25 Август, 2017 20:33 4 414 1

Държава, в която жилищата поевтиняват

  • армения-
  • жилища-
  • цени
Държава, в която жилищата поевтиняват - 1
Снимка: Shutterstock

С 1.6% са се понижили цените на жилищата в Армения през първото полугодие на текущата година в сравнение със същия период на миналата. В столицата Ереван този процент е 2.7%. Общо 1923 е броят на сделките с недвижими имоти през първите шест месеца на 2017-а. От тях 583 са в Ереван.

Средната цена на реализираните покупко-продажби е между 680 EUR/кв.м. и 850 EUR/кв.м. В някои региони на страната обаче могат да се намерят и апартаменти по 20 EUR/кв.м. Такива са Дастакерт и Туманян.

Що се отнася до столицата Ереван, то там поевтиняването на жилищата е в рамките на 2.7% за първото полугодие на годишна база.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър

    8 0 Отговор
    тук поскъпват защото има бум на населението и икономиката