12 Декември, 2016 15:15 2 703 3

Опит за двойно убийство, заради пари от имот

  • плевен-
  • имот-
  • убийство-
  • пари

Острите пререкания между роднини заради имот не са рядкост. Често те свършват в съда, но понякога се стига и до фатален край. Именно такъв е успяла да предотврати полицията в Плевен, след като 58-годишният Румен Кушинов е искал да присвои пари от продаден имот в центъра на Плевен. Справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg показва, че 2-стаен апартамент в централната градска част се търгува средно срещу 35 000 EUR. Цената на 3-стайните е 48 000 EUR.

При разследването е станало ясно, че Кушинов от години е бил в много лоши отношения със сестра си, която е подавала жалби срещу него в прокуратурата. Първоначално братът е търсел наемници за мокра поръчка, но след това е решил сам да извърши престъпленията.

Кушинов е бил осъждан два пъти за престъпления от общ характер. През 2009 г. е изчезнала приятелката му, която и до момента не е открита. При обиск на къщата му в с. Къшин разследващите са открили два незаконно притежавани пистолета, като единият е бил със заглушител. И с двата е стреляно. Кушинов е задържан като към него е повдигнато обвинение за подготвяне на умишлено убийство на двете жени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Smeshnici

    1 1 Отговор
    Mdaaaa
  • 2 tillChicagoandBack

    3 0 Отговор
    Бай Ганьо, мале с чивтак патлаци...идвай братче Ганя проехтява целия комшълък от страх трепери :)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.