19 Октомври, 2016 10:11 2 785 0

В Сочи продават жилища в незаконни комплекси

  • комплекс-
  • жилища-
  • сочи

Огромен скандал се разрази в Сочи. Оказа се, че някои жилищни комплекси, в които активно се продават апартаменти, са построени без разрешение и без оформянето на каквито и да било документи. Стигнало се е дотам, че общинската администрация е съставила и публикувала списък от 64 комплекса, които незаконно са издигнати на територията на Сочи.

За някои от въпросните комплекси се водят и съдебни дела. „Именно поради това потенциалните купувачи трябва да са много внимателни”, съветват местните власти. Ако бъде купен в апартамент в подобна сграда, то собственикът може да остане и без имот, и без пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА