ? ;)
  • 4 Българка

    56 14 Отговор
    ДБ достойно реагираха, събраха парите, които трябва да върне кметицата, снеха доверието си от нея. В същото време корупция за милиони/милиарди се шири безнаказано. Каскетурата защитава ОПГ. Кметицата Фандъкова се ослушва и не подава оставка за екзекуцията с ток на момчето от незаконен павилион, но вписан в кадастър и с партида в ЧЕЗ. Вярно ли е, че собственик на незаконния павилион е общински съветник от ГЕРБ във Варна? Защо се покрива името на собственика?
    Колко от партиите снеха доверието си от доказани крадци и нарушители на закона?

    Коментиран от #10

  • 5 Другар

    15 26 Отговор
    Това да си вербуван и от МВР и от ДС е морално,така ли Сашо11,чак и РУ-ГЩ,как може да има този човек очи да говори за морал,а вие му давате и трибуна?СРАМ.
  • 6 Само питам

    15 35 Отговор
    Агент "Сашо" предпочита Румен Радев, Мая Манолова, Румен Петков и Корнелия Нинова да му четат морал!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Subaru STI

    24 11 Отговор
    Мутрата и кликата му в затвора и нещата ще започнат да се оправят. Но когато всички са крали, парламентарното и извънпарламентарното статукво нямат волята за промяна. Единствено Българско лято може да нормализира управлението. Всички останали вече са купени с нашите пари!
  • 9 Мджото

    11 3 Отговор
    Сите ми кметове са огън! А пук да ми видите депутатите! Ние сме новата надежда в българската политика! Вервайте ми!
  • 10 НЕ ЛЪЖИ

    10 28 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    САМО ГОВОРИШ , КАТО ИМАШ ТОЛКОВА СИГУРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРУПЦИЯ , ИМАШ И ДОКУМЕНТИ И ФАКТУРИ УЛИЧАВАШТИ ТЕЗИ ЗА КОИТО КАЗВАШ ......ПОДАЙ ДОКУМЕНТИТЕ И ГИ ОСЪДИ !!!!! АКО НЕ ВЯРВАШ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД , НАПРАВИ ГО ВЪВ ЕВРОПЕЙСКИЯ ....НО СТИГА СИ ЛЪГАЛ И КЛЕВЕТИЛ КАТО АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ !!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄😄

    Коментиран от #14

  • 11 Subaru STI

    22 8 Отговор

    До коментар #1 от "фен":

    А тиквата какъв е?!

    Коментиран от #18

  • 12 АМИ

    12 28 Отговор
    ДРУГАРЯ ИЛИАН ВАСИЛЕВ Е ЗАБРАВИЛ , ЧЕ Е ОТ ДС , ЗАБРАВИЛ Е , ЧЕ Е БИЛ ПОСЛАНИК ВЪВ МОСКВА .....НО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА И ЧЕТЕ МОРАЛ , ЗА ЧЕСТНОСТ И ПОЧТЕННОСТ !!!!😄😄😄
  • 13 ТИЯ НЯМАТ

    11 14 Отговор
    Илизат од дупките си и започват да оплюват , по заповед на своя господар !! Така ще е и още повече ще са озлобени , защото ИДВАТ избори и ще трябва да омаскаряват и замърсяват! ТАКА СА СИ СВИКНАЛИ ДА правят !!!
  • 14 Българка

    26 7 Отговор

    До коментар #10 от "НЕ ЛЪЖИ":

    Това че всичко пишеш с главни букви, не прави коментара ти стойностен и истински. Ако имаме изобщо независима и разследваща прокуратура, до сега стотици да са осъдени. Прокуратурата защитава корупцията, не я преследва. Нещо за чекмеджето, къщата в Барселона, осемте джуджета, еднолично харчене на милиарди, нещо за Автомагистрали, половин милиард за ремонт на язовири, един милиард за енергиен холдинг.........безброй безобразия и престъпления. У нас не само Темида е сляпа, а всички правораздавателни органи са слепи и глухи за престъпленията на ОПГ

    Коментиран от #21, #22

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 А бе

    7 19 Отговор
    По-голяма проказа от този набеден всекидневен коментатор, са може би само Диков, Бабикян и една група гладни адвокати...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Можеш да мислиш

    7 14 Отговор

    До коментар #11 от "Subaru STI":

    За Борисов каквоти си искаш, но червената чума трайно е уредила мозъка ти.
  • 19 Гост

    8 2 Отговор
    От кога ЛУСТРАЦИЯ е обидна дума,да попитам мъдератора и да без нея,няма да се оправим
  • 20 Везувий

    6 12 Отговор
    ГЕРБ били по-корумпирани от Софиянски, Пъпката и Антоан? Сашко, що не се гръмнеш и не ни освободиш от доносническата воня?!
  • 21 НЕ ЛЪЖИ

    5 12 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    НЕ КАЗВАШ КАКВО СТАВА КОГАТО УПРАВЛЯВА БСП , НЕЗАВИСИМО СЪС КОГО Е БИЛА ДО СЕГА ВЪВ КОАЛИЦИЯ.....ЗАЩО ГО ПРЕМЪЛЧАВАШ УСЛОЖЛИВО , ЗАБРАВИ 90 г. БАНКРУТ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА , РЕДИШ СЕ ЗА ХЛЯБ И МЛЯКО ПО ЧАСОВЕ НА ОПАШКА И НЯМА ЗА ДЕЦАТА ТИ ??? ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ 96г. УПРАВЛЯВА БСП ПРЕМИЕР ЖАН ВИДЕНОВ , ФАЛИТ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА , ВСИЧКИ БАНКИ , ПРЕДПРИЯТИЯ .....ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ 2014г. ......УПРАВЛЯВА БСП СЪС ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ .....РАЗКЛАТЕНА ЦЯЛАТА БАНКОВА СИСТЕМА , ФАЛИТ НА КТБ....ЗАЩО ГО КРИЕШ ТОЛКОВА СТАРАТЕЛНО ТОВА ???? АКО ТИ ИСКАШ ТАКЪВ ЖИВОТ ТО ДРУГИТЕ НЕ ГО ЖЕЛАЯТ !!!!
  • 22 НЕ ЛЪЖИ

    3 8 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    И НАКРАЯ КАЖИ КАКВА БЪЛГАРКА СИ ТИ ????

    Коментиран от #23

  • 23 Гражданин

    11 4 Отговор

    До коментар #22 от "НЕ ЛЪЖИ":

    Българката поне пише смислени коментари, аот теб само жлъч. Като ти харесва да те гласят гербаджии си е твоя работа.
    Аз не искам да ме гласи никой. И българката не е написала, че бсп е алтернатива. Но за вас троловете е важно да си кажете каквото са ви написали

    Коментиран от #24, #25, #26

  • 24 НЕ ЛЪЖИ

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Гражданин":

    НЕ ВИЖДАМ СМИСЛЕННИТЕ КОМЕНТАРИ КОИТО ПИШЕШ.....ДА ЗАТВАРЯШ ОЧИ ЗА ЕДНО , А ДА СЕ ПРАВИШ НА ОТВОРЕН ЗА ДРУГО .....ПИША ИСТИНАТА КОЯТО СЕ Е СЛУЧИЛА ДО СЕГА ....
  • 25 Селянин

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Гражданин":

    Абе какъв гражданин само ???
  • 26 НЕ ЛЪЖИ

    4 5 Отговор

    До коментар #23 от "Гражданин":

    Гражданин и Българка си един и същи ТРОЛ , ПЛАТЕН , КОМУНИСТИЧЕСКИ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове