27 Юни, 2017 11:47 2 456 3

Airbnb се прицели в богаташите

  • airbnb-
  • лукс-
  • наем-
  • богат

Компанията за краткосрочно отдаване на жилища под наем по цял свят – Airbnb, се насочва към по-заможните клиенти като в скоро време ще пусне услуга за VIP туристи. Последните ще могат да наемат по-луксозни апартаменти. Първоначално имотите ще бъдат инспектирани от служители на онлайн платформата за наем на имоти.

Пилотно новата услуга ще бъде пусната в най-скоро време. Първоначално ще се избере ограничена група собственици, чийто жилища ще бъдат посетени от служители на Airbnb и след това ще бъде преценено дали отговарят на изискванията на новия продукт, а имено дали се доближават от услугите, предлагани от хотели.

Плановете са продуктът да бъде пуснат масово до края на годината. Според специалисти той ще се яви мощна конкуренция на големите вериги хотели като Hilton и Marriott.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    3 3 Отговор
    Малко много ми е смешно ако аз съм богат и имам вила или къща или каквото и да било там ама никога няма да го дам под наем еле пък да отговарям на изискванията на некви служители от някаква си компания Airbnb. Тия слъжители от тая компания още не са го разбрали. Никой богаташ няма да си предостави имота на некои си сулио.

    Коментиран от #2

  • 2 хммхмхм

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "hmhmhm":

    А да ти е минавало през акъла,че някой ги прави тези къщи с цел инвестиция?
  • 3 еее

    0 0 Отговор
    Такива къщи в махалата има, кукла, започнете от нас ,специално от град Вятово много поздрави.