29 Септември, 2016 18:16 1 835 3

Санирането – най-социалната политика

  • саниране-
  • луковит-
  • сграда
Санирането – най-социалната политика - 1

„Безплатната програма за саниране е най-социалната политика, защото парите отиват при хората, битовите им разходи падат наполовина, вдига се цената на апартаментите”, каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на саниран жилищен блок в град Луковит.

До края на 2016 г. близо 1 млрд. лв. ще бъдат вложени в програмата за безплатно обновяване на жилищните сгради. „Тези пари са събрани от контрабандистите и от това, което се крадеше”, каза Борисов. В етап на обновяване са 900 сгради, а още 4500 предстои да бъдат включени в програмата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бидона

    0 0 Отговор
    Нищо безплатно няма на този свят!Ние богатите плащаме на бедните цървули да си налепят панелните недоразумения със стириопор!Нито по граждани, ще станат, нито по умни , но ние ще платим сметака на тези нещастници!
  • 2 Kiro stiroPORA

    0 0 Отговор
    Bidonce nedei da te e qd che si plashtash ipotekata za apartamenche novo stroitelstvo, yspex!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Аз не одобрявам, понеже това не е безплатно. Безплатно е ако доброволци, с доброволно предоставена техника и материали се качат и налепят изолацията, измажат и поставят доброволно предоставената дограма.
    Реалност: изписват 600х.лв за блок, а влагат 200х.лв. Не променят нищо смислено по фасадите, само се леки един стириопор и се сменят дограмите с най-евтините такива. Качеството е лошо, някои покриви вече текат след ремонта, климатиците си висят под прозорците, входовете са получили само най-много една боя, улуцуте са от най-евтините.
    И аз като данъкоплатец ще платя на цървула, който пие бира и пуши цигари пред блока, а не отдели 20лв на месец за това, моя данък на жилището е 240лв, а на панелката е 90лв или аз плащам, за да може той да живее добре на мой гръб.
    Вместо да се направи общинско перо със задължителни домоуправители и месечни вноски, пак ще се санира, но с парите на живущите, а този милиард да отиде за болници, паркове деца.