12 Септември, 2016 20:47 2 937 3

Къща подобна на родния дом на Хитлер стана хит

  • къща-
  • суонзи-
  • хитлер

Собственикът на къща в Суонзи (Уелс) не е възнамерявал да вдига наема на имота, след като става янсо, че фасадата на сграда е досущ като тази на родния дом на Хитлер. Приликата открива един от местните блогъри, след което комикът Джим Кар пуска колаж, където се съпоставя родната къща на Хитлер и нейното копие в британския град. Имотът в Суонзи вече е истински хит и една от забележителностите на града.

За решилите да отседнат в имота седмичният наем е 113 USD, независимо че имотът е известен с това, че прилича на къщата на Хитлер.

Хора от цял свят се стичат към Соунзи, за да се снимат пред къщата, което е собственост на 70-годишния Клайв Дейвис и няколко поколения преди него. В имота са обособени два апартамента, като към днешна дата за този на първия етаж се търси наемател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФРГ

    0 0 Отговор
    Адолф имаме нужда от теб!
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    По- скоро се нуждаем от Бени Нетаняху, голям специалист арабист.
  • 3 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Ако не се лъжа именно на Хитлер е идеята след евреите първи за подпалки да са АРАПИТЕ !!