Last news in Fakti

26 Декември, 2016 22:29 2 750 0

Да намалиш цената на имот със 16 млн. USD

  • деп-
  • къща-
  • франция

Джони Деп понижи от 55 млн. USD на 39 млн. USD офертната цена на имението си в южна Франция. Първоначално той е предлагал имота срещу 25 млн. USD, но след това сумата е скочила до 55 млн. USD. Като че ли сега холивудската звезда е намерила златната цена.

Къщата се намира само на 16 км. от Сан Тропе. Деп я купува през 2001 г. и е живял в нея заедно с бившата си съпруга – Ванеса Паради и двете им деца.

Имотът включва основна сграда, къща за гости, която преди е била бивш параклис, няколко вили за гости, както и бар и ресторант. Имението разполага и с два басейна, фитнес и арт работилница – любимото място на актьора.

От момента на придобиване, Деп е инвестирал в имота 10.4 млн. USD, предимно за реставрационни дейности и промяна на интериора.

За пръв път имението се появява на пазара на недвижими имоти през 2015 г.

Това не е единствения имот, който Деп продава в момента. Преди няколко месеца той обяви за продажба къща във Венеция, както и пет мезонета в Лос Анжелис. Според запознати, актьорът прибягва до разпродажба на собствеността си, заради развода с Ембър Хърд.

Да намалиш цената на имот със 16 млн. USD

Да намалиш цената на имот със 16 млн. USD

Да намалиш цената на имот със 16 млн. USD

Да намалиш цената на имот със 16 млн. USD


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА