Last news in Fakti

21 Март, 2017 06:21 9 053 9

Влак минава през жилищна сграда (ВИДЕО)

  • китай-
  • метро-
  • жилище

В китайския град Чунцин пуснаха влак, който минава през 19-етажна жилищна сграда. Линията на градското метро преминава между 6 и 8 етаж на сградата. Собствениците на апартаменти не бързат да продават имотите си, тъй като сградата е така проектирана, че поглъща целия шум от минаващия влак, който не е повече от този, който издава пералня машина.

Решението една от линиите на метрото да минава през жилищна сграда е взето от местните власти, заради свръхзастрояването на Чунцин. От там признават, че градът е пренаселен. Към момента по данни от различни източници в него живеят между 28 и 40 млн. души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    23 2 Отговор
    Кога ще ги стигнат американците
  • 2 Антон

    15 1 Отговор
    Страхотно! Аз бих живял в такава сграда. Слизаш от метрото, хващаш асансьора и си вкъщи!
  • 3 Асенчо Тъпио

    5 6 Отговор
    И всичко се тресе.Е.ати живота.
  • 4 Гост

    9 1 Отговор
    28 до 40млн...... в един град.....светът ще е техен в най-скоро време. Това като плъзне няма да има спирка. Бил съм в Пекин...китайските цигани са меко казано отвратителни и много нагли.

    Коментиран от #5

  • 5 983

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Имаш предвид китайците или местните цигани ? Едва ли са по-отвратитлени от днешен Ганьо ?
  • 6 Кумчо Вълчо

    0 0 Отговор
    факти пак се бъркате нещо .40 милиона е провинцията, а не града.Няма такъв град на Земята все още от 30-40 милиона.
  • 7 Димитър Борисов

    1 0 Отговор
    С креативното строителство и научни експерименти във всеки отрасъл превръща Китай във водеща икономическа сила в света.
  • 8 ГОСТ

    1 0 Отговор
    Китай е обречен да владее света и го прави много успешно. Но не само в Китай циганите са отвратителни и нагли, а по селия свят. Те са прокълнати от Бог да нямат държава, защото когато са заковали Исус Христос на кръста, цигани са откраднали гвоздеите с които е бил закован.
  • 9 Димитър Борисов

    0 0 Отговор
    Китай, ОАЕ, Сащ и Канада са други планети в строителството. Държави които правят такова строителство не трябва да са само богати но трябва рационално да използват мозъка си. По времето на социализма се строяха некачествени панелни блокове. Ако тогава бяхме започнали като китайците да строим небостъргачи, многоетажни паркинги и надлези на много нива, сега София щеше да е колкото 5 милионен град. Но за целта трябва да се дава поданство на всички чужденци с български произход. Грешките може да се поправят като се прекрати приемането на бежанци от Сирия, а се допускат до поданство само българи от чужбина. Също така панелните блокове с изтекъл срок на годност, трябва да се събарят и на тяхно място да се изграждат модерни небостъргачи. Земята става много скъпа и затова в света се изграждат много небостъргачи. България като част от глобалния свят, трябва да събори грозните и не сигурни за живот панелни блокове. Да се изгражда модерно строителство и да се разширява непрекъснато метрото.Трябва да внасяме влак стрела.