1 Април, 2021 08:31 2 494 15

Лекуват 33-годишна родилка с COVID-19

  • родилка-
  • добрич

Първородният ѝ син е в добро състояние, с отрицателен PCR тест за момента

Лекуват 33-годишна родилка с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

33-годишна родилка с COVID-19 е настанена в добричката реанимация и е поставена на кислород.

Жената е приета в болницата миналия четвъртък с пневмония и два дни след раждането рязко се влошава. Първородният ѝ син е в добро състояние, с отрицателен PCR тест за момента.

Според новите препоръки от днес, на седмия ден ще му бъде взета още една проба за коронавируса, съобщиха от родилното отделение.

В ковид сектора там е настанена още една жена с пневмония, но нейното състояние засега е стабилно. 36-годишната пациентка е станала майка за втори път. Заболяването в третата вълна протича изключително бързо и нито един симптом не е за подценяване, коментираха медици.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОВО ПЕТ

    2 0 Отговор
    ФАКТИ, ПУСНЕТЕ КОМЕНТАРИ ЗА СВИЛЕНСКИ...НЕ ГО ...ЖАЛЕТЕ....

    Коментиран от #4

  • 2 Какво чакат!!!

    11 1 Отговор
    Защо не се прилага Ивермектин??? Какво чакат!!!

    Коментиран от #9, #13

  • 3 цербер

    0 1 Отговор
    33-годишна родилка с COVID-19 е настанена в добричката реанимация и е поставена на кислородНО обдишване,интубирана е.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 нещастници

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "АУУУУУ":

    Кое му е платеното бе, майки умират от кислородна недостатъчност и пневмония.. какво същество трябва да си да пишеш тъпотии.

    Коментиран от #7

  • 6 Учуден

    8 5 Отговор
    Родилките не разбраха ли, че влезеш ли в българска болница заради кихане излизаш в ковчег! Ето и заглавията от утре и вдругиден: 33 годишната родилка с ковид почина...няма виновни за смъртта на 33 годишната родилка

    Коментиран от #11

  • 7 Реалност

    8 6 Отговор

    До коментар #5 от "нещастници":

    Майки умират от лекарска некадърност, но откъде акъл да го проумееш. Слагат пациента в медикаментозна кома за да не им създава грижи и следят банковите си сметки за парите от клиничната пътека, а ако не знаеш шанса ти да оцелееш след медикаментозна кома дори и да си напълно здрав е 50:50.

    Коментиран от #10

  • 8 Баш Батка

    1 1 Отговор
    Един ковид в пликче за вкъщи моля...
  • 9 Баш Батка

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Какво чакат!!!":

    Защото е недостъпен и малко хора знаят (знаеха) за него. Сега вече от лекарство за паразити струващо стотинки и огормент ефект срещу борбата с КоФиТ, вече струва стотина лева да ти направят доза!

    Коментиран от #14

  • 10 конспиратори

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Реалност":

    Глупости говориш, ясно може да се разбере кога е умряла при раждане и кога от пневмония, тук от раждането са минали 2 дни, но е получила усложнения от вируса поради стреса за организма.
  • 11 без мисъл

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Учуден":

    Ами не е точно така, няма как да не влезеш в болница да родиш, ти сигурно искаш по къщите да се мъчат сами. Освен това тая родилка дето отказа да я приемат в болница в Бургас, по-късно пак се наложи по смешност да я вкарат ама тогава беше късно. Стига сте обвинявали лекари, болестта си е болест и раждането натоварва организма, по-добре пазете бременните си жени да не ги разболявате.
  • 12 Обществото

    1 0 Отговор
    Защо пишете гадости това не е нужно на хората за това си има професионалисти, в родилно и е операционните влизате ли а в лъче и химиотерапиите проверихте ли как е а в детската онкохематология ПРЕСТАНЕТЕ !!!!! Това е престъпление оставете човешката болка на мира
  • 13 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Какво чакат!!!":

    Ивермектин е лекарство предназначено За РОГАТ Добитък от Кози до Крави и от Пръчове до ГОведа!Ако се смяташ за чифтоопитно пий го ,и дано ти помогне!
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Баш Батка":

    В момента с ивермектин лекуват в Крайна....И резултатът е....Плачевен-мрат яко!

    Коментиран от #15

  • 15 Баш Батка

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А чували има ли?