20 Септември, 2017 18:16 11 290 10

Варненският „Пикадили” е вече история (СНИМКИ)

  • варна-
  • пикадили-
  • хипермаркет

Хипермаркет „Пикадили-център” в близост до МБАЛ „Св. Анна” във Варна вече е история. Обекта е ограден, но това не може да скрие тоталната разруха, на която е подложен. Извън огражденията са поставени табели "Частна собственост", които предупреждават, че нарушителите ще бъдат санкционирани, ако се опитат да прекрачат отвъд забраната. Липсва информационна табела какво предстои да бъде изградено на мястото на хипермаркета и кой е новият собственик.

На мястото на бившия магазин ще бъде изграден нов такъв, а не жилищна сграда, съобщава Varna24.bg. Още в началото на тази година има одобрен Подробен устройствен план от общината. Няма информация на кого е продаден имотът и на каква цена.

Преди време излезе информация, че недвижими имоти на обявената във фалит хранителна верига на стойност над 1 млн. лв. са обявени на търг от частен съдебен изпълнител. В началото на март тази година търговската верига "Пикадили" затвори магазините си, без да предупреди служителите си, което предизвика масови протести от тяхна страна, тъй като не са изплатени заплатите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 1 Отговор
    и вместо да го продадат като цял имот го бутнаха?
    или си има нов собственик и той си го е бутнал?
  • 2 ШТиБ

    20 3 Отговор
    Кради, кради, дедо Господ се е обърнал на страни!
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Ще става Лидъл
  • 4 ГОСТ

    16 1 Отговор
    изграден нов такъв, а не жилищна сграда
    глупости на които не вярва и малко дете
    значи събяряш магазин и правиш пак магазин
    и не знаят на кого е
    аи ся само малоумници ли има във варна?

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пламен Горанов

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГОСТ":

    Добре де, Пикадили не беше само там - имат една камара магазини из Варна - кой ще им поема търговските площи? Тея заплати е ясно, че никога никой повече няма да види и стотинка от тях - сефте! Значи покрай КТБ замина и Карфур и Пикадили, толкова ли голям суджук налапа Тиквата? Не бе, картинката е по-голяма ама дайте да погледнем поне едната част - пак ли невинни и недосегаеми, а?! 21 век май ни връща към Тъмните векове или само в Бг е така?! Сега ако тръгнем да протестираме по улиците ПАК ЛИ ЩЕ НИ БИЯТ ТИМАДЖИЙТЕ??
  • 8 VARNА

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГОСТ":

    Ше се изгради подземен паркинг и над него магазин умнико! Различните фирми имат различни формати за магазини и не винаги може да се прустрой, още повече когато магазинът ти е върху няколко декара в центъра на Варна, където няма паркинги!
  • 9 ники

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГОСТ":

    Много разбирачи тук.
    Разбира се че ще се събори и ще се изгради нов Лидъл.
    Лидъл е марка която държи всички магазини да са едни и същи , няма как този кенеф да стане Лидъл.
  • 10 варна

    3 0 Отговор
    част от земята е общинска! кой е купувача?кво е направила общината??