15 Май, 2021 20:20 6 121 142

Радев: Време е да се освободим от усещането, че има незаменими на власт

  • румен радев-
  • руня-
  • бойко борисов

В първите дни на работа на служебния кабинет започва да се връща държавността в България, каза президентът

Радев: Време е да се освободим от усещането, че има незаменими на власт - 1

Време е да освободим България от усещането, че има незаменими хора, на които властта по право им принадлежи и те са се сраснали със столовете. Това заяви президентът Румен Радев в село Руня в отговор на журналистически въпроси за смяната на кадри на управленски нива в изпълнителната власт.

Държавният глава заяви, че при управлението си Бойко Борисов е осъществил „погром на цялата администрация, на службите за сигурност“, като стотици, хиляди хора са били изхвърлени, за да бъдат назначени други. „Миналата година само в ДАНС над 50 човека бяха освободени. Тогава трябваше да се задават тези въпроси“, заяви Румен Радев.

Помолен да даде оценка на първите дни работа на служебното правителство, президентът посочи, че „започва да се връща държавността в България“, а това е най-важната задача пред министрите. „Българите трябва да бъдат убедени, че има укрепване на държавността, че се връща нормалността. Два месеца са прекалено малък период, за да се направят съществени неща, но аз съм убеден, че хората, които са в този кабинет, ще направят всичко възможно българите да го усетят“, допълни държавният глава.

Служебният кабинет е длъжен там, където може, да даде светлина за начина, по който се е управлявала България, заяви държавният глава в отговор на въпрос дали служебното правителство ще вземе отношение към сигналите, постъпили в т.нар. Комисия по ревизия в 45-ото Народно събрание. „Трябва да уточним понятието "ревизия" - това е законово установена процедура с ясна методология. За два месеца е абсолютно наивно да мислим, че може да се направи ревизия за 10 години управление“, посочи още Румен Радев, но допълни, че „всички случаи, при които бъдат установени нарушения на закона и корупционни практики, трябва да бъдат и показани, и пресечени“.

„Внезапният напън на господин Ананиев да се пише на герой, който с тялото си брани шефовете на агенциите от уволнение, е повече от комичен“. Така президентът отговори на въпрос за твърденията на Кирил Ананиев, които той направи вчера. „Всеки паметник е свидетел на своето време. Аз съм против премахването на паметници“, каза Румен Радев, помолен за коментар на исканията за демонтиране на Паметника на съветската армия в София.

Държавният глава Румен Радев е в село Руня, където участва в церемонията по откриване и освещаване на паметника на загиналите жители на селото във войните на България. По-късно днес, в Дряновския манастир, президентът ще участва в тържествената церемония по случай 145 години от Априлската епопея.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 77 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    27 99 Отговор
    Бойко и Путин са незаменими !

    Коментиран от #44, #69, #105

  • 2 Дъртият ✖✖✖✖1️⃣8️⃣✖✖✖✖

    139 33 Отговор
    Аз и жената и децата и шуреят и братовчеда и жената на братовчеда и балдъзата и мъжът на балдъзата и тъста и тъщата и гаджето на дъщерята ще гласуваме за Румен Радев президент втори мандат.

    Коментиран от #111

  • 3 Ъхъъ

    148 24 Отговор
    Борисов си пусна електората да мародерства и прави безобразия !!!!!
    Което доказва, че ГЕРБ е ромска партия / мафиотска !!!

    Коментиран от #90, #99

  • 4 Ха сега

    150 31 Отговор
    Браво Президенте!

    Коментиран от #10, #117, #124

  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    29 120 Отговор
    Цeлтa бeшe, чрeз прoвoкaции oт „прoтecтирaщитe“ дa ce прeдизвикa въвeждaнe нa вoeннo пoлoжeниe oт пРEЗИДEНТA. Плaн "A" нe cрaбoти, прeминaха към плaн "Б"...Нe e cлучaйнo , чe 45 НC бe eдин фaрc.

    Коментиран от #29, #57

  • 6 Дъртият ◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾◾

    133 34 Отговор
    Мачкай Румене ‼ Мачкай наборе ‼

    Коментиран от #71

  • 7 Фатих

    151 7 Отговор
    Всички КАЛИНКИ от видът “млади, умни и красиви” без 10г трудов стаж ,а на висше управленско ниво, командващи хора с 30 год опит ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ!!

    Коментиран от #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дива свиня

    132 29 Отговор
    Мачкайте г-н Президент! С вас сме.

    Коментиран от #119, #125

  • 10 Милен

    45 130 Отговор

    До коментар #4 от "Ха сега":

    Какъв президент, кукла на конци!!!

    Коментиран от #120, #126

  • 11 !!!?

    40 127 Отговор
    Време е да изчегъртаме Фигуранта от Президентството - твърде много поразии вече направи !!!?

    Коментиран от #21

  • 12 Пълната

    120 27 Отговор
    Победа за народа и ген. Радев над Мутрите вече е реалност! Евалла за разума на Слави Трифонов и Има Такъв Нарид.. Победа скоро!... Нека премахнем Мутро-тумора!
  • 13 Доволен от вота

    119 13 Отговор
    Ами да, незаменими няма, чегъртане му е майката. По смело господин Радев. Хайде време е, областните началници на полицията, след туй областните управители, и да не забравяме СЕМ и Кошлуков.
  • 14 Пучо Капучо

    80 12 Отговор
    Бе то хубу да се освободим от уж незаменимите, ама нещо за разследвания, съд, присъдки, кауш, няма ли? Все пак, тия "незаменимите" бая зулуми направиха, и то на едро.

    Коментиран от #88

  • 15 Младеж

    96 17 Отговор
    Ще гласувам за Вас, г-н Радев. Бъдете здрав

    Коментиран от #33, #116

  • 16 ЕХАА

    26 101 Отговор
    ЕДИН ПЪТ ДА КАЖЕШ ВЕРНО НЕЩО ....ФИГУРАНТЕ , ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОСВОБОДИМ......ОТ ТЕБ! И ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА ЕСЕН .....ЗНАЕШ ЛИ ДА ФЪРЧИШ......АКО НЕ ЗНАЕШ , НАУЧИ СЕ ! ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ТРЯБВА !!!

    Коментиран от #92

  • 17 Черен гарван

    75 5 Отговор
    Съд, присъда и затвор. Чак тогава ще сме спокойни
  • 18 Селяк

    89 16 Отговор
    Президентът на народа! Браво

    Коментиран от #24, #64

  • 19 ВЕРНО БЕ

    21 60 Отговор

    До коментар #7 от "Фатих":

    Да бъдат уволнени всички КУЛТУРИСТИ - ПАРАШУТИСТИ от новите назначени !!
  • 20 Решетников

    26 44 Отговор
    Точно изказване на прецедента колко хубаво се е визирал
  • 21 Хахаха

    21 73 Отговор

    До коментар #11 от "!!!?":

    Споко, идва му времето. Нека сега се наиграе с предизборната "Анти Герб" кампания която води вече цял мандат. Пък после на президентските избори ще си получи заслуженото.
  • 22 Историк

    86 18 Отговор
    Румен Радев е единственият съвременен политик и държавник, мислещ за страната и народа си. В недалечната история такъв е бил Атанас Буров, починал на днешния ден преди 67години.
  • 23 Сойка песнопойка

    75 9 Отговор
    Само на пред и нагоре. Хунтата и Бочко на съд и присъда. С Вас сме
  • 24 Неееееее

    20 67 Отговор

    До коментар #18 от "Селяк":

    Той е подстрекател МЕТЕЖНИК , подлежи на СЪД! Наруши конституцията !

    Коментиран от #32, #72

  • 25 Няма да има прошка!

    74 11 Отговор
    Най-големият кошмар на герб и всички бандити около тях се сбъдна в лицето на Радев!
  • 26 Реалист

    68 5 Отговор
    До всички калинки и лапачи, скоро ще сте безработни!
  • 27 44444

    16 53 Отговор
    Муньос президент,Муньос президент,трала ла трала ла
  • 28 Сърп и чук

    73 15 Отговор
    Само до преди година бе сам срещу цялата мафия! Сам през годините срещу мутрите, овладели всичко в държавата, парите, външна подкрепа - всичко. Тогава си казах, че само здравите нерви на пилот изтребител могат да му помогнат. Изтърпя, не повиши тон никога и най после мутрите са в нокдаун. Останалото зависи най вече от вас.

    Коментиран от #45, #49, #67

  • 29 Антимафия

    26 7 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Винаги ще се намери,
    някой като теб ,
    да се из-ка на метеното?
  • 30 Я па тоА

    13 49 Отговор
    Не стана ясно кога комунруснаците спечелиха избори та се разпореждат като управляващи.... имате задача да поддържате държавата до избори... после ще видим...огладнели азиатски песове...
  • 31 ОСТАВКА

    22 57 Отговор
    НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !
  • 32 Тиляк

    55 10 Отговор

    До коментар #24 от "Неееееее":

    Ривете ли калинки? Времето ви е разчетено. Вън!

    Коментиран от #86

  • 33 Дъртият

    28 5 Отговор

    До коментар #15 от "Младеж":

    Браво младеж‼
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ИСТИНАТА

    43 7 Отговор
    Преди време сайта би нюз бе излязъл с тази статия : БРУТАЛНО ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ! Кралев инжектира 3000 000 във фиктивната Федерация по ММА, Стъки ги прибира.
    Безотчетно разходване на държавни пари
    Българската федерация по ММА и нейният президент Станислав Недков – Стъки за поредна година ще бъдат щедро финансирани от държавата. Официална информация, изнесена от министъра на спорта Красен Кралев, гласи, че ще получат сумата от 1600 000 лв, което е с 400 000 лв. повече от разходените за 2019-а година.
    Няма никаква отчетност на изразходените средства, дори никъде не може да се видя статистика на проведените и финансирани от Федерацията до момента състезания, коментират известни лица от бойните среди. По думите им Станислав Недков – Стъки профуква парите на Федерацията за себе си като разчита на чадъра, който държавата в лицето Красен Кралев и премиера Бойко Борисов, са разпънали над него.Какво се случва днес?
    Вместо  да развива и подпомага една от най-големите спортни общности, Стъки всяка година разграбва отпуснатите й държавни средства.
    „Федерацията съществува фиктивно, до клубовете в страна не достигат пари, липсва и централизирано организирани на големи събития, това се знае и от властта, поради това ние, обикновените членове, сме безсилни срещу своеволията на президента ни”, споделя пред медията ни разочарован член на организацията. По думите му след като е оглавил Федерация Стъки рязко е повишил стандарта си на живот.След като очевидно министърът на
  • 36 ИСТИНАТА

    41 3 Отговор
    Продължавам......След като очевидно министърът на спорта Красен Кралев и подчинените му прикриват явните нарушения, извършвани от президентите на спортните федерации, медията ни призовава прокуратурата да започне разследване за корупция срещу българската федерация по ММА и на породените у  членовете на организацията съмнения  за "нереално завишени" разходени финансови средства.
     
     
  • 37 BigBulgarianBoss

    17 38 Отговор
    Господин президент свалете маската
  • 38 Pompev 🇧🇬✔️

    13 42 Отговор
    Хубу де,незаминим не е,но има ли по добър от Бойко,кой да доде по добър ...няма такъв
  • 39 XAAXAAAXA

    23 41 Отговор
    Кофти за Радев е, че а му е паднал имунитета, а го е награбил оня с каскета.
  • 40 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    10 18 Отговор
    Приятели! дрОгаре форумци! Разбирам яда ви и завистта спрямо моя приятел Станислав Стъки! Да , вие сте ядосани че няколко години получаваше милиони държавно финансиране от ММС. Че оставаше и за него, че с тези финансови средства си купи няколко луксозни автомобила и имоти по Българското черноморие. Но бедни ми , бедни дрОгаре! И вие да сте на негово място ще защитавате предишното управление и ще призовете за масови протести за връщане ГЕРБ на власт отново! И вас разбирам дрОгаре че злобеете и беснeeтe срещу Станислав и ГЕРБ ! Вие сте принудени да работите за да си платите консумативите в олющените панелки ( ток, вода, интернет , телефон, храна) и транспорта и след като платите това не ви остават средства за нормално съществуване ! Ами живота ви може да се сравни с този на едно дворно kyчe! И то има осигурена храна и покрив - колибка където да спи и да е на сухо. С тази разлика че то не е принудено да работи за храната си и да плати разходите за покрива си. Така че клети дрOгаре разбирам ви за омразата към Бойко и Станислав! Но разберете и него защото ако бяхте на негово място също щяхте да излезете на протести за да не ви спре кранчето! Всеки един от Вас иска лесни милиони подаръци, но за Вас..няма!!!
  • 41 Ей, зелен

    15 33 Отговор
    ЧОРАП, ИМА НЕЗАБРАВИМИ.И ти си от първите....
  • 42 РАДИО ЕЛТО

    20 52 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!
  • 43 РАДИО ЕЛТО

    9 42 Отговор
    Излизаме на въстание. Бойко ни призовава :Борисов: “ГОТВИМЕ СЕ с още по-голяма сила да се врежем в тях” !
    Не ни отписвайте.
    Готвиме се с още по-голяма сила да се врежем в тях.”

    Това отговори премиерът Бойко Борисов на въпроси как ще коментира изслушването в комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ.И също така започналите уволнения на кадри на ГЕРБ.

    Коментиран от #66

  • 44 ти къде натика

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    наш,то плужек до Путин!
  • 45 Търпелив

    41 8 Отговор

    До коментар #28 от "Сърп и чук":

    Нападките и обидите от банкярския толуп, прие с достойнство и запази самообладание. Сега е ред на контраудар, рязък, силен и точен. Това е нашият Президент!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Стойко

    34 8 Отговор

    До коментар #46 от "АТИЛА":

    И ерата на чекмеджетата свърши! И ерата на избиването на невинни животинки по луксозни ловни стопанства , забранени за простосмъртни свърши! Започва ерата на възмездието което ще получи от Божков под аплодисментите на отрудените и обикновени и ограбени Български граждани МИЛОСТ НИКАКВА
  • 48 8777

    15 44 Отговор
    Типично военно комуне е новото служебно премиерче.Президент - генерал.Премиер - генерал.Служебен премиер - генерал и т.н...В съвременния свят само в банановите републики има генерали на ръководни държавни позиции.

    Коментиран от #58

  • 49 От Швеция

    45 15 Отговор

    До коментар #28 от "Сърп и чук":

    Велик е Президент Радев!
    Да е жив и здрав ,
    да пази демокрацията ,
    така, както я
    е пазил до сега?

    България и Българската история ,
    заслужават такъв Президент ,
    гордея се, с Генерал Румен Радев!
  • 50 Алооо

    6 5 Отговор
    До н.16 да ти го Наеехааа.
  • 51 Иван

    34 7 Отговор
    Свалете незабавно охраните на лицата : Главатаря на тежката организирана престъпност в България! Известния като Буда в обществените среди от картончето му на доносник на зловещата Държавна сигурност и в мутренските среди просто като тиквата ! Лицето Бойко Методиев Борисов ! И тяхния изпълнител и бухалка лицето Иван Стоименов Гешев! Другото ще свърши Васил Крумов Божков! МИЛОСТ НИКАКВА !!!! ::: Една година от интервюто, което събуди България. Бухалките все още са в ръцете на #хунтата. Нанесох им тежък удар. Няма да им позволя да се окопитят. След два месеца ще ги приключим. #БъдетеСмели #НиеСмеСилата
  • 52 зелен чорап

    18 32 Отговор
    Тоа дебил за себе си ли говори?
  • 53 Николай Тихомиров Бареков

    28 5 Отговор
    Стъки да обясни първо как открадна с парсето Красен Крадлев федерацията по ММА, която платих от джоба си. Да го обясни в очите на истинските бойци и спортисти от цяла България. После спокойно може да протестира и с баба си където си ще, ако има мозък и воля. Може да каже и как дрема с жена си цял ден пред вратата ми, за да го правя депутат “антигерб”... Явно с тази ММА федерация го купиха “за каузата”. Тъжно и нелепо.

    Коментиран от #55

  • 54 Божков:

    11 16 Отговор
    Сега протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали какво да пишеш. Моли се. Иска от работодателите помощ.Мъж: Да. Разбира се.Божков: Така че сега трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев.Мъж: Да, да.Божков: И после да видим Румен Радев какво Правителство ще направи. Там трябва да се съветва.(12 юли 2020 г. (неделя) обвиняемият Васил Божков провежда разговор с лице, за което са налице данни от справка на ДАНС, че е Огнян Стефанов)
  • 55 Бат Валъо

    25 2 Отговор

    До коментар #53 от "Николай Тихомиров Бареков":

    Г-н Бареков! НЕ само пред вашата врата е спал по цели дни и нощи заедно със 17 години по възрастната си жена този индивид? Спеше и пред вратите на Слави Бинев, сега и пред вратата на Борисов да го пише в листата на Герб от гражданската квота! И както казахте години бе на Държавната софра и получаваше субсидиране от данъците и парите на обществото и работещите. И сте прав че заедно с Прасен Крадлев откраднаха федерацията, но тяхното време приключи и безконтролните кражби също...
  • 56 За Радев

    34 15 Отговор
    Респект. Бойко да козирува
  • 57 Хахаха

    17 33 Отговор

    До коментар #5 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    И в крайна сметка успя. Цялата власт сега е в ръцете му. Вече си имаме президентска република. Сега ще опитат да организират "честни" избори за да се отърват от ГЕРБ. После втори мандат и... закриваме държавата. Но... дали ще им излезнат сметките на тези превратаджии, предстои да видим. Вярвам, че по-голям част от нас са разумни хора.

    Коментиран от #81, #115

  • 58 От обоза

    16 3 Отговор

    До коментар #48 от "8777":

    И ти, като куче , изпускаш се навсякъде !

    Коментиран от #62

  • 59 Полски свирач

    25 7 Отговор
    Ганьо Банкярски е аут. Гответе се калинки, сатъра пада...
  • 60 Президент

    24 17 Отговор
    Радев, радвам се, че не изтеглих късата клечка, гласувайки за Вас! 👍👍👍!

    Коментиран от #63

  • 61 Мутри ВЪН!!!

    29 16 Отговор
    Честит ВТОРИ президентски мандат на първи тур за достойния президент Генерал Румен Радев!!! Следват 5 последователни мандата МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на Република България (преа това време Шайката ГРОБ-СДС-Любен-Дилов-син-мутри-мисирки-калинки ще лежат в ПАНДЕЛАТА).
  • 62 8777

    1 3 Отговор

    До коментар #58 от "От обоза":

    Къв си ти бе недоносче?
  • 63 Радев

    5 8 Отговор

    До коментар #60 от "Президент":

    Господине прощо още не осъзнават колко е къса клечката

    Коментиран от #76

  • 64 копи пейст

    8 5 Отговор

    До коментар #18 от "Селяк":

    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”

    Коментиран от #75

  • 65 Василева

    10 21 Отговор
    Няма как Борисов да е уволнил стотици хиляди.В държавната администрация не работят толкова.

    Коментиран от #84

  • 66 аха

    16 5 Отговор

    До коментар #43 от "РАДИО ЕЛТО":

    Стъки-то изчезна, че не хвана дикиш, ти ли се намери сега да плашиш. Ми излизай, де!

    Коментиран от #82

  • 67 народ

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "Сърп и чук":

    Точно!
  • 68 така така

    8 4 Отговор
    Време е!! Да започнем от тебе.
  • 69 Без майтап

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Бисери за короната на "Буда"

    Вицове за "Буда" Борисов

    В Брюксел попитали Борисов:

    -Защо в България не е популярна древната поговорка:
    "Всички пътища водат до Рим"


    Борисов отговорил:

    -Защото всички газопроводи водят до Русия!
  • 70 Репресиран

    16 6 Отговор
    Чакаме и Гешеф в немилост. Долу, съд и присъда!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ти пък

    14 5 Отговор

    До коментар #24 от "Неееееее":

    ако си чел Конституцията, ще си резна главата! Не мога да повярвам, че тази държава е пълна с необразовани простаци. Да това доведе 12-годишното мутренско управление!
  • 73 Некой

    11 20 Отговор
    Много се кефя на подобни перковци като Радев, удоволствие е да следиш падането им отвисоко...
  • 74 От утре започват арести...

    15 6 Отговор
    На герберасти .... Нали, радио Алто( Алтафини) ?!
  • 75 Селяк

    11 5 Отговор

    До коментар #64 от "копи пейст":

    Не мисля, че мястото му е в БСП. Като независим да се кандидатира пак сме с него.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Крис51

    12 5 Отговор
    Всъщност герберопитеците трябва да се отърсят от това усещане. Тяхната незаменимост се видя колко струва - на дъното на всички класации в Европа, на едно от първите само по смъртност, след като 10 години се окопаха във властта. Румъния, на която преди време гледахме с известно пренебрежение като на "мамалигите", отдавна ни задмина с мръсна газ, само че там корупцията успяха да я преборят с крути мерки.
  • 79 Ми ся

    10 16 Отговор
    Ми ся' , айде кажи как ша прекъснем ТИЯ корупционни практики ,ЗА назначения ?? КАТО ти ФИГУРАНТЕ сам ги нарушаваш!!! Като НАЗНАЧИ незаконно на работа ЛЮБОВНИЦАТА си!!! Или това ,не се брои и трябва да го забравим ???
  • 80 Хи хи хи хи

    11 6 Отговор
    като кукли на конци са застанали тия смешници за снимка !
  • 81 И каква беше

    16 6 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    републиката с министър председател ББ и бутафорния президент Росен Плевнелиев?!?
  • 82 РАДИО ЕЛТО

    8 4 Отговор

    До коментар #66 от "аха":

    Младеж, как ще е изчезнал ? Вчера основаното от него движение " За връщане на нашето управление на ПП.ГЕРБ" е излязло с декларация че скоро предприемат " твърди действия". Можеш да прочетеш декларацията в профила на Недялко собственика на Пик в профила му и е подписана така : Станислав Недков -Стъки , Недялко Недялков , Юлий Москов...

    Коментиран от #89

  • 83 Перо

    17 6 Отговор
    Много точен изказ от Президента,но престъпника от ГЕРБ не разбира от това. Той разбира само от груба сила с бой по главата,унищожение! Всичко друго е губене на време,пречки и ядове! Не може да има изчегъртане,защото от изчегъртването остават следи,които напомнят на тъмно минало!
  • 84 толкова са

    8 5 Отговор

    До коментар #65 от "Василева":

    800 хиляди!

    Коментиран от #106

  • 85 Герберите си търсят боя !

    18 8 Отговор
    И май ще се случи !!!....

    Коментиран от #97

  • 86 Вън ....

    9 16 Отговор

    До коментар #32 от "Тиляк":

    Парашутистите на ФИГУРАНТА !!!!
  • 87 ТАКА Е,..

    9 12 Отговор
    ДА ВЪРНЕМ ..."ДЪРЖАВНОСТТА", НАШИЯТ БОС- ЕЛ ЧАПО, МУСТАКА, ХИТЛЕРА ,РУСКИТЕ ШПИОНЬЕ И ДРУГАРИТЕ ОТ ДС/БКП В УПРАВЛЕНИЕТО, ..ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
    ВСЯ ВЛАСТ...ШПИОНОМ!
  • 88 Всъщност

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "Пучо Капучо":

    Присъдите изискват читава съдебна система, каквато в момента няма! Засега е по-важно тия гербаджийски калинки да бъдат разкарани от постовете дето заемат, а когато достатъчно от тях бъдат изчистени постепенно ще дойдат и присъдите. Нужно е време и правилна политика за да се случат нещата, няма как да стане за една седмица, или месец.......но ще стане, усеща се че има промяна и макар и бавно положението в България постепенно ще става по-добро!
  • 89 леле

    10 5 Отговор

    До коментар #82 от "РАДИО ЕЛТО":

    изчезни, щом ще даваш за пример пикливия нИдялко. ЕДНА вярна дума няма в неговата агенцийка, състояща се точно от трима идиота - той, баба ти Ива и Мастагаркова. Впечатляващо, а :)

    Коментиран от #98

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Реванш

    13 2 Отговор
    Как ревът калинките, музика за ушите ми. Га лапахте кинти за нищоправене и назначавахте роднини на сладка службица, не ревахте, а... ревете, ревете ... последни издихания
  • 92 Говорит Москва

    8 6 Отговор

    До коментар #16 от "ЕХАА":

    Това прави най- добре: да хвърчи, на долу.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 324

    12 3 Отговор
    Малииий, банкянското дали ще осъме до утре, като няма да може да даде брифинг, та да ни залее със злобните си монолози. Тя злобата не прощава ще вземе да се гътне!
  • 95 гост

    7 15 Отговор
    Прав е чорапа - цялата власт е на културистите!
  • 96 Г-н Румен Радев

    18 10 Отговор
    Ще ги съсипе и унищожи герберугите !!!
    Действайте смело президенте ! С Вас сме
    Милиони българи !
  • 97 То тия....

    3 12 Отговор

    До коментар #85 от "Герберите си търсят боя !":

    Дето подскачаха по площада са за перунтене....ако не знаеш какво е това ....попитай !
  • 98 РАДИО ЕЛТО

    9 3 Отговор

    До коментар #89 от "леле":

    Само ти казах кои са основателите на новото движение за твърди действия за връщане Герб отново на власт ???!!!! ТОВА са Станислав Георгиев Недков - Стъки , Недялко Недялков Йорданов и Юлий Москов които ще вдигнат народа и симпатизантите на Герб на масови протести
  • 99 Без майтап

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ъхъъ":

    Бисери за короната на "Буда"

    Вицове за "Буда" Борисов

    Попитали Радио Ереван:

    -Защо Борисов трупа златни кюлчета?

    Радио Ереван отговорило:

    -Защото Борисов не издържа на конкуренцията!
    Ромите откраднаха всичката медна жица!
  • 100 Бацо

    12 3 Отговор
    Е позор остава съд и затвор
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Идва мизерия

    9 15 Отговор
    Летецът извършва тих преврат, платен от Дубай. Тежко и горко на нас хората с този с юмрука, с мая, със слави.
  • 103 Арест. Съд. Затвор.

    13 6 Отговор
    Това е бъдещето на ГРОБарите.
    Друг път няма, няма и да има.
  • 104 ИМПИЙЧМЪНТ

    12 14 Отговор
    Метежника провокатор на съд

    Коментиран от #132

  • 105 Булдог

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Това са две несъизмерими величини! Наш Ганчо Банкярски не го слагай там.
  • 106 Перо

    12 6 Отговор

    До коментар #84 от "толкова са":

    Това са държавните и общински корумпета,полицаи,корпоративни клиенти,цигани и шашми с мъртви души,протоколи и преброяване.Това са избирателите на ГЕРБ,платени и шантажирани! Ако не се вземат мерки,ще възникне крайно дясна партия!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 КРОКОДИЛА

    6 5 Отговор
    МИРНО ПРЕБРОЙ СЕ 1 2 1 2 КРЪГОМ НА СЕЛО .........ДА СЕ ТРУДИМ ДА СТРОИМ ЖИВОТА НОВ - ПРЪВ УЧИТЕЛ ДИМИТРОВ .........................................................................................................
  • 109 Певец

    11 8 Отговор
    Калинки, сбогом....
  • 110 Кокошкари

    10 8 Отговор
    До кога ще търпим разни комундета да унищожават демокрацията в България
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Артилерист

    12 8 Отговор
    От понеделник всички герберски калинки ВЪН! Хунтата долу
  • 113 Последен стадий

    11 7 Отговор
    Скоро разпускане на ПП ГЕРБ и поставянето й
    Извън закона и преследването на членовете,
    като терористи и криминални елементи.
  • 114 Министър на икономиката

    10 10 Отговор
    Дубай плаща на летеца, фатмака води мутрите. Ето и свата му с усмивката и той излезе да дава акъл. Всички като изгладнели хиени вият и чакат да се докопат до европеъските пари. Някой да пита АСЕН министър за фалиралата си фирма и да 9милиона паунда дългове, които има
  • 115 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...
  • 116 Мангъров

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Младеж":

    Много си объркан

    Коментиран от #131

  • 117 цървулан

    9 9 Отговор

    До коментар #4 от "Ха сега":

    Не знаех, че назначаването на човек от ръководството на партията на Черепа се нарича "завръщане на държавността". Вече ще знам.
  • 118 Хи хи

    8 5 Отговор
    Село Руня има 9 жители, голямо откриване ще да е било.

    Коментиран от #134

  • 119 зъл пес

    10 6 Отговор

    До коментар #9 от "Дива свиня":

    Ваш'те мутри вън, наш'те мутри вътре. Вече никой не ви вярва, че сте честни и прозрачни! Издънихте се от самото начало! Още от предишния парламент даже!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Тапата

    8 7 Отговор
    Властта г-н президент, се дава от вота на избирателите, а не от желанието на един или друг политик, каквито очебийно са твоите разбирания.

    Коментиран от #129, #136

  • 122 Към радев

    7 4 Отговор
    То и за теб се отнася, че не си незаменим - най-вече.

    Дори си в пасмината на тези, които трябва час по-скоро да се сменят с истински патриоти и достойни хора.

    Коментиран от #128

  • 123 Василева

    1 7 Отговор
    Не са 800000.Влез в интернет и прочети.
  • 124 Радев

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ха сега":

    отпреди повече от 10 години е член на ложата „Слънце Ориент“ на Гергов в Пловдив, а Янев в ложата „Софийски приятели“, където го е завел бившият министър на отбраната от НДСВ – Николай Цонев. Оттогава датират и близките отношения между Янев и Цонев. Третото лице в групата е оръжейния търговец Петър Синапов, който им е нещо като неформален лидер. Хора от оръжейния бизнес припомнят, че Синапов бе арестуван в Украйна с фалшив паспорт след международна заповед за арест на Интерпол заради замесването му в програмата „Петрол срещу храни“.

    Това е групировката, която командваше предишното служебно правителство, което докара Борисов на власт, а сега ще командва и новото. Напомняме, че предишния служебен кабинет вече е разследван от Европейската служба за борба с измамите заради нагласени търгове за покупка на коли, а развитието там тепърва предстои. Ще излязат неприятни факти за тайни връзки, корупция и кадруване. И то от европейско ниво, защото „Ганю“ на своите институции и журналисти не вярва като му казват истината.
  • 125 Каквото

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Дива свиня":

    разпоредят козяците и юрганите, това се прави. Та нали цялата им държава е масонска. Всичките/повечето им президенти са масони. /Който не е бил, не е оживял./ И по братска масонска линия ни пращат краварчета да ни пазят, разбирай да ни използват за отстрел. Това е масонска грижа за народа български, а и национална сигурност в действие. Честито ви кръщение. Всички българи – зидари! Белким някой оживее да разказва спомени отпреди балканския краварски щат. А за предателите – съд свише!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 След като

    5 9 Отговор
    едното проклятие на България Борисов се оттече в канала, наесен това ще стане и с другото Радев.Едно служебно правителство от него ще докаже на всички, че тоя е леко модифициран вариант на Тиквата, но също така отблъскващ.Феновете и на единия, и на другия са лумпенизираните малограмотни слоеве, припокриващи се с електората на герб и ИТН.
    Маските скоро ще паднат, а дотогава льотчик Радев нека си прави тънките сметки.
    Дори само това, че е масон, е срамно за България.
  • 128 Защо ли

    6 4 Отговор

    До коментар #122 от "Към радев":

    Ами защото масоните са едни негодници и кръвопийци, които само злини носят на света, а нашият льотчик е точно такъв.
  • 129 Въпрос

    5 6 Отговор

    До коментар #121 от "Тапата":

    А как да наречем електората на БСП, които до един са русофили, и сега се кланят на тоя американски агент Радев, освен тъпоъгълници?
  • 130 Радеви вълнения

    5 5 Отговор
    Днес Радев бил в с.Руня, преди дни в друго село и о, чудо, взе,че проговори.Едно към едно подражава на Борисов.И той така ходеше сред хората, ама откриваше я цех, я някой нов път училище, детска градина.А Радев какво?! Да види плам в очите на неговите червени другарчета😂😂😂 И да го гостят с агнешко😂
    А защо никой от новото правителство днес не отбеляза тъжната дата от историята ни на която бе затрит живота в затвора от червените, на най- големият банкер и родолюбец Буров?А да, знаем защо, защото ще се види каква червена хунта ни е управлявала, а сегашните са й копи пейст😂😂😂
  • 131 Радев

    8 4 Отговор

    До коментар #116 от "Мангъров":

    отпреди повече от 10 години е член на ложата „Слънце Ориент“ на Гергов в Пловдив, а Янев в ложата „Софийски приятели“, където го е завел бившият министър на отбраната от НДСВ – Николай Цонев. Оттогава датират и близките отношения между Янев и Цонев. Третото лице в групата е оръжейния търговец Петър Синапов, който им е нещо като неформален лидер.
    Хора от оръжейния бизнес припомнят, че Синапов бе арестуван в Украйна с фалшив паспорт след международна заповед за арест на Интерпол заради замесването му в програмата „Петрол срещу храни“.

    Това е групировката, която командваше предишното служебно правителство, което докара Борисов на власт, а сега ще командва и новото.
  • 132 Чичо

    5 3 Отговор

    До коментар #104 от "ИМПИЙЧМЪНТ":

    Ма немате 165 депутата за Импийчмънт, можете да импийчните само пе ка пето
  • 133 Pepe

    5 2 Отговор
    Братовчеда Ради от Банкя, кога ще бъде проверен, заедно с приятелите около него..
  • 134 Припомняме

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "Хи хи":

    На консултациите относно датата на изборите в президентството изненадващо президентът Румен Радев покани бившият втори човек в ГЕРБ – Цветан Цветанов. Изненада обаче няма. След края на официалната среща, когато са се оттеглили медиите, двамата са отишли в тайна стая, за да обсъждат проекта „Три морета“, доверяват присъствали на случката.

    Двамата се гласят да вземат всички проекти по инициативата. Цветанов започнал да вкарва Радев в час със схемите за прокарване на фирми и подизпълнители. За целта са обсъждали включването на определени фирми чрез финансиране през Българската банка за развитие.

    От доста време Радев и Цветанов демонстрират близост по антируска линия. Радев изпрати представител на президентската администрация на форума организиран от института на Цветанов миналото лято като жест на добра воля и сътрудничество. Разбира се централна тема беше „руската заплаха“. Сега още повече задълбочават сътрудничеството и по финикийска линия.

    Радев много бързо забрави „Апартаментгейт“ и корупционните неща около Цветанов. Проектът „Три морета“, който Радев и Цветанов лансират в България е непопулярен и опасен, но кой ли мисли за държавата като замирише на пари.

    Коментиран от #137

  • 135 И от тебе

    7 2 Отговор
    СКОРО!!!!!
  • 136 Избирател

    9 3 Отговор

    До коментар #121 от "Тапата":

    Язък.До тук беше Радев.Край с него.Хората мразят Цветанов искрено.Радев също вече е пострадал с това действие
  • 137 Мнения

    9 4 Отговор

    До коментар #134 от "Припомняме":

    Проф Петър-Емил Митев:Президентът Радев се удави в Триморие“-

    Валентин Вацев - Президентът направи груба,непростима грешка за да се хареса на американците, съревновавайки се за сърцето им с Борисов.
    Триморие е равносилно на война срещу Русия. Точка. Край на моята подкрепа за Радев!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 пламен

    2 6 Отговор
    само напред
  • 140 Запознат

    4 6 Отговор
    Политоложката Татяна Буруджиева се оказва е извършвала платени услуги в президентството и то вече четири години.

    Цял президентски мандат Буруджиева обслужва Румен Радев в опитите му тайно да дестабилизира БСП и персонално Корнелия Нинова чрез различни подривни сюжети, голяма част от тях съчинени от дамата, която явно няма против да направи професионален компромис със себе си и да създава медийно съдържание, противоречащо не само на обществената и политическа логика, но и на елементарна морална хигиена.

    Буруджиева не е спирала в продължение на месеци от всички тв студиа да плюе БСП и Корнелия Нинова, но в същото време да венцехвали ГЕРБ. Устатата доцентка нанася вероломни удари по партията дори в най-тежките моменти, често без основание и аргументи. Атаките срещу социалистите не рядко са дори и без причина.

    Тя първа побърза да даде интервюта след историческия вътрешнопартиен пряк избор на председател на БСП, а по време на цялата предизборна кампания, проточила се близо една година, беше ярък говорител на вътрешната опозиция – по-популярна сред редовите членове на партията със събирателния образ „червени барони“ или „хайверени социалисти“.

    Днес обаче излиза наяве фактът, че Буруджиева е осребрявала говоренето си – за услугите си да уронва реномето на БСП и лидера Корнелия Нинова, всеки месец тя е получавала от президентството по 1200 лева хонорар по граждански договор, одобрен от Румен Радев.
  • 141 Герб , вие

    0 1 Отговор
    СТЕ ИСТОРИЯ ВЕЧЕ, ВАШИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЧИНОВНИЦИ , КАЛИНКИ И ЦИГАНИТЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ СРЕЩУ ВАС. ЩЕ БЪДЕТЕ ПОМЕТЕНИ И ПРЕДАДЕНИ ОТ БЛИЗКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ.
  • 142 ЗДН

    0 0 Отговор
    време е да се освободим от чорапа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове