17 Ноември, 2019 8226

Много ли са измамите с болнични?


  • Ваня Григорова икономически съветник в КТ Подкрепа C прeдлoжeниeтo зa първия бoлничeн дeн нaкaзвaмe вcички чecтни рaбoтници. Тaкa тe в пeриoдa, в кoйтo имaт нуждa oт cкъпи лeкaрcтвa и изcлeдвaния, щe бъдaт лишaвaни oт cрeдcтвa. От 2013 г. болничните дни са били 8 милиона. Към 2016 г. са били 10 млн. болнични. Измaмитe c бoлничнитe дни ca твърдe мaлкo. Caмo в Coфия ca уcтaнoвeни 400 кухи фирми, кoитo ca cъздaдeни дa тoчaт НOИ чрeз бoлнични. И caмo зaрaди тoвa, чe държaвaтa нe e cпрялa тeзи фирми, нe знaчи, чe трябвa дa нaкaзвa бoлнитe cлужитeли.
  • Владислав Горанов министър на финансите Тoвa рeшeниe зa нac нe e грeшнo, зaщoтo aкo гoвoрим c рaбoтoдaтeлcкитe oргaнизaции, cъcтoяниeтo нa пaзaрa нa трудa e, чe нe ca мaлкo хoрaтa, кoитo ca гoтoви дa мaмят cиcтeмaтa. Бългaринът нe e гoтoв нa coлидaрнocт, зaщoтo глeдa нa държaвaтa кaтo нa чуждo тялo. Тoй иcкa дa измaми държaвaтa. НК е писан за честните граждани, а не за престъпниците. Ние ще сме толкова по-бедни и далеч от успеха, колкото по-далеч стоим от ценностите, които богатите държави изповядват.

    943 гласа
    86%
    14%
    153 гласа

Коментари

  • 1 Бай Ставри

    60 12 Отговор
    Тая Ваня ме кефи......ако ми падне ще я изклатя.

    Коментиран от #9, #17, #60, #63, #66

  • 2 bolen

    18 4 Отговор
    po dobre da ne se plashtat I trite dni otkolkoto kato idesh za edna operaciq za 800lv trqbva da platish polovinata . primerno za jlachka ako nqmash pari umirash .

    Коментиран от #58

  • 3 Рамбо

    117 8 Отговор
    ГУРЕЛЯНОВ ТИ СИ НАГЪЛ СЪЩО КАТО ТИКВАТА !!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Онзи

    43 7 Отговор

    До коментар #3 от "Рамбо":

    Еми тия и двамата са от един бетоновоз.
  • 5 Информация за Горана

    111 6 Отговор
    В богатите държави в ЕС работодателя е длъжен 6 седмици да плаща болнични листи. След 6 шесте седмици, започва Здравната каса да ти плаща заплата, докато оздравее човека. Плюс безплатни лекарства в рецептата от личен лекар. С рецептата отиваш в всяка аптека и не плащаш, ако има плащане, то е 5 евро за цялата рецепта. Но това в ЕС при човеците. БГ не е в ЕС и скоро няма да е, както вървят нещата.

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Горане

    90 4 Отговор
    Кой мами системата бе? Вие Горане мамите системата и изтезавате БЪЛГАРИТЕ вече 10г. с вашата ГЕРБ мафиозка политика. Кои са честни и престъпници? Престъпниците сте вие впили се в Държавния апарат и ИЗТЕЗАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ с нечовешката ГЕРБЕРСКА ПОЛИТИКА. Кой не е готов за солидарност? Пак ВИЕ ГЕРБЕРИ, защото Вие не знаете реалното значение на думата СОЛИДАРНОСТ.
  • 8 МАМАЛИГА БАБАНГИДА

    31 8 Отговор
    КУЧЕТАТА ЛАЯТ ...... КЕРВАНА СИ ВЪРВИ - ДРАГИ БЪЛГАРИ !!!!!!!!!!!!
  • 9 бай Хой

    20 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ставри":

    Ох, и аз много я харесвам. Огън жена е! Дай да сме двамата, че да си помагаме!
  • 10 електорална 1

    65 2 Отговор
    Ваня е права. Това е наказание за онези, които работят и плащат данъци, и осигуровки. Само помислете кой остава незасегнат от това проклятие! Ами онези, които не работят и не плащат данъци и осигуровки. Кои са те? Индо-българите, които гласуват и точат социалните системи.

    Коментиран от #11

  • 11 Изтезанията са за БЪЛГАРИТЕ

    26 4 Отговор

    До коментар #10 от "електорална 1":

    Индо-българите са поръчител на Музиката.
  • 12 дърто ченге

    53 4 Отговор
    Недоумявам защо не се затегне контролът на издаване на фалшиви болнични. Толкова е лесно Ами направете внезапни проверки на "болните" и вкарайте в пандиза докторите за документ с невярно съдържание. Защо наказвате болен служител заради далаверите на други?
  • 13 БГ фашизмът 2009

    37 6 Отговор
    Фашистите от ДС 1941-1944г., ПК"Звено". Не са избити. Те са вербувани от Сталин, да се нарекат КОМУНИСТИ, присъединяват се към БРП(Народната партия), заедно с БЗНС и затова името на БРП се сменя в БКП 1948г. Целта е да създадат основите на новата ДС, но са под лупа да служат на народа, 1989г. се подчиняват на службите на САЩ, чрез Горбачов и работят против народа ОТГРАБВАТ ГО. Пречката е Т. ЖИВКОВ, който го отстраняват от ВЛАСТ, който е от БРП. БЪЛГАРИНА живя дълго време в перфектната държава Социализъм, осигуряващ на 100% от населението достатъчни доходи и всичко за живот. Но Капитализма, за да оцелее, използва непозволени методи и разруши Социализма. Социалистическите държави навлязоха неподготвени в Капитализъм. Българите още не са разбрали, че Капитализма е фалшифа форма, съществуваща от жаждата на човека за богатство, за сметка на бедността на други човеци. Българите още не знаят как функционира Капиталистическата държава и ако искаш нормални неща трябва да си ги извоюваш, защото НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ГИ ПРЕДОСТАВИ КАКТО СОЦИАЛИЗМА. Социализма също си имаше цена, осигурява всичко, но задължава всички на 100% да работят. И ето защо падна СОЦА, събориха го тези които не искат да работят, а искат да печелят и да им дават. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ГУБИМ ДЪРЖАВАТА СИ И СЕБЕ СИ.
  • 14 Нашенец

    33 1 Отговор

    До коментар #5 от "Информация за Горана":

    Всичко зависи от това, как е уредено осигуряването на работника. Да сравняваме една и друга осигурителна система без да ги познаваме, не е коъ знае колко ползотворно. Тук осигуровките ги прибира НОИ/държавата, а иска първите три дена да ги плаща работодателят. Така не става. Не че не става, но става за сметка на здравите работници. 10 години синдикатите се правеха на глухи, защото външно изглеждаше че се карат работодатели и държавата. Сега, когато вече работодателите се обединиха срещу работниците и решиха никой да не плаща първия ден от болничните, синдикатите пак го играят леви резби. Пак са срещу работодателите, а не срещу държавата, която прибира осигуровките. И наглецът от КНСБ се изцепи оня ден, че чакал работниците да почнат да протестират и те да ги оглавят. И какво ще направят? Ще оглавят протестите, ще ги спрат и след това ще пристанат на държавата, както винаги са играли ролята на проститутка на държавата.

    Коментиран от #16

  • 15 Димитър

    34 3 Отговор
    Едва ли са много тези фалшиви болнични, от дълги години стаж, за колеги, познати или случайни хора не съм забелязал някои да ползва фалшиви болнични.
    А 20 - те милиарда лева заеми, които изтегли бб, къде са, че на болните парите досвидяха.
  • 16 Работодателите се обедениха

    34 7 Отговор

    До коментар #14 от "Нашенец":

    ПРОТИВ НАРОДА. ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ МАНИПУЛАТОР. КОЙ ИЗКАРВА ПАРИТЕ НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ БЕ ТРОЛ. ТОВА Е ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИТЕ(РАБОТЕЩИТЕ).

    Коментиран от #22

  • 17 Гост

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ставри":

    А горанката....?
  • 18 Стрелата

    25 2 Отговор
    Незнам ка ги измислиха18 мил болнични да несте станали 50мил при 1.5 мил работни места в бгето Математиката Тиквунииии.

    Коментиран от #20, #61

  • 19 Гост

    34 3 Отговор
    Еййй, гуранчо, мекеренце долно, миризливо. Трябва да направиш, така щото лекари да не издават фалшиви болнични, а не да ме товариш да ти пълня личната каймановска банкова сметка. Нищо не те чух да казваш за лекарите, които са си го превърнали в бизнес, срещу 100 кинта на болничен. Гнусен, мазен човечец си ти горанка. Не ставаш!
  • 20 Това са ЛЪЖИ

    31 4 Отговор

    До коментар #18 от "Стрелата":

    Създават Лъжи, с цел да оправдаят необходимостта да не плащат болнични листи. НЯМА ФАЛШИВИ БОЛНИЧНИ ЛИСТИ, ЩОМ Е ИЗДАДЕН ОТ ЛЕКАР НА ОРИГИНАЛНА БЛАНКА НА БОЛНИЧЕН ЛИСТ, ТО ТОЙ Е ВАЛИДЕН И НЕ Е ФАЛШИВ. ТЕЖКО И ГОРКО НА РАБОТОДАТЕЛ В ЕС ДА НЕ ИЗПЛАТИ БОЛНИЧЕН ЛИСТ, ТЕЖКО И ГОРКО МУ ОТ ДЪРЖАВАТА. В БГ ИМА СЛИВАНЕ НА РАБОТОДАТЕЛИ+ДЪРЖАВНА ВЛАСТ=МАФИЯ срещу НАРОДА ИЗКАРВАЩ ПАРИТЕ РАБОТНИКА БЪЛГАРИНА. ИЗТЕЗАВАТЕ РАБОТЕЩИЯ БЪЛГАРИН.
  • 21 Onq s konq

    17 7 Отговор
    Честните работници са много малко и почти не взимат болнични. Тези които взимат редовно болнични са много повече и са фалшиви и цакат системата

    Коментиран от #27

  • 22 За да се обединят Работодателите,

    16 0 Отговор

    До коментар #16 от "Работодателите се обедениха":

    значи имат ВОЖД Обединител. Кой е ВОЖДЪТ на РАБОТОДАТЕЛИТЕ? КОЙ?
  • 23 333

    24 0 Отговор
    Има измами с болнични - спираме болничните. Има злоупотреби с товарни и пътнически МПС, забраняваме на частни лица да ги регистрират.
    Въпрос за милиарди! Кво правят всички клатик.ци в държавната администрация?
  • 24 чиче

    30 0 Отговор
    Хората намаляват с над 100000 всяка година болничните се увеличават чиновници и политици ги използват за празниците
  • 25 Българите са подложени на:

    25 4 Отговор
    Жестоки изтезания, да работят с заплати равни на 10% до 15% от Европейските. Лишаване от социални придобивки и др. Това се нарича ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ. ТОЗИ ГЕНОЦИТ ЗАПОЧНА ПРЕДИ 10г. С ГЕРБ-КОМУНОИДИТЕ-СИНИТЕ
  • 26 Българите са подложени на:

    13 3 Отговор
    Жестоки изтезания, да работят с заплати равни на 10% до 15% от Европейските. Лишаване от социални придобивки и др. Това се нарича ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ. ТОЗИ ГЕНОЦИД ЗАПОЧНА ПРЕДИ 10г. С ГЕРБ-КОМУНОИДИТЕ-СИНИТЕ.
  • 27 Винету

    25 1 Отговор

    До коментар #21 от "Onq s konq":

    Коня ти мисли по-добре.Вземи се в ръце.Знаеш ли какво ще ти се случи в частна фирма,ако излизаш в болнични редовно?Особенно,ако и ги свързваш с почивните дни.Пробвай.А от друга страна само частника реве,че плаща болнични.Не съм чул полиция или съд да реве.Или АЕЦ например.Мисли с твоята глава не с тая на коня.А и друго-болничния е обезщетение,за което ние плащаме.Законно ли ще е да не се плати?Как мисли коня?

    Коментиран от #48

  • 28 hmhmhm

    15 2 Отговор
    няма такава държава
  • 29 Марко

    13 3 Отговор
    Интересно, хем "измамите с болничните дни са съвсем малко", хем "само в София има 400 кухи фирми, които точат болнични"...
    Хе, хе - да се смееш ли, да се ядосваш ли на подобна антилогика?
  • 30 Rezerva

    7 11 Отговор
    Не съм съгласен с Григорова, че измамите с болничните са твърде малко, понеже както сама каза, само в София са установени +400 кухи фирми, които точат НОИ, иначе за другото е права.
    А що се отнася до Горанов, съгласен съм с него, че българинът гледа на България като на чуждо тяло, а не негово, каквото всъщност е, но НК трябва да важи за всички, не само за честните граждани, а като ги знам с какви ценности се славят богатите държави и какво е отношението им към нас и към техните, то по-добре да стоим далече от "ценностите" им.

    Коментиран от #32

  • 31 Виктор

    29 0 Отговор
    Що не видите първо измамите с телковете , измамите с помощите на по-тъмните ни братя , защо трябва отново и за пореден път да се посяга на малкото нормални хора?
  • 32 Основен играч

    17 0 Отговор

    До коментар #30 от "Rezerva":

    Викаш,че българина не мислел за държавата като наша?И я сега ми кажи кое е нашо?Ти май си в комунизма нейде.Кой е нашият хотел или даже джип?Тоя на Бойко ли?Иди го вземи временно тогава.Нали е наш.И защо от работници ще компенсираш точене на НОИ от кухи фирми питам?Да бяха осъдели един поне.Ама тя рибата .....
  • 33 потребител

    16 1 Отговор
    Да наказва честните хора може само урод който живее на аванта,не плаща нищо и само се чуди какво ново да измисли за до ограби от този обръгнал народец още някой лев!
  • 34 Точно РАБОТОДАТЕЛИТЕ МАМЯТ

    14 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО НЕ ПЛАЩАТ НА ДЪРЖАВАТА ДАНЪЦИ, ОТЧИТАТ ФИКТИВНИ ДАНЪЦИ ТОВА Е. ТЕХНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ВПИЛИ СЕ В ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ ГИ ПРИКРИВА И ОБВИНЯВА НАРОДА, ЧЕ МАМИ ДЪРЖАВАТА С БОЛНИЧНИ ЛИСТИ. ТОВА Е ИСТИНАТА. МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА СРЕЩУ НАРОДА ИЗКАРВАЩ И ТЕХНИТЕ ПАРИ. УЗРЯВАЙТЕ БЪЛГАРИ, ЧЕ ГУБИМ БЪЛГАРИЯ И СЕБЕ СИ.
  • 35 Бесен

    15 0 Отговор
    И защо въобще му давате думата на този престъпник Гораноев?! Да обясни за апартаментчето си и той преди да ми говори за работодатели и системи!
  • 36 инчхай

    6 0 Отговор
    нали са ти подчинени НОЙ,НАП и мобилни групи близки до вас и ви държат за шлифера бе герберасче.стахливчето от земетресението пак гледа да ощети народа долна гад
  • 37 aaa

    11 0 Отговор
    Защо наказвате всички работници заради малкото спекулиращи такива. Подкупните доктори са виновни. Ами контролирайте си докторите господа управляващи. Санкционирайте ги. МИСЛЕТЕ ...
  • 38 Отец нафарфории

    7 0 Отговор
    Добре че опрехме до измамите с болничните ,всичко друго оправихме ,гепене на евро фондове, обществени поръчки и всички други големи измами на които сме царе ,сега като оправим и болничните и в Брюксел ще се хванат за главите .
  • 39 Азазел

    11 0 Отговор
    Идиотска позиция от страна на държавата. Все едно от КАТ да кажат - не ни се занимава да проверяваме за превишена скорост, затова всеки месец на първо число изпращаме актове до всички шофьори.
  • 40 944

    9 0 Отговор
    А защо не се погнат фалшивите телкове и да се следят джипитата как и колко болнични издава.....Ама не искат.
  • 41 от прецаканите

    6 0 Отговор
    Пълна подигравка с работещите и плащащи хора. Защо залагат увеличение на средна работна заплата? Защото заплатите на народните представители са обвързани с нея! Защо повече от 7 години не промениха майчинството и не стимулираха раждаемостта? Защото нямат интерес от това. За съжаление, колкото и големи родолюбци да сме, не ни е тук мястото. Публикувам коментар на водещия на "120 минути" Светослав Иванов от днес, който ме впечатли и се надявам да има кой да чуе и да направи нещо: https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/komentar/sled-utreshnija-den.html
  • 42 rabotodatel

    4 6 Отговор
    Да справедливо първите три дни да не се плащат а другите да си ги поеме държавата. Държавата има ресурс да проверява истинноста на болничните, за разлика от нас работодателите..... Извинете но не мога да не спомена и другата неспрведливост СЛЕД КАТО СЪМ ПЛАЩАЛ 2 години здравни осигоровки на служител "ПО МАЙЧИНСТВО" СЪМ ПРИНУДЕН ОТ ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАТЯ И ГОДИШЕН ОТПУСК НА МАЙКАТА ЗА ТЕЗИ 2 ГОДИНИ. /НАГЛОСТ НА ДЪРЖАВАТА И СИНДИКАТИТЕ/
  • 43 дявола

    3 2 Отговор
    Ей хора всички знаем че не е проблем да си изкараме болничен когато ние нужен а не когато сме болни.Това си стана търговия и никой не иска да я спре някой си пълнят банковите сметки за сметка на други
  • 44 дявола

    2 2 Отговор
    Всичките болнични ако са истински по болест нали се сещате че сага нямаше да пишем тук защото нямаше да има хора
  • 45 rabotodatel

    2 4 Отговор
    КОЙТО МНОГО СИ ХАРЕСВА ВАНЧЕТО ДА БЕШЕ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕЯ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ ТА ДЕ СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ НЕЯ ЕДВА 1600 ГЛАСА СЪБРА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
  • 46 менте политик

    6 0 Отговор
    Българина искал да измами държавата,,,, коя държава ....на ментетата гробарски политици, дошли с измама на власт .Измамника Горанов вижда в всеки измамник .Българина не бил готов на солидарност с своите ограбници . Българина все пак не е мазохист .
  • 47 компенсация

    5 0 Отговор
    Един от начините работника да си избие ниското заплащане е някой ден болнични .нещо като компенсация за смешното заплащане . А колкото за болничен на човек от администрацията. все тая дали е на работа или не .полза никква
  • 48 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Винету":

    Тук съм заради форума. Самите публикации в сайта , са честно казано не особено интересни,но коментарите...! Твоя е много добър според мен разбира се. Няма какво да се добави, няма какво да се махне.
  • 49 мюмюн

    7 1 Отговор
    ГЕРБ-българоубийци
  • 50 сиси

    7 0 Отговор
    а защо не погнете БОЙЛ БАНОВ дето опрости 700 000 лв. под масата и изтърва срока да обжалва,лизач ГОРАНОВ?
  • 51 док

    4 0 Отговор
    Като лекар също подкрепям начините за орязване на фалшивите болнични-личните лекари са едни диспечери,,,търгуващи с болнични и фалшиви направления за измислени мафиотски медицински центрове..не им стига че взимат заплати в пъти повече от специалистите,на които станаха работодатели,същата далавера е и с фалшивите телкове,има цели села в Белослатинско с Телк от известния тарикат д-р Каменов -невролога
  • 52 Еххх

    4 0 Отговор
    Министър Горанов, защо просто не се справите с хората, които злоупотребяват? Това е все едно някой да осира парламентарните тоалетни и да ги затворите за всички, вместо да хванете дрисльото. Много от решенията зад които заставате са все такива - заради неизрядните страдат изрядните.
  • 53 безпартиен

    4 0 Отговор
    И като знаете за тези 400 фирми какво направихте?Траехте си до сега!А това синдикатите как се издържат,че ако е от членски внос няма да имат и за по кафе на ден!Това министърчето да си запише за тези фирми и да си вземе каквото е необходмо!!!Не за себе си разбира се а за държавата!Да не сбърка ,че ще има Цветанов 2!!!
  • 54 РуменРадев

    7 0 Отговор
    Болничните на държавен служител са много честа практика, при частните фирми нещата не са толкова лесни, понеже ще те уволнят..
  • 55 PICHA

    2 0 Отговор
    Тоя да не си мисли, че народното събрание е държавата, те са просто един законодателен орган, държавата това сме ние и да не казва, кой е престъпник, защото именно той е един престъпник!
  • 56 инчхай

    0 0 Отговор
    ааа защо ни наказват ли защото се мислят за богопомазани защото трима папи са го милвали по главата,а на всички избори мангустите ходят да се отчитат на руското конствулство гадовете ги използват
  • 57 Мдааааа

    1 1 Отговор
    Колкото са по-високи осигуровките в една фирма с толкова по-болнав персонал разполага тя.
  • 58 здрав

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "bolen":

    Това си го написал, за да се правиш на смешен ли?
  • 59 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    5 0 Отговор
    Горанов времето ви изтича,скоро ще си ходите и тогава вашите избиратели---ЦИГАНИТЕ, НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ ТЯХ ГИ ВЪЛНУВАТ САМО ПАРИТЕ КАКТО И ВАС.
    Вие сте бъдещи пандизчии крадци мръсни и нагли...
  • 60 TyЪтрг

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ставри":

    Така като те слушам и овца да ти падне, и нея ще изклатиш, то като закъса човек....

  • 61 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Стрелата":

    Толкова са 1500000 работещи през годинаъа всеки като вземе по 7 дена болнични,колко дни болнични се получават например,давам ти пример математик такъв,а някои удрят по месеци,не казвам нищо,защото и аз бях болнични 4 месеца със счупени ребра,а знаеш ли колко се оперират на година във всички болници на бг ,в работоспособна възраст,само за пример ти го казвам,но покрай истинските знаеш ли колко здравипки с познати доктори си бръмчат по почивки даже и по чужбина
    Това лесно може с лостове да се оправи,но вероятно не искат,за да изместват напрежението от една посока в друга
    Само казвам де
  • 62 PlimP

    1 0 Отговор
    еееми, тка е, свършиха заводите за разграбване, ся крадем от хората, а хора винаги ще има, българинът не бил готов на солидарност, 1000 манафа солидарно да ти го напраскат, миризлив търговец, бял ден да не видиш
  • 63 Николай

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ставри":

    Най много на земята са мераклиите. И мен ме кефи.
  • 64 5588

    2 0 Отговор
    Следващото което можем да очакваме е за начало държавата да не плаща първата година от пенсията за наказание, че някои се пенсионират преди други - полицаи,военни и т.н. Няма как българинът да е готов на солидарност заради такива като тебе гОРАНОВ.Ако работеше да направиш народа по-богат,а не себе си, щяхме да сме солидарни с държавата.Хората са солидарни със другите като тях - Капачки,СМС за болни,за животни,храна и дрехи за пострадали и още много.С какво е солидарна държавата с хората и? ТЪПЪНАР си!!! БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ СА БОГАТИ,ЗАЩОТО НАРИТЕ ИМ СА БОГАТИ,НЕ ПОЛИТИЦИТЕ ИМ!!! Разбра ли бе п_тко недоклатена?
  • 65 Гост

    1 0 Отговор
    Защо се говори с работодателските организации при положение, че пазара на труда е функция на търсенето и предлагането. Предлагането идва от работниците. Като намалят цената за труд, която са готови да отделят просто няма да има работници, които да им се навиват да им работят. И още нещо... не може понеже са некадърни да хванат кой уж злоупотребявал да наказват всички, които се турдят. Това е пълен тъпизъм. Герб са пълни идиоти и за пореден път го доказаха!
  • 66 2474

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ставри":

    Аз бих изклахил и тоя дето подписа златните концесии...ох как бих...
  • 67 резервист

    0 0 Отговор
    Така е! Далеч не всички българи са солидарни със страхуващите се от земетресения и за това не им предоставят безплатно да се настанят в свободните им къщички! нито са солидарни с тези за които времето е особена ценност и не им предоставят скъпи часовници! Още по малко солидарни са към бездомните и не им строят палати за милиони в тузарски квартали! Как си печелиш парите, Горанов?
  • 68 Профсъюзен деятел

    0 1 Отговор
    Ванчето най-накрая си призна ,че комунизма бил създаден за хората . Само ,.че не каза за кои хора . Ами за наште хора бе Ванче. Също каза ,че капитализма бил създаден за капиталистите . Ама кои са капиталистите бе Ванче , Ами те са пак наште хора бе Ванче ,....... Пардон _Ваште.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта