19 Август, 2016 22:51 2 535 2

Спряха надстрояването на хотел „Маринела”

  • хотел-
  • маринела-
  • строеж

Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК), съвместно с Министерството на вътрешните работи и Главна инспекция по труда, извърши поредна проверка във връзка с наложената забрана за изпълнение на строителство в хотел „Маринела“, гр. София. Със заповед от 16.05.2016 г. на началника на РДНСК надстрояването на едноетажно тяло на хотела беше спряно.

Проверката на 19.08.2016 г. установи, че към момента не се извършват строителни и монтажни работи, на строежа няма работници и механизация, но той продължава да е захранен с електрическа енергия.

Електрозахранването на обекта днес е прекъснато от служители на ЧЕЗ. Електротаблото е запечатано с отличителни знаци на ДНСК. Ограничен е достъпът до строежа, като на подходите са поставени ограничителни ленти на ДНСК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянка

    0 0 Отговор
    Най-после!!!
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    А тези железа, ще стоят да грозят, дълго време. Защо не се спират строежите в зародиш ? Защото най напред трябва да се вземат парите изпод масата.