1 Декември, 2016 13:47 2 862 3

Най-вдъхновяващите градове

  • град-
  • вдъхновение-
  • класация

Първото място е за Маями. На втора позиция е Брюж, а бронзовият медал е за Сан Франциско, сочи класация изготвена от туроператорът TravelBird. Анализаторите са разглеждали градовете по различни критерии, свързани с иновацията и креативността. Под внимание при класирането са взети броят на художествените школи, галерии, музеи, звукозаписни студиа, възможност за развитие на кино индустрията.

Също така градовете са класирани по това колко от тях са търсени в Google в съчетание с думата романтика. Например, „романтична вечеря в Маяма” или „романтично място в Брюж”.

Във всяка категория има победител. Така например, по най много на брой художествени школи първите няколко места са за Сантяго де Компостела, Цюрих, Брюж и Порто.

Най-много галерии има в Маями, Порто, Залцбург, Сантяго де компостела и Рейкявик.
А най-често ползвателите на интернет свързват романтиката с градовете Валпараисо, Париж, Цюрих, Берлин и Тел Авив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОтПерникДоТрън

    1 2 Отговор
    Аз ако до Бобов дол отида, постижение ще е :))
  • 2 mediator37

    3 0 Отговор
    Тел Авив и романтика?
  • 3 Rus

    5 0 Отговор
    За нас за руснаците Берлин не се свързва с романтиката ....