Last news in Fakti

17 Юни, 2021 09:26 2 431 46

Явор Божанков: БСП има огромен принос в свалянето на Бойко Борисов

  • явор божанков-
  • бсп-
  • избори-
  • кампания-
  • велико търново

Какво стана с летището на Горна Оряховица?, пита водачът на червената листа във Велико Търново

Явор Божанков: БСП има огромен принос в свалянето на Бойко Борисов - 1
Снимка: Архив

"Велико Търново е областен град, но не може да се похвали нито със задоволителна инфраструктура, нито с големи реализирани инвестиции, визирам цялата област. Нямаме трети Дунав мост през Свищов, летище „Горна Оряховица“ не работи, магистрала „Хемус“ не е завършена, както ГЕРБ обещават на всяка кампания. Велико Търново страда много.

Друг голям проект, за който говорят на избори - интермодален терминал. Какво стана с летището на Горна Оряховица? Има публикации в медиите, че отново е концесионирано от неслучаен човек. Не е изненада за никой, че летището не работи", заяви Явор Божанков, водач на листата на "БСП за България" в 4-ти МИР Велико Търново в "Думата е ваша" по БСТВ.

БСП винаги е обръщало внимание на важните за хората проблеми, какъвто е и инфраструктурата. "Входовете на града ни са в окаяно състояние. Централната власт е в огромен дълг към нашата област. Има огромна липса на инвестиции, тук всичко е „на парче“. Здравеопазването и администрацията трябва да се реформира, както и данъчната система, която да се обърне към младите семейства. Множество населени места във Велико Търново страдат от недостиг на питейна вода в 21-ви век.

Едно ново модерно управление на млади, способни и образовани хора може да промени България. БСП има огромен принос във свалянето на Бойко Борисов от власт. ДПС и ИТН провалиха актуализацията и преизчислението на пенсиите на българския народ и те ще носят негативите от това. В онзи момент паднаха маските, а ние доказахме на какво сме способни", коментира младият кандидат-депутат от редиците на БСП.

Божанков осъди остро управлението на ГЕРБ и предложи в какви насоки би могъл да се промени сегашния модел на управление: "Много често младите хора се провалят в своите идеи. Подкрепа за бизнесите трябва да има не само като стартира, но и като фалира. Истинската държава подкрепя младите си хора дори, когато се провалят.

България е изостанала откъм тенденции, дори туристическите градове имат неадекватна политика по отношение на новости. Държавата трябва да е в крак с времето. Бъдещето на Европа е кръговата икономика. Зелената сделка изисква от нас три неща: иновации реформи и зелени проекти. България в това отношение е една от държавите с най-голям потенциал. Ние от БСП се борихме да спрем набезите на ГЕРБ по българското Черноморие, спряхме стотици лобистки законопроекти“.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    21 4 Отговор
    Е сега всички се пишат че имали принос.... След 11 и от зайчарника ще пишат че те са свалили диктатора.

    Коментиран от #9

  • 2 БСП И ДПС

    24 11 Отговор
    ФАЛИРАЩИТЕ ДЪРЖАВАТА БСП НЯМА ДА МИНАТ ГРАНИЦАТА ОТ 4%.
  • 3 Да да да

    16 8 Отговор
    Вие сте на всеки километър, от тук до всяко чекмедже! Глад ви мъчи и вас, искате да се качите и да крадете и да ръфате бедната душа на народа!

    Коментиран от #10

  • 4 БАЙ Х@Й‼

    23 4 Отговор
    Десет годи все го СВАЛЯХТЕ😀😀😀 и все, аха да падне ‼ това е вашия принос
  • 5 121212

    20 7 Отговор
    Пoзитaнcкaтa Прecтъпнa Oргaнизaция трябвa дa бъдe рaзгoнeнa, aктивиcтитe и oкoшaрeни, a oфиcитe caнитaрнo oпушeни. Oфиcитe трябвa ce нaпрaвят музeй нa caтaниcтитe и рaзрушитeлитe нa Бългaрия.
  • 6 Корупция

    17 5 Отговор
    С тия 40 депутати се съмнявам много.....
    Добре, че са партиите на протеста иначе тиквата щеше да ви се подиграва още....
  • 7 Да,бе

    18 5 Отговор
    Но приноса ви за дългото владичество на тулупа е много по- голям.
  • 8 СМОТАНИ

    24 6 Отговор
    АЛО БСП КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ НАДВЗЕТАТА СУБСИДИЯ. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ. КРАДЦИ НА НАРОДНИ ПАРИ. БОКЛУЦИ.
  • 9 Идиот

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "Мдааа":

    Щом пишеш такива глупости,явно ти наистина не знаеш какво значи "диктаторски режим". Вземи малко и се информирай, преди да пишеш!!! Отиди например в северна Корея,и там ще разбереш какво значи да живееш във "диктаторски режим".

    Коментиран от #15

  • 10 Да ще

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Да да да":

    ... крадат!!! Но ще има и за обществото!!! Справка- Станишев, 5,5 % БВП и реално увеличение на доходи на обществото, реални чуждестранни инвестиции!!!
  • 11 Пич

    10 4 Отговор
    Да бе , верно... Има огромен принос към новия рекет със стикерите за технически прегледи... БСП сте много по зле от ГЕРБ... Когато вземат властта , така крадат , че им спират еврофондовете още първата година ... Следва грабеж на народа , защото са некадърни да усвоят парите на Европа... Гарнирано с повишението на цените , и застой на пенсиите и заплатите ... А да направят нещо ново , ( напр. магистрала ) не се е случвало...
  • 12 Ъъъъ ...Ко каза ко

    14 5 Отговор
    :))))))) Яворчо, по голям крепител на Боко от БСП НЯМА !!! БКП-КГБ създаде мафията, БСП, Д(п)С, ГЕРБ, НДСВ ... Докато не изчезнете всички, не се освободим от московските бандити, няма оправия !
  • 13 Абе затвори я тази духалка бе

    15 3 Отговор
    Като ви е такъв"огромен приноса" що вота се утече при Дългия?! И сега,без да си мръдне и пръстчето,вече е първи,гробарите втори,а вие им гледате задните стопове от трета позиция? Айде отговори да те чуем..
  • 14 прав

    10 7 Отговор
    е Божанков ,няма как да кажеш на черното бяло.
  • 15 Мдааа

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "Идиот":

    Почти към Северна Корея вървяхме с тоя диктатор, самия факт че все още му се слагаш личи колко си бил навътре в тази диктатура правилно си писал че си и Д и о т от такива като тебе страната е на последно място по стандарт!!!
    И не приемам мнение от по ниско интелигентни от мен включително и от вожда ти еднокнижник!
  • 16 Сделано в СССР

    11 2 Отговор
    Спряхме лобистки законопроекти ... смешници ! Като закона за еко стикерите, който дава над 300 млн. на депутата от БСП , Петър Кънев и в опразнената каса на БСП ??????
  • 17 думба лумба

    5 3 Отговор
    вие бяхте толкова "авторитетна" опозициция на герб повече от 10г, и си е направо жив късмет,че боко вече не е на власт!
  • 18 дхдф

    8 6 Отговор
    Те герберите са ясни, но така и не успях да разбера - как подяволите бсп са втора политическа сила толкова години? Кой продължава да гласува за тези хора? Ако само пенсионерите са им електората, май трябва да им се забрани да гласуват - та те живеят още в миналият век ....

    Коментиран от #45

  • 19 ЗАТВОР

    13 5 Отговор
    КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ КОРНЕЛА, ЗА ДАНЪЦИ 30млн ЕВРО ХОТЕЛ НА ХАЛКИДИКИ, И ОЩЕ КОЛКО В САЩ ЗА АПАРТАМЕНТА НА СИНЧЕТО. ОТ КЪДЕ ГИ СПЕЧЕЛИ И КОЛКО ДАНЪЦИ ПЛАТИ ЗА ТЯХ.
  • 20 Божанков съм

    7 2 Отговор
    Ако знаете колко фабрики наряза баща ми свят ще ви се завие.
  • 21 Ха ха ха

    9 3 Отговор
    комунягииии, червени крадци и мошеници, нагаждачи и несретници, вашият час никога няма да удари отново ! Онзи горе помни и не забравя, но може и да забавя ! Един ден, всички добри комуняги по примера на чегеБАРА !
  • 22 АЛО БСП

    16 3 Отговор
    ЯВОРЧО, КАЖИ НЕЩО ЗА НАДВЗЕТАТА СУБСИДИЙКА, КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ ПАРИЧКИТЕ НА ХОРАТА.
  • 23 Хаос

    8 4 Отговор
    Есента ще се молите да дойде и внесе ред.
  • 24 ГЕРБ

    13 3 Отговор
    Всички бесепари са за разтрел.мрусна паплъч
  • 25 Светослав

    13 3 Отговор
    Кой спря проекта Хемус. Една магистрала не е построила БСП. Прах в очите. Вашата работа е като:куче което лае не хапе
  • 26 Божянков бе

    14 2 Отговор
    Че кога го свали като Герб си завършиха мандата бе?
  • 27 СБОГОМ

    12 3 Отговор
    ЕЙ СТИГА ПРОСТОТИИ, БОКЛУЦИСТЕ СИ, ДОКАЗАХТЕ ГО, БСП ПРИКЛЮЧИ КРАЙ ТОВА Е.
  • 28 ХептенИдиот

    11 4 Отговор
    Божанков, мама ти Корнелия да ти спре кърмата, че нещо много си се оял и вече бълнуваш с отворени очи и пълни памперси...
    Такива като теб и гащите си не могат да свалят, камо ли ГЕРБ 😂
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АЛО БСП

    9 6 Отговор
    ВЗИМАЙТЕ СИ ФИГУРАНТА И БЕГОМ МАРШ ДА ВИ НЯМА. НИЩОЖЕСТВА.
  • 31 Народът БГ

    8 2 Отговор
    Г-н джендър божанков,знам че основната ви работа е да плюете опонентите си.Вие не сте по работата.Вие сте виновни с вашият фигурант за спиране строителството на магистрала "Хемус",която щеше да бъде готова до края на 2024 година,но сега не се знае.Също така пречите за строителството на магистрален път Русе-тунел"Шипка"-Казанлък.Вие от БСП не можете да правите никакво строителство по инфраструктурни проекти защото сте мързеливи и технически неграмотни.
    Сега сме в предизборна кампания и ви питам:Къде е вашата програма и къде са вашите приоритети и ангажименти към Българския Народ,ако дойдете на власт.Нямате и не искате да говорите за това от страх,че после ние ще ви търсим сметка ,като ни излъжете.А вие точно това ще направите.
    Е ние БЪЛГАРИТЕ не можем да гласуваме за вас.
  • 32 0808

    4 6 Отговор
    .... моля, я повторете...а член ли е тиквоний на вашата партия? Да...Всички политически мерзавци се роят от БСП.

    Коментиран от #33, #34

  • 33 Само казвам

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "0808":

    .... моля, я повторете...а член ли е фигуранта на вашата партия? Да...Всички политически мерзавци се роят от БСП.
  • 34 ЧЕ ТО ДРУГИ ПАРТИИ

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "0808":

    НЕМАШЕ ПРИ СОЦА....ОТКЪДЕ ДА СЕ ...РОЯТ
  • 35 Кръв, пот и сълзи

    7 2 Отговор
    Освирепели, огладнели, безпомощни.
  • 36 ооо я стига

    4 3 Отговор
    Защо Нинова ви прибра по време на протестите, а не направихте един голям протест на всички ваши симпатизанти. Защо не напуснахте Парламента, защо телевизията ви рязко спря излъчването на протестите. Никакъв принос нямате вие!
  • 37 Майкооо

    7 0 Отговор
    Яворчо От млада надежда и ново лице на ДСБ как така се извъртя и премина в БСП и стана пръв радетел на болшевизма
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ДО ТУК СТЕ

    8 1 Отговор
    МАЙКИТЕ НИ РАЗПЛАКАХТЕ И ДЪРЖАВАТА ДВА ПЪТИ Е ФАЛИРАХТЕ НАГЛИ ЛИЦЕМЕРИ.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 А бе каУн

    4 0 Отговор
    Бесепарски.Борисов си изкара успешно мандата и се оттегли.За ,какво сваляне бълнуваш?И пак беше първи.Сега пак ви предстои да поемете пожарникарския шланг.
  • 42 ХАН КРУМ

    2 0 Отговор
    БОЖАНКОВ ,МЛАДО И ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ СИ. СПРИ ,ПООГЛЕДАЙ СЕ ,ЗАМИСЛИ СЕ И ТОГАВА ПО ОБРАНО И ПО АРГУМЕНТИРАНО ГОВОРИ. ГОЛЕМИЯ ПРИНОС НА БСП Е ,ЧЕ ИЗДИГНА РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. АМА В НИЩО ДРУГО. ФЕВРУАРИ МЕСЕЦ 2020 Г ТОЙ КАЗА ,ЧЕ СНЕМА ДОВЕРИЕТО ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. ОТ ТОГАВА ДО СЕГА ОСВЕН ЕДНО НАПРАЗНО ПРАЗНОДУМСТВО ОТ БСП ,ДРУГО НЯМА.ЗАЩО ВИЕ НЕ НАПРАВИХТЕ ПРАВИТЕЛСТВО –ИМАХТЕ МАНДАТ?ЗАЩО С ОРЕШАРСКИ НЕ НАПРАВИХТЕ ТОВА ,КОЕТО СТАВА СЕГА? КОЙ ВИ ПРЕЧЕШЕ?ИЛИ ЕДНА ЧАСТ ОТ ВАС БЯХА ЧАСТ ОТ ОМЕРТАТА И ДАЛАВЕРИТЕ ВЪРВЯХА.ВИЕ ,ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ХОРАТА НЕ ПОМНЯТ? ГОВОРИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ, А ПРЕДИШНИТЕ 27 НА КОГО ГИ ДАВАТЕ?ПРЕЗ ТЯХ КАКВО ПРАВИХТЕ? БЯХТЕ В ДАЛАВЕРИТЕ И СЕ ПРИКРИВАХТЕ ВЗАИМНО? ПО КРОТКО И ПО ВНИМАТЕЛНО. ЗАПОЧНАХТЕ ДА ГОВОРИТЕ ,КАТО БОРИСОВ– БЕЗ НАС НЕ МОЖЕ ,ПЪРВИ СМЕ ,ПОБЕДИТЕЛИ СМЕ, АКО НЕ БЯХМЕ НИЕ!!! СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА И СЕ ОГЛАДАЙТЕ. АКО НЕ ЗНАЕТЕ ИДЕТЕ ПРИ РАДЕВ ДА ВИ КАЖЕ КАК СТАВАТ НЕЩАТА ,ТИХО ,КРОТКО И ЕФЕКТИВНО.
  • 43 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    Бе Си Пи -- НИЕ НЕ СМЕ БУРЖОАЗНА ПАРТИЙКА !?!?!? ЗАРКОВ И БОЖАНКОВ НЕ СА ПРОБУТАНИ ПО РОДНИНСКИ !!! НИЕ ГРАБИХМЕ АКТИВИ ЗА ДА ВИ ЗАЩИЩАВАМЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ !!??!!ЗАТОВА СМЕ БОГАТИ И ИМАМЕ ДНЕС - ВЗЕТОТО ОТ ВАС -СКЪПИ
    САОТЕЧЕННИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 44 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 2 Отговор
    На 11 юли 2021 г. ще оценим приноса на БСП според заслугите от всички изминали 30 години. И БСП, ще е 4-та, а може би 5-та политическа сила след Манолжва и Дончева.
  • 45 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "дхдф":

    Тези над 70 години трябва да им се забрани да гласуват. Нито едно поколение, няма право да съсипва живота на следващото поколение.

    Коментиран от #46

  • 46 забраните

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Аз гласувам за БСП, и съм много под 70 години. Освен това имам адски високо образование. Ще ми забраниш ли да гласувам за когото смятам за редно? А животът на цели поколения е съсипан от СДС, Борисов, НДСВ. Като върна лентата назад излиза, че те са управлявали 84% от времето от 1990 до 2021. Следващите, които ще съсипят живота ви са ИТ(п)Н и мутреси като Манолова. Но продължавайте в същия дух и ревете после, че ви е съсипан животът.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове