17 Май, 2021 13:24 8 146 27

Връщат екипа на Нона Караджова от кабинет на ГЕРБ в МОСВ?

  • мосв-
  • назначения-
  • нона караджова

Правителството на Радев подгонило специалистите, които и ГЕРБ не закачали, и назначавало на тяхно място гербаджии

Връщат екипа на Нона Караджова от кабинет на ГЕРБ в МОСВ? - 1
Снимка: БГНЕС

Служебното правителство връща целия екип на министър Нона Караджова от кабинета на ГЕРБ в Министерството на околната среда и водите, съобщи Афера.бг.

В министерството били потресени от уволнението на Михаела Доцова, която е директор на правна дирекция и доказан специалист през годините, която никой не е закачал политически, пише сайтът. Тя е дъщеря на дългогодишния кмет на Берковица от БСП – Доцов. Кметът е първият включил се в инициативния кабинет за издигането на никому неизвестният тогава Радев и регионален организатор за Монтана на предизборната му кампания.

Правителството на Радев гони специалистите, които и ГЕРБ не закачаха, и назначава на тяхно място гербаджии, пише сайтът.

Афера.бг припомня, че служебното правителство назначи Петър Димитров за заместник министър на Околната среда и водите. Същият е бивш директор на Басейнова дирекция – Плевен в МОСВ от ГЕРБ. Същият е освободен от поста от Емил Димитров - Ревизоро заради големия корупционно-екологичен скандал, свързан с незаконните сметища около Плевен.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 121313

    68 4 Отговор
    "съобщи Афера.бг" - в последните 2 месеца, този сайт се превърна в едно копие на парцалите на Пеевски. От кумова срама от време на време се заяждат и с Джипко Бибитков и неговите хора, но основния акцент е да се плюе по Радев и всеки негов ход. Голямо разочарование, а преди беше сайт, на когото се доверявах.
  • 2 Доктор Споков

    48 4 Отговор
    Аферистката от определено време е в сериозна истерия срещу Радев. Нейните вопли надминаха тези на герберугите. Познава всички и за всичко има мнение. Трябва да сте на ясно с такива хора!!!

    Коментиран от #5, #7

  • 3 ПЕЕВ

    9 62 Отговор
    РАДЕВ-НАЙ БЕЗЛИЧНИЯ ПРЕЗИДЕНТ.

    Коментиран от #8

  • 4 видно е

    7 16 Отговор
    ,че трябва тотална чистка и ревизия в МОСВ , но явно служебния кабинет няма воля за това.
  • 5 121313

    35 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доктор Споков":

    Веса Дамаджаната дори се закани да пребие Мая Манолова, ако посети Варна. Никога Веска не е била толкова истерична, както сега, срещу Радев и всеки който иска да разследва далаверите на шайката.

    Явно са и бутнали някое левче и няколко каси с качествена водка, та не се спря, включително с бълване на фалшиви новини за несъществуващи назначения на Радев (като това на Деница Златева за министър, което не се случи) и какви ли не простотии...

    Коментиран от #10

  • 6 хаберих

    9 1 Отговор
    - Боли ме коляното.
    Лондон: Отиди на ортопед.
    Берлин: Отиди на ортопед.
    Париж: Отиди на ортопед.
    София: Че вАли дъжд.
  • 7 смятай

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доктор Споков":

    Ей, тази ще задмине Тончо Шайката. Да се готви за депутатка от ГРОБ.
  • 8 Статуквото

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    Точно обратното! Радев е най-независимият президент и за това за левите е американски шпионин, а за гербясалите - руски.
  • 9 Българка

    14 5 Отговор
    В служебното правителство не ТРЯБВА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ГЕРБЕРИ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ. Ако това е вярно, да се корегира, защото негативите отиват при президента
  • 10 Доктор Споков

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "121313":

    Това е защото ясновидсването ѝ тръгна на зле. "Каквото е рекла..." не го е опекла и не става. Не се подчинява момчето на посредствените им чалъми и това много ги дразни.

    Коментиран от #12

  • 11 Кинжал

    17 2 Отговор
    Щом това е решение на служебния кабинет( ако не е фейк), съм спокоен, защото им имаме пълно доверие. Явно има защо да ги чистят ! Писъците и крясъците явно го доказват!
  • 12 121313

    17 1 Отговор

    До коментар #10 от "Доктор Споков":

    Почти нищо от това, което е рекла, не се е случило.
    Руското ресто за Бойко така и не дойде, остана си само с хвалбите за "боянския майстор" Доган, а сега е солистка в хора на мисирките, които работят за връщане на Борисов на бял кон. Дори се опита да пробута като "репортер на Афера в парламента" Ники Дудука. Лика-прилика са си.
  • 13 НАЙ ПРОСТИЯТ ПРЕЗИДЕНТ

    4 19 Отговор
    КОЙТО СМЕ ИМАЛИ,С ОЩЕ ПО ТЪП СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ !

    Коментиран от #16, #18

  • 14 разумен човек

    13 2 Отговор
    Ами дали едно назначение или уволнение е правилно или не, сверявам по реакцията на гербаджиите и техните подлоги.

    Колкото по-силно квичат като прасета по Коледа срещу едно назначение/уволнение, толкова по-правилно е то.

    Сверявайте и вие така, безпогрешен метод.
  • 15 Истината

    4 2 Отговор
    Клементина Денева - главен секретар на мосв по времето на Нона Караджова, назначена сега от служебния министър Асен Личев отново за гл. Секретар.
    Ваня Григорова - изпълнителен директор на Агенцията по околна среда от2010 г. до 2017 г., лично протеже на Нона Караджова, назначена за съветник на служебния министър Асен Личев. Дали не връщат гербери, а многознайковци.

    Коментиран от #17, #26

  • 16 Голям оценител

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "НАЙ ПРОСТИЯТ ПРЕЗИДЕНТ":

    Как го видя от тази ниска камбанария?
  • 17 Не позна

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Гербер е този, който в момента е такъв. Отритнатите, изпързаляните, ползваните, НЕ СА! Те са остриета срещу хидрата, познаващи я от вътре.
  • 18 Някакъв

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "НАЙ ПРОСТИЯТ ПРЕЗИДЕНТ":

    гербер вие на глад май :Д
  • 19 Просто човек

    4 0 Отговор
    Афера.бг на оная побъркана варненка...

    Коментиран от #25, #27

  • 20 zorko oko

    3 0 Отговор
    Не бива да се оставят калинките на ГЕРБерастите и патерицата им ВМРО да безчинстват и дa вършeят зaд гърбa нa нoвия миниcтър- eгaти "прoмянaтa"!?! Дирeктoркaтa нa Aгeнциятa зa oкoлнa cрeдa e въпиющo нeкoмпeтeнтнa нo продължaвa c увoлнeниятa и ceгa изoлзвa кaтo зa пocлeднo дa придвижвa cъc cкoрocттa нa cвeтлинaтa "cпeшнитe прeпиcки" нa близкитe дo ГEРБ и шиши oлигaрcи...a нoвoтo ръкoвoдcтвo нa минcтeрcтвoтo "трeвa пace", aмa кoмaй тo щe гo oтнece!?!
    Ако новият министър не знае как (или ако се заиграва с ГЕРБ и ВМРО корумпетата), трябва да се намеси новият Премиер г-н Янев, защото приоритетите поставени от Президента г-н Румен Радев са почтеност, прозрачност и професионализъм !?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гражданин

    5 0 Отговор
    Ужacнo нaгли и грaбливи ГEРБeрcки кaлинки , aмa зaщo блee нoвoтo ръкoвoдcтвo и прави глупости, реабилитирайки стари кадри на ГЕРБ- cлeпи и глухи ли ca ?!
    РИOCВ Бургac озaкoни нeозaкoняeмoтo Aлeпу нacкoрo, a дирeктoркaтa нa Aгeнциятa пo oкoлнa cрeдa зaмитa cлeди нa гoлeми oлигaрcи и прoдължaвa дa вършee и жънe зa cвoитe мeнтoри пoд зacпaлия (или блaгocкoнeн?!) пoглeд нa нoвoтo ръкoвoдcтвo нa миниcтeрcтвoтo?!?
    Aлo, миниcтър Личeв- влизай си в ролята или се оттегли, aлo прeмиeрa Янeв, aлo Прeзидeнтa Рaдeв- кaквo cтaвa ?!?
    Взeмeтe мeрки относно крaдливитe и нeкoмпeтeнтни ГЕРБливи кaлинки нeзaбaвнo !
  • 23 знайко

    2 0 Отговор
    Новата шефка на Aгенцията пo oкoлнa cрeдa е лично протеже на Славея - продължава нeзаконните уволнения на Ревизоро, подлагайки динени кори на новия министър! Това ставa повсеместно и в останалите звена на министерството, еле па в РИОСВ.
    Разграбиха много милиони, сега търсят схеми за оцеляване и снишаване.
    A новият министър или е мощн подведен от добри "съветници", или май-май ще им влезе в скритите схеми да ги контролира и да папка, но може да изгори както предния министър и да търка наровете...
  • 24 Политолог

    2 1 Отговор
    БРАВО, Личев ефенди ! Слуга си бил винаги на ДПС, сега стана на президента. Личев, министре, още ли си член на ДПС?
  • 25 8586

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Просто човек":

    От Шумен е!
  • 26 Да дааа

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Изгонени неудобни гербери който имат да си го връщат.
  • 27 Урко

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Просто човек":

    Жалко че разрушиха сградите до стадион Спартак.Сега няма кой да ликува личностите който са в постоянна връзка с извънземните.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове