Last news in Fakti

4 Март, 2017 17:06 1 525 1

Рекорден брой сделки с луксозни имоти в Москва

  • лукс-
  • сделки-
  • москва

Рекорден брой сделки с луксозни имоти са били сключени в Москва през януари и февруари 2017 г., сочат данни на местни агенции за недвижими имоти. Общо са били продадени 73 елитни къщи и апартаменти, което е с 30% повече в сравнение със същия период на 2016 г. От тях през първия месец на текущата година са продадени 31 обекта, а през февруари – 42.

Високият процент на ръст в сделките идва в период на годината, когато по принцип пазарът е в застой, коментират анализатори и допълват: „Ако обяснението за повечето сделки през януари се дължи на финализиране на покупко-продажби от предходния месец, то през февруари вече може да говорим за наличие на тенденция за повишаване интереса на купувачите към подобен вид недвижими активи”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лично мнение

    1 0 Отговор
    Че то като калтинска къща/кв.на Г.Оряховица населен с роми тел измамници./