10 Февруари, 2017 14:37 3 652 3

Продават къщурка на баснословна цена

  • кейптаун-
  • къща-
  • цена-
  • оферта

Онлайн реклама на къща от едва 21 кв.м в Кейптаун предизвика вълна от недоволство и принуди брокерът, който я е обявил за продан, да свали обявата. Посредникът Джейн Бейкър работи вече 13 години в сферата на недвижимите имоти, но подобно нещо не й се е случвало – много обаждания и много отрицателни коментари.

Мини имотът от 21 кв.м. се състои от спалня, кухня, дневна, баня и ... двор от 74 кв.м. Цената е 72 000 USD.

„Имаше отзиви от хора, които споделяха, че именно това е техният имот, но определено цената не отговаря на предложението”, обяснява Бейкър.

Кейптаун влезе в ТОП 10 на градовете с най-висок ръст при цената на луксозните недвижими имоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спец

    11 8 Отговор
    Щом може зимата да се дават за недвижим имот BMW с обитаемо пространство 2 кв.м по над 100 хил $ защо и за това къще да не може ;)))
  • 2 критик

    7 6 Отговор
    72000 цирея да му излязат на задните части на този брокер
  • 3 Скрунджо

    5 6 Отговор
    Като нямат кинти, да не купуват. Местят се в Нигерия и вземат същото за $200. Щом искат в Кейптаун, така ще е - не може всички да са там.