Last news in Fakti

10 Август, 2016 06:16 2 240 1

Къща само „за бели”

  • сащ-
  • къща-
  • продажба-
  • расизъм

Скандална обява за продажба на къща само на бели, привлече вниманието на обществеността в САЩ. В Юджин (Орегон) се е появила обява, в която недвусмислено пише, че имотът търси нов собственик, но само сред бели.

Набира ли отново популярност расизмът в САЩ? В действителност се оказва точно обратното. Собственикът на имота е целял да обърне внимание на проблема с расизма, който остава все така актуален.

Джон Ърнст е представител на две раси и както той сам казва не веднъж е имал проблеми заради цвета на кожата си и не желае в бъдеще хората да продължават да страдат от подобно отношение. Целта му е да привлече колкото се може повече внимание върху проблема и това определено му се е отдало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    0 0 Отговор
    Ще му се на тоя и той да е бял...