Last news in Fakti

10 Април, 2021 20:20 10 525 117

Севлиевски: Слави да реши дали ще е лидер или шматка

  • мирослав севлиевски-
  • избори-
  • слави трифонов

Въпросът е иска ли Трифонов от суперзвезда да стане политик и от политик да стане държавник

Севлиевски: Слави да реши дали ще е лидер или шматка - 1
Снимка: БГНЕС

Въпросът е иска ли Трифонов от суперзвезда да стане политик и от политик да стане държавник. Иска ли да носи отговорност или да се държи като политическа шматка“. Това заяви Мирослав Севлиевски. пред БТВ.

Според Севлиевски, ако има предсрочни избори БСП ще има отгоре още 100 000 гласа, "Има такъв народ" на Слави няма да събере повече гласове, ДБ и ГЕРБ ще имат повече гласове, ще влязат още Патриотите, а Мая Манолова ще вън. Севлиевски дори е готов да се хване на бас за своята прогноза с Кирил Добрев.

В неделя гласувахме и при малко над 50% избирателна активност подредихме 45-я парламент така: ГЕРБ са първа политическа сила със 75 депутати, втори са "Има такъв народ" с 51 депутати, трета е БСП с 43 народни избраници, следват ДПС с 30, "Демократична България" с 27 и "Изправи се! Мутри вън!" – 14 депутати. Възможно ли е съставянето на кабинет в рамките на новия парламент или вървим към нови избори?

Трудните коалиции в българската политика в „Тази сутрин“ коментираха журналистът Петко Георгиев и Мирослав Севлиевски, който беше министър на енергетиката в кабинета Сакскобурготски.

„Всички очакваха, че ще се образува опашка от желаещи да направят правителство в Банкя, но това не се случи. ГЕРБ са първа парламентарна сила, но не смятам, че в новия парламент едва ли има някой, който иска да направи правителство с тях. Правилно лидерите на партиите, особено Слави Трифонов, на когото вотът възлага големи надежди, са в изчаквателни позиции, за да видят как се оформя съотношението на силите и да вземат своето решение.

Прекалено е спекулативно да кажем дали ще имаме правителство, но факт е, че имаме напълно различна политическа среда, в която ГЕРБ се превърна в токсичния партньор, с когото никой не иска да си играе и тъй като те са с най-голямата тежест ситуацията е трудна за гадаене“, смята Петко Георгиев.


„Големият въпрос е дали Слави Трифонов иска да бъде водач или мажоретка. Политик без думи е като „Шоуто на Слави" без звук. Той днес трябва да покаже дали може да носи отговорност, веднъж към неговото поколение и веднъж към хората, които са гласували за него. Не смятам, че те са глупави или лоши, а че искат промяна. За него са гласували хора, които искат промяна. Само Слави Трифонов може да излъчи кабинет, който към този момент да бъде подкрепен от 240 депутати. Въпросът е иска ли Трифонов от суперзвезда да стане политик и от политик да стане държавник. Иска ли да носи отговорност или да се държи като политическа шматка“, заяви Мирослав Севлиевски.

Според Петков „Има такъв народ“ няма да сформира правителство, защото няма мнозинство и защото ще се окаже „заложник на гласовете на ГЕРБ и ДПС, на Борисов и Доган“, а цялата им програма е пълна с неща като съдебна реформа и електронно гласуване, които тези две партии не искат да позволят“. Слави иска демутризация на МВР, иска дистанционно гласуване, как този човек утре ще каже: Аз се прегръщам с ДПС и ГЕРБ, защото съм национално отговорен, няма как да стане.

"Трифонов и Борисов са приятели, познават се добре и всички са свикнали с техния изказ", заяви Севлиевски по повод предложението на Бойко Борисов да даде 10 дежурни депутати на Слави Трифонов, за да сформира правителство.

Петко Димитров не се съгласи с тази теза.

Според Севлиевски, ако има предсрочни избори БСП ще има отгоре още 100 000 гласа, "Има такъв народ" на Слави няма да събере повече гласове, ДБ и ГЕРБ ще имат повече гласове, ще влязат още Патриотите, а Мая Манолова ще вън. Севлиевски дори е готов да се хване на бас за своята прогноза с Кирил Добрев.

Царят вкара България в ЕС и НАТО. Пожелавам на Трифонов да реши проблема с пандемията у нас, заключи Мирослав Севлиевски.

По-късно Севлиевски написа във Фейсбук: "Стискам палци на Слави. Иначе политика без думи е като шоу без звук. Виждаш само балета.
И още тайно гласуване за кабинет препоръчвам".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВМРО БНД

    27 111 Отговор
    Нови избори, за да можем ние воеводите да заемем нашето място в парламента и да подкрепим едно национално, патриотично правителство с премиер г-н Борисов!

    Коментиран от #12, #47, #60, #80, #103

  • 2 Демократична България

    34 11 Отговор
    Безобразие за децата! Всички деца заслужават да са в училище! Знания не се получават за кратък период! А 6 клас отново прецакани! Те са онлайн цяла година...добре, че догодина са 7 клас и ще бъдат НАЙ-НАКРАЯ приоритет. Тогава ще научат целия материал за матура и ще си припомнят, че са ученици! "УМНИЧКИ" СА НИ, ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ!!!!
  • 3 Някой

    72 60 Отговор
    Тази чалга никога не може да бъде лидер!Той е еднодневка!
  • 4 jeevs

    47 7 Отговор
    цървул!
  • 5 факт

    37 38 Отговор
    ПРЕДИ ТОВА ЛУСТРАЦИЯ БСП У КАНАВКАТА!

    Коментиран от #14, #29

  • 6 Абе

    23 6 Отговор
    Когато му дойде времето. Каквото и да реши .
  • 7 Майна

    63 13 Отговор
    КОЯ Е ТАЯ ШМАТКА, ДЕТО ХВЪРЛЯ ТАКИВА ОБВИНЕНИЯ?

    Коментиран от #22, #102

  • 8 РЪМПЕЗИ

    71 28 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТЪТ КАЗАЛ, ЧЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО..СЛЕД 24 ЧАСА БАРЦЕЛОНСКИ ЩЕ Е С БЕЛЕЗНИЦИ...ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ И КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО В ЧЕКМЕДЖЕТО...

    Коментиран от #56

  • 9 Некой си

    14 1 Отговор
    Росенчо, тва не е форум.
  • 10 потребител

    60 6 Отговор
    Този царедворски гнуснавец и той изпълзя от торището,акъл да дава!

    Коментиран от #44

  • 11 Чичо

    41 3 Отговор
    Тебе те помним с разни раздори при Царя заедно с оня с тецовете и направихте куп бели в енергетиката, виж ся нови избори горе долу същото разпределение божков вътре хажиментю и шкембевойвода вън

    Коментиран от #23

  • 12 Брендица

    43 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВМРО БНД":

    Смешници сте! Ако бяхте войводи, щяхте да имате гласове от РСМакедония.. Уууу

    Коментиран от #40, #59

  • 13 бечев

    19 32 Отговор
    Нищо не става от тази учиндолска сакатлъръ.Борисов го е подкупил вече,или смъртно го е заплашил.
  • 14 фактически

    38 17 Отговор

    До коментар #5 от "факт":

    90% от герберастите в канала.
  • 15 Омис

    45 1 Отговор
    Ти от къде изпълзя и в качеството си на какъв даваш акъл и оценки на другите?
  • 16 розово

    11 15 Отговор
    Лидера е в сарая Царя Станишев Орешарски Борисов сега Слави са шматки.
  • 17 Последния Софиянец

    16 31 Отговор
    БСП , ДПС и ГЕРБ играха заедно на изборите.ЦИК и Мишо Константинов направиха БСП от 10 процента на 15 процента.Затова ги е страх от честни избори организирани от Румен Радев.

    Коментиран от #46

  • 18 смерш

    29 17 Отговор
    Да си спомним какво му беше поведението и излъчването на Трифонов когато преди време пишман генерала реши да му откликне на предизвикателството и се яви на интервю "на диванчето"!
    Изглеждаше твърде свит,да не кажа уплашен и не зададе нито един сериозен и предизвикателен въпрос,а пишман генерала прояви присъщото си дебелоочие!
    Дали и сега не е в подобна ситуация"новия политик"?
  • 19 Киро

    41 17 Отговор
    Абе от къде ги копаете тези инфантилни нафталини, оставете Трифонов на мира, умирате от злоба. Когато трябва да говори и му връчат мандат ще говори.

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Брендица

    16 18 Отговор

    До коментар #11 от "Чичо":

    Не съвсем. Ако ги е страх сега да направят Правителство, г-н Божков ще бие и ГЕРБ при нови избори..

    Коментиран от #28

  • 24 Ако изобщо

    10 11 Отговор

    До коментар #19 от "Киро":

    Оцелее след ковид 19.тест 10 дни уууу
  • 25 5289

    11 2 Отговор
    Публикувано във факти: В неделя гласувахме и при малко над 50% избирателна активност" - А бе, вие глухи ли сте, неграмотни ли сте, или сте 0лиг0френи?
  • 26 324

    20 4 Отговор
    Поредният за затвора с "умни" разсъждения. Откъде ги копате тези бе? Те отдавна са на гро..... то. Може и умрелите политици да изкопате и те да дадат акъл
  • 27 gEPP

    24 4 Отговор
    Айдее, и този шут се изказа. Май Кошлуков му е дал опорка да ляля...
  • 28 Божан

    3 2 Отговор

    До коментар #23 от "Брендица":

    Може ама в др. Живот.

    Коментиран от #38

  • 29 МДА

    13 13 Отговор

    До коментар #5 от "факт":

    ЛУСТРАЦИЯ И ЗА БСП И ЗА ГЕРБ. ТЕ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.
  • 30 стоян георгиев

    21 21 Отговор
    голям цирк.борисов победи с 24 депутата пред трифонов,а обявяват трифонов за някакъв победител.завалията вижда в къв капан го хванаха и сега се чуди дали да въобще да оздравява от коронавируса!борисов ,демократична българия и дпс да си правят правителство и да се свършва.и без това доган и борисов ще управляват поне да е без люзии!севлиевски и компанията също са били в кюпа на борисов ,така че няма драми.
  • 31 точно този

    25 0 Отговор
    ли се намери да говори за шматки. Помнин новото време и министърчете на енергетиката. Дали е минало давностния срок?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Да питам

    15 1 Отговор
    Ти защо се обаждаш от коневръза? Или пак ти се докраде и извади шпаклата? Де, гиди нищожество с претенции за "общественик". *айно!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Истината

    10 7 Отговор
    За сега се държи като шматка.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Брендица

    10 9 Отговор

    До коментар #28 от "Божан":

    В тоя Живот!!! Всички ще се провалят.. Ако пак седне ГЕРБ ще стане война, защото ще се вдигне и бизнесът този път. Бърборко ще му спрат кранчето от ЕС и е умрял отвсякъде. Той не може да управлява и развива, а само краде. Не четеш ли ,а колко по-малко "раазминавания" в държави от ЕС връщат средства. 12 години, а?

    Коментиран от #42, #45

  • 39 gEPP

    10 5 Отговор
    Интересно, никой от герб придворните не беше използвал досега думите "политическа шматка" за който и да е опонент. Плюенето срещу вятъра или сравнението със себе си не доведе герб до нищо добро...
  • 40 Бреница

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Брендица":

    Белослатинско село 🙊🙊🙊селянино, село мълчи

    Коментиран от #54

  • 41 Грух

    15 3 Отговор
    На Българите дори не им пука кой ще ги управлява.Общините са се превърнали във феодални владения почти неконтролируеми от централната власт стига да осигуряват необходимият брой гласове когато трябва.Като казва народа:Бог високо,Цар далеко.
  • 42 Ти дане

    6 5 Отговор

    До коментар #38 от "Брендица":

    Си от платените протести??? Нещо за Божков драпаш. Да не пишеш ☕с бат Ценко от Галиче 😉

    Коментиран от #49

  • 43 Тоя анонимник

    9 4 Отговор
    Е много тъп, на следващите избори Курнелия ще има със 100 000 по - малко......

    Коментиран от #106

  • 44 Аре изчезни, боклук!

    17 1 Отговор

    До коментар #10 от "потребител":

    Товар лумпенът, който заедно с кривото Куне затвориха първите блокове на АЕЦ Козлодуй, при положение, че можеха да работят още 15-20 години. Иначе казано, този тип е един от разсипниците на енергетиката.
  • 45 Блиц

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Брендица":

    Мислех че си по умен но северозапад сте кухи

    Коментиран от #51

  • 46 КО КО РЕЧИ

    3 5 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    КАКВО Е това„руменрадев”??
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    Само това е ясно...от homosapiens за 30 години станахме simia muskulus/маймуни с мускули/.........Просто ефект на ,,растежа,,!!!!!!!!...Ако залагахме на РАЗВИТИЕТО,/НЯМА КАК ДА НИ ПОЗВОЛИ НОВИЯТ БРАТ!!!!/....сега щяхме да имаме ДРУГА ТЕМА А РАЗГОВОР.!!!!!!ЖАЛКО.
  • 49 Брендица

    4 9 Отговор

    До коментар #42 от "Ти дане":

    Не съм нито платена протестърка, нито платена тук за коментари. Мисля реално! Един представител на бизнеса се яви на избори и не е 1-ви, защото има прости хора. Бизнесът, икономиката и селското стопанство са двигателя на Държавата! Какви партии се пръкнаха? Същите като тези които са ни познати. Посочи ми колко бизнес структури са създали от 1989, които да работят в полза ба народа и развитието на България? Всичко е сбъркано, затова и живеем зле. Не партиите, а Бизнесът трябва да е водещ!!! Задача на държавните администрации е да създадат усовия за нормален живот на всеки български гражданин. Честен бизнес не зная да има. Има основно 2 типа хора едни мигат само да крадат нещо наготово, защото нямат достатъчно ум да създадат. Умните хора създават и разширяват, следователно и печелят добре. Г-н Бижков за мен е от умните..

    Коментиран от #61

  • 50 Миро Севлиевски??

    6 0 Отговор
    Този трябва да е от Енергийната Мафия!!
  • 51 Брендица

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Блиц":

    Бъркаш ме с някого. Живея около София. Северозапад не ми е хич познат..
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Фактъ

    10 0 Отговор
    Поредният НДСВ галфон . Бегай у лево бе , крадец .
  • 54 Брендица

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Бреница":

    Там даже не съм и ходила..
  • 55 БКП вечна дружба

    1 3 Отговор
    БКП отново победи. ГЕРБ+БСП+Д(п)С = 148 депутата. Гешев и мафията може да спят спокойно, няма как създателите им да се обърнат срещу тях. Московските бандити също са спокойни - данък русия ще продължи да се плаща ! ДС агентите също ликуват - няма да има лустрация ... Затова избори докато БКП не се стопи до санитарния минимум !
  • 56 Радев

    11 13 Отговор

    До коментар #8 от "РЪМПЕЗИ":

    Пич няма какво да доказва а Радев да докаже как уреди сегашната си жена на работа и как искаше да закупи грипните за да докопа огромната комисионна по смешен президент в новата си история България не е имала за 4 г два пъти е излязал зад граница на дипломатически срещи другото време само разправий с Бойко дори не му знаят името по европа
  • 57 Биби Кинг

    6 1 Отговор
    И лидер да стане па че е шматка! Ма па жипа и охраната че са мо бесплатни!
  • 58 Българин

    3 7 Отговор
    5 ДЕНА УМРЯ ОТ СТРАХ
    ОРЕШАРСКИ 2
  • 59 Чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Брендица":

    Те имат бре от Влашка Македония Русенско

    Коментиран от #62

  • 60 Пловдивско

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "ВМРО БНД":

    Кои са войводите-Сиди,Контрера,Ернестина,Слабаков,Джамбазки----къде са идеалистите и смелите,дето Каракачанов ги изхвърли от .ВМРО,защото усетиха че е МВРО.Както се вижда----това ВМРО прилича на шоу .....
  • 61 оня с коня

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "Брендица":

    а ти е...а и бизнесите кой щеше да е великия божков без тая клика супер бизнесмен ?

    Коментиран от #64

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Брендица

    1 4 Отговор

    До коментар #61 от "оня с коня":

    Абе знае как - направил! И от никой, станал някой.. Не разбирам въпросът ти, защото реално Божков не парадира, както правят някои други "полезни изкопаеми"

    Коментиран от #84

  • 65 Решението

    7 16 Отговор
    Слави Трифонов, ако не иска безславно да се провали с гръм и трясък, единственото му разумно решение е да се коалира с Бойко и да ползва опита на ГЕРБ за да остане за дълго в политиката...!!!!
  • 66 дявола

    9 0 Отговор
    Да седнеш на такъв стол си иска много здрави гащи иначе има много тръни и бодили на него и не е за случайни Г...ВЕ
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 оня с коня

    6 2 Отговор

    До коментар #67 от "Брендица":

    и какво точно е направил да сте щастливи с билетчетата или....аааааааааааа забравих и данъци не плащал безценно ............или на толупа плащал ми случайност не мисля

    Коментиран от #82

  • 69 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Я-а-а, Миро-ченгето и той цъфна...

    Коментиран от #70

  • 70 оня с коня

    5 2 Отговор

    До коментар #69 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    мен ме кефи как ИТН им го слага ....................
  • 71 наблюдаващ

    6 0 Отговор
    И тая подлога се изказа неподготвена и затвърди мнението на хората за него!
  • 72 РЕАЛНО

    4 3 Отговор
    ШМАТКА Е РЕАЛНОТО.
  • 73 ТОКУ ЩО ! ИЗВЪНРЕДНО !

    9 1 Отговор
    Кьовеши пристига в София !
  • 74 ПОМПЕЙ

    5 2 Отговор
    Гербавите си лаят,щото виждат КРАЯТ !
    Най добре е да си траят,да не видят КОЛАЯТ !
  • 75 Миновач

    6 6 Отговор
    Слави в момента е като дете дали му заредена пушка.върти я натам насам и не знае какво да прави .Ами ако гръмне ?????
  • 76 попинчо

    5 1 Отговор
    още един компрометиран глист се изказва.
  • 77 вгв

    6 1 Отговор
    А не давайте акъл на Слави Трифонов , а следвайте законите!!!
  • 78 ФАЕ

    4 6 Отговор
    Славчо от магурата си беше чалгар и ще си остане такъв.
  • 79 paul61

    4 0 Отговор
    Чета - Слави бил б капан, не можел да носи отговорност , Севлиевски се хващал на бас и т.н.т. Всъщност е просто -свиква се паламента -Слави вкарва десетина закона -за изборите,за машинното и дистанционно гласуване ,за субсидиите, за съдебния съвет -има и ги в прогамата-гласуват се ако го поддържат другите партии -има правителство , ако не за каква поддръжка говорим -значи нови избори .Просто ще видим пддръжката дали е действителна.След това
    сигурен съм Слави ще е със 150 депутата -просто трябва да ги тества -писано е ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
  • 80 Още малко ви остана

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВМРО БНД":

    Свърши тая, шматки
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Брендица

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "оня с коня":

    Ами направи си и ти лотария?! Хващаш се за някакви думи на някого си, някъде си.. Съмнявам се, че това е само бизнесът му. Не искам и да зная, негова си работа.. Писах, че е мислещ, умен човек. Няма да споря, пиши си каквото искаш. Човек когато харесва да живее в заблуда, няма какво да му помогне. Така са ме учили мен някога..
  • 83 Дядо Маркс

    2 0 Отговор
    Севлиевски е напълно прав! Тая дърта лисица разбира от тия работи.
  • 84 оня с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Брендица":

    Я сподели че ми стана интересно плс..

    Коментиран от #87, #88

  • 85 Павел Пенев

    2 3 Отговор
    Той отдавна знае че е шматка.
  • 86 sbs

    2 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Севлиевски: Слави да реши дали ще е лидер или шматка
    АМИ ТОЙ ЗАВАЛИЙКАТА ИМАЛ --КУКУВИД-- А КУКУВИДА --СПОРЕД МЕДИЦИТЕ ДАВАЛ МНОГО И НАЙ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ---ПРИ НЕГО СЕ ЯВЯВА С ПРАВО НА ИЗБОР
  • 87 Брендица

    3 2 Отговор

    До коментар #84 от "оня с коня":

    Няма какво да споделя? Правя коментара си така, както са моите наблюдения. Не го познавам лично..

    Коментиран от #95

  • 88 оня с коня

    0 3 Отговор

    До коментар #84 от "оня с коня":

    Бизнес в бг без да лижеш д та няма или ти си на марс?/

    Коментиран от #89

  • 89 оня с коня

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "оня с коня":

    И веднага отговарям затвориха ме и лев не са ми дали но от тук нататък и аз няма и не съм само аз разказаха играта на малките фирми тея великите...
  • 90 Gost

    4 0 Отговор
    От къде те изровиха пък тебе, бе?!? Кой беше ти??? Някакъв си в някакво си еднодневно правителство дошло с лъжа на власт да оправи България за 800 дни!!!! Помниш ли лъжецо? А, мадридския лъжец помниш ли?

    Коментиран от #91

  • 91 оня с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "Gost":

    Платени са
  • 92 DuXGRB

    4 0 Отговор
    Тези фалшиви герб шлагери нямат край по всички медии, но хората не са идиоти да им се връзват. Видяхме огромния срив на герб за последно, последван от страх и атака по опозициите. Най-вероятно ще има отцепници и приятелски огън съвсем скоро.

    Коментиран от #94, #104

  • 93 ЕТ ГЕРБ

    2 0 Отговор
    Задачка закачка за картоиграчи гербачи...
    Цецо Конецо ходел 13 пъти в казино ЦИК да играе покер и винаги печелел джакпота на масата но играел с чужди пари и печалбата оставала за Началника му...
    Цецо решил че е голем играч и отишъл в казиното с негови пари. На последното раздаване заложил 1 000 000 но успял да вземе само 1 ръка
    в) Колко пари е давал Началника на Цецо за да може да печели всеки път джакпота в казиното?
    Съставител:
    Цацарка Гешева
  • 94 оня с коня

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "DuXGRB":

    Най-малкото (чалгаря) не влиза в интриги и е праилен ход да всички очакваха да се (хлъзнат) като мутри вън ноооо

    Коментиран от #98

  • 95 оня с коня

    2 1 Отговор

    До коментар #87 от "Брендица":

    ти чесно ли направи си ти не мога и никой който не на ти с мутрите не може в момента и лизача от ефбет не плаща чети образовай се не е лошо..................

    Коментиран от #100

  • 96 123456

    0 0 Отговор
    Де да беше въпрос на решение!
  • 97 Пловдив

    2 0 Отговор
    Този Севлиевски има същия махленски език, като на банкялийския тъпак! Всички тия нещастници, защо не си седят по селата и паланките, от които са изпълзяли, за да си пийват пърцуцата в хоремаците, вместо да ни занимават с малоумщините си?!?
  • 98 DuXGRB

    1 0 Отговор

    До коментар #94 от "оня с коня":

    Кажи де, не си трай. Какво "но"? Всички герб медии лялят едно и също - разцепление намсикъде си. Не стана,и няма да е по опорките на герб. Хората в България не са идиоти, не са крепостни селяни и не са придворни тъпаци. Искат промяна и най-вероятно ще се случи съвсем скоро. Жив и здрав!
  • 99 Аз Негодника

    1 0 Отговор
    БСП със 100 хиляди гласа ОТГОРЕ.!!! Кмета на ПЕРНИК се изказа,срещу лидера си Корнелия...Като се има в предвид че МИНЬОРСКИЯ град.Е традиционо ЧЕРВЕН...И факта че ПЕРНИК силно подържа КМЕТА си...По скоро ще са в МИНУС 100 хиляди гласа...Перник, е с горедолу толкова население.
  • 100 Брендица

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "оня с коня":

    Пропуснах може би шанса си 2004, разколебах се. Беше мнооого изкушаваща оферта (вкл.гр.брак) и това ме спря. "Много хубаво не е на хубаво" казват мъдрите хора. Сега можеше и да не ти пиша тук, кой знае? Иначе чета достатъчно, за да съм наясно след като осмисля прочетеното..
  • 101 Абе Стойчев,

    1 0 Отговор
    Веднъж пишеш Петко Георгиев, веднъж пишеш Петков, трети път пишеш Петко Димитров... За един и същ човек ли става въпрос или за трима различни?!?
  • 102 Шоуто на баламите

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Майна":

    Че ти пък кой си?
  • 103 Антимафия

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВМРО БНД":

    Севлиевски да не мисли,
    че сме забравили как се нагуши ,
    с нащите милиони от" Царския Гурбет"?,
    Я да каже, от какво се препитава 10 години?

    Тръгнал бандита Севлиевски, да дава акъл?

    Путин казва, първо се вижте,
    вие кои сте и после критикувайте?
  • 104 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "DuXGRB":

    Какъв срив бе пич26%на 17% ,я слезте на земята малко ,и вече колите и бесите,май ще трябва още хляб да ядете докато стигнете първите,успокойте топката че нещо много насериозно сте се взели,на следващи избори сте аут,щото много неурентирани ви повярваха,ама тя птичката каца веднъж на рамото и в този случай май отлита....,
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 А пък

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Тоя анонимник":

    Манолова и Дончева са АУТ.
  • 107 Слави-лидер

    0 0 Отговор
    На шматките.9246
  • 108 7777

    2 0 Отговор
    Севлиевски лесно е като някой друг свърши работата, вие само да джавкате. Всички партии от статуквото искате да се състави правителство на Слави и щели да го подкрепят. Залагат капан. Точно пък Слави трудно ще падне в капана.
  • 109 Севлиевски

    3 0 Отговор
    Излезе, от политиката, като горд собственик, на хотел, в Ахеолой. Не всички са късопаметни! Всички тежки бизнесмени, забогатяха, на входа и изхода, на държавата.
  • 110 ПАТРИОТ

    1 0 Отговор
    Абсолютно всички без изключение ама наистина БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ които до сега сте били във властта прогнозирате разпад на партията на Трифонов, политическа немощ, страх, липса на опит в голямата политика неграмотнотс, чалгарство и т.н.Абе уважаеми я се погледнете АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВКУПОМ.Вие да не би да сте се родили политици, да са ви кърмили с биберон -НАРОДНО СЪБРАНИЕ и да са ви повивали в пелени НАРОДНО СЪБРАНИЕ.Та точно заради "ОПИТНИТЕ КАТО ВАС ПОЛИТИЦИ"я докарахме до това дередже.А сега най-учтиво Ви моля, спрете с политическите заклинания и политическото шаманство, ние си избрахме кой да ни управлява, а Вие вече 30 години водите тази държава бавно и полека към унищожение.Думата Ви е отнета - ТИШИНА МОЛЯ.
  • 111 ПауЛ61No.2

    0 0 Отговор
    от Паул61: Чета - Слави бил б капан, не можел да носи отговорност , Севлиевски се хващал на бас и т.н.т. Всъщност е просто -свиква се паламента -Слави вкарва десетина закона -за изборите,за машинното и дистанционно гласуване ,за субсидиите, за съдебния съвет -има и ги в прогамата-гласуват се ако го поддържат другите партии -има правителство , ако не за каква поддръжка говорим -значи нови избори .Просто ще видим пддръжката дали е действителна.След това сигурен съм Слави ще е със 150 депутата -просто трябва да ги тества -писано е ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
  • 112 ПауЛ61No.2

    0 0 Отговор
    от Паул61: Чета - Слави бил б капан, не можел да носи отговорност , Севлиевски се хващал на бас и т.н.т. Всъщност е просто -свиква се паламента -Слави вкарва десетина закона -за изборите,за машинното и дистанционно гласуване ,за субсидиите, за съдебния съвет -има и ги в прогамата-гласуват се ако го поддържат другите партии -има правителство , ако не за каква поддръжка говорим -значи нови избори .Просто ще видим пддръжката дали е действителна.След това сигурен съм Слави ще е със 150 депутата -просто трябва да ги тества -писано е ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
  • 113 ПауЛ61No.2

    0 0 Отговор
    от Паул61: Чета - Слави бил б капан, не можел да носи отговорност , Севлиевски се хващал на бас и т.н.т. Всъщност е просто -свиква се паламента -Слави вкарва десетина закона -за изборите,за машинното и дистанционно гласуване ,за субсидиите, за съдебния съвет -има и ги в прогамата-гласуват се ако го поддържат другите партии -има правителство , ако не за каква поддръжка говорим -значи нови избори .Просто ще видим пддръжката дали е действителна.След това сигурен съм Слави ще е със 150 депутата -просто трябва да ги тества -писано е ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
  • 114 ПауЛ61No2

    0 0 Отговор
    от Паул61: Чета - Слави бил б капан, не можел да носи отговорност , Севлиевски се хващал на бас и т.н.т. Всъщност е просто -свиква се паламента -Слави вкарва десетина закона -за изборите,за машинното и дистанционно гласуване ,за субсидиите, за съдебния съвет -има и ги в прогамата-гласуват се ако го поддържат другите партии -има правителство , ако не за каква поддръжка говорим -значи нови избори .Просто ще видим пддръжката дали е действителна.След това сигурен съм Слави ще е със 150 депутата -просто трябва да ги тества -писано е ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
  • 115 ПауЛ61No2

    0 0 Отговор
    от Паул61 Чета - Слави бил б капан, не можел да носи отговорност , Севлиевски се хващал на бас и т.н.т. Всъщност е просто -свиква се паламента -Слави вкарва десетина закона -за изборите,за машинното и дистанционно гласуване ,за субсидиите, за съдебния съвет -има и ги в прогамата-гласуват се ако го поддържат другите партии -има правителство , ако не за каква поддръжка говорим -значи нови избори .Просто ще видим пддръжката дали е действителна.След това сигурен съм Слави ще е със 150 депутата -просто трябва да ги тества -писано е ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
  • 116 ФАКТ

    0 0 Отговор
    ,,СЛАВИ НЕ ИСКА ДА Е ЛИДЕР НА ПАРТИЯТА ЗАЩОТО ТОЙ НЕ Е ПОЛИТИК..ЗАТОВА ЧОВЕКА СЪБИРА МЛАДИ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА..КОИТО ДА СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ ИМЕННО НА ОНЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО С ЦЕЛ СМЯНА НА ТЕЗИ ДО СЕГАШНИТЕ..И МИСЛЯ ЧЕ СЛАВИ ЗА МОМЕНТА СИ ПРАВИ ТОЧНО КАКВОТО ТРЯБВА ИМА СИ ЗАКОНИ..КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПАЗЕНИ..ВИЕ ИСКАТЕ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОЧНЕ ДА РАЗПОРЕЖДА...САМО ЧЕ ТОЙ НЯМА КАК ДА РАЗПОРЕЖДА КАТО ПЪРВО МАНДАТА СЕ ДАВА НА ГЕРБ..И АКО ТЕ НЕ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ТОГАВА ЩЕ СЕ ДАДЕ НА СЛАВИ..НО ЕДВА ЛИ И СЛАВИ ЩЕ СЪЗДАВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО В СИТУАЦИЯТА...НИКОЯ ПАРТИЯ НИТО ГЕРБ НИТО СЛАВИ МОЖЕ ДА СЪСТАВИ ЧИТАВО ПРАВИТЕЛСТВО..ТАКА ЧЕ..ЯВНО ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ И ТОГАВА ВЕЧЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ СИТУАЦИЯТА ЩЕ СЕ МИСЛИ КОЙ НА КЪДЕ ДА ХВАНЕ ...НО ЗА МЕН НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ ОКОЛО БОРИСОВ..И СЛАВИ..ЕДИНИЯТ СИМВОЛ НА ДО СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ..ДРУГИЯТ ЗА ПРОМЯНА..АКО ПАК СЕ ГЛАСУВА ЗА РАЗЛИЧНИ ДРЕБНИ ПАРТИЙКИ ПАК ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО..И ПАК НИЩО..ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ НАРОДА НАИСТИНА НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА..А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ..ЗА НАС И КАТО НАРОД И КАТО ДЪРЖАВА....НО ЛИЧНО СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ШАНС И ПАРТИЯТА НА СЛАВИ..ПОНЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРЕДЛОЖИ...И АКО НЕЩАТА ПОТРЪГНАТ НА ОЩЕ ПО ДОБРЕ..ПО ДОБРЕ ЗА НАРОДА..АКО НЕ ПОТРЪГНАТ..ГЕРБ Е НАСРЕЩА..НО НЕКА ПЪРВО СЕ ДАДЕ ШАНС НА СЛАВИ...И ДА НЕ ГО ПЛЮЕМ ПРЕДИ ДА Е НАПРАВИЛ КАКВОТО И ДА Е..:)..ТОЙ ЗА МОМЕНТА НЕ Е НИТО МИНИСТЪР НИТО Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЛОШО ИЛИ ДОБРО ЗА ДЪРЖАВАТА А ВИЕ ВЕЧЕ ГО КРИТИКУВАТЕ..
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове