Last news in Fakti

20 Март, 2021 06:13 4 511 10

Спряха имунизациите в центъра, в който ваксинираха починалата жена

  • ваксинации-
  • имунизации-
  • починала-
  • стамболийски-
  • център

Здравният министър Костадин Ангелов обяви, че според окончателните резултати от аутопсията, няма връзка между смъртта на жената и поставената й ваксина

Спряха имунизациите в центъра, в който ваксинираха починалата жена - 1
Снимка: БГНЕС

Ваксинацията в страната продължи, но не и в медицинския център на Стамболийски, предаде БНТ. Там все още не са доставени нови дози. Преди седмица ваксинирана в този център 57-годишна жена от съседното село Йоаким Груево почина. В четвъртък здравният министър Костадин Ангелов обяви, че според окончателните резултати от аутопсията, няма връзка между смъртта на жената и поставената ѝ ваксина.

Хората в село Йоаким Груево настояват да научат повече детайли за причините за смъртта на своята съгражданка, за да вземат информирано решение дали да се ваксинират.

Специалистите са категорични, че хората могат да се доверят на Европейската агенция и да се ваксинират.

Становището е такова, че ваксината реално не е причинила смъртта на жената. Така или иначе ваксината е с доказана безопасност и доказана ефективност на базата на клиничните изпитвания, смята д-р Християна Бацелова, епидемиолог.

Съдебните медици, изготвили експертизата на починалата жена, отказаха да огласят детайли от доклада от аутопсията.

На разследващия полицай сме го предали, вече си е в следствена тайна, нямам право да коментирам нищо. Заведено е досъдебно производство в град Стамболийски и е под наблюдение на районен прокурор, заяви доц. Павел Тимонов, Съдебна медицина - Пловдив.

От прокуратурата не пожелаха да коментират.

В медицинския център в Стамбоийски, където е ваксинирана починалата жена, все още не са възстановени имунизациите. Очаква се това да се случи през новата седмица, допълва БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ваксо

    16 3 Отговор
    Ваксинирайте се спокойно Астата ще ви пожелае Светъл път :)
  • 4 Обяснения няма да ви дадем!

    11 1 Отговор
    Не е виновна ваксината, защото не е виновна!
    Толкова!
  • 5 Диверсант

    1 10 Отговор
    Ваксините са абсолютно безопасни 😁😁😁 единствен проблем може да бъде само главата ви.
  • 6 Дърт пее..раст...

    11 0 Отговор
    Лабораторни пандемии,прибързани ваксини,..На живо се провежда пъклен план ,за редуциране и контрол върху Планетата.Ден и нощ ,се работи по плана..30 млн,заразени .3 млн.умрели .10%смъртност..Трябва да се увеличи !!.,,Зенеката е добра!!Смъртта е тотален срив във мозъка.!.Бързо.!!
  • 7 Аз40🏴‍☠️

    18 1 Отговор
    Инокулацията уби жената. Това беше ритуално самоубийство. Палачът-министър е масов убиец, крият много трупове.
  • 8 Фактология

    16 1 Отговор
    Да се оправят.Аз такива не ги жаля като са решили да стават лабораторни мишки.Личният и лекар и казал да не се ваксинира ама тя пък решила да се ваксинира при условие, че се знае за световният експеримент.Вчера гледах видео клип как от какво правят ваксини и как ги експериментират върху болни деца.Доктор Менге ряпа да яде.
  • 9 МММ

    3 1 Отговор
    Абе паднала е 13 пшъти по стълбите , няма връзка с ваксината?
  • 10 РАДИО ЕЛТО

    6 0 Отговор
    БОГ да я прости ЖЕНАТА