18 Август, 2016 14:07 3 621 3

Къща във водата предлагат в Дубай (СНИМКИ)

  • дубай-
  • къща-
  • плава

Дубай винаги е привличал погледите на света със своите екстравагантни предложения. Почти неограничените финансови възможности на предприемачите в емирството позволява на архитекти от цял свят да реализират и най-смелите си проекти. Този път става дума за нова комфортна плаваща къща.

Имотите от проекта New Living се предлагат както под формата на хотелски комплекс, така и като отделни обекти. Всяка една от тях ще бъде разположена на платформа със широчина 30 метра и дължина 50 метра. Целта на овалната форма е да скрие обитателите от любопитните погледи на околните.

На всяка от платформите ще бъде разположен имот с разгъната застроена площ от 1500 кв.м и още 48 кв.м екстериорно пространство. Триетажните къщи ще разполагат с дневна, трапезария, кухня, спалня, баня, работен кабинет и складово помещение. Специална система ще доставя винаги свеж въздух в помещенията.

Първите къщи – било то самостоятелно и на хотелски принцип ще бъдат пуснати на вода на 6 септември. Тези, които искат да притежават подобен имот, трябва да приготвят 11 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 борислав

    0 0 Отговор
    Сигурно в цената влиза гьола
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кроко

    0 0 Отговор
    В Дубай предлагат да им дадеш кинти за да ги въртят и евентуално може накрая да получиш къща. А дали ще е във водата, в л..ната или в пустинята, това са подробности. Само голи проекти за строежи предлагат в Дубай.