Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 09:25 2 918 0

Новите тенденции при обявите за имоти и в строителството

  • imot.bg-
  • обява-
  • архитектура-
  • тенденции
Новите тенденции при обявите за имоти и в строителството - 1
Снимка: М. Богданова ©

Развитието на технологиите неминуемо се отразява на информацията, която може да бъде публикувана в една обява за продажба или отдаване под наем. Друга страна на навлизането на интернет в света на търговията с имоти е отдаването по наем на хотелски принцип. В някои случаи се стига дори до забрана в даден град ас е отдават имоти на този принцип.

През седмицата сана ясно колко е намалял броят на руснаците, решили да купят имот у нас. А след 25-годишен дебат британските власти взеха решение за разширението на най-голямото летище в света.

Кои са видимите обяви за имоти

С агресивното навлизане на технологиите потенциалните купувачи и наематели могат да получат много повече информация за даден имот. Как трябва да изглежда една обява за продажба или отдаване под наем на имот, за да привлече клиентите? На какво брокерът трябва да обърне внимание при комуникацията с клиентите? Част от детайлите за читателите на най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg, разкрива инж. Ирена Перфанова, председател на Националното сдружение „Недвижими имоти”.

Още

Забраниха краткосрочните наеми за туристи в Ню Йорк

Губернаторът на Ню Йорк издаде указ, с който забранява отдаването на жилища на туристи под наем за период по-катък от един месец. Ако собственик наруши забраната го грози глоба в размер на 7500 USD.

Още

Разширяват най-натовареното летищe в света

След дебати, продължили 25 години, днес британското правителство взе окончателно решение да разшири едно от най-натоварените летища в света – Хийтроу. За мащабността на проекта говори може да се съди и по инвестицията, която ще бъде направена, а именно – 25 млрд. USD.

Още

Тройно намаляха руснаците на българския пазар

Лятото свърши и е време за равносметка за случилото се на черноморския ваканционен пазар. Основната група купувачи бяха българите и руснаците, като делът на последните продължава да намалява. От 2014 г. досега рускоговорящите купувачи са намалели тройно, отчитат агенциите за недвижими имоти.

Още

Новото при строителството на сгради

Не само собственици на имоти, предприемачи и строители пострадаха от кризата през 2008 г. Към тази група могат да се причислят и представители на редица други професии – архитекти, инженери, доставчици на материали и много други. Колкото повече се отдалечаваме от 2008-а, толкова повече се възстановят, но и усъвършенстват съпътстващите инвестиционно-строителния процес сектори.

Още


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА