Last news in Fakti

27 Септември, 2016 06:16 2 404 0

Наем на жилище от 100 EUR на месец в Белград

  • белград-
  • наем-
  • жилище

Най-търсени сред жилищата в сръбската столица са апартаментите без централно отопление. Липсата им значително смъква режийните разходи. „Наемателите предпочитат 3-4 месеца в годината да плащат по-високи сметки за ток, отколкото високи сметки за парно целогодишно”, коментират брокери.

Традиционно в края на август и началото на септември интересът е от страна на новоприетите студенти. Те търсят основно гарсониери в близост до Белградския университет. Най-малките апартаменти могат да се наемат срещу 100 EUR на месец, но не и в близост до ВУЗ-а, а в по-крайните квартали. Апартаментите, които се намират по-близо до центъра се отдават под наем срещу 150 EUR на месец, като най-евтини са имотите в Мариево и Карабурма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА