Last news in Fakti

19 Септември, 2016 14:37 1 937 4

Продават къщата от филма „Хари Потър”

  • хари потър-
  • къща-
  • продажба-
  • филм

В Англия беше пусната за продажба къщата, в която са снимани първите серии от сагата „Хари Потър”. Цената на двуетажната къща е 475 000 паунда. По сценарии имотът се намира на 4 Privet Drive в графство Съри, а в действителност се намира в град Мартинс Херън в графство Беркшир, югоизточна Англия.

За пръв път къщата се появява на екран през 2001 г. По сценарии Хари е живял в нея с леля си и дядо си. Две години след премиерата на филма, собственичката на имота – Сандра Смит, го обявява за пръв път на пазара на цена от 250 000 паунда. От тогава до 2010 г., когато е продаден за последен път, сменя няколко пъти собственика си. Преди 6 години той е продаден за 290 000 паунда.

Двуетажната къща се намира на 300 метра от железопътната станция Мартинс Херон. Състои се от три спални. На първия етаж е разположена обзаведена кухня. Тя се отличава от тази, която е била във филма, тъй като собствениците са я ремонтирали.

Продават къщата от филма „Хари Потър”

Продават къщата от филма „Хари Потър”

Продават къщата от филма „Хари Потър”

Продават къщата от филма „Хари Потър”

Продават къщата от филма „Хари Потър”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цено Романов

    0 0 Отговор
    Проклети да са спекулантите, които купуват един имот само за да го препродадат! Объркват целия пазар и човек не може да си купи нищо.
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Всъщност това е старата къща на Хитър Петър,но пометена и с обрани паяджини,вторично преименувана на "Къща за гости Хари Потър".
  • 3 ники

    0 0 Отговор
    Кое в тоя тесен курник струва 475 000 лири ....

    Коментиран от #4

  • 4 oleeeee

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ники":

    Иди на острова и ще видиш кво значи тясно жилище. Тази е направо огромна ,особено по стандарта на големите градове. Там живеят в една стая/буквално/. Да не говорим ,че постоянно вали . Ш...н остров.