7 Февруари, 2017 11:11 19 702 12

Имот за 1 000 000 EUR

  • imot.bg-
  • имот-
  • милион
Имот за 1 000 000 EUR - 1

Пазарът на луксозни имоти през 2016 г. отчете значителен ръст в търсенето. Респективно цените също тръгнаха нагоре. Вече е напълно реално сключването на сделка на стойност 1 000 000 EUR. Справка в най-големия сайт за недвижими имоти imot.bg показва, че на софийския пазар в момента се предлагат един апартамент и няколко къщи.

1. Център

Многостайният апартамент е с разгъната застроена площ от 250 кв.м. Намира се на 4-тия етаж на сграда построена през 1950 г. В цената на имота са включени две мазета всяко с площ 20 кв.м. и два такава всеки с площ 16 кв.м. Апартаментът се отличава с елегантен интериор, най-висок клас довършителни работи, просторни и светли помещения, изключителен комфорт, панорамни гледки.

2. Драгалевци

Къщата е с разгъната застроена площ 470 кв.м Разположена е на парцел с площ 1310 кв.м. Къщата следва линията на българската възрожденска архитектура. При строителството й са използвани естествени материали (дърво и камък), като по отличен начин са съчетани традицията и модерното. Къщата е напълно обзаведена.

3. В.з. Американски колеж

Къщата е с разгъната застроена площ 600 кв.м. Отличава се с това, че се намира в тих и спокоен район. Разполага с дворно място от 800 кв.м., закрито и напълно оборудвано барбекю с пещ, два гаража и пет паркоместа. Всеки един от 4-те етажа е с площ 150 кв.м. На разположение на бъдещия собственик е фитнес, басейн с изкуствени вълни, сауна.

4. Лозенец

Къщата е построена през 40-те години на миналия век и е подходяща за офис, клиника, хотел или хостел. Разгънатата й застроена площ е 400 кв.м. Разполага с два входа. На всеки от двата етажа има по един вестибюл и 4 стаи, кухня и санитарен възел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 10 Отговор
    Кой ще даде €1мил.за имот в Бг-то?
    Алло автора какви са тези шегички???

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    33 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Прав сте. За 2 000 000 лева ще си купя цяло село.
  • 3 777

    30 3 Отговор
    Браво бе, от ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ и ПЛАТЕНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ едва ли ще успеете ДА НИ ТРОГНЕТЕ ! Не забравяйте, че живеем във времето НА СРАЗЯВАЩИТЕ ЛЪЖИ, като се започне от обещанията на БСП и ОСВИРЕПЯЛАТА им водачка, та се стига и до ХИМЕРАТА "ПОЛУДЯЛ" имотен пазар!!! ГЛАДНА КОКОШКА л..на сънува...
  • 4 scбг

    34 1 Отговор
    Първия имот, го продават вече поне 4-та година. Запомнил съм, защото и преди е попадал в тази "престижна" рубрика.
  • 5 имота

    18 1 Отговор
    Има кой да даде над млн. за къща в София. Проблемът му ще е да и се радва по-дълго без куршум в главата или бомба в колата.
  • 6 бойко

    26 1 Отговор
    За тези пари спокойно ще си купите супер имот в Барселона или където и да било в Испания, Франция, ако щете и Гърция.Имот който би ви носил приходи!!! Тези имоти дълги години ще ги показвате! Може да ги запишете и в учебниците на студентите!
  • 7 Лудия фен

    19 1 Отговор
    За тези пари може да си, купя къща в която държава в Европа пожелая, без никакви проблеми.
  • 8 елит донован

    11 2 Отговор
    Последната съборетина в Лозенец не струва повече от 200 000 лв. заради мястото ...

    Коментиран от #9

  • 9 Rldk

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "елит донован":

    Май никой от вас не е купувал имот в ЕС. Докато не докажеш произхода и на последното евро ще спиш по хонели, ако ще и два куфара с пари да имаш. Много филми гледате.

    Коментиран от #12

  • 10 китайче

    7 2 Отговор
    Давам 4 лева ! ! ! Кол мии бейбее
  • 11 Кукулино

    9 4 Отговор
    Прокуратурата Е ДЛЪЖНА ДА СЕ САМОСЕЗИРА и да преследва за ПОДВЕЖДАЩИ публикации! Къде сте ръгнали бе тиквари-брокерчета изгладняли, на фона на мизерията в държавата ни ОБРУЛЕНА до шушка от комунистическите копелдаци е ПОДСЪДНО да въвличате българите да теглят кредити и да се чудят КАК ДА ИЗЛАЩАТ и поколенията им едно НЕКАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО...Пруууу, жив рекет и заблуда , съд за вас!
  • 12 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Rldk":

    Прав си, но не виждам връзката с предходните коментари. Тезите не коментиращите преди теб са встрани от твоят коментар. Те не разглеждат произхода на капитала, а виждането им, че при наличието 1 млн. не биха го вложили в имот в БГ. А твоят поглед е, че ако парите са ти от измами, корупция и т.н. инвестирането им в имоти в Европа е невъзможно, за сметка на това в БГ.
    О.К.
    И едните и другите сте прави. Но въпросът пак е, дали яко имаш 1 млн. няма да предпочетеш да ги изпереш в рамките на някакъв период и дейност, при известна загуба дори и да ги вложиш все пак в недвижимост в Европа или ще предпочетете да не се занимаваш и да си купиш супер надценен имот в бананова република, който завинаги да е твой. Въпрос на избор! :)
    Надали са само филми. А и не се знае какви вратички имат чуждите закони? Те и англичаните не можеха да си купуват по закон имоти в БГ, ама май не е съвсем така, а? Че и руснаци, че и турци земеделска земя и т.н.....е...не знам как е в Европа, но нали уж сме част от Европа? хахахаха...Смях!