Last news in Fakti

8 Септември, 2016 11:47 4 007 0

Грандиозни строителни проекти

  • дубай-
  • проекти-
  • строителство

На престижното изложение Cityscape, която за втори път става домакин на реализирането на редица мегапроекти в Дубай, бяха представени бляскави небостъргачи, къщи със собствени мини голф игрища и идеи как да изглеждат цели жилищни квартали.

Независимо от продължаващия спад на цените на жилищата, строителните компании в емирството не възнамеряват да намаляват изграждането на нови сгради.

Jumeirah Central е най-грандиозният представен проект. Той включва изграждането на жилищни и офисни сгради, хотел и търговски център. Ще бъде финансиран от държавния Dubai Holding, който е известен с това, че е финансирал строителството на най-високата сграда в света – Булж Халифа.

Не по-малко известната компания – Emaar Properties, възнамерява да изгради многофункционален жилищен комплекс в района Dubai South. Той ще е в близост до второто летище на емирството, което се планира да стане базово за авиокомпанията Emirates Airline.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА