1 Март, 2021 07:04 1 882 2

Бързите тестове на Промахон вече само на случаен принцип

  • камиони-
  • кулата-
  • промахон-
  • тестове-
  • коронавирус

Опашката от камиони на пункта намаля значително

Бързите тестове на Промахон вече само на случаен принцип - 1
Снимка: БГНЕС

След реакцията на българската дипломация заради опашките от камиони на пункта "Кулата", от вчера ситуацията на пункта е променена, предаде NOVA.

Гръцките власти тестват с бързи тестове само някои шофьорите, на случаен принцип.

В предните дни тези тестове предизвикаха дълги опашки от тирове на пункта. В събота по указания на вицепремиера Екатерина Захариева, посланикът ни в Гърция е настоял за незабавното прекратяване на бързите тестове за шофьорите. Според нашите дипломати , тази практика противоречи на регулациите на Европейския съюз. Вчера опашката бе значително по-малка.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 QR Виза

    5 2 Отговор
    Аааа то това за малко, после уж случайно, ще почнат да тестват пак всички на "случаен принцип"! Гърците виждат, че мерките им не работят и колкото по не работят толкова повече малоумно упорстват! Има нещо сбъркано в гърция!
  • 2 Анонимен

    3 3 Отговор
    До #1: "Има нещо сбъркано в Гърция" А в Б-я всичко наред!!