Last news in Fakti

6 Април, 2021 13:49 3 730 17

Д-р Миндов с мрачна прогноза за поредна експлозия на пандемията

  • пандемия-
  • коронавирус-
  • мерки

Лекарят посочи най-голямата грешка при пандемията у нас и посочи как да я поправим

Д-р Миндов с мрачна прогноза за поредна експлозия на пандемията - 1
Снимка: БГНЕС

Заради домашното тестване не може да се хване бройката на заразените с COVID-19. Това заяви пред bTV председателят на националнoто сдружение на софийските общопрактикуващи лекари д-р Георги Миндов.

Според него е било грешка да се позволят тестове за домашна употреба, тъй като има хора, които се укриват от здравните власти.“ Всеки един тест трябва да се прави в лечебно заведение.

Не може да има тестове за домашна употреба, защото COVID-19 изисква карантиниране.“, заяви още д-р Георги Миндов.

Той коментира проблемите в изборния процес и изрази притеснение от дългият престой в автобусите на членовете на СИК е силно притеснителен:

„Един да има в инкубационен период ще доведе до заразяване на много хора“.

Д-р Миндов сравни получаването на COVID ваксините от личните лекари днес с реденето за банани по време на социализма. Очаква се ваксините, които ще се получават, да са на „Pfizer“ и „Moderna“, а не се знае какво количество ваксини ще бъдат раздадени.

Опашките се налагат, защото няма достатъчно ваксини за всички общопрактикуващи лекари.

Д-р Миндов посочи, е досега в неговата практика е поставил 110 дози на своите пациенти от ваксината на „AstraZeneca” и нито един не се е оплакал от странични ефекти.

Лекарят коментира и ваксинационните сертификати. По думите му е редно е всеки център, който прави ваксинацията, да издава безплатно сертификат.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма желаещи

    24 3 Отговор
    За ваксини май...
  • 2 Юсуффф

    42 3 Отговор
    Ковида даде трибуна на особена категория глупаци -звънтящ (излъчва глупост от разстояние)
    и софистициран (говори експертно,МИНДОВ).В природата няма глупост, там всичко е подчинено на някакъв разум,а глупостта е присъща само на човека и затова на всеки 10 човека,9 са глупаци.
    Начинът по който ни подчиниха и опитомиха показва това.Помогна и факта че лъжите бяха тиражирани, дирижирани и менажирани чрез дигиталните технологии,вече сме дигитални глупаци,а не обикновени.
  • 3 мда

    10 22 Отговор
    да, и аз съм на това мнение че до няколко дни ще имаме нови пикове, защото тия заразени хора имат и колеги и семейства. Много ми станаха смешни във варненска медия, дето щели да спасяват туризма. Таранколу, всеки трети тест ви е положителен, ще спасявате туризма. Никой няма да ви дойде, даже и ще ви изолират, няма да можете да пътувате никъде в чужбина без ваксина и карантина. Бургас явно осъзнаха проблема и по-сериозно се отнасят, но във Варна това не е възможно.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния Софиянец

    24 5 Отговор
    Мангъров здравен министър и пандемията свършва.

    Коментиран от #17

  • 6 клакьор

    25 1 Отговор
    миндов,миндов знаеш ли какво е казал Гьоте: "където глупоста е образец,там разумът е безумие"!
  • 7 Българина

    25 2 Отговор
    А кой е виновен за проблема с процента умрели от влезлите в болница? Там е тазковничето! В бх болниците се мре ! Няма лекарства плазма и кислород, има само приказки и хвалби. Ама си го избрахте за 4 път да ви го набие с 200 на простите г у р и.
  • 8 сода

    13 2 Отговор
    Тъпотията е корона тъпотия!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Рошко

    22 2 Отговор
    Трийте трийте, ше дойде ден и за вас ще излезе истината кой ви плаща да подвеждате и плашите хората
  • 11 Славчо

    5 2 Отговор
    Сега почвам аз да управлявам пандемията, по точно моя пигмей Тошко....ще пуснем говедата на вън и да се спасяват
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 PSG FR

    13 0 Отговор
    Хайде стига дрънканици! Има тестове на пазара, купуват се и се ползват. Ако няма, поръчва се от чужбина. Дали да ходя до болницата и да рискувам да се заразя с нещо друго си е мой личен избор!
    А карантинирането го изисквате вие, бялата мафия, на вируса му дреме на...
    Хайде у лево!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Отровната Астра Зенека

    5 0 Отговор
    Не ги щем
  • 16 Лост

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    После се чудят, защо не искат да се карантинират. Ами на треньора на Хебър първия му беше положителен. Той им казва, че е изкарал и ковид преди два месеца, а втория му е отрицателен. Но нямало значение, да си стоял в къщи под карантина и толкоз.
  • 17 глупости

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    ПЛАНдемията се ръководи от Световното сатанинско правителство с главана щаб-квартира в САЩ и ще свърши, когато се замени със следващата ПЛАНдемия, със следващия вирус създаден в съответната военна лаборатория по света, контролирана от сатанистите. ПЛАНдемиите, инжектирането с ГМО ваксини, с частици на HIV вируса, като неразделна част от САРС-КОВ-2 вируса, с информационните РНК платформи на ModeRNA и Пфайзер биотек, с живак и алуминии и всякакви гадости ще продължат до заразяване и поставяне под контрол чрез 5G на цялото подчинено човечество.
    За онези, които не се подчиняват са планирани горещите войни, като предстоящата война на нАТО по команда от САЩ срещу Русия...

    Ще го отвеят нашия Мангъров като сламка на пътя им.
    Все пак излезе смел и достоен човек.