20 Ноември, 2016 10:37 2 625 0

Най-доброто от най-доброто

  • imot.bg-
  • тузарски-
  • град-
  • небостъргач
Най-доброто от най-доброто - 1
Снимка: М. Богданова ©

По традиция към края на всяка година се прави равносметка на случилото през изминалите 12 месеца. Част от това са и класациите. През тази седмица стана ясно кои са най-добрите небостъргачи и най-добрите градове за живеене на планетата.

Руснаците отстъпиха на второ място по инвестиции в недвижими имоти в България. Първото се оказа за швейцарците, които са вложили за първите девет месеца на тази година 22.7 млн. EUR.

5-те най-тузарски имота на пазара

Инерцията в луксозния сегмент набрана през 2015 и 2016 г. ще е движещата сила в луксозния сегмент през 2017 г., смятат анализатори. Основните купувачи на луксозни жилища ще са българите, които живеят зад граница.

Още по темата

Най-добрите небостъргачи на 2016 г.

Чикагският международният съвет за високи сгради и градска среда (CTBUH) обяви най-добрите небостъргачи в света за тази година. На първо място е кулата Shanghai Tower, чиято височина е 632 метра.

Още по темата

Най-добрите градове в света

Първото място е за Лондон, въпреки Brexit и произтичащите от това безброй въпроси, касаещи икономиката на страната. Сингапур продължава да привлича погледите на инвеститорите, които в стремежа си да печелят повече, реализират екстравагантни проекти, което от своя страна поставя града на второ място в класацията.

Още по темата

Чужденците инвестирали най-много в имоти у нас

През последните години определено се разчиташе на руснаците, когато ставаше дума за инвестиции в недвижими имоти. Да – руснаците намаляха значително, но това не означава, че няма интерес от предприемачи от други държави. Доказателство за това са последните данни на БНБ.

Още по темата

Измамиха руснак, собственик на замък в Чехия

През 2011 г. руски бизнесмен купува замък в чешкия град Табор срещу скромната сума от 1.8 млн. EUR. Собственикът решава, че и на без това скъпия имот може още да му се повиши цената, като вътрешното пространство се реновира така, че да наподобява замъка Версай.

Още по темата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА