Last news in Fakti

24 Декември, 2016 13:27 8 872 7

На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ)

  • имоти-
  • агенция-
  • купон
На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ) - 1

Агенцията за недвижими „Нов дом 1” проведе тиймбилдинг в периода 11-18 декември. Той беше в луксозен голф клуб. Освен обучителна част, най-добрите брокери на варненската агенция бяха отличени в грамоти. Тиймбилдингът завърши с мощен купон.

P.S. Познайте кой е вестникът на дансинга.

На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ)

На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ)

На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ)

На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ)

На Коледния купон на агенция „Нов дом 1” (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е кво от това?

    21 1 Отговор
    .аси новината! Ето и една по-важна: снощи като си легнах си събух баняджииските чехли! И още нещо ексклузивно, променящо хода на историята: сутринта докато закусвах ми звънна телефона!
  • 2 Тая конкуренция ! Жълта новинка !

    1 7 Отговор
    Това ли успяхте да извадите от купона на Нов дом 1? Ама наистина ли само това извадихте? :-) ;-) ;-) ! Нека сега аз да извадя нещо от статията ви: Пишете за вестникът на земята! Да ама то не е вестник, а списание ! Така ли наричате списанието за имоти? Вестник ? Ммммм, това е непростимо ! Да принизите едно елитно списание до някакъв вестник е, като да сравнявате Мерцедес с Трабант ! :-) ! И това ми било Факти ! :-) Просто за информация - това списание е стълба, основата в недвижимите имоти, като такова го използвахме по предназначение - основа за една страхотна и забавна игра за сплотяване на колектива ! Замисляли сте се за смяна на името например, като добавите едно НЕ пред ФАКТИ ? Весели празници !
  • 3 Бабан Венелинов

    9 2 Отговор
    Нямам идея каква е целта на статията?! Факти.бг е от групата на Резон медия, както е и Варненски имоти. Буди недоумение как се хвалете, че тъпчат демонстративно списание, което е част от вашата медийна група?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    11 1 Отговор
    Гледайте драги купувачи, гледайте и се учете. Мощния купон се вихри с вашите пари :)

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    хората са си намерили начин да се забавляват, ама политиците как ни харчат парите ... 13-та заплата, премийки , бонуси , разходи за туй за онуй, великденски надбавки и кой знай още колко... ако са го заслужили хората да си вдигат купон и да не ги мислим, че всеки знае за всички онези хрантутници в парламента, които не го заслужават и си вдигат не партита ами цели фиеста и не можеш да ги видиш в парламента, и там говорим за милиони и милиарди ...
  • 7 хахаха

    1 0 Отговор
    Потресаваща простащина и ние трябва да сме свидетели на това?