13 Ноември, 2019 7494

Кой гледа в джоба на другия?


  • Александър Иванов Депутат от ГЕРБ Вие, социалистите, вместо да гледате в джоба на другия, на румънците, гледайте в нашия. Пенсиите от 3 долара сега са 200 долара. Така че когато говорим за един равен старт, като видим пенсиите, мисля, че успехите на правителството са видни.
  • Румен Гечев Депутат от БСП Знаете ли кога ще стигнем румънците!? Никога. Министър Горанов залага икономически растеж в края на мандата на правителството от 2,9%, а румънците и цяла Европа за същия период залагат икономически растеж над 5%.

    154 гласа
    18%
    82%
    689 гласа

Коментари

  • 1 Бай

    84 19 Отговор
    Групировката гроб и тиквата са ДУШЕВАДЦИ !!!
  • 2 axouxo

    75 9 Отговор
    'Га ще ги стигнем ли?'Гат пръдне бухала.С тези свинчуги в управлението и с този тапир за министър на финансите само надолу.За да вървим нагоре требе много да се дава и много малко да се взема.Крадците,къде сте виждали да дават?
  • 3 Отец нафарфории

    50 21 Отговор
    Гечев за нищо да не ръси акъл ,той съветваше един премиер та ни се е.а майката по негово време ,огромна заслуга има да копаем в дъното ,е на това се казва гьон суратлък, няма такава наглост ,и да се радва че живее в БГ , иначе да са му взели и долните гащи на тоя наглец,и мястото да му е в дранголника а не по студията
  • 4 333

    35 3 Отговор
    Да, голям прогрес. От 100 се вдигнаха на 200. За предните 10 години се вдигнаха от 3 на 100. Едното е два пъти, другото 30 пъти.
    Преди имахме по 6, 7, 8% ръст на икономиката, сега е 3.
  • 5 Гост

    34 23 Отговор
    Румен Гечев е роден на 4 октомври 1956 година в Червен бряг. През 1980 година завършва политическа икономия във Висшия икономически институт „Карл Маркс“, днес Университет за национално и световно стопанство (УНСС), в София, където след това започва да преподава в катедра „Политикономия и военна икономика“.[1]

    Гечев специализира икономика в Илинойския щатски универисет (1987 – 1988), Университета „Теймс Вели“ (1993) и Аризонския университет (1993).[1] През 1987 – 1991 година е секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност с псевдоним „Економов“.[2]

    През 1990 година Румен Гечев става член на БСП и в периода 1995 – 1997 година е заместник-председател на Министерския съвет и министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов.[3]. След това се оттегля от политическия живот и продължава да преподава в УНСС. През 2013 година отново е избран за народен представител от БСП.


    ???????????
    Този ли ще ни “оправи” ?
  • 6 Део

    34 30 Отговор
    80% гласували за Гечев, министър по времето на Жан Виденов, човекът който фалира 16 банки и държавата.Подкрепяте Гечев и очаквате да се оправим? Точно заради него и неговата крадлива и некомпетентна партия сме на това дередже. Много къса памет има българина и си плаща за това. Както е казал един американски президент: "Бедността е най-справедливото наказание на един прост народ" !!!

  • 7 гробарско грабене

    43 21 Отговор
    Да пенсиите бяха 3 долара но живяхме по добре от румънците .албанците .....а сега сме по зле и от албанците .Сега ще търсиом да се сравняваме с някои африкански държави .Справка операция сега средно 10 000 лв., преди при 3долара пенсия 0лв . зеро Глоба за коланна кола сега 50 -100лв . преди 2лв. Преди не повече 10 глоби за шофьори сега 1000глоби . Та кой гледа в джоба на другия. По долно и мръсно племе от Герберското няма Дано дойде време да си получат заслуженото

    Коментиран от #16

  • 8 боцмана

    16 1 Отговор
    Всеки гледа в джоба на другия , за всеки чуждата кокошка е патка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 милионери

    30 6 Отговор

    До коментар #9 от "Любопитен":

    А колко беше заплатата бе умник . лично аз вземах 300 000 лв. Едно кафе струваше 500 лв. за три месеца ставах милионер Тогава всички българи станаха милионери . Целия минус бе че изгоряха на хората спестяванията . Който беше умен и предприемчив направи пари от онази криза .И не се връщайте назад за да оправдавате сегашната мизерия и геноцид ..сравнявайте се с останалите соц страни .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 333

    15 21 Отговор

    До коментар #11 от "666":

    Ако комунягите управляваха, вероятно вече щяхме да сме в Шенген.
    Тоя век по-лошо управление от това на ГЕРБ не е имало. Нищо не свършиха през това време. Харченето на бюджетни пари не е единственото задължение на управляващите и на законодателя. Тяхно задължение е да направят държавата по-нормална. А тия карат на самотек, и нищо полезно не са свършили в тая област. За това не ни щат в Шенген.
    Комунистите и те не си даваха много зор, но направиха достатъчно, за да влезем в ЕС. Ако не искаха, нямаше да влезем. Та не ме плаши с руснаци и ушанки.

    Коментиран от #19

  • 13 Боко

    16 2 Отговор
    Стига сте брецали а затягайте коланите,самолети има да се плащат

    Коментиран от #14

  • 14 Чоко

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Боко":

    Боко, самолетите вече ги платихме.Ти виж там поръчай още 8.Не се ослушвай.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Другар

    11 12 Отговор

    До коментар #7 от "гробарско грабене":

    Не плачи, другарю! Северна Корея те очаква със същите условия както по твоето бленувано време! Там ти е спасението!

    Коментиран от #22

  • 17 АНАЛИЗАТОР

    18 4 Отговор
    ТИЯ ОТ ГЕРБ,РАБОТЯТ ЛИЧНО ЗА СЕБЕ СИ,НО НЕ И ЗА НАРОДА. ЗАТОВА СЕ ХВАЛЯТ КОЛКО МНОГО СА НАПРАВИЛИ,ЗА ТОЯ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ. ДОЙДОХА ГЛАДНИ ВЪШКИ,СЕГА НЕ МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ВЕЧЕ С ТЯХ.
  • 18 инчхай

    12 2 Отговор
    сашо герберашо нямате вие заслуга за пенсиите,вие имате заслуга за водата,че стигна 3лева,тока и данъците мафиоти
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 333

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "666":

    Какво значи по-тъп коментар не е имало?
    Имахме до 8% ръст преди Байуй и под 5 не падахме. Сега имаме 3. Румънците си възстановиха растежа отпреди кризата, ние не. Кой е виновен, като Байуй управлява 10 години? И никой никога не е имал толкова власт в България през тоя век. И на национално ниво, и на регионално. Като не искаш комунисти, има Демократична България, аз за тях гласувах. Ама ти искаш Тато, маскиран като демократ и антикомунист. А това е по-зле от БСП, да. Ония поне не се правят на десни.
  • 21 Гнида

    10 2 Отговор
    Коледното лапане на герберастите започна , ши идът пица с пармезан , каза мендулина !
  • 22 гробарско грабене

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "Другар":

    всеки който не харесва Гроб е другар ...според някои .Бих отишъл в севрна Корея но е много далече .Румъния е по близо и са два пъти по добре от нас .А колкото до северна Корея след някоя година ще стигне нивото на Китай . И с Китай така някога се подиграваха а ето че е на път Да стане номер 1 в света и че в момента храни сащ.

  • 23 барета

    3 7 Отговор
    Ще стигнем румънците тогава, когато изправим до стената социалкомунистите и сторим с тях това, което сториха румънците с елена и николае чаушеску...... А тоз червения да мълчи и да се благодари всяка сутрин, че сме в България и все още е жив.
  • 24 Цацаров

    1 6 Отговор
    Крайно време е прокуратурата да се самосезира за троловете дето плюят правителството.
  • 25 666

    2 1 Отговор
    БСП БСП БСП!!!!!!!
  • 26 Тил

    5 0 Отговор
    Какво само плещите за Северна Корея ? На Ердоган тиранията е сто пъти по-гадна ама Трампи сега ще му се изчетка със стотина милиарда и ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Ха-ха ха ....
  • 27 Тип

    5 0 Отговор
    Един от дъртите малоумници в "Референдум" твърдеше, че ние сме били по-зле от другите бивши соц, защото само ние сме имали още соц. партия и тя също управлявала. Ако е така, то значи, че тарикатите бързо са се пребоядисали и "надуват платна" по вятъра, както и при нас всички криминални отрепки с червени книжки отпреди, сега са най-върлите антикомунисти, антипопулисти, но най-вече ГАВРА с европейското развитие на България - ГЕРБ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 ЦарВул

    8 3 Отговор
    Помните ли Жан Виденовото време?когато Гечев беше министър!Имах бизнес и работех със 120% годишна лихва!Взимах милион револвиращ кредит от БЗК и го връщах сле ДВАДЕСЕТ дни и успявах!Бизнес със зърно и имах собствена мелница и фурна/не наследство ИЛИ ГРАБЕЖ,а купени с труд и АКЪЛ!А сега вземете милион кредит и го превъртете за двадесет дни и върнете милиона на банката!!Който стори това днес ще му дам 500 хилки ПОДАРЪК!!Евала на умните хора,а не на тъпунгерите/пеликани/от ГРОБ!!,които само гледат да си напълнят гушката от нашите пари независимо дали от т.н.еврофондове или
    пряк грабеж!!Всички те събрани заедно/Тиквата,Географичката,Физвъза,даскалото Йорданов и други и други/не могат да полреят вода и на малешката на Гечев!!Който го може си го може!!ПРОФЕСОР!Я се поопитайте да станете професор и преподавател в УНСС и тогава ми се обадете и лайте като кучета срещу Луната!!!
  • 30 dedo wi pras

    0 1 Отговор
    двама пръдльовци се надлъгват.... единия е доказан некадърник който беше при жан и ни докараха до пенсии от 3 долара а другия се гордее сякаш той ни измъкна от блатото......за тези които не помнят и само знаят да плюят, човекът който ни измъкна от 3 доларовите пенсии и заплати по 15-20 долара беше иван костов.... не царот , не станишеф , не бойко ......

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта